Германия каза ”да” на еднополовите бракове, Меркел е против

Бундестагът одобри тази сутрин узаконяването на еднополовите бракове в Германия, предаде Франс прес, цитирана от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Германия каза ”да” на еднополовите бракове, Меркел е против | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дали когато хетеросексуалните станат малцинство , ще им защитават така правата както сега на сексуалните малцинства?

Европа тъне в п...стия, джагалите режат глави, а тия ми приемат закон за еднополови бракове. Страхотно бъдеще я чака Ге.ропа.

Да ви е честита на соросоидите и еврогейовете най-новата европейска "ценност" - така бленуваните еднополови бракове. Честито!

Мъж да е...е онази работа на жена , а пък тя да му го лапа - и това е гнусно, та какво е нормално или не е доста относително в този живот!

Защо всеки да не изживее живота си така както сметне за добре - защо вие трябва да решавате кое е правилно, Вселенската истина може да е съвсем различна. Хетеросексуална жена съм, но нямам нищо против към хора с друга ориентация, с какво ви дразнят, наистина не разбирам те са хора като всички останали, а това с кой си лягат си е абсолютно тяхна работа! Те и курвите и жиголата са хетеро, ама това според вас нормално ли е - смятам даже че е по-зле, но и тях не осъждам.

Да, кой с кого си ляга си е негова работа, ама защо трябва да правят паради и полицията да ги пази? И отде накъде ще могат да осиновяват деца??

Те са много добри родители, ако искаш да знаеш, и защо ти ще решаваш, аз например нямаше да имам нищо против да бъда осиновена от такива двойки, вместо да израсна в дом, знаеш ли какво е там и като излязат от това място т.е. навършат пълнолетие какво се случва с тях аз знам - затова кой си ти или някой друг, че да решавате съдбата на тези деца. Ти осинови ли такова дете, какво правиш за тях и то не еднократно, а? Знаете само да размахвате пръст удобно настанили се в безвремието на собственото си благоденствие!

А защо да не могат да осиновяват деца! Около мен е пълно с бивши деца /вече са големи/ на хетеросексуални родители - но напълно нещастни... По - добре, насилвани, бити, вербално подтискани, без обич, подкрепа и сигурност в обществен дом, но в никакъв случай осиновени и гледани с любов и разбиране от такива двойки, само защото на вас "високо моралните" така ви харесва - егоизъм и пак егоизъм ето това сте вие - "високо моралните", нищо, че пиете като смоци, биете, насилвате, обиждате, наранявате - ама това е нормалност според вас нали!?!?!?

Това не са бракове, не са семейства. Меките китки трябва да си измислят друго име, например противоестествено съжителство.

Не искам да правя секс, но искам да прекарам живота си с някой - и това ли е извратено според вас? Та какво правим в този случай!?!?!?!

Прави каквото си искаш без да досаждаш на останалите и по-далеч от децата, понеже ако те хвана покрай детето ми си нямаш представа какво може да ти се случи и никой няма да може да те спаси.

Нормална жена съм, та какво в това, което казах те издразни, къде видя проблем - доста странна реакция, наистина! Та ако ме хванеш, както ме заплашваш ще видиш една интелигентна и доста образована жена! Та да не искаш секс а дружка и това ли според теб е извратено- вече се чудя за твоето психично здраве уви и деца имаш-ужас!

Норма, на грешното място си. Това не е групата на анонимните алкохолици, нито правим психотерапия. ТУК ОБСЪЖДАМЕ НЕМСКИЯ ЗАКОН ЗА РАВНОПРАВИЕТО НА ГЕЙБРАКОВЕТЕ.

Не са само гейбраковете, има много други видови съжителства и хората искат юридическа уредба, за това става на въпрос, т.е. има доста неизвестни в тази насока!

Горното го казах с голяма доза ирония, като нещата от живота в т.ч. и тема за размисъл! Много сте праволинейни и абсолютизирате бе хора що така? ХАХАХА!?!?!

това е малка но реална стъпка към комунизма

моля бъди по кратък и не обиждай

"Моралните" нравственоизвисени българи отново въздигат писклив фалцет и обиждат себеподобните си. Другарки и другари, колкото и да беснеете, колелото се върти и светът се променя! Вместо да се бъркате в личния живот на хора, постигнали много повече от вас, погрижете се за вашата кочина и батака, в който вегетирате. За материалната и духовната ви мизерия са виновни, естествено, гейовете. За мръсотията пред домовете ви, за скапаната инфраструктура, замърсения въздух и изкривените ви от злоба физиономии. :-), най-вече за първото място, което държите по инфаркти, инсулти и ниска продължителност на животеца ви. Долу гейовете! Те ни деморализират и съсипват!!! :-). Браво на Рики Мартин и подобни на него открити хора, които не ги е страх от развихрената ви злоба. Със сигурност между вашите приятели, роднини и ДЕЦА!!! има много гейове, които са принудени да се крият и преструват заради животинските ви инстинкти и омраза! Колкото и да вибрирате от мъка, почти в цяла цивилизована Европа гей-браковете са реалност, това важи и за всички щати на Америка, а Канада дори премахна задължителната графа "пол" от формулярите. Гневните женици като "Мери", сипещи омраза, дори не подозират колко от техните съпрузи са прикрити гейове и са ги взели поради първобитното мнени на "обществото" в България . Та... кучетата си лаят, а кервана си върви. Трябва да бъдете благодарни на много гейове, благодарение на които светът е много по-човечен и толерантен. А вие продължавайте да се въргаляте в мръсната си кочина и да квичите... Това успокоява и е добра психотерапия.

Тия с "пискливите фалцети" ца ония от другия бряг, като теб, най-вероятно.

Г-не (г-жо) ХТ, такива като теб торба акъллии е имало и по времето на стария завет. Ако не си чел за такова нещо, прочети за края на любимата ти педерастия и лезбийство - за Содом и Гомора. Колелото действително се върти и светът се променя, но приближава и часът на възмездието.

моля бъди по кратък и не обиждай

да ви вкара в газовите камери?

надвисна над още една велика страна. Идват тежки дни за света. Тъмната страна прокарва пипалата си навсякъде. Не само в задниците на хората, но и в душите им. Помнете ми думата.

Човешката сексуалност (както всички останали психологични процеси) са толкова индивидуални и разнообразни колкото и физиологичните - фигура, черти на лицето и т.н. Всички те са генетично заложени. Няма такова нещо като нормален. Има по-чести и по-редки вариации и са типични за всички бозайници. Да смяташ че хомосексуалистите са болни е също толкова неправилно, както да смяташ чипоносите хора например за болни. Макар и генетично предразположена сексуалността се влияе и от други процеси. Основният е сексуалната адаптивност при хората. Сексуалните и естетични вкусове се променят в зависимост от средата. Например в един момент може да си смятал пълничките за по-слабо привлекателни но ако си заобграден с такива за по-дълго време развиваш вкус към тях. Тази изключително динамична адаптивност е помогнала на човешкия вид да оцелее в тежки ситуации където избора е бил силно ограничен. Ненавистта към хомосексуалните има исторически съвсем прагматични корени и често е налагана под формата на религиозен морал. За господарите до скоро е било по-изгодно стадото да се плоди максимално защото това е означавало повече приходи от данъци и жива сила по време на войни. Съответно всякакви пречки са били санкционирани. Съвсем друго е било отношението вътрешно към тяхната общност или при силно пренаселени мегаполиси като Рими и Атина например. За съжаление агресивността и озлоблението към хомосексуалистите в 21в. се дължи основно на религиозност и ниска култура. Сред добре образованите атеисти например процента на агресивно настроените е изключително нисък.

Иванов не ставай СМЕШЕН. За вкус, мирис, светоусещане и други такива са индивидуални и зависи от много фактори, включително и СРЕДАТА. Генетично, нещата са различни. Има мъж и има и жена. Мъжа опложда, а жената се опложда. Има граждански брак, с който се подсигурява отглеждане на потомството. Какво тук не е ясно?

Поинтересувай се повече от генетични вариации и ще видиш че грешиш. Ако се направи карта на сексуалната ксенофобия тя ще се покрива напълно с картите на културно развитие на нациите и нивото на образованост. В тази връзка нормално е да има разлика между популярните схващания в Германия и България. Ние българите винаги сме стояли между Източния манталитет и Западния. В политическата ситуация която се намираме в момента Олигархията се чувства застрашена от интелигенцията съответно прави всичко възможно населението да тъне в простотия. В резултат на това като манталитет се приближаваме все повече към Азия (Турция, Русия и т.н.). Чалгата не е единствения ефект от тези процеси.

Европа ще сподели участта на Содом и Гомор. Пък ти си пиши тука глупостите колкото си искаш. Няма да ти помогнат. На кумирите ти "образованите атеисти" - също. Бог е заклеймил хомосексуализма като грях и той си е действително такъв. Затова и е изтребил хомосексуалистите /Содом и Гомор/от лицето на земята заради извратената им същност. Няма да промените Божия порядък Иванов. От мъж и мъж няма да се роди потомство. Каузата ви е обречена, защото е богопротивна. И знай, че образованите не са само атеисти. Има и много добре образовани християни.

Наскоро гледах статистически карти на САЩ. Едната беше за коефициентите на Ай-Кю и образованост по щат, другата за ниво на религиозност. Покриваха се напълно. Щатите с по-образовано население бяха по-слабо религиозни и обратното. Защо според теб се получава така?

Да.. германците не са това което бяха, сега е гей паради, гей бракове и съвсем скоро осиновявания, тук таме халифатски квартали и за цвят 3-4 милиона малки черни негърчета + 7-8 милиона турци и кюрди...дет се вика по нашему Вундаба!

Содом и Гомора. Това се опитват да направят "цивилизованите" Европейци от материала. Щом и Тиквун се е замислил да стане хомо, понеже можело да поумнее, то нещата са вече зле.

"Гласовете "за" бяха на депутатите от три леви партии - социалдемократите, които са по-малкият партньор в управляващата коалиция на канцлера Ангела Меркел, Зелените и Левите." Всичките там са гейове и соросоиди!

Строителите на Вавилон имат нужда от мнозинството от хората за да се опитат да отменят Божият порядък на Земята и да наложат сатаниският порядък на самозванците. Затова те търсят най-малкото общо кратно между всички социални и религиозни групи. Защото Бог ни го е казал, те знаят че плътските страсти са враждебни на Бога и Божият истина. Затова се грижат да възпитават хората и основно младежта чрез масовите медии, гейм индустрията и "образователната" система превърната в индокринираща систама, в хедонизъм, гордост, суета, поквара, неуважение, силни чувства вместо разум и нагласата живей за мига. Облъчват хората по гьобесовата технология от всякъде с антинаучната еволюциона митология, за да им отменат свободата, надеждата за бъдещето, смисъла и стремежа да се освободят от греха с Божията помощ, за да може Бог да въстанови Божият образ в човека, който човекът изгуби след първопродният грях. В замяна им предлагат единствено илюзии, гордост, суета и тление.

Иначе откъде ще дойдат робите за Новия Световен Ред.

за на педерастката държава в света!

е против ама другия път

Я направо вече забранете брака между мъж и жена! Може и да го обявите за криминално деяние от най-висока степен!

Затова бързаха рокерите на Путин да идат в Берлин...ха.ха.ха женится помежду си..ха.ха

Ба ги у пидалити! Скоро и с животньи!

6. А който съблазни едно от тия малките, които вярват в Мене, за него би било по-добре да се окачеше на врата му един воденичен камък, и да потънеше в морските дълбочини. 7. Горко на света поради съблазните, защото е неизбежно да дойдат съблазните; но горко на онзи човек, чрез когото съблазънта дохожда! 8. Ако те съблазни ръката ти или ногата ти, отсечи я и хвърли я; по-добре е за тебе да влезеш в живота куц или недъгав, отколкото с две ръце или с две нозе да бъдеш хвърлен във вечния огън. 9. И ако те съблазни окото, извади го и хвърли го; по-добре е за тебе да влезеш в живота с едно око, отколкото да имаш две очи и да бъдеш хвърлен в огнения пъкъл. Матей 18:6-9

само да не влезнат по училищата с пропаганда и да объркат децата, че става лошо

За подобно скандално решение,което дискредитира цялата нация трябва референдум,а не шепа клоуни да гласуват еднолично.

свиквайте...не линчувайте само германците, а и много българи се крият в други западни държави, имали си сдружение тяхно си, иначе живеели в една къща, но не ги закачали, което е добре, а да си ходят, където си искат. а и както са ни казвали, с по две, висше образования, няколко езици, не одобряваме, но божа работа, важното е, че не посягат ... 21 век, краят наближава, гей, лесбийки, деца,,,,, ужасссссс, алергията ме обхвана пак ринита де алергичен, чешене по краката, да пази господ, не разбираме от такива работи, сполай Господи

Педерастията наближава България в законен вид

всчики педали в германия та д амирне останлия свят.

Те арабите яко ще .... им се зарадват. :-)

Западът все повече заприличва на древния Рим от последните му дни...

е Германия да одобри многоженството (харемите)!

а може и многомъжството... Всеки арабел, който се докопа до немски паспорт си взима по 60-70 съпрузи от гетото. Ето как германия ще се справи с липсата на немци и на работна ръка

Страшното не това, че има хомосексуалистите (винаги е имало това явление,което е срив на психо-генетични процеси в организма с сложен произход), а опасното е друго, че има широка и агресивна пропаганда на това явление,което се е превърнало в фетиш и се прокламира не само като право на човека в свободното общество, а то агресивно се натрапва с цел да обърка младите,които още не познали организма си и неговите желания и позиви. На неориентираните млади хора им дават право да избират пол чрез тази пропаганда , а сега и чрез закон.Това е вредно за нравствените и морални общохритиянски общества, да не говорим за мюсюлманските. Това внася раздор, размирици и неприятие в обществото и нарушава хилядолетните традиции, тоест разрушава самото общество.

Ами у вас Путин и Песков когда ша са зимат най после?Целий мир знает,че Путин едно говори,а друго върши?Прави ксанофобска пропаганда,а се радва на мъжки ласки!Ааа руске...не така,не така!

Европедалите сътвориха поредната глупост този път в Германия. Ама можеше да идат и по-далече например да узаконят и педофилията. Някакси много ЕВРОПЕЙСКО ще изглежда и цял свят ще им ръкопляска. ---------------------- Послеслов: Време е вече да дойде новия фюрер и да измете цялата Евроатлантическа и неолиберална пасмина от Европа. Бъдещите поколения ще са благодарни.

И всичкото това се прави за 94 000 двойки в Германия. Те трябва да са най-големите страдалци, онеправдани и отритнати от обществото. Не само са извратени.Чудят се вече, какво още да опитат и да изживеят, защото всичко са си задоволили.

Както точно го е казал Gay по-долу, крайно време беше. Единственото, което ме притеснява, е, какво още демократично да си пожелаем и да го узаконим. Ама трябва да е нещо по-изтънчено и извратено, иначе няма да сме напредничави.

... Пляс, пляс, педалите....

Новопокръстените вегетарианците се прехласват от соеви бифтеци с вкус на месо... само дето ерзац продукта каквато и есенция да му добавиш си остава ерзац;)

"днешното гласуване не само ще насърчи уважаването на различните мнения, но и ще донесе повече социална сплотеност и мир"- така се почва с лъжа: На нормалното да се вика ненормално, а ненормалните да станат " нормални".Еспериментите в човешките общества се плащат .

- Гошко, прибирай се, вечерята е готова. - Добре, татко, идвам след 5 минути. - Не съм, татко ти. Аз съм майка ти! - Втръсна ми от тия пе.ера.и! Още не могат да решат кой какъв е - ядосано си мърмори детето.

Е сега на воля резаците ще им спукат шортите на белите германчета.

Никой не говори за децата!! Как ще се възпитават децата така? Немците са с най- ниската раждаемост в ЕС и децата не гласуват, но това е вече старчески егоизъм и цинизъм!

Децата никой не ги брои. Може би считат, че няма да порастнат. Възниква формален юридически проблем. В хомосемейство не може да се роди дете по нормален път. По какъв начин партньорите ще се сдобият с дете? Явно с помощта на трети лица, които строго биологически са свързани с детето. Какви права ще имат един спрямо друг детето и третото лице?

Опитите на ЕС да сплоти нации, които тотално се различават икономически, културно, езиково, религиозно и социално, приличат на опитите на двама педерасти да заченат бебе - безкрайни болки в задните части без никакъв успешен резултат.

Българинът не може да разбере, че да мразиш някого и нещо, само защото е различно и не го разбираш, е признак на диващина и ниска култура. Какво лошо има в това двама души, които искат да са семейство, да имат нормалните права на едно семейство по отношение на брак, данъци, осиновяване и т.н. Да не би да няма хетеросексуални семейства, които да са бездетни по чисто биологични причини?!

Поне са се опитали, докато другия случай е обречен генетично. Все още не е забременял мъж въпреки опитите.

А педофилията няма ли да я узаконят най-после?

Не бързай толкова много, сега обсъждат как да заменят наказанието за изнасилване с поощрение.

Преди няколко месеца излезна съобщение, че в Швеция е създадено обществено движение за узаконяване на секса между семейните членове, т.е. инцеста.

Щом мечката играе у комшиите, и у нас ще дойде. За радост на българските евро-атлантици и защитниците на евро-атлантическите ценности. Голяма радост. Идва ви на гости младо семейство тя и тя или още по-лошо той и той и малкият ви син или дъщеря започва да ви разпитва. Вие усилено въртите очите и се чудите какво смислено обяснение да дадете. Изобщо, на запад усилено въртят педалите!

Глупости! Всичко това го направи баба Меркел! И с Германия се свърши вече! Остава ни само Русия и Туция! На всички останали дъските ин хлопат яко!

Евроантлантическите ценности възтържествуваха в Германия.