Германия и Франция ускоряват политическия съюз в Европа

Външните министри на Германия и Франция призоваха днес в съвместен документ да се усили политическата интеграция в Европа, предадоха Франс прес и ТАСС.

Обратно в новината

Коментари - Германия и Франция ускоряват политическия съюз в Европа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Политическата интеграция в Европа означава повече власт в ръцете на големите държави и техните представители-бюрократи! НЕ Мерси! Тия ще разсипят вече разклатения ЕС!

родната червена мафия да ни клати!

Държави-основателки и държави-не основателки на ЕС!!! Т.е. не основателките са държави втора категория!!! Първите ще решават, а вторите - ще изпълняват! Що за идиотщина?

Политически съюз ...в никакъв случай ...ЕС съюз от равноправни държави ...

дървени философи от снимката помислиха ли как 5-те монархии в Европа ще приемат политическа интеграция? UK ги изключвам. Какво ще правят с вековните си традиции тези 5 държави:E, L, NL,DK,S ? Май ще има още екзити.

И двете големи държави дано да направят нещо по съществено.

фараж е клоун и почитател на путин както се видя в една статия мисля, че беше на индепендант от 2104 година. като знаем нашата атака как се увърта около москва и за заема които фернските националисти взеха от москва вече съм убеден в дългата ръка на кремъл.

За пълноценното надграждане е необходимо във всяка държава да бъде изпратен по един комисар (вероятно немец) с извънредни пълномощия. А след това... онова което е било.

Очевидно не са си взели поука от английския референдум. Явно искат час по-скоро да метнат примката на останалите по-малки държави, за да не се измъкнат и те от тази прогнила структура.

за създаването на Европейска свръх държава.Така комунистите и фашизоидите ще отидат в миналото.Зад кулисите на това намерение е разисквано и намерението да се приеме и Русия за пълноправев член на тази свръхдържава.Това доста болезнено са го усетили управляващите в Турция и за това Ердоган побърза да поднесе своите извинения на Русия за сваления над Сирия руски СУ-24.

Дрън дрън. Няма шанс това да стане, докато в ЕС са Полша, Унгария, Чехия и Словакия. Иначе отиваме към Европейски съединени щати.... Но е рано за това, не са изживяни националните егоизми на страните членки!

няма да има нужда от референдума на Слави...

Дали пък тази полска телевизия не чете директивите на някой отвъд океана. Защото от всички останали държави на света, най-ще загубят контрол над Германия и над цяла Европа точно тези, които са се окопали с мрежа от бази точно тези нагли господа.

се на русия ша сме роби... тва е нато и ес. сводници.

Супер идея - само така нашите политици и министри няма да могат да крадат !! И няма да има корумпирани съдии,министри,полицаи и данъчни !!!

и аз така смятам но както изглежда поляците и те обичат корупцииката...

Исландия си вкара в затвора корумпираните банкери и политици

ако направят базовия доход в страните близък, иначе проблемите ще се утроят

и сие вън =да ходят в Гърция и Турция, Депутатята и те .За 25 години направиха България на цигански катун.Проклети да са всичките "преходници".

бал сам те у бушона..нашто сиганин колко англичавен не е крал.

това няма да стане....

пак..

в еврогейския кокошкарник.

сганишката и той некаде снася нещо.. скоро ша са разкудяка..

ко ша интегрирате преди да сте го диференцилали бе калпазани с калпазати! уж инжинерно нации..пфу!

и кибабче ни моат да направат.. ма дай им да интегрират. паламарката ша ми а интегрират..

ПРОСТОТИЯ! А Украйна иска да влезе в ес на местото на ВЕЛИК-Я !!! И ТОВА ГО КАЗВА Т дипломати !!!! Простотията е прсъща за неинлектоалите но чак до такава степен !!! учете математика прости дипломати

аз колко требе да съм интелигентен за да одя на тест по интелигентности? ареса ми идна обява обачи са притеснил много. на капан ми меза .. да ода или не? е тамо е вапроса..

ако осъществим тази идея,дали ще получаваме по 3000 евро минимална заплата като господата от Люксембург,или те ще се задоволят с нашите 7 евро на ден.или и в новата"свръхдържава" едни ще бъдат по-държавни, а други -леко одържявени

ако не си поискаш, няма да ти дадат

петър

а ,ако си пойскаш, и не получиш-тогава"кво праим".а и не разбирам защо да искаш-все 1 в ямбол минимала да е 200а в ихтиман 1200

Който иска да напуска. Който иска по-тясна интеграция да остава.

