Катастрофа с училищен автобус в Германия, десетки са ранени

Училищен автобус се заби в къща в град Ебербах в германската провинция Баден-Вюртемберг. 47 души са ранени, 10 от които са в тежко състояние.

Обратно в новината

Коментари - Катастрофа с училищен автобус в Германия, десетки са ранени | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

крие! Все повече такива новини ще валят от Германия. Заради издевателството над работещите там. И заради стихийно нарастващата алчност на работодателите и беззаконието, пред което Законът си затваря очите. Такива длъжности - обслужващи и работнически се заемат само от чужденци, яко експлоатирани. Те работят недоспали на минимум заплата, на макс. работно време и по 3 часа път до по-евтините си квартири в краищата.Пестят се работни места. Всеки 4 души работят за 6. Там става наистина страшно! Мислете, българи, поемащи натам - жестока осакатяваща експлоатация ви чака! Германецът работи на по-високи нива или на по-лека работа. Младежите им лежат на социални помощи. Не се женят, живеят сингъл, не раждат, мразят деца и детска врява. Този дисциплиниран народ потъва.Спестяването от щатове и заплати ще им докара и много болести, злополуки, катастрофи .... от скапани от работа чужденци.

ги държи чистата качествена храна. Скоро ще бъка и от бактерии, пипана, произведена, доставена от африкано-азиатци. Излязла от немити машини.

И там укриват данъци, и там яко се източва Здравната каса, и там оперират без причина.Свърши се с немския морал.

И Германия не върви на добре !Определено !

Това ако беше тук, какъв рев и плюене щеше да има в чата не е истина! Ма там може

на малките градчета в Баден Вюртенберг, Северен Вестфалия, Хесен, Бавария,..., абе в цялата Западна Германия.

Хубава работа, ама немска. Най-вероятно немецът шофьор не е бил изтрезнял.

свидетел как на покрива на една от клиниките в Тюбинген кацна медицински хеликоптер с работник с отрязани пръсти и извикаха дъщеря ми по пейджера за операцията.

сигурно шофьора е някой патладжан с подарена кнжка

Знае ли се,ако шофьора е някой манго от България с купена кнжка?Тя бабата много им се радва на прешълците,рано е още да се усети какво ще навлече на народа си.

да бе ...,,манго,,...!!! някои ,,камилар,, ...заби ,,кервана,,...в къща...!!!

Шофьорът да не е вълк-единак, последвал призива на джихадистите.

Очаквайте подробности! Много празнично нещо ми прозвуча това.... Малко уважение все пак...