Разкази на българи в Мюнстер след инцидента

Българи, които живеят в германския град Мюнстер, разказаха пред NOVA за разследването на атаката с ван срещу ресторант вчера и ситуацията в града след това.

Обратно в новината

Коментари - Разкази на българи в Мюнстер след инцидента | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кофти пичове.... За съжаление очайвам да има и други луди в ЕС. След издънката със Скрипал, ще се наложи да отвличат внимание пак. Явно немските служби не са съгласни с идеяата да има "терорист" на тяхна територия... Атаката в Сирия с химически вещества също е поредния неуспех - нито развълнува обществото нито хваща дикиш. Французите са по-сговорчиви. Притеснявам се обаче че там тия филми са вече въртяни - коказатекно е че нямаше Je sus Policeman в Европа миналата седмица. Като цяло трудно е да се прогнозира какъв ще е следващия ход да скрият поредния неуспех.

И нас това ни очаква щото се канят да ,,приобщават "откачалниците като ги натирят и закрият психиатричните заведения уж подобно на детските домове но с много по-опасен материал.

Истината е много болезнена щом толкова упорито се крие. Направо се чудя как немския народ го търпи това ............

papion

Тия са съвсем зле щом не смеят да кажат, че е терористичен акт. Тоя като е самоубиец и е имал пистолет, защо не се е застрелял, а е тръгнал да гази, а после се убива?

Много ми са интересни тези разкази от мястото на събитието, на хора, които са на километри от него. Българи в мелето за радост не е имало, а има достатъчно преводачи, за да не ни карат да се чувстваме фалшиво съпричастни, чрез сънародници.

има доста психо болни висшисти.

Има, но кой ли ти търси психо за отговорна професия от която зсвисят мн хора..

"...може да става въпрос за т.нар. разширено самоубийство"." "Убиецът от Мюнстер...е Йенс Р./49 г/ - той не е мигрант, нито се е ислямизирал. По професия е графичен дизайнер." Демек, не е атентат, а разширено дизайнерско самоубийство на шизофреник :(

НА не издържал на политико-икономическия натиск, германец с образование. И на социалното ограничение, изолиране, егоизъм и самота до врътване. Щото не е успял да трансформира егоизма и изолацията си в педерастия или педофилия. ФАТАЛЕН ФАКТ И РЕАЛНОСТ ЗА НЕМСКИТЕ ОБРАЗОВАНИ МЪЖЕ! Големите им градове бъкат от педе-аси, педофили, сингъл-живеещи, безплодни семейства....... Едно време не вярвахме на Т.Живков и на пропагандата на ЦК от втръсване и непоносимост към политически фрази и етикети. НО СЕГА? СЛЕД 30 ГОДИНИ? СЛЕД МИЛИОНИ, РАЗОЧАРОВАНИ БЪЛГАРИ-ЕМИГРАНТИ, КРИЕЩИ РАЗОЧАРОВАНИЕТО СИ И НОСТАЛГИЯТА?????

Забранете автомобилите. Тези оръжия за масово поразяване!!!

Щука

Германец бил... Сигурно, ама я кажете от кой етнос или коя религиозна група? То всеки десети "германец" се казва Хасан, Али, Мехмед и т.н....

Човека не е издържал психически на "евроатлантически ценности" и е превъртял.Това ни чака , ако не успеем по най - бързия начин да се измъкнем от яловия евросъюз.

Напишете името на "психичноболния германец"! Защо го криете? снишавате се, за да мине бурарята и хората да забравят? Както с онзи, който колеше с нож във влак в Швейцария? Някой чу ли му името? Покриха го.

Нямам достоверна информация, но първото ми предположение е: Мюмюн! :):) :)

това е терористичен акт както и да го усукват и причината е радикализъм