Разбиха радикална салафитска мрежа в Германия

Полицията в Германия нанесе масивни удари по предполагаеми ислямисти. Предполага се, че заподозрените са подготвяли тежки насилия и престъпления.

Обратно в новината

Коментари - Разбиха радикална салафитска мрежа в Германия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Салафитите (уахабитите) е сравнително ново течение в исляма. Характерно за него отричане и унищожение на всичко немюсюлманско и избиване на "неверниците" .Това е религията на СА и ИДИЛ. А шантавото танте ни внесе стотици хиляди от тези. А ние сме глупци, че търпим това да се случва.

поредните меркелски алабализми на медийната пропаганда на дебелия хомофоид зад нея, който се осра п всички сфери! та нима искате да вярваме на пропагандата ви на онез, които бяха заменени с "правата вяра? хахаха, беха "арестувани" пак своите на службите на еди пекинез! :--))) службите са в услуга на медиите, амедиите са в служба на педерастите и педофилите - като маккейн, зелените и социалистите!

Ще му целуват краката американците на Доналд ! Бог да Пази Тръмп !

Докато не ударят на Меркел 100 камшика на голо на мегдана, нищо няма да се промени.

Имате ли акъл бе,как ви звучи -джамии в Германия ,Франция, цяла Европа осеяна с джамии.За това ли са водили войни древните против исляма ,за да го пуснете без бой в цяла християнска Европа.Малоумните европейци ,най-добре да се помохамеданчат и да нахлупят фесовете и фереджетата и да се свърши тоя либерализъм,политическа коректност,мултикултурализъм и прочие сатанизъм.

Разбиха радикална салафитска мрежа в Германия Метафорично- това са разбитите илюзии за единна християнска Европа.

ЧЕСТИТО НА МЕРКЕЛ !!!! БАЯ РАБОТА ИМ СЕ ОТВАРЯ НА ЧЕНГЕТАТА . ЖАЛКО НАПРАЗНО БЯХА УСИЛИЯТА НА ХИТЛЕР ,МНОГО Е БИЛ ПРАВ ДОРИ...

Хитлеро, малко е осрал през втората световна война ... нашата територия, какво сме платили и реално какво сме участвали. Германците да не се правят, длъжници са ни доста!

В момента се набират хора от домораслите мюсюлмани, а резултатите ще започнат да се виждат скоро и няма да престанат, докато не се изгонят всички мюсюлмани, без значение къде са родени.

Отдавна казвам, че салафитите и сунитите и прочие не трябва да стъпват в Европа, ма кой да ме чуе?!