Нашата еврокомисарка каза че извода от брекзит е управляващите да не задават въпроси чийто отговор не искат да чуят? Как да го напуснем?

и заминаваш за Сибир!

Така ли му се вика вече на масовия грабеж и тоталната диктатура на малцинството? "по-тясна интеграция?

обачи бабата ни аресва ма. куупих си уве лампа дано помогни. то у другите дръжави и кабинки имало.. влизаш бел излизаш съ тен. обачи тук мафията ни дава да ги ползваме. или чекаш за гърция на граница или на прибежки в слънчев брег..

нал помните как се биха срещу хитлер..? и как се осраха срещу русия.. колко пазиха договори. ...... ако стани война кой пръв и де ша бега.. кои държави дружки пичелят от оръжия.. а бе майките на бабите ви от пенсии ли са живели? или от духане..

Много умници се произнасят за тази идея, колко била лоша и неподходяща, но ако се стигне до референдум знам какъв би бил резултатът: 90:10 в полза на свръхдържавата:))

86% срещу 14% щях да го повярвам.

му е друг..

То и за ЕС трябваше да си го набием в главата, но нещо не се получи. Защо да ти вярваме? Или да те подкрепим в центосъбирането? . "( нерегистриран ) 27.06.2016 20:19 Е в тази държава ще живеем добре колкото тях!! Набий си го в главата!!

Тролчета на ДИР ,добре ли плащат Станишеви?

Малко по-зле отколкото Радан , но пак си струва .

само да ми дадът да ги обувам..поне. Ниграмотиката!

НИКЪДЕ в Нета не намерих оригинален текст на новината, в който да се говори за отказване от собствена армия, данъци, държава и т.н.

Много ти е тесен нета. Нещо, което вече е осъществено няма нужда да се планира. В документът се посочва, че решенията тепърва ще се вземат само от Германия и Франция. За това говори и фактът, кои са поканени на срещата.

не ми се обяснявай, а кажи къде да прочета в оригинал това. и без пояснения. изводите ще си правя сам.

откога търса нипатентована нота.. ни смея да надуя и гайдата дори..

Меркел и Оланд трябва да разберат, че те са огновната причина за желанието на някои страни да напуснат ЕС. Никой не иска, включително и ние Меркел да ни изпраща по свое усмотрение имигранти и да ни глобява по 250 000 евро на отказан имигрант.

Нашите деди са умирали за своята независимост. Нашето поколение ще я продаде за едно кравайче. Дали утрешното ще съществува изобщо?

И аз съм в потрес как е възможно да се продава Родината? Все едно да си дадеш личния дом на някакъв чужд човек,който да ти ръководи домакинството,и да ти определя правилата в дома,да го притежава,а ти да плащаш всичко,да чистиш дома,да го ремонтираш,но да го притежава чужд човек. Той да решава кой да вкара в дома ти ри теб, в коя стая да живееш, как да живее и т. н. Това е лудост. Всеки човек,и народ сами знаят кое е най-доброто за тях.

то каква стана тя, както се пееше в една нецензурна песничка в западно наречие "ти че носиш, я че ебем".

виждаш това продаване ??? идеята е да се унифицират правилата ....сега държавата се движи по правила измислени за самата нея ( а нашите закони са така натукмени , че политиците лесно да крадат) .къде е проблема ако ползваме правилата на германия например ?т. е съда да работи добре,полицията да си върши работата,работодателя да плаща коректно...да се възмущаваш ако някой иска да ти наложи правила от държава в каквато НЕ искаме да станем разбирам но нали УЖ искаме да сме като запада ...или само заплатите им харесваме но не и реда ??

Победихме, бате! Генът ни е устойчив и...

Сега вече ще издигат Роско в Политическото ръководство!? Ще ни хранят .хибридно. и с хлебчета . Путин агресор.!?

забелязал италианските и ирландски преселници да са загубили идентичността си само защото са част от една нация и защото се управляват от вашингтон ! освен това ако не бъркам монархия е англия с кралицата на руля доживотно а за ес,еп и ек има избори....

При тези условия оставането в съюза е опасно за живота!

си оптимист вярвайки повече на нашата политическа класа която за 20-на години разказа играта на България !!! смятам , че ако директно се приложат всички немски закони няма да затъваме така !!

