Германия евакуира хиляди заради бомби от ІІ световна война

Повече от 80 хиляди души се наложи да бъдат евакуирани този уикенд в два германски града - Кобленц и Франкфурт, за да бъдат обезвредени бомби.

Обратно в новината

Коментари - Германия евакуира хиляди заради бомби от ІІ световна война | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"...подготовката за дезактивиране на авиационна бомба..." Дезактивира се радиоактивно вещество! Значи тази бомба е атомна или водородна, според ДИРа, разбира се! Или трябваше да напише, журналиста, "деактивиране", за да е вярно изречението му. Защото и Хитлер, все още не е имал атомно оръжие! Или британците са имали и са го пробвали над Германия, ама не е гръмнало! Размисли, просто! Явно и за коректор пари не дават вече, а забравят третокласното образование на журналистите!

Тия са ги предопредели а през Май месец дойде полицията и казаха всички да напуснат блока. След около 2 часа казаха че са обезвредили голяма бомба и може да се приберем.

Абе как така 70 години си живеехме и никой не беше забелязал тия бомби, сега оочти всяка седмица изкача по някоя бомба от ВСВ, и някак си най често в Германия.... Питам се има ли връзка между бомбите от ВСВ и бежанците?....

амчи там беше войната, а не в Конювица. Нямаш ли телевизия и учебници?

ти пък, баш позна; най-много разрушения от американски бомби са били в Коньовица

Пичове само да ви светнем, че преди няколко месеца бяха затворили част от М6 магистрала в Англия близо до Бирмингам . В Бирмингам беше ад - яко трафик - не се диша. Три часа от центъра до покрайнините. И това заради Гигантска бомба (немска) от втората световнал Взривиха бомбата и всичко по старому хахаха яко са се клали и двете световни европейците .

Всяка година в Германия изкопават десетина бомби. Гражданите са свикнали да напускат квартала някоя събота докато сапьорите разчистват. Никой не го прави на въпрос.

Под земята американски бомби, на земята - терористи. Трудно е в днешно време да си шваба-зомби.

Американска работа. Хамбург мисля има 40 000 загинали само за 1 бомбардировка. Ужасно е обаче това , което става в Касел - малък град. Там има 6 000 убити и ослепени 8 000 от високите температури от пожара и бомбите. Цитирам по памет. Всеки може да ме провери. Та не е бил само Василий Втори. Има и други. Викат им американци. Рейн даже потекъл чист след големите бомбардировки от 1943 - американците са еколози, все пак освен мирните жители са убили и голяма част от заводите на Хитлер поне за кратко. Някой да не мисли, че защитавам Хитлер. Не. Но може би САЩ са попрекалили с мирните квартали, с играчките бомби в София и т.н.

Когато започваш война с намерението да завладяваш чужди територии трябва да си готов да си платиш цената. Ако немците не бяха следвали хитлер като зомбирани, никой