Меркел защити решението си да отвори вратите за мигранти

Германската канцлерка Ангела Меркел защити днес решението си да отвори границите на Германия за стотици хиляди бежанци преди две години.

Обратно в новината

Коментари - Меркел защити решението си да отвори вратите за мигранти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Май и Меркел ще излезе агент на джуджето. Единствения шанс на света е да бъде унищожено.

"Напливът от почти един милион бежанци", нима само толкова ли са

Тази дърта и упорита бабишкера нанесе непоправими щети и страдания на всички европейски страни.Тя е срам за управляващата върхушка в Германия.

Сменете Меркел - Спасете ЕВРОПА!!!

Германия и немският народ???!!!!

Чета коментари тук. ... Източноевропейците се интегрират прекрасно, но за наше демографско щастие са ненавиждани в Германия от завист и конкуренция за работни места. Немския народ се управлява от телевизора - също както на времето при Хитлер - каквото каже Фюрерът и .....става.

Каквото обяснят на народа по ТВ - това е! ЗАКОН!Ние сме лошите, ограбващите социалната каса на Германия, въпреки че истината е: ограбват се бг-работници на черно, но се издържат бг-цигани. Меркел е противопоставена за избори на един смешен, безавторитетен Шулц. Не, че 80-милионна нация няма алтернативни личности на Меркел. Но дори и да ги има, истината е една: най-работещата икономика на света няма да спре, заради липса на работна ръка и да загуби световното си първенство, както и монополистите-собственици да загубят този световен пай. Демографският срив изисква работна ръка, плащаща пенсиите на днешните работещи германци. Поне десетилетие трябва за адаптация и обучение на новата работна ръка - бежанците. Но не и източно-европейците, готови всеки момент да се завърнат в родините си. Това е неразбраният от нас жест на Меркел към днешните работещи германци, без пенсия утре и към мащабните монополи и монополисти. Немският мъж е машина. За работа, за дълг. Немската жена предаде Германия. Не желае да ражда. Знаете ли, че немската жена е като жената в турските сериали - вечната домакиня. Но с права, със сексуални изисквания и свободи. ТОВА Е ИСТИНАТА. Германката може да почне работа на 4 часа раб. време след навършване на 10-12 години на последното дете. Днес ТЯ няма дори първо. И благодари на Бога, кръстейки се, че е спасена от терора на детския шум и врява. Разглезената германка. А мъжът и работи всеки ден като е 97%-ов на работното си място. И почива две седмици/годишно.

От десетки познати, работещи в Германия го зная. Дори вече искат да се връщат, защото децата им тръгнаха на училище и се оказват ..... ПОЗНАЙТЕ..... В 100% турски клас! В най-добрите училища! В най-развитите градове и икономика! Затова Меркел е толкова деликатна с Ердоган! Заради огромната турска диаспора там. Зависи от нея и от работната ръка, даваща приходи и данъци. За да не ги дразни. Българските и славянските интелигентни християнски деца са под турско робство в училищата на Германия. В един клас или група в детска градина вече няма дори едно немско дете, ако преди 2-3 години имаше поне 1 германче и по 2 със смесен произход и 1 родител-германец. Статистиката е неумолима. Само така може да разберете Меркел. Тя се бори да спаси тази елитна икономика на световно ниво и да угоди на огромното мюсюлманско уж адаптирано население там. Без да ги възбужда към бунтове. И да угоди на данъкоплатците, наливащи немската хазна с турска работна ръка. А в бъдеще и с всякаква бежанска. Понеже се предполага, че са далеч от родните си места, за разлика от мобилните и пътуващи източно-европейци.

ГЕРМАНКАТА с цвете, с песен на уста и със сълзи от радост в очите изпращаше в 40-те години синовете си на явна смърт /война/ да убиват децата на другите "низши" майки, за тържеството, величието и налагането на Великите си гени на Арийската раса над долнопробните други европейски. В това число не включвам БългАРИЯ, която Хитлер не е нападал дори в плановете си.И какво БЪДЕЩЕ, ВИЕ БГ-МЪЖЕ уредихте на наследниците си и на ДЕЦАТА НА БГ-МАЙКАТА, която хилядолетия работи, жъне, тъче, шие, плете, готви и отглежда деца?И се облича и изглежда като европейка? ЗАЩО БГ-МЪЖЕ, Децата на Бг-Жената са в чужбина ратаи? А внуците ви учат с турски и арабски деца, но в Европа?????

