Германия ще удължи контрола по границата с Австрия

Германия заяви, че външните граници на ЕС не се пазят добре и затова се налага охрана на вътрешните - между страните, членки на Шенген.

Обратно в новината

Коментари - Германия ще удължи контрола по границата с Австрия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нали дъртата ги покани, защо сега не ги искат? Бахти и гостоприемниците. Плужеци!

Докато не вкарат на лечение в психиатрията дъртата Меркел нито един чалмалия няма да си развали хатъра. Българи и тука ли искате да стане Германистан??? Ако имате тикви вместо глави кой ви е виновен??

По зомбирано,алчно и надменно племе от швабите няма-истински евреи са. Затова вече Германия ще се нарича Германистан и след години ще се молят на Путин да ги освобождава. никакви работници не им трябват-всичко вече се заменя с роботи и комп....просто се прави замяна на бялата раса с африканци и азиятци за по лесно манипулиране на масите и за пушечно месо при евентуална война с Бялата мечка от ,която ги е страх,но си точат зъбите за териториите и. Ферщеен си?

Ха ,дано до тук да бяха лъжите ни. За много неща ще разберете ,ако искате и се интерисувате. Например защо България изчезва,ащо няма никакво инфраструктура,защо населението е най бедно,а с най много новопостроени хотели,имение,нови коли,които се менкат през 2-3години ,а в същото време е гробище на стари автомобили.....Мъдрия народ е казал"на лъжата краката са къси"

ВАЗЕЛИНА!" МАЙ БОРИСОВ ТРЯБВА ДА МИЕ ЗЪБИТЕ И ДА ХОДИ ДА ЦЕЛУВА НЯКОЙ НЯКЪДЕ НА ЗАПАД! ЕЕЕЕЕХ КЪДЕ Е ПЛЕВНЕЛИЕВ , ТОЙ ПО ДОБРЕ ГИ ПРАВЕШЕ ТЕЗИ РАБОТИ...И С ОПЦИИТЕ МУ,И С ПРИМОЦИИТЕ МУ !

Този баварец хардлайнер няма прошка. :)))

Нали сам Боко казваше,че пиле не може да прехвръкне през нашата ограда,как така Меркел ще говори против Боко?!? Пиле не може да прехвръкне през падналата ни ограда... Германците виждат,че всеки ден на границите им прииждат стотици бежанци и разбират,че някой лъже! Вярно е,че и през Италия идват много,но много идват и през нашата държава,както и през Гърция и Македония,демек охрана няма... Докато не започне да се стреля по границата няма да има ефективно опазване,границата е затова,да се пази с оръжие!

Кой шъ гушка Нашичкия с неговото твърдение, че ние опазваме якооо границата си с Турция?

нали казахме уелкъм пък сега граничарите виновни

Е нали вие ги поканихте. Да ви оправят. Е оправят ви. Защо ревете.

Ама нали бабишкерата официално ги покани африканските и афганистански инженери в Германия? Защо ще пазите границата?

Нали Меркел ги викаше, защо сега ще си пазят външните граници от тях?

е неправилно!Не трябва да е ОТПИСА, а ОПАСА Шенген...!С 6-метрова ограда!

Тролещи кремълски вълчета - без образование, без култура, дори незнаещи руски език. А дир.бг, играе ролята на квачка, обгрижваща пилетата си. Пуснала ги е във форумите си да ръсят простотии срещу целия свят.

Вие всички знаете ли английски?И понеже сте "коалиция" трябва да знаете и френски, и немски, и италиански, и шведски и т.н. Но не вярвам да ги знаете, като виждам оскъдната ви мисъл...!

Май някой е откраднал оградата, но от свян си траят!

Ха хаха, бадева остават напъните и натяганията на Мутрето. Трябвало само една барачка да боядисаме и сме готови за Шенген. А шефката неговата мама Меркел, му заби шамара по голата тиква.

тези са смешни. като софийски педераси.

те си спират гостите, дето ще им оправят генофонда и икономиката)))))):

ЗА ИНФОРМАЦИЯ НА ТЪПИТЕ ЧЕРВЕНИ КАНЧЕТА - БЪЛГАРИЯ НЕ ОХРАНЯВА ВСИЧКИ ГРАНИЦИ НА ЕС! Така че недейте РиВа!

Шило

А така! Другите трябва да се поучат от нас!

Германия ще удължи контрола по границата с Австрия или ще направи Аншлус. Както през 1938 година!

Тйъ ли? Не се ли пазят външните граници на Европа?... А какво ни говорят тук? Обратното! Къде потъват милиардите за опазване на тези граници.....

Който не натирва руски посланик го чака ей такава кирка...

Шило

Аха, ама няма ограда имаме? Пиле не може да прехвръкне. И имаме супер охрана. Жива сила и последен крясък на техниката

Мен ако питаш не е редно да се гони какъвто и да е посланик.Но ако все пак трябва да изгоним някого, то би трябвало да започнем с американските.

Кам ти "свободното придвижване на стоки, товари и хора"?... :::))) Еврогейския съюз Умре по-бързо от СИВ...!!! :::))) Дааа...!!!

Ко прайм? Тъкмо боку се прогатви за фанфари и чеп.

Ооо те ни обещаваха до коя година ще влезнем в Шенген. Вече не ги помня. И Ц.Ц. се изказваше по въпроса. Май последното обещано бе 2019г.

Шило

"Тате ще ми купи колело, ама друг път"

Не може така. Не може да рухне преди да сме влезнали в него. Обикновенно в каквото се замесим, то рухва. Та даже тия дето са ни поробвали са рухвали и са били много по-зле след това. И ПСВ и ВСВ тия с които сме били рухнаха. И СИВ рухна. Ние сме като черна дупка в космоса! ;) Следват НАТО, ЕС и Шенген. Само в последното първо трябва да влезнем и да рухва след това!

Шило

Тъкмо си боядисахме последната къщичка. Ами сега? Така да ни обърнат гръб..... Лоши немци. Я, каква ограда откраднахме, пардон, построихме. За чудо и приказ. Е, не места се срути, на други и пеленачетата я прескачат, ама е надеждно съоръжения. Винкелът я пази. И въпреки всичко, няма и няма Шенген. Лоши немци.

Най-добре е да направим референдум за прекратяването на България и да си станем територия на Русия, като в Крим. И тогава ще благоденстваме.

Благодаря ти за идеята - ще помисля по предложението ти ... но знай че е некоректно да използваш името ми, освен ако не се срамуваш то своето.

Тези идиоти се усетиха, че ЕС се разпада, но май вече е късно.

Отдавна повтарям че България трябва по най - бързия начин да отпише яловия евросъюз!

Първото е край на Шенген, после е край на ЕС.

това ще втвърди още повече политиката на австрия за затягане на еврослободията и евробащинията

ЕС след като външните си граници не може да пази ,не става за нищо. Всяка държава сама можеше,но в ЕС не може.

Преди да възприемем евроатлантическите ценности имахме ДЪРЖАВНА НЕПРИКОСНОВЕНА ГРАНИЦА - пиле не можеше да прехвръкне, без да го отстрелят граничарите.И нямахме никакви проблеми с мургави паразити шарещи безнаказано във всички посоки из Родината ни!

да му се не види!Боко тамън беше уговорил с баба Меркелиха влизането ни в Шенген , а то какво излезе...? Ще го гледаме през крив" макрон"....!

portal

Още от римската империя траките/българите ви пазим... Къде им беше акъла да ни предадат на азиатците след 1944та.. Както я бяхме подкарали преди това - да щеше да има една силна и развита България - конкурентна за германците, но и Европа щеше сеаг да е доста по сигурна, че от тук не се минава току така...

както я бяхме подкарали, и досега щяхме да сме си с фесовете, ама нейсе-чак толкова назад в историята нямаме акъл да се върнем...! До римско стигаме,ама до турско не можем...

d4

Танте Меркел трябва да бъде съдена от трибунала в Хага. Защото предаде не само германците, но и цяла Европа. а заедно с нея трябва да ъдат съдени и останалите послушковци. всички ги знаем кои са! кръвожадните брадати обрязани вълци са отдавна в европейската разградена кошара...

Шенген в Шенгеня....

Алооо дойчландовците нали бяхте много "отворени" и поканихте всякаква сган, сега защо се затваряте или това е било планирано още от както меркелицата каза, елате при нас. Виждате ли драги читатели как Европата започва отново да се дели на лагери, нещата са циклични край с идеята за обединена и просперираща Европа :)

Стига бе! Ами сега наш Тиквун какво ще прави? Няма да има биене в гърдите, как ни е уредил за шенгеня. Много лошо. Веднага да се обади на Меркелица и да спре тази безотговорна позиция за шенген.

Лицемери. Поканиха арабите и африканците, после дуднат, че границите не се пазели. Нагляри. Ако бяхте взели адекватни мерки и бяхте върнали и отказали "убежище" на първите 2-3 хиляди, нямаше да го изобщо проблема.

Дайте още 10-20 милиарда на удобното момче от Банкя. То ще вдигне втора златно-диамантена ограда и проблемите на ЕС ще станат с един по-малко. След шест месеца слънцето и вятърът ще съборят оградата, ще дадете за трета. Така се решават проблемите. А не с приказки и хленчене.

E , оти ги ручаме жабетата ?!?

Седят двама с автомати и оглеждат преминаващите коли.

България също го е отписала, но много по-рано. Германците много бавни бе

какъв шенген каква европа бе малоумни фашисти. вземете си затворете границите и върнете визите да са ви сигурни задниците.докога ние ще ви пазим тъпаци

Нали нашият шоп от Банкя крещеше, че България пази сигурно и надежно границата?Значи всичко е било лъжа. Сега сами си пазете задниците.

през България влизат пренебрежимо малко орки, отколкото през гърция и италия. заради турците, не заради оградата ни. за първите три месеца на тази година са 200-300. то мен ако питаш и 2-3 са напълно излишни, но наистина не са много... само на един пас италианците спасяват няколко хиляди от тия. защо го правят, големите им градове са почернели буквално?!

Моля , Не бъркайте Велика Германия с меркелска Пародия на немско говорящи примати ! ! !

сигурно си българин. О, такива вносни думи си научил? Сега германците са обидиха!

Българин и много Горд ! ! !

европа има тежка, бюрократична, съветски-тъпа-плакатна система за управление. приказки, вместо дела! в момента, в който орките започнаха да нахлуват през гърция, италия, българия, испания, трябваше да се вземат железни решения за охрана. да се вземат решения и да се изпълнят! например, нахлуващите мигри от либийския бряг трябваше да бъдат спирани още в териториални либийски води, а не да ги прибират с хиляди и да се позволява на лай..та от нпо-тата да ги "спасяват". както италия, така и гърция и България бяха оставени сам-сами да се спасяват в движение и да правят огради. после последва простотията-"елате хиляди младежи...да колите, да изнасилвате, да взривявате, да вилнеете по улиците, да висите на социалната ни система!" вместо твърди и озъбени мерки именно за външните граници!!! сега се сетили...и пак само пожелателни приказки и нищо конкретно СВЪРШЕНО!