Диви глигани всяха хаос в германски град

Малкият град Хайде в Северна Германия беше под обсада в продължение на няколко часа, след като два агресивни диви глигана вилняха из центъра му.

Обратно в новината

Коментари - Диви глигани всяха хаос в германски град | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

търси съмишленик питом глиган.

Снимката ми е позната отнякъде, това същество още се разхожда и грухти между нас, макар че напоследък нещо се покри - сигурно е на диета и фитнес. И мама-праскиня се завре вдън гори тилилейски и набива жълъди, че зима иде, а сит търбух е за наука глух според народния бард Р. Ралин.

Какво толкова - искали да оберат банката, но размислили и рекли да хапнат от шефа. В България е пълно с глигани-хулигани.

А има ли питомни глигани?

Пише че двама са били къде е цецовата снимка?

и по тегло и по наглия си и крадлив характер силно приличат на прадядо си дивия глиган. Само не разбирам ББ как яде суджук - матриал от братовчеди имало там.

Където и да отидат сънародниците на ердоган все мизерии вършат.

тия видяха два глигана и им натежаха пампнрсите добре че в германия няма хипопотами

тия глигани. Нова проява на расизъм от страна на официалните Еврогейски власти.

вече /снимката е фалшива/.

Калибърът на полицейските оръжия не е голям за глиганите, а малък.

Щом казват голям, значи голям! От тебе се иска да вярваш, не да умуваш! В Германия полицаите се движат с оръжие, прекалено силно за глиган. Това е внушението.

Проблема не е в калибъра а в рикошетите в населено място ! Иначе хитро , глигани срещу мюсюлмани :)

Да не са търсили мюслита? За справка: Мюсли (от швейцарски немски език Birchermüesli или само Müesli, на немски: Müsli) е хранителна смес, която съдържа предимно размачкани овесени ядки...

Един български глиган източи банка,но никой не го застреля,а швабите -само защото глиганът влязал в банка,взели че го дуннали!? Ега си законите!?

Решили да вземат нещата в собствени (ръце) лапи като гледат какви мюслита шетат наоколо!!!

Осемдесетте години през зимата в Русе до гарата беше влязъл глиган, но един разтропан шофьор реши проблема много бързо със Зила. Така,че е въпрос на находчивост и свободна инициатива, Но тогава адвокатите и зелените не бяха се разгащили като сега.

не стига, че глиганите диви, не стига че банката с прозорци дето се отварят, ами и викнали ловджия, щото техните оръжия , на полицаите ,били с голям калибър!??? ми, на моята ловна пушка можеш да бръкнеш с пръста в цевта, а на комшията, полицай е, молив не можеш да навреш в пищова !

До 132 Аз също съм ловец и твърдя, че ако не се стреля от около метър в главата с такъв калибър и куршума не засегне мозъка на животното, то само ще бъде още по раздразнено.

9 х 19 пара убива глиган от до 10 метра, но тоя дето го държи този пищов трябва да има стоманени нерви, дебели 9 мм.

Два глигана, чак и агресивни :))) Хубаво, че не беше цялата банда от глиганите :)

Ах редактор Михайлов, пишеш сякаш си присъствал на място, малко скаран със историческите времена в българския език. Освен това ловец е застрелял глиганите, не защото на полицаите калибърът е прекалено голям, а прекалено малък: 9X19 пистолет срещу 12Х70 ловна пушка.

Сложих + защото е верен пост, но ... срамно за германските полицаи, пълна некадърност или паника?! А на нас ни дават за пример Западна Европа и службите им... 9х19 е АБСОЛЮТНО ДОСТАТЪЧЕН да убие дори и мъжкар с над 250кг тегло, стига да го уцелиш в главата, врата или белия дроб, ловец съм и съм виждал това:-))

Никакъв ловец не си ти! Ловците днес пишат на спусък, не на клавиатура. :) Достатъчен е, ако ще трепеш прасе в кочината. Животно, на което са извадени зъбите, още като сукалче и което е свикнало да ти се доверява. Това животно ще те гледа с обич, докато слагаш пистолета на главата му и му пръскаш мозъка. На лов имаш не повече от сеунда-две за да повалиш дивеча. И да разчиташ, че с 9пара ще улучиш жизнено важен орган, че да свалиш добичето, е наивно. Дори опасно, защото раненото животно ще те докопа с глиглите и ще ти скъса някой крайник.

както казваше Дончо Цончев- в Германия всичко е наредено. Умрял плъх да видиш на пътя- легнал успоредно на осовата линия, зъбите бели, козината сресана. Тука пък глиганите сами идват в града, за да ги гръмнат ловците...

германски служби за сигурност да се самосезират и да проверят дали не са руски глигани, пратени от Путин да свалят демокрацията в Германия

няма нужда-ИДИЛ е поел отговорност...

Не им е лесно на глиганите, не стига че жена им е свиня ами при това и дива. И вие да сте толкова отчаяни, ще направите някоя глупост като банков обир.

Защо застреляхте животинката бе кретени.

Някой да е виждал ПИТОМНИ глигани????

Аз съм виждал. И се казва Делян Пеевски.

жалко че Сталоон не е бил там да го убие.