Федерална Германия няма ли политици та са я сложили тази комунистка от Щази!

Гнус ме е да я гледам тази откачалка!

Безсрамен ционистки ЦРУ бабунгер,освен Буда всички се гнусим от това което те накараха да направиш господарите ти.Дори тип като Доналд Тръмп публично те унижи.

тупаника след Сталинград, Курск, под Москва и др. още дълго ще ги държи. Затова не им разбираме шибъното поведение.

ГДР го няма, а кадрите му управляват обединена Германия. Къде изчезнаха политиците от ФРГ?

тая няма деца - пука и за бъдещето на EU !!!

Някои си мислят, че Меркел няма да е канцлер след септември. Би било възможно само, ако ОФИЦИАЛНО загуби изборите, а това няма да бъде допуснато. Германия отдавна не е демократична страна - цензура, съдебни преследвания за политически противници... Някой помни ли колко пъти е бил избриран Тодор Живков за лидер на БКП? Аз не. Но твърдо знам, че Меркел "демократично" беше "избрана" за лидер на ХДС. Беше единствен кандидат и я избраха "едва" за 9-ти път. Унищожаването на ЕС и Европа под нейно ръководство ще продължи и след "изборите" през септември.

Истината е ,че тя ислямизира Европа.Утре тези мигранти ще имат по 7-8-10 деца ,които след 20 години и те ще имат по 10 и тогава ела гледай какво ще стане.Тяхната култура и народопсихология не е за Европа ,където властвуват европейски ценности.Голямя ,много голяма грешка ,която ще излезе солено на Запада.

чета простотиите написани от русолюбските комундели, и се убеждавам за пореден път, че антон кутев беше прав, когато каза, че комунизма се предава по полов път! но защо на всички майките ви, са спали с един и същи тъп партиен секретар бе??

Как добре ни познаваш, да не би да сме ти братя и сестри? И този тъп партиен секретар да не е татьо ти? Батееее, ти защо му сви всичките пари и не остави и на нас, родата, по малко?

По-големият проблем е , че източно европейците не съзнаваме, че сме абсолютно същия проблем за Западна Европа като мигрантите от Близкия изток. Не искали да приемат ценностната система щото били мюсюлмани. Вярно е. Ама също е вярно, че източно европейците без да сме мюсюлмани отказваме да приемем ценностната система на Западна Европа, изградена в периода след 1945г. Специално в България няма парламентарно представена партия, която наистина да проповядва европейски ценности. Правенето на политика под страх от спиране на европейски средства далеч не прави една партия европейски насочена. И сега какво трябва да направи Меркел - да каже, беше грешка мигрантската политика, но също така беше грешка , че приехме страните от Източна европа, защото техните граждани ен споделят нашите ценности? Така ли е или не е така? Ами любимите ви опоненти на Меркел ТОЧНО ТОВА ПРОПАГНАДИРАТ. И е изключително странно , че не го разбирате. БРЕКЗИТ се случи, защото не малък процент от хората не искаха източно европейци във Великобритания. Поради абсолютно същите причини, които вие изтъквате срещу мюсюлманите.

Ми не, европейците (вкл. източноевропейците) не сме проблем за страните от Европа в които отиваме. Според проучване на University College London, под формата на данъци и осигуровки, мигрантите от ЕС и други европейски страни са внесли в държавната хазна повече средства, отколкото са консумирали под формата на услуги, социални помощи и др. Успоредно с това, изследователите от University College London са установили, че за периода от 1995 2011 г. ефектът от мигрантите като цяло (на тези от ЕС и тези от извън ЕС общо) е негативен загубите са от 95 милиарда паунда (109.46 милиарда евро). Щом европейците не вредят, тогава от къде са загубите? Ами от азиатци, африканци, латиноамериканци и други такива "работливци". Меркел и сие са наясно с това. Просто целите имса други, а ислямът е най-удбнота религия за постигането им.

