Германия слага край на строгите икономии в Европа

Консерваторите на канцлера Ангела Меркел и социалдемократите в Германия приключиха преговорите по темата за Европа.

Обратно в новината

Коментари - Германия слага край на строгите икономии в Европа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нищо добро няма в тая работа.Това е начина Германия да ви каже "Майната ви!Искате пари?На ви, оправяйте се." Ефекта за бананови републики като нас ще бъде в това, че мутрафоните ще си купуват повече мерцедеси.Измиват си ръцете от глупаци като нас и то за наша сметка, както обикновено. Абе, немците са си немци.Умни хора са.

абе какво чувам аз!във италия напролет се задавали избори,а нашите германци се притеснявали дали няма да спечелят евроскептични италиaнски партии на изборите и германия да си остане само със страни като българия и румъния!

какво се сърдите бе,покраи германия сега ще има и гарантирани парични потоци за нас българите по европеиски проекти,строеж на пътища,магистрали,църкви училища ,обществени поръчки и строеж на хотели и вили за нашите хора!честито българи,покраи германия и ние ще забогатеем(е само някои наши другари от познатотото ни минало)

Немско лицемерие или как да спрем китайските инвестиции към страните от източна Европа за да запазим своето влияние там. За сведение всяка от последните години Германия се радва на над 10 милиарда евро китайски пари, но което е добре за тях, не трябва да е за другите.

ура,парите идват и в българия за нашите хора!каквото е добре за германия е добре и за българските управляаващи и техните семеиства и роднини ,а и за някои наши хора!боико,които даваше кураж на меркел да почерпи българите!

от Познати , заминали наскоро разбрах, че в ГермаНИЯ РАЖДАЕМОСТТА Е ПО- НИСКА ДОРИ ОТ БЪЛГАРСКАТА.

на скоро ма вече знаели та и на тебе казали?

матряла вече не ви търпи, тр. да се реагира, щото на другите избори и тая скалъпена коалиция няма да се събере иначе....

Вече е ясно, че "Мути" е с последни напъни за властта, а обществото дори в Германия вече се светва, че е заплашено от унищожение. Не е никак чудно, кои се борят за унищожение на християните и пускат араби да се множат , докато християните биват побърквани да бачкат. Мути блъфира, че ще свърши нещо друго освен да хрантути 12 членните семейства на емигранти. Роботизацията прави излишни всички, които попадат в обсега. Дори техничните немци трябва да мият кенефи, защото времето им свършва. Тази работа, обаче ще се окаже заета и ще пляскат с ръце, докато вегетират. Немците вече нямат качествата на нацията си от 80-те години на 20 век. Те са дезинтересирани и оставят всичко на гейове и лесбийки, които са ограничени и алчни. Заводите на немците са вече други, цялото им общество е вече друго и само износът за аборигенски държави като тези от източна Европа и Русия може нещо да ги спаси временно, но влиянието на Германия губи почва под краката си поради липса на морал и последователност. Немците открито подкрепят исляма и вярват, че ще им се размине напастта. Затова определено Мути е пътник за следващите избори и може да завлече партията си към дъното, а на нейно място да дойдат много по- земните националисти, които трябва да прогонят емигрантите от ЕС.

Хименно. Некой ше налее едни пари за да купи целата еврозона, както Гърция беше купена с дългове и заеми. В момента гръция се разпродава на безценица, това ли искате за себе си. След 10 години сиртаки, ке забравите дори как да слагате вилицата в устата си. И там, ке ви чека дългопребирателя с банковите дукименти да ви разпродава. Гърция ви е пред очите, хич да не бехте ходили, хич да не знаехте, как се разпродава държава на парче мераклия. Списък номера, да ви сложът на колене.....това е поредния номер. Атака след атака, да се унорите да воювате и да сложите колене мирно на пода, та да ви го сложът оЗаде как си требе.

Германия си е добре и ще я пребъде и занапред, ама ние на къде отиваме? Нима реалността за България не се вижда? Та България е най-бедната, най-болната, най-корумпираната, най-престъпната, най-нещастната, най-бързо намаляващата и изчезваща страна в Европа и в света. По официални статистически данни. Нацията ни е с най-голяма смъртност (световен шампион), най-ниска раждаемост, най-голяма емиграция, с най-увреден генофонд, с най-голямо неравенство в доходите (кражби). Според безпристрастните класации на уважавани световни институции.

Стефан Софиянски предложи да се разорим и да махнем валутния борд. Това буквално ще ни върне на дъното. Защо? Защото измамата лев за евро иска одобрение от ЕС и МВФ, а тук измамниците са на власт и еврото веднага ще стане пет лева. Всички заеми ще скочат и ще настъпи колапс. Софиянски е тъп и купен. У нас имат много голямо влияние хора, които мимикрират- ДСБ, Да, България, ГЕРБ и подобни НПО-та. А в калабалъка се промушва един глас от политическия гардероб и предлага разорение! Докато се вижда, че ГЕРБ са много зле и са готови да пробутат ИК, други в това време ни готвят разорение с махане на валутния борд... Времената се промениха- трябва да се обърнем към възрожденските си идеали и така да удържим, защото ако не се съгласим на ИК ще пробват да ни разорят отново. Иска се много сдържаност и залог на твърди ценности. а допуснем ли унищожение и компромис с възрожденското си наследство много лошо ми се пише.

да икономисаме и германията и #европата и да спасим планетата земята!

Германия слага край на строгите икономии в Европа" Ако това стане гърците пак ще заиграят сиртаки и ще чупят чинии на воля. Дано само да не вземат пари от нас "отличниците", та да дадат на тях...