Мартин Шулц притиснат ”отвътре и отвън” за коалиция с Меркел

Лидерът на германските социалдемократи Мартин Шулц е подложен на растящ натиск да склони на коалиция с консерваторите на канцлера Ангела Меркел.

Обратно в новината

Коментари - Мартин Шулц притиснат ”отвътре и отвън” за коалиция с Меркел | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще изпопадат всички като плочки на домино.

Тези избори показаха : 1. край на политиката "Меркел" 2. възраждане в средния германец желание за промяна - залитане в дясно / AfD / Първото е за добро , второто е опасно.

От последните събития става ясно, че политиката ала Меркел ще продължава. Никой в Г. не постава под съмнение това, че тя ще бъде следващата канцлерка. Все едно е с кого ще се коалира, селени, жълти или с партията на Шулц. Второ, това, че Алтернативата набира сили е много добре за тяхното общество. Необходимо е предизвикателство в мисленето. Немското общество е оядено, презадоволено, та чак гранясало.

напротив , живея в NRW , но не и в гетото с гастарбайтерите. "Немското общество е оядено, презадоволено, та чак гранясало. " - това е меко казано пълна неистина ! съждението Ви показва следното : 1. не Ви е ясно понятието общество 2. не познавате психологията и критериите на средния немец

Социалдемократите ако се съгласят ,на следващите избори няма да ги има ...дотолкова пса се обезличили с участието си в управлението на Германия ...пък и в ЕС ...

единствената утеха на бедните българи е ,че има и по големи овце от тях-германските бирени зомбита. Подариха си държавата и жените без един изтрел и сега плачат и мечтаят Путин да ги освободи??,ама трябва да му платят.

В Германия преобладаващата средна класа и богатите живеят в отделни квартали от мигрантите. Проблемът е за бедните бели германци, които засега са по-малка част от населението. Ще започне да се усеща от все повече хора, когато/ако след няколко години обеднеят и други прослойки от населението. Затова Меркел се бори за запазване на статуквото и печалбите на фирмите, удължаване на годините за труд, защото социалната сегрегация на работещата средна класа от бедни, безработни и засега малко пенсионери е основа за предотвратяване на етнически конфликти.

Луда работа в Германия, но не само там. Партии, партии колкото шеш. Няма спиране и на изборите, ах какво стана. В България не е ли същата идиотщина. 400 партии законно. Като няма някакъв критерии така ще е. Това няма да продължи вечно, защото не е рационално в управлението на обществото. Ще се случи нещо, защото това не е само Германия. Белгия, Холандия, Австрия, Франция да не би да е по цвете. Европейска болест. Измененията в обществото изпреварват измененията в политиката и резултата лош.

Кой казва, че безпринципните коалиции са само български патент?! та те са завладели целия уж цивилизован Запад. Германци, разкарайте целия този политически антураж, който ви напълни държавата с ислямисти. погледнете към третата политическа сила във вашия парламент - Алтернатива за Германия - в нея е спасението!!!

Е то бива безпринципност и гавра,ама това! Все едно някой да ме "притиска"да правя "любов"с Винетка.

Европа върви към еднопартиен модел във всички държави! Една партия, един вожд (но не Винету!), един бюлетин, една цензура и т.н. Много прилича на нашия социализъм преди 28 години, който ние сами унищожихме ...

Не се заблуждавай, ТИ нищо не си унищожил.

abasador

това, е съвсем ясен пример за демокрация по европейски. Сега не само Щейнмайер и Волфганг Шойбле натискат Мартин Шулц да склони за голяма коалиция, припяват зелените под ръководството на Джем (Кем) Йоздемир, който има леки и незабележими мераци за исляминаризирането на Германия. Всички голями политици носят от 9 кладенци вода и плашат Свободна демократична партия (СвДП) с провала на джамайка партито, което госпожата Меркел се опитваше да спретне. Вадят се козовете, че едни нови избори застрашават демократичните устои на Евросъюза! А всъщност не е ли демокрация, приемането на компромиси от голямите партии с политиката на по-малките? Това което политиците се опитват да направят сега, не е ли налагане на решения, т.е. принуда или меко казано диктатура? Не бабо Меркел, немският избирател няма да ти прости намеренията да исляминизираш Германия...! А сега цугцванг (нем. Zugzwang)... и на ход е М. Шулц! Лек ден.

Едни безличия спешно да се обединяват с други безличия. Защото имат много задачи, поставени от едни Филантропи. Има да се населва Европа с 50 милиона арабистанци до 2050-та, а изостават с графика!

Това е възможната коалиция. Коалиция Ямайка е навъзможна, само че не заради консерваторите. Антагонистичните позиции са между зелените и либералите. Зелените защитавайки екологията, застрашават предприемачеството, а Свободните демократи са бизнес ориентирана партия.

са алчни като всички други комуняги, и щом се налага, ще го прегазят тоя брадатия, за да са пак на власт.

