Над 1000 ислямисти в Германия готови за насилие

В Германия живеят вероятно над 1000 ислямисти, готови да извършат насилие. Броят на идентифицираните екстремисти постоянно расте през последните няколко години.

Обратно в новината

Коментари - Над 1000 ислямисти в Германия готови за насилие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изказали сте се некомпетентно. Няма държава в света, където мюсюлманите са се интегрирали и живеят с миролюбиви намерения. Извън религията си те са нормални хора. Но в момента, в който зъзприемат себе си като мюсюлмани, те се превръщат в проблем за всички останали общества. Примери: Чечня (хора като самите нас - но рпелигията ги е превърнала във врагове). Същото нещо е и с Босна и Х. - наши хора, но религията ги праща на отсрещния полюс. Индия е далеч...Но колко знаят за религоизноте проблеми, съществуващи там м/у будисти и мюсюлмани. Ако някога избухне световен конфликт на религиозна основа, той ще тръгне именно от Индия.

не зелая децата ми да зивеят сред полуграмотни родени в еу тамнокози субекти!не зелая в родината ми бг християни и нормални мусулмани да зивеят в страх!еу на християните и зивеещите от векове нормални интегрирани мусулмани! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

без извратен ислям в европа!увазавам всички нормални мусулмани!еу,не забравяите -95% от зивеещите в еу мусулмани искат зивота ни ! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

без извратен ислям в европа!увазавам всички нормални мусулмани!еу,не забравяите -95% от зивеещите в еу мусулмани искат зивота ни ! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Култура и ценности не можеш да наложиш. Това е нереално. Законът над всичко. Официалният език - задължителен за всички граждани на страната на публични места. Това е истината, всичко друго е ала-бала.

В Германия живеят вероятно над 1000 ислямисти, готови да извършат насилие,а в българия колко?

Госпожо Меркел, Интеграция няма и не може да има. Ние българите сме пример за това. За 500г. сме схваанали, какво означава мюсюлманската подлост. Жвеем с тях горе доло, но винаги с едно на ум. Исляма има на въоръжение времето, вековете. А да се интегрира мюсюлманската подлост и западното лицемерие е пълен абсурд.

Не сте разбрали нищо Ислямът е най- мирната религия значи виновни са християните Те подбуждат ислямистите към насилия

Сега са само 1000...

Май е доста късно г-жо Меркел, сега е вече късно, припомнете си предсказанието на Нострадамус!!!

Турците и арабите са ГОСТИ в тази държава и континент и следователно за ДЛЪЖНИ да се съобразяват с ценностите и начина на живот в съответната държавА! След сато НЕ ИСКАТ ДА БЪДАТ ТАКА ДОБРИ ДА Я НАПУСНАТ и да се върнат там където са били и където се чувстват най-добре! Все едно да ти дойдат гости в къщи и ДА СИ ПРАВЯТ КАКВОТО СИ ИСКАТ И ТИ ДА СЕ СЪОБРАЗЯВАШ С ТЯХ , КАК ЩЕ СТАНЕ ТОВА ....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Отначало ще са гости, а след това вече няма да са гости а наложители. И хоро ще играш като ти наложат "гостите"

..."Германия в която се смята , че са планирани атентатите в САЩ на 11.09"...Само как звучи- не се смята а е доказано от самите германски служби че са били планирани в Хамбург!Естествено този факт не отърва на рубладжиите , които патетично питат: как от някакви пещери в Афганистан ще се извърши нещо толкова сложно , демек американците сами са си взривили кулите...

Казаното от теб само подкрепя коментара ми до 007, че турският проблем на Германия не е случаен.

Така изглежда на повърхността. Но истината е друга. На този свят нищо не става случайно - просто така, а защото някой иска да бъде така.

Ами да са мислили по-рано, очевидно е че сега нещата са необратими. През 1998 г. чаках 2 дни пред немското посолство за виза, за да посетя Германия като турист, а и ми трябваше и покана от там и изобщо куп бумаги за 3 седмици престой на един източноевропеец, който беше по-всякакъв начин ограничаван да не вземе да поработи случайно нелегално.... Но в същото време германските порти бяха широооко отворени за всякакви неграмотни и нецивилизовани представители на югоизточната ни съседка!

На снимката не се вижда началото на надписа, ама ако е това, което си мисля, значи вече им е писнало на германците...

НИКОЛОВ, много се заблуждаваш. Може да не ти се вярва, но тези надписи ги пишат арабите и турците. Не случайно те са подържали и Хитлер, както не е и случайно, че държавата с най-много негови подръжнижи е Турция. Фашистките турски форуми са най-многобройните, което не е случайно просто така..То идеите на Хитлер не са лоши, но ако ги погледнеш от другата страна. Въпрос на гледна точка. Те просто използват идеите му, а ненавистта им към евреите допринася още повече..

Не напразно казвам "ако е това...", защото не знам немски и може и да е друго началото на надписа...Мерси за информацията, все пак.

Точно това е, което си мислиш. И в един момент ще се премине от надписи по стените към действия.