Индианците като по-напредничави гребяха с пълни шепи направо от американските закони. Какво остана от тях?

От кого да се приложат всички немски закони, от поляците? Ти откога ги познаваш всички немски закони, че започна да съдиш по тях?

Не ми трябват немски закони. Искам бг закони. Като искам немски закони и гадни немци ще отида в германия. Стига вече платено чуждопоконичество,че ни съсипа. С германците нищо общо нямаме като душевност и манталитет.

ИК гласува Закона за ликвидацията на България. Какви инвеститори ще дойдат ? Ние българското потурчихме, та чуждото ли ? В циганска махала кой инвестира. това е резултатът ат 25 г. американска окупация.Пълна ликвидация на България и българите

Германия сънува Свещената римска империя, а Полша - Жечпосполита от Балтийско до Черно море. Бе е ясно Плевнята на кого се слага ?

Във Франс Прес не намирам такова заглавие? Кой лъже?? Пак ли руски лъжи ни пробутват? Някой да даде оригиналното заглавие?

Франс Прас може да са ги опраскали! Това там често става по редакциите и печатниците ..

Мхм, пак Русия виновна. Пък не знам къде точно си гледал в сайта на Франс Прес, след като го има същото, че и първия абзац. The foreign ministers of Germany and France on Monday called for ambitious steps to strengthen the European Union after Britain's shock vote to leave the bloc.

младите пак изкара късмет -ще ходят в европейска казарма с румънските и албански граждани

Къде има казарма във Европа? Освен в някои балтийски републики заради Русия??

Албания не е в ЕС!!! И какво му е лошото на казармата?

Пак ша командвам!

да миличък. кучето на разходката.. утре ще требва 2 пати..

за един или за за двамина ги строили преди? само питам .

Всичко това е по план на САЩ. Стратфор имаха прогноза за разпад на Ес,но за да бъде по-ефективна властта им над цяла Европа ще се създадат съюзи на държави,които са на едно ниво горе долу икономически и по-близки по манталитет,и култура. Нас ни слагаха под властта на техния гаден пудел Полша,а ние с поляците не сме много близки по манталитет. Цяла Източна Европа я слагаха под властта на Полша.

Това кой те излъга?

Джордж Фридмън. Но той до сега не ме е лъгал никога.

С бодра и твърда стъпка вървим , не към СССР , а към SS - Съветски съюз!?!?...въпросът е - Кои съветват?

и останалите развити държави направиха грешка, че не инвестираха от началото в България, когато имаше възможности и готови специалисти

сами отидохме при тях

нито визи, нито право да работим там доста време

Изобщо не им е минавало през акъла да инвестират тук. Те гледаха да ни разграбят. Пика на възхода на запада и САЩ са 90-те години когато ограбиха цяла Източна Европа.

и какъв е сега стандартът в Унгария, Чехия, Словения, Словакия, Хърватия, а?

първо гледаха да ни затрият това , с което бяхме най-добри на пазара. после като по-платежоспособни изкупиха печелившите предприятия, принудиха ни да приемем закон чужденците да ни купуват земята. оттам насетне настъпи беднотията, а когато човек е беден лесно се поробва.

ми се струва , че другарите изкупиха заводите и ги нарязаха на скраб ? посочи няколко бивши завода купени от западняк и колко от тях още работят? после покажи колко завода са изкупени от българи и колко още кретат ? интересно ми е процентно кой колко е затрил от закупеното ?

беше един неевропейски план, нали? Има си име

грешка , че не си реформирахме държавата . кой искаш да инвестира при корупция,искане на подкупи, неефективна съдебна система ....то българите с пари познаващи обстановката не искат да инвестират тук ти за западняци ми говориш

Четвъртия Райх бавно и полека започна да добива форма. Англичаните май се разкараха точно навреме! След такива условия и даже и пет референдума ще завършат с Брекзит.

Маани! Маани! Този път ще трябва да превземаме Берлин и Париж!??

Ми не е като да не са. Това упражнение вече е отработено.

Каква свръх държава? Всичко е по подобие на САЩ, но те имат дълга история в колонизацията и разбиването на други държави. В Европа започна вътрешна колонизация, като външните хора мигранти и др. са по-ценни отколкото собственото население. Такива империи рано или късно се разпадат. Скоро и зад океана.