Меркел няма да бъде преизбрана! Поне жените няма да гласуват за нея! Те най-много го отнесеха от мигрантите и няма да и простят!

Мразя Меркел - тя унищожава Германия и Европа. За това нямада коментирам думите й. Но вижте това: - според официални данни )Федерална статитстическа служба на Германия), почти 23% от населението в Германия са с мигрантски произход, като само за 1 година (2015-2016 г.) те са се увеличили с 8.5% и са станали 18.6 млн човека - през 2016 г. в Германия са живеели 2.6 млн човека от Близкия Изток - с 51% повече отколкото през 2011 г.; за същия период африканците са се увеличили с 46% - в петък немски съд осъди на 6 месеца затвор и 100 часа общественополезен труд журналист, дръзнал да публикува снимка на главния мюфтия на Йерусалим през Втората световна война, ръкуващ се с нацист - било обидно за исляма, нищо че е истинска снимката... А какво мислят немците? Потърсете статията: Меркел е най-лошото нещо, което някога се е случвало на Германия и Европа, бивш немски полицай

то, хубаво, но какво те касае тебе, че меркел съсипва германия?? нали и без туй с путин ще стреляте бомби и ракети да затриете запада?!

О, да - знаем, знаем! Щом някой не е съгласен с либерастията на соросгнидите, непременно е путинист, рубладжия, ватник, антисемит, расист, ксенофоб... Не ми пука от обвиненията на Алахуакбарите като теб.

В Германия няма демокрация,в Гемания всеки се страхува от емигранти,от Меркел,от цензура.Дано бъдат разумни и не я изберат повече защото ще бъде като Тодор Живков у нас.

Ах Фрау, Какви нелепости ръсиш само... Кога едно различаващо се по религия малцинство е било интегрирано , където и да е, освен чрез насилие??? С изключение на евреите може би, та те турците не можаха нас да интегрират за500-600 години и слава на богу, та ти в Германия ще интегрираш мюсюлманската общност.... Празни приказки са това Фрау Меркел... Тежко и горко на бъдещите немски поколения и европейските такива с лидери като тебе!!!

Млади мъже, здрави, прави, брадати и гледат лошо. Документи нямат... И питам сега- а жените и децата? Къде са жените мигранти? Или жените са си добре, а за мъжете е непоносимо... На кой принцип тези мъже за "бежанци", а женското население и децата не са ама си стоят там във войната...

Стига сте експонирали това за мъжете... Майките предават религиятя на децата си, това почти винаги е така... Да не мислиш, че жените мюсюлманки като дойдат в Европа ще възпитават по-различно децата си.. Те биха ги възпитавали в силна религиозност... Не случайно точно на жените ислямът забранява да се женят извън религиозната си общност, защото те възпитват децата си!!!

Много си прост/а, въобще не разбра какво има предвид човека.

Според мен у нея заговори някакво източно германско другарско чувство след като американците бастисаха изтока. В комбинация с нуждата от възможно най-евтина работна ръка за страната й се получи тази лавина, абсолютно неконтролируема вече. За да приобщаваш когото и да било към твояте собствена ценностна система, съответно да го пуснеш в къщата си, трябва да си наясно с неговата. И някога е имало гурбетчии, но семействата им са си стояли у дома. Сега целия близък югоизток не просто иска да работа на запад, а да живее на запад и то по неговия си начин - по-често мързелив, неквалифициран, основаващ се на забранителни дейности на полов принцип и .....а, бе, лоша работа, братя европейци :))

Шило

Какво друго да каже? Че се е провалила ли? Не очаквайте признаване на очевадното. Да,фрау- провали се!

