Експлозив, открит на коледен базар в Германия, е обезвреден

Взривно устройство бе намерено днес на коледния базар в германския град Потсдам, близо до столицата Берлин.

Обратно в новината

Коментари - Експлозив, открит на коледен базар в Германия, е обезвреден | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

защо няма дърти курбви на площада= kato рккерт? в се пак нали безплатните курви на асоца показаха путки за ебане?

Рецепта: Само 4 водородни бомби над арабския свят! И генетично оръжие за тези в Европа, Америка, Австралия и къде ли още не!

,,дядо коледа,, маи ,,подрани,, в германия с ,,чаршаф,, и ,,чалма,,...!!!

Ей, немците срещу нас да тичат, няма да ги настигнем. Всеки ден в тази прекрасна страна се убеждавам колко много назад, че и настрани е България.

нов ефрейтор с мустаци....

Благодарим ти Меркел. Догодина да домъкнеш още поне 2 милиона от тези лекари, ядрени физици, инженери и т.н.

И тя няма да ви е последната сигурно, след като сте толкова толерантни спраямо мангалите с които сте наводнили цяла Германия и Европа! Те ви отговарят за благодарност по повод толерантноста ви!

Бойко Борисов ориса след танца със саби СА да играе важния мач по откриването на световното по футбол! Ако Германия и г-жа Меркел се вслушат в неговите мъдри съвети, не само че няма да имат проблеми във вътрешната сигурност, но и дори може да излязат начело в трудната група, която им отреди жребият!

Видимо германците показаха състрадание към обиконовените бежанци и освен добре работещи служби и Господ ги награждава да не стават големи проблеми.

,,господ дава, но в кошара не вкарва,,!!! много ,,господ-и,, напоследък се навъдиха , твоят от кои е...или не трябва да питаме от ,,толерастия,,...??? да не обидиме ...някои...!!! питаи някои от роднините на жертвите, за ,,състраданието,, им...!!!

какво се радвате бе руснаци и филки малоумни на това ви остана да се радвате и защо германия да е цел на ислямистите те германците най-малко се месят а най-голямата цел?? на кого?? едно време вашите хора от кремъл изпращаха червените бригади да правят атентати в германия да не се окаже пак тяхна работа??

Черв. бригади умряха заедно с СССР , ама тези ислямисти ги покани ВАШАТА Меркел евродебилката, привърженичка на Новия еврейски световен ред и евротолерастията.

Чавка, удари една злобарка и се кротни малко! Още 100 години ще бълнуваш руснаци и комунисти, баце... много ти е разстроен вакуумът в главата!

Не, прав е. Вижте за японската комунистическа партия - двама трима човека, но атентати като тези на ИДИЛ.

И НЯМА ДА Е ПОСЛЕДНИЯТ.БАБА МЕРКЕЛ ОЩЕ ДА СЪБИРА МЮСЛИТА.ЩЕ ВЕДИМ КОЙ ЩЕ Е СЛЕДВАЩИЯТ АДОЛФ.

Защо никой не се сети да посочи и подчертае стратегическата роля на Българската ЕВРОПЕЙСКА НАРОДНА ПАРТИЯ - ГЕРБ и лично на ПРЕМИЕРЪТ БОРИСОВ в дейността и сътрудничеството със сестринските ЕВРОПЕЙСКИ НАРОДНИ ПАРТИИ?

Неолибералите почнаха да раздават коледните си подаръци по-рано тази година!

И пореден повод да сме хейтъри във форумите...

По-скоро реалисти....

Евтина работна ръка, а? Подобряване на генофонда, а? Бежанци, а?

Те от ИДИЛ използват всяка възможност, как иначе щяха да се инфилтрират при един сериозни и засилени проверки на границите освен ако не бяха бежанците. Но тезата ви, че трябва да спрът германците да бъдат добри и позитивни и да се държат като психопати и садисти с всички кандидати за убежище няма да мине, те са културна нация.

ами немците не са интегрирали Махмуд и Асан, и не са им дали достатъчно джобни пари (без майтап, по закон се полагат на всички навлеци в Германия джобни...).. и те сега, кво да правят - слагат бомби. Имало било гвоздеи вътре, прочетох сега... ама не знаели имало ли било експлозив. Явно за пълни идиоти ни мислят. Може пък да е било дребна доставка за железарски магазин. Или някой си е купил един кашон с гвоздеи и случайно го пуснал на коледния пазар... ама им се полага на немците - като гласуват все още за оная свиня Меркел..

Ма много ги знаете тия закони бе...Българските не познавате, немските сте ги научили наизуст :D Може ли да цитираш въпросния закон?

Дай Боже всекиму такъв стандарт, не трябва да им завиждаме. Всичко са си изкарали с труд и могат да дават джобни на когото си искат.

Тоя дето ми е сложил минус да се обоснове. Няма какво да ревете за чужди пари, може всичките да си ги дадът на мюсулманите, мангустите и тарикатите - техни пари - тяхна си работа.

Сами си ги слагат , сами си ги намират, сами се борят с терористите - а ние сами си се плашим и кротуваме , че иначе може да се замислим какво става всъщност ! Народи! - би казал Левски , вече в множествено число! Народи!

УРА УРА УРАААААА

Коледните фойерверки започват отрано...

Затова ли ги вкара Меркел,да всяват страх.Каква спокойна страна беше Германия,разхождали сме се спокойно през ноща в центъра на Берлин,по онова време.

Отровиха ни празниците

Някой афганистански инджинер си я е загубил.