Антитерористичната операция в Германия завърши без арести

Германските власти увериха, че при спецакцията не са открити никакви доказателства за подготовка на терористичен атентат в страната. на територията на страната.

Обратно в новината

Коментари - Антитерористичната операция в Германия завърши без арести | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Браво" на германската милиция ! Те така се работи по демократично му. Ми тия "ора" дън са отишле там да ги арестуват, я. Ай ся стрина Меркелица може да обещети орките с по една пожизнена пенсийка, за създадените притеснения.

Звъннал Рамзан на Меркел и ги пуснали ...

Пак се потвърждава че германците са лабави. Чеченец ако не слага бомби е нещо повреден. Те се раждат терористи

.... ДРУГАРИТЕ СЕ ОКАЗАЛИ НАШИ ОТ ЦРУ В ГАРНИЗОННА ОТПУСКА :))) ...

българи имат понятие от много неща, повечето са плямпачи. Има един принцип - за да критикувам нещо, трябва да съм по добър!

Ако и полицията на Германия е паднала до нивото на Бундесвера, жалко! А журналистите два дни ни занимават със своето и тяхното бездарие. Вай, вай, завала - ехидно биха добавили някои :):):)

Ненужна показна полицейщина! С такива показни акции няма да се успокои общественото мнение в Германия. Политиката на Меркел е погрешна и опасна и германците знаят това!!!.

Значи германците не смеят да арестуват 5-6 чеченеца, а тръгнали да дават акъл на Путин, който ги победи в мащабна терористична десетилетна война !!!???