Може би много форумци няма да се съгласят с моето мнение, но нека да го изложа. Бабата е изразителка на интересите на немските капиталисти. А те искат свежа работна ръка, за да увеличават парите си. За съжаление раждаемостта в Германия е не по-добра от тази в България, затова немската индустрия има нужда от чужда работна ръка. След като взеха всичко хубаво и качествено от Източна Европа, най-вече от най-бедните страни, като България, те се оглеждат за работници от Близкия изток. Затова пуснаха един милион мигранти, които пресяха, като оставиха онези, които показаха, че могат да вършат мръсната работа в Германия. Тук въобще не може да се говори за хуманизъм, еврогейски ценности (каквото и да значи това), за демокрация и прочие. Лицемерието на Запада ни е добре познато. Тук се имат предвид само парите, които се трупват най-вече от роби, като мигрантите. Впрочем, изцеждането на чуждите народи е закодирано в гените на немците и ни е добре познато от Втората световна война. Тогава милиони са работили за немската индустрия, след което са били унищожавани в газови камери или направо застрелвани. Лошото е, че политиката на бабата увреди много и нашия народ, защото от една страна всичко хубаво у нас беше присвоено най-вече от Германия и защото заради Германия и ние трябва да храним мигранти, които у нас обаче не работят.

Не съм съгласен, въпреки, че разсъждаваш логично през призмата на обикновен гражданин - данъкоплатец. Това което се вижда чрез медиите, няма нищо общо с това което се случва долу. Медиите ни показват политическата среда, както са им наредили, за да можем да я усетим с емоциите си! Има обитатели на тази планета, които им липсва тази черта.

Виж ся, това което казваш го твърдят либерастите. Истината обаче е доста по-различна ТЕ НЕ ИДВАТ ДА РАБОТЯТ, А ДА ПОЛУЧАВАТ. 1. По официални данни, към края на декември 2016 г. едва 34 000 (2.8%) от дошлите над 1.2 млн човека са работели. При това, над 90% от тези работищи са били по т.нар. работа за 1 евро - почистване и готвене в центровете за мигранти - иначе казано, немците им плащат за да си почистват стаите и дворовете на центровете и да си готвят яденето. 2. Ако си въобразяваш, че след време ще работят - не, няма да работят. Както става с турците в Германия - по официални данни 80% от живеещите в Германия турци (мигранти 1,2 и 3-то поколение) получават социални помощи.

Точно така!

А бе и на мен не ми харесва, че работниците ми имат право да работят в Германия и най-кадърните ме напуснаха. Опитвам се да ги мотивирам патриотично как е предателство да бягаш от Родината, ама те се научиха пари да искат.

ДА КАЖА МНЕНИЕТО СИ, ЧЕ МЕРКЕЛ Е НАЙ-ГОЛЯМОТО НИЩОЖЕСТВО В ЕВРОПА ОТ 18 ВЕК НАСАМ !!!

Gal

Тази смята да живее вечно

доста е по млада от путлер, а и както е известно жените живеят по дълго, та свиквай!

меркел 17 юли 1954г. путин 7 октомври 1952г. средна продължителност на живота на жените в германия 81.1години средна продължителност на живота на мъжете в россия 59 г.

като ги иска - да ги взема, а сега - квоти. Защо Бойко се прегръща с дъртото бабе, а не се обедини с Вишеградската четворка?

https://link

Срещу отварянето на немските граници за напиращи циани, американските и началници и дадоха обещания за осем илидевет цифрена банкова сметка в евро, както и за още два мандата като канцлер на Дюнерланд-а.

Отде ви изравят все такива за руски слуги бе.

Всеки, който не мисли като теб ,е руски слуга, така ли ? Ама не Русия натресе на Европа "мигранти", които убиват.

той помисли, че като посочи за канцлер една източна германка с която е работил, така по-лесно ще обедини източна със Западна Германия. Излъгъл се е старецът - никакъв гювеч на комунягите - подадеш им пръст те ти отхапят не само ръката но и главата.