Баце Шулц ще яде дървото. Ще трепери от баба Меркел дори и на снимка да я срещне.

фалшива егостична война. Яд го е че партията благодарение на него пропадна и сега прави ЛИЧНИ въртели! Несимпатична личност. Щом получава държавни пари да не прави бойкот на Републиката.

кретени са сложили минуси? Всичко е верно. Напиши кое не ви хареса! Кво са бъркаме на германците - те са си по напреднали!

ВИНАГИ КАТО ВИДЯ ШУЛЦ И СЕ СЕЩАМ ЗА ИЗВЕСТНИЯ ГЕЙ ДОМЕНИКО ДОЛЧЕ ОТ ДОЛЧЕ И КАБАНА :)) .. И МЕ ИЗБИВА НА СМЯХ :)) ... ВСЕ ЕДНО ЧЕ СА БРАТЧЕТА ...

Благодарение на теб вече ще ги различавам кой-кой е в 2-та.

За гейските работи на детройтчето може да му се вярва!

ХОДЖАТА И ДРУГИ НЕЩА НЕ ТИ КАЗВА :)) ... В КОРАНА Е ПИСАНО: - ИСУС Е ДОНЕСЪЛ НОВОТО ЕВАНГЕЛИЕ - НОВИЯ ЗАВЕТ - ИСУС ЩЕ СЛЕЗЕ НА ВТОРО ПРИЧЕСТВИЕ НА ЗЕМЯТА ПО МИНАРЕТО НА УМАЯДСКАТА ДЖАМИЯ В ДАМАС - В СЪЩАТА ДЖАМИЯ Е МАВЗОЛЕЯ КЪДЕТО СЕ ПАЗИ И ПОЧИТА ГЛАВАТА НА ПРОРОКА НА КОРАНА ЯХИЯ - ЙОАН КРЪСТИТЕЛ - НА АРМАГЕДОН ИСУС ЩЕ ВОДИ АРМИЯТА А АЛЛАХ И Щ ПОБЕДИ ДЯВОЛА - ИСУС ЩЕ ПОМОЛИ АЛЛАХ ДА УНИЩОЖИ ДВЕ НАЦИИ И АЛЛАХ ЩЕ ГО НАПРАВИ - ИСУС ЩЕ УМРЕ И ЩЕ БЪДЕ ПОГРЕБАН ДО МОХАМЕД В ГОЛЯМАТА ДЖАМИЯ В МЕКА - ПАЗИ МУ СЕ МЯСТОТО - СЛЕД СМЪРТТТА СИ , ТОЯ ПЪТ ИСУС ЩЕ ВЪЗКРЪСНЕ - ИСУС ЩЕ СЕДИ ДО АЛЛАХ НА СЪДНИЯ ДЕН И ЩЕ МУ КАЗВА КОЙ Е ПРАВЕДНИК И КОЙ ГРЕШНИК :)) ..... ИМАМИЕ КРИЯТ ТОВА ОТ МЮСЮЛМАНИТЕ :)))

Шулц не ще бабата, ама накрая ще трябва да я вземе. Интересът класи феса!

нормално е германците да искат да запазят държавата си стабилна. Все пак, имат най-високия стандарт в цяла Европа. И са изключително иновативни в това отношение- вчера дер Щандард публикува една скромна новина за млади инженери, чиито енергийни панели за домашна употреба ще са на пазара още догодина- и това изобретение на цена два смартфона би спестило на потребителя 25% от домашното потребление на ток годишно!!! Би било глупаво да си самопричиняват политически трусове, особено след като мигрантската криза бе овладяна... А и Меркел не е за свободен прием, както зелените/които ме разочароваха/, а за квоти.

Това с изобретенията - добре! Няма лошо! Но за какви квоти става въпрос след като от 3 години пълчища чалмосани наводниха континента точно по покана на г-жата!? Или квотния принцип се изразява в това - в Германия се приемат само миролюбиви, трудолюбиви, високообразовани или със добър занаят, а останалата паплач - в послушните и съгласни източноевропейски страни. Е, тази сметка на мен не ми харесва!

Нашата реакция е отделен въпрос. Забележете, разглеждам нещата от гледната точка на германците. Иначе да, и на мен не ми харесва да сме в позицията, в която сме понастоящем-предпочитам центърът на ЕС да е София, с всички плюсове от това.

Най сетне народите забелязаха, че границата м/у социалдемократи и консерватори е изчезнала. Ако бяха чели Алеко Константинов, Бай Ганю щеше да им го е обяснил оше преди 120 години!

Celata intelegentna blgarska migraciq w Germania stistkami palci za Anhela Mercel. Blgarskiq nacionaliski murzulaj da so zatwarq 4ofkata!!!

