Германия извърши първи полети в операцията срещу ИД

Германия започна да подкрепя военната операция на международната коалиция за борба с терористичната групировка "Ислямска държава".

Обратно в новината

Коментари - Германия извърши първи полети в операцията срещу ИД | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Германска логика: приеха половината за техни граждани, останалите решиха да избият. Какво да се очаква от държава, създала и Хитлер, и Гьоте...

Германия!!! Преди години това име всяваше страх и ужас за нейните противници. Сегашната Германия е пълна с комплекси вменени и от победителите във ВСВ. Бледа сянка на някогашен велик Райх...жалка картина...имаше даже една карикатура как младите и здрави арабски бежанци си пият кафето и изпращат немският контигент с думите: Много поздрави на нашата родина...ние ще наглеждаме жените ви.

От путеглавото войнство по-смели няма.. може бе само Северна Курия :)

Грешка,голяма грешка.Трябва в Сирия да има една дивизия Дас Райх и всичко ще е на ред.

Е сега настъпиха котката резаците.

много хора смятат, че участието на германия (особено германците, на които мама меркел е промила мозъците) във воината срещу ид ще увеличи опасността за атентат в германия. това е погрешно, ид цели хаос и настроиване на мюсулмани срещу христяни (особено в европа). а за тази цел по перверзната им логика атака в германия би била идеална. дано немците успеят да я предотвратят!

ние сме банята , те са носачит, товараи , бензинджии.

Не се притеснявайте, това не са онези германци/които за малко да лишат Земята или поне Европа от тъмнозелените, комунистите и хомосексуалистите/ Тези са част от блъф-шоуто .

въпросът е, другарката меркел на кого предостави данните от подслушванията си? на приятелите си от източна германия? неее. на приятелите си от са.

какво е съвременен социализЪм? това е меркел, габриел, плюс обама, които си мислят, че могат да мислят наместо всички нас. какво падение на страстите към меркел :-))) списание таим определи меркел за най- страстната баба, а обама за христос, който с един банан изранил народите на нато...

САЩ както и в Б-я и всички страни от ЕС направи всичко за да нямат армия (или ако я имат то слаба )помните фрацузите едва ли не ги биха тези Мали

Хамериканците и рушняците си разчистиха застоялите с десетилетия амуниции и бомби от складовете. А нас ни контролират и разделят чрез медиите и троловете си.

Колко бой (по версия на масмедиите) отнесоха джихадистите, не е истина... САЩ, Русия, Великобритания, Франция, турция, саудитска арабия, Германия, Асадистите, Израел?... Който още не е бомбил ИД, да стане!

''...мисия на Бундесвера и трета световна война!'' опаа! пепел ми на езика!

Луфтвафе в действие? Или ги няма вече ония германци.

Еми и германците трябва да дадат повод за атентат. Иначе, ей тъй на... малко неудобно се явява. Пък и нали трябва цяла Европа трябва да бъде унищожена под прикритие на "война с исляма". Пък то без Германия каква Европа е.

Немския самолет летял около 5 часа и за това време заредил само 2 изтребителя на неназована страна - участник в коалицията. През останалото време заредил веднъж шейната на Дядо Коледа и веднъж тази на Дядо Мраз, които през това време правели сухи тренировки в небето над Сирия. Пак се правим, че правим нещо наистина ама вече PR - ите са толкова зле, че обикновените читатели в средата на статията вече са разбрали, че всичко е прах в очите им.

Вече пр-те се гъбаркат... Не им дреме. Това са хора решили да вкарат човечеството в ТСВ, ядрена война. Дреме им за "обикновения читател". Утре ще почнат и с директните издевателства.

Само да не стане последна!

Ми то едни цистерни от Запада само - отдолу отиват идилски на Запад - отгоре хвърчат западни към идилистан

Това не е истинска военна мисия ,а логистика към мисиите на други!Определено Германците са се разглезили и мирът не им понася!

На кои други? Американците са си върнали изтребителите обратно във военната база в Англия. Останали са само турските.

Усещате ли как наближава третата световна война,и сега всеки се доказва над Сирия,какви оръжия има,Русия ще ги размаже всички на Куп,и тогава чак България ще се освободи от Краварското Робство,което вече 25г търпим.Стига Асфалт,хората искат храна,стига Геноцид над Българският Народ!!!

На колко си годинки?

Майка си?

голуема новина!

С този самолет само плашите птиците над Сирия. И гледайте да не заредите някой ИДИЛски самолет. Че коритото ви падна.

А въъъъ да не разсърдим руснаците ,че да не ни додат пак на гости!!!!!!!!!!!

Междувременно 40% от германските мъже заявяват, че с удоволствие биха станали домакини. Хитлер прави 360-тки в гроба. Сигурен съм, че и ИД е силно наплашена.

вермахтът изпратил един самолет-цистерна. а 64 % от германците се уплашили че и заради него чалмалиите ще направят някой атентат. жалка работа! язък за хубавата държава, която беше!

То и ний бяхме читава държава преди 26г.

Бил си за прослойката руски предатели, която държеше народа като крепостни. Никога соц!!!