Меркел кат харесва мързеливи цигани нейна си работа. Всички такива от цяла Европа да си ги прибере в Германия и да им се радва. Явно и на самите германци това има харесва, след като преизбират Меркел. Държавата ис е тяхна да правят в нея каквото си поискат. Това мен не ме интересува. ДРАЗНИ МЕ ФАКТА, ЧЕ ТАЯ ДЪРТА КУКУВИЦА СЕ ОПИТВА ДА НАЛОЖИ НА НАС ДА ПРИЕМАМЕ ТАЯ СГАН В РОДИНАТА СИ ! НИТО ЕДИН НОРМАЛЕН БЪЛГАРИН НЕ ИСКА АРАБИ В БЪЛГАРИЯ ! ТОВА НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНИ ! ТОВА Е НЕНАВИСТА КЪМ ИСЛЯМСКИТЕ ИЗВЕРГИ Е ЗАКОДИРАНА В ГЕНИТЕ НИ ! НЕКА МЕРКЕЛ ПЪРВО ПРОЧЕТЕ ЗА КЛАНЕТАТА В СТАРА ЗАГОРА И БАТАК И ТОГАВ АДА РАЗПРАВЯ БАБИНИТЕ СИ ДЕВЕТИНИ ЗА ТОЛЕРАНТНОСТА !

днешните германци. Ако говорим за грехове какво да кажат Станишев, Пирински, Бокова, особено тя с баща доказан убиец и престъпник, Евгения Живкова. И ако трябва да немците да имат грехове то са към поляци и евреи.

мурзилки, то на приказки сте силни, ама в сметките сте като куцо магаре на състезание! та меркел е канцлер от 2005г. а путин е от 2008г та ето бвп на двете държави от как тия двамата са на власт. 2010г.германия 3 417 трилиона $ россия 1 525 трилиона $ 2016г. германия 3 467 трилиона $ россия 1 283 трилиона $ населението на германия е 82 670 000 народ, а на россия 144 300 000 индивида!

ИДИОТ КОЛКО СТРУВАТ ДИНИТЕ В ГЕРМАНИЯ И КОЛКО В БЪЛГАРИЯ ??? .... В БГ 30 СТОТИНКИ = 115 ЕВРОЦЕНТА В ГЕРМАНИЯ 1 ЕВРО ... И ВВП - ТО НА ГЕРМАНИЯ СТАВА ВЕДНАГА 6 ПЪТИ ПО-ГОЛЯМО ОТ БЪЛГАРСКОТО КАТО ГЕРМАНЕЦА ПРОДАДЕ 1 КГ ДИНИ В ГЕРМАНИЯ :))

малеййй, ти претрепа световната икономика бе!!

Mеркел,влоши много нещата. Oт години,не я слуша главата.

ДА СИ ГИ КАНИ, НО ДА ЗНАЕ, ЧЕ НЯМА ДА НАЛОЖИ КВОТИ НА ОСТАНАЛИТЕ ! А НИЕ МОЖЕ ДА И СЪДЕЙСТВАМЕ ДА ВЛИЗАТ В ГЕРМАНИЯ, ДА ВЛИЗАТ НА ВОЛЯ !!!

Меркел купена да унищожи Европа, а повечето немци които си траят те купени ли са. Просто тъпи ненормалници.

Разбирането на германците за демокрация не може да бъде одобрено от останалия свят. Те си имат някакъв комплекс от миналото и са решили, че така ще изкупят греховете си. Но вижда се, че ще посеят още по-големи проблеми с това си поведение.

ДЕТРОЙТА, в Детройт е 4:43 през ноща бе! Как така пишеш в дира, троле позитански! Искаи на Кутев един уърлдклок на стената в мазето на позитано, че се излагате така!

КАЖИ НЕЩО ЗА ГЕРМАНСКАТА ХХХВА НА ИМАМИТЕ :))

Двете гедерейски чучела путин и меркел - НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ВРАГОВЕ на ЕВРОПА!!!

И НАЙ-ГАДНОТО .... ОБЕЗЛЮДИХА ИЗТОЧНА ГЕРМАНИЯ И СЕГА Я НАСЕЛВАТ С МЮСЛИМАИ )))

То Меркел ми е ясна - дърта кофа...Кво става с КТБ и Хитрино ме интересува повече. Защо дира не пишат по темата, а информация от CNN много! Тръмп се е наел вече с казуса....а не само и с това, вече има заведено дело срещу имена на комунизма заради Чернобил. Ха да ви е сладко сега!

Кажете го на стотиците избити и ранени през последните години европейци.