направо се плаша , като си помисля ,че немците вече са имали свръх-армияи и ние сме ги подкрепяхме ,сега ако ни поканят пак направо не ми се мисли.надеждата ми е в Унгария и Полша , защото нашите вече са ни продали и без референдум

За сведение, документа е обнародван от полската телевизия TVP.info, а не от ТАСС. А на сайта на полското посолство е публикувано изявление за расистко и ксенофобско отношение на англичаните към поляците. Англичаните гонят "полските паразити" да си ходят. Май не Великобритания излезе от ЕС, а Великобритания изгони ЕС.

А през ВСВ поляците са избивали евреите!! Та какво казваше?

не само. те са и първите, създали концлагери и натикали евреите в тях. освен това те са и първите агресори, които след позорното Мюнхенско споразумение заедно с Хитлер нападат Чехословакия. Но после се изкараха най-големите жертви.

И кво става ако Меркелица реши че и трябват още 1-2 милиона млади арабски жребци?

ЯВНО СИ ТЪРСИ ЖРЕБЕЦ

пращат ги в България да ги храним ,а после си избират 5/6 расови

СТАТИЯТА Е ПОДВЕЖДАЩА! НАПЪЛНО В ДУХА НА РУСКАТА ХИБРИДНА ВОЙНА! МИСЛЯ, ЧЕ СЕ ПОДЦЕНЯВА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД. ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ, ЧЕ НАД 80% ОТ НАСЕЛЕНИЕТО ОДОБРЯВА ВЛИЗАНЕТО НИ В ЕС, А ДРУГИТЕ 20% СА ЗАБЛУДЕНИ БАБИ И ДЯДОВЦИ.

Ами щом е така да направим референдум,а ?

"РЕФЕРЕНДУМ НА ЗОМБИТАТА" БРАВО, добра идея! Добре ще се позабавляваме!

А кой ти е казал, че това е истина?

Първо - лъжеш, че 80% са "за" ЕС. Няма как да знаеш. Второ - "бабите и дядовците" - те живяха по комунизма най-много и трябва да са най- пострадали. А нещо носталгия ги гони според теб. И трето - бабите и дядовците са нашите бащи и майки. Уважавай ги да не плачеш един ден.

Москва. По време на посещението си в Китайската Народна Република (КНР) руският президент Владимир Путин е успял да задълбочи личните си отношения с председателя на КНР Си Дзинпин, пише Независимая газета. Лидерите са потвърдили единен подход към много световни проблеми. Но високото ниво на политическо взаимодействие се опира на нестабилна икономическа основа. Неслучайно редица големи съвместни проекти, както в енергетиката, така и при високите технологии, не са сключени под формата на договори. Според експертите китайските инвеститори се плашат от бюрократичните препятствия, а също така и от заплахата САЩ да наложи санкции на банките, свързани с Русия. Китайските медии ясно показват, че Си Дзинпин общува с Путин по-често, отколкото с който и да е друг държавен лидер. Двамата ръководители си имат взаимно доверие. Но същевременно посещението в Пекин не доведе до това Русия да ускори обявеното от нея обръщане на Изток. Насочването на политическите и икономическите интереси към динамично развиващата се Азия ще отнеме години. Анализатор от Института по международни въпроси и въпроси по сигурността в Берлин коментира, че Путин и Дзинпин имат много общи възгледи, но следват различен дневен ред. Китай се нуждае от Русия, за да реализира проекта си за пътя на коприната. А Путин на първо място би искал да представи руско-китайското партньорство като противовес на диктата на САЩ. Китай обаче не би желал да бъде въвлече в конфронтация със Запада за нещо, толкова незначително, каквото е Донбас от негова гледна точка.

Набили са ти го на теб и затова плещиш глупости.

Тук има много верни неща в тази статия, но това заглавие, което слагаш говори за това, че си много примитивен като човек. А не е грях да прочетеш и американски специалисти по въпроса. Но най добре, както каза нобелевският лауреат по литература, в роман "Собачье сердце" "не читайте по утрам советских газет.

А къде виждате съветски газети днес? Русия е хибридна империалистическа държава със абсолютно същото по форма и съдържание управление като САЩ, но с единствената съществена разлика е, че доминиращата сила в управленческият и апарат принадлежи на военно-промишленият комплекс, чиито представител е и товариш Путин!

Ти, писател си решил да ставаш, баба? то дяда ти Ивана Вазова вече никой не чете, та тебе ли?