Нека да погадаем откъде идва натискът "огвън" върху Мартин Шулц за коалициая с Меркел. След отчитане на личните и политическите интереси от първи път ми блесва хипотезата: от Бойко Борисов. Може последнията да е приложил вече и единствено познатото му средство за натиск - силова заплаха от някоя нискочела мутра от антуража на Боко.

явно Меркел е наела мутри да отправят на Мартин-чо предложение което не може да откаже ..

СЕЕРЕЙ СТАНИШЕВ Е ПЪРВО ЕВРЕЙ ВТОРО КАПИТАЛИСТ И ЧАК ТОГАВА БЪЛГАРИН ...

И по-вреден за България---даже и от Бою Симитлията!!!

Гейска му работа.

Социалдемократ=социалфашист!:))))) ...още др.Сталин го е казал---преди 80 години!:)))))

Да-а-а-а-а! Ясно е, че бабето няма да се даде лесно! въпреки поразиите, които сътвори! Явно и тя си мисли, че трябва да е канцлер доживот!Няма изобщо да се учудя ако Шулц се съгласи да е безгласна патерица за г-жата. А после ми говорят за морал в политиката и ни размахват пръст сповод и без повод! че те са същите лекета като местните такива!

Така е в името на властта са готови на всякакви съглашения и търговии. Интересите на избирателите нямат значение, щом веднъж са се набутали в парламента, ако изобщо някога са имали такова.

ТВА ВСЕ ЕДНО БОЧКО БОРЧЕТО И КУРНАЛИНКАТА ДА НАПРАВЯТ КуАЛИЦИЯ ... КАПИТАЛИСТИ ЮНАЙТЕД :))

В политиката братко няма невъзможни неща! Току виж и това се случило някой ден! Ако е в техния интерес ще направят коалиция и с Кумчо Вълчо!

Германската ДЕМОКРАЦИЯ включва свободно използване на цензура и вътрешен натиск за има правилната демокрация от правилния комсомолски секретар !!!!

Ми не само "германската". То поначало т.нар. "демокрация" е залъгалка за дебили, че видите ли народът бил на власт.

Бахти и вмирисаната демокрация. Притискат, натискат, рекерират, заплашват. Това ли е демокрацията, някой отвън да разпорежда какво да правят избраните от народа.

След последните избори вече на никой не му пука за германистан.

Така иска Сорос и ДЪЛБОКОТО,т,е, скритото световно правителство,както и назначаването на управници,решаване на изботи,незачитане на референдуми!Водата на жабетата бавно,но сигурно се подгрява така,че умирайки,да не знаят защо!

този май е гей ,че го притискат и отвътре? БАБАТА В ЗАТВОРА! сега е моментът .

Ах, тази изневяра Страхът от нея стои като мнимата сянка в отношенията между двама партньори, но това, което повечето от нас не осъзнават, е, че тази сянка черпи сили единствено от нашите собствени мисли и чувства. Колкото повече се страхувате, че ще ви изневерят, толкова повече спирате да мислите логично и потъвате в бездната на параноята. Често обаче притесненията се подклаждат от безумните клишета и стереотипи, с които се сблъскваме постоянно. Така лично аз наскоро чух най-голямата (по мнение) глупост по отношение на брака. Споделих, че мъжът ми е останал в петък след работа да се види с колеги, след което са решили да ходят на бар. Аз пък съм си вкъщи, гледам филми по мой вкус и ям шоколадови бонбони с наслада и без угризения, че няма да запазя нито един за него. И се намери един мъж, който уверено и твърдо да ми заяви, че видиш ли колко ми е бил акълът да се чувствам спокойно с шоколада си, докато мъжът ми ми изневерявал навън Тъй като имам достатъчно доверие на съпруга ми, а и се чувствам прекрасно в отношенията си с него и не усещам заплаха от друга жена, подобно изказване не успя да ме трогне изобщо. Замислих се обаче от какво е породено то?

Нещо такова ли искаш да кажеш?: Да му го върна или не. Това е въпросът! Ах, тази изневяра и Страхът от нея стои като изпита сянка между нас, ала това, че някои от нас не смеят да си повярват, е, че тази сянка черпи сили и тъй нараства час след час единствено от наште чувства в наште мисли. И колкото страхът от изневяра загнездва свойто жило във плътта ни Изгаря мисълта ни в пожара Потъваме във призрачната бездна. И в параноя мръкне съвестта ни. Тъй както в облак, огърлица звездна. Това и чакат Яговци, Мошета дочакали мига си на живота подклаждат ни с безумните клишета: - Мъжът ти на калъп видях да стене от див оргазъм с няква Пипилота. Върни му го. И нека бъде с мене!

И все още има наивни глупаци, които мислят, че съществува демокрация и мечтаят България да стане като Германия!!! Няма по голяма диктатура в Европа от тази в Германия!!! Диктатура над цяла Европа!!!

Притискат ли го от Белата Колиба, а? Естествено

Збогом менструиращи чудовища, повръща ми се от жени станали жертва на сексуално насиле. Збогом.