Просто след втората световна война всички страни около ГЕРМАНИЯ бяха по някакъв начин обвързани и затова Турците бяха предпочитани

"...смята имиграцията за необходима поради недостига на квалифицирана работна ръка" - квалифицираната работна ръка никога не е идвала и няма как да идва от ограничения и задръстен мюсюлмански свят!

по-скоро от неквалифицирана работна ръка за черната работа, която германците не искат да работят! Но всичко си има граници, започват май да съжаляват за фюрера, като гледам надписа от картинката.

Германците ги нагласиха и тепърва ще усетят дървения. Тази имиграционна политика им беше наложена по един много фин и макиавелистки начин с цел да се дойде именно до това положение. И тъй като обременеността от войната беше много голяма, германците не се усетиха, а тези които се усетиха , не можеха нищо да направят. И сега, когато нещата са извън контрол, Меркел говори за джамии, кооптиране на исляма и пр. нонсенси, с което само издава безизходицата , в която се намира по отношение на проблемите с ислямистите и турчулята. Пред подобен проблем е изправена и Англия със своите азиатски "гости". Днес правителството съобщи за драстични съкращения в социалната с-ма, орязване на бюджетите на редица дължавни институции и съкращения на персонала, с цел икономии. И една от причините за това са чужденците, които не създават принадена с/ст, а само въртят далавери и тежат на соц. осигуряване. Същото е и във Франция. Въобще Европа се оказва превзета отвътре - без бой и с мрачно бъдеще в переспектива. Част от този сценарий е и Р.Косово, мюсюлмаска Босна и Хр. и бълнуването на шиптърите за велика Албания. Последният щрих от картинката са амбициите на Турция за чл. в ЕС. Очакват ни интересни времена!...

Няма по-голямо проклятие от това да живееш в интересни времена. :) Няма по-абсурдно и безмислено нещо от мултикултурната толерантност. :(

Да внимават,защото германците имат чудесно ноу хау за газови камери и направата на сапун !

Германия и германците неса това което някога са били и повечето Българи мислят за тях. Безумно тъпите им постъпки относно емиграционната политика, вече дава резултати и е видно. Непрекъснато казват за необходимост от квалифицирани кадри и затова виждаш ли, трябва да се толерират емигрантите. Така е, но това го умеят Американците, германците са много назад. Тяхната политика е да дават работа и да толерират араби, турци, негри, пакистанци...все високо квалифицирани кадри....За Българин,Румънец, Поляк, това не е така. Те трябва да са почти супер-мега-гига личности. Изискванията са им безумни, и резултатите са налице. Не е тайна, че процентът на образованост,на хората от бившите соц-страни е в пъти по висок дори за западните стандарти, и това Американците го знаеха много добре, затова и политиката им бе такава, че успяха да привлекът доста голяма част от тези хора в Америка като емигранти, а както се оказа впоследствие и да ги натурализира успешно. Във европа където и да иде човек, винаги ще си остане чужденец, защото това са държави от векова, а не емигрантски държави като Америка,Канада, Австралия...където там самата нация е смесица от нации което е коренно различно. В Германия има работа, но трябва да знаеш перфектно немски език, да имаш висше образование, да имаш много опит, и въпреки това, пак ще бъдеш под германците откъм заплащане. Така е в цяла Европа, въпреки лицемернотоим държание който в живял, работи и е бил в подобна среда, няма как да не го е усетил..

евала, много точно го каза. учих и работих в ус 10 години, след това направих грешката да се варна в европа. макар да сам заваршил елотното лондон счоол оф ецономицс, в европа вратите са само полуотворени за мен. ето затова се вращам кам лъубимата америка. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

"Тяхната политика е да дават работа и да толерират араби, турци, негри, пакистанци...все високо квалифицирани кадри..." Висококвалифициран негър??? Е такова животно нЕма!

Демокрацията е добро решение но трябва да е умерена и се прилага с ум и перспективност. Да се планира в близко и далечно бъдеще. Без планиране не става нищо добро. Костовистите подкрепят твърдата липсата на плановост. Това е добре само за тези които разполагат с джобни суми от порядък на три нули след цифра различна от нула.

Костов изведе държавата от калта в която ни бяха набутали "плановиците" от БСП с тяхното планово крадене, с планово прехвърляне на националното богатство в техни ръце, с добре премислен, режисиран и планиран преход. А Костов е да се махне държавата от там, където не и е мястото, не отвсякъде. Ама като толкова ти харесва плановата икономика, защо си свалихте бай ви Тошо?-защото вашите хора го свалиха-Петър Младенов и Луканов. Не се правете, че някой друг ви е виновен. И след като го свалихте при всеки ваш мандат държавата е докарвана до криза. И днешната криза е заради отлагани реформи в продължение на два мандата, не заради сегашните управляващи. Сегашните пак ще трябва да вадят държавата от калта, както го направи Костов през 97 г..

Май вече е късно за Австрия,Германия,Франция,Англия,Холандия направо си ги заляха.В квартали на големи градове примерно в Париж белите са изчезнал вид.Една разходка в северните квартали на Париж е доста стресово занимание.

Ах бабо Ангело на кои свят живееш и ти .Спрямо тези потурковци трябва да се вземат незабавни мерки,ако не е вече късно. Да не се окаже и Германия скъп спомен в учебниците по география.