И най тъпия грманец трябва вече да се е сетил че Меркел е купена ,да уништожи европа ,НЯМА ДРУГО ОБЯСНЕНИЕ,Н Я М А.....

ИСЛЯМА И ЮДАИЗМА СА НАЙ-СИГУРНАТА ГАРАНЦИЯ СРЕЩУ ПОБЕДАТА НА ХРИСТИЯН КОМУНИЗМА ... ОБАЧЕ ГЕРМАНЦИТЕ СИ ИЗБИХА ЕВРЕИТЕ И СЕГА ЗАТОВА ВНАСЯТ МЮСЛИМАНИ :))

Жалко че атентатите не ги правят при вас, ти краварска слугиньо!!!

КЪДЕ Е ПРОКУРАТУРАТА?! ВСИЧКИ ВИДЯХА,ЧЕ Е ИЗВЪРШИЛА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СПРЯМО СОБСТВЕНИЯТ НАРОД И ДЪРЖАВА,СПРЯМО ЦЯЛА ЕВРОПА,А ТЯ УПОРСТВА И НЕ СЕ РАЗКАЙВА-НАПРОТИВ!ЗАКОРАВЯЛА ПРЕСТЪПНИЦА!!!

Меркел трябва да бъде съдена от международен трибунал за насърчаване на насилствено и безконтролно нарушаване на границите на държавите от ЕС, както и за нанесените материални и морални щети на пострадалите страни.

Тази сенилна източно германска овца унищожи цяла Европа! Не гледа ли телевизиа за да види какво става с Европа? До кога дебили ще определят бъдещето на Европа?

Както написах по-долу имате 45 години пропуснати в участието на развитието на обществото. Преди да коментирате изказвания на лидери от Западна Европа имайте предвид следното - Западна Европа е територия, която дава убежище на подложените на преследване. Западна Европа се чувства отговорна за убитите навсякъде по света. Така в пропуснатите от вас 45 години обществото в Западна Европа по този въпрос е стигнало до такива решения след многогодишни дебати. Не е прието да се стреля по хора, които минават граница. Не е прието да се връщат хора, които може да бъдат убити по родните си места. За разлика от тях, ние , живелите на Изток от Желязната завеса не виждаме защо да ни влиза в задължението да спасяваме хора. Все пак 45 години са ни учили, че е редно да се убива всеки, който реши да минава нелегално границата, независимо в коя посока. Та е смешно да коментирате изказвания на Меркел, защото те не са предназначени за вас. Коментирайте си Борисов, Нинова и Сидеров - те са на вашето ниво.

Ами за чий х ... й е пусната публикацията в този сайт, след като не бива да я коментираме?

На Западна Европа 50 години е набивано в главата, че е виновна за ВСВ. Избраните лидери са назначени да изпълняват сляпо нареждани, без да мислят за бъдещето.

На Германия, не на Западна Европа. А това , че в България не го правим е още един от множеството проблеми, който също ни отдалечава сериозно от Европа. Ама и това за 30 години не осъзнахте.

Естествено, че ще коментираме тази луда бездетна бабка - тя влия на живота на толкова много европейци. Тя е начело на ЕС и тя определя политиката му. Повечето от гайстербайтерите без документи не са сирийци и не бягат от войната. Тя допусна ислямизирането на Европа без да я зор за сигурността на всички европейци, които стават и ще стават жертви на атентати. Защо няма атентати в САЩ? Тръмп само да я извика ще дотърчи като кученце за инструктаж. Защо ни налага да приемаме мюсюлмани, които единствено тя е поканила, а не се заеме с премахването на визите от страна на САЩ на европейските граждани от България и Румъния, че даже сме и съюзници на САЩ, а ние и румъниците сме само с визи от ЕС.

твоите западни лидери изчезнаха така както изчезнаха от политическата сцена лидерите на "брекзит". тяхната мисия е свършена, а сега да му мислят какви ще ги сърбаме от последиците им.

Това е сензационна новина! Меркел "мисли"! За съжаление, по-голямата част от населението на ЕС е убедено, че този вид дейност и е недостъпен....

нещастница

Щом искаш чалми няма лошо да те съди твоят народ, но защо искаш да ги разселваш и в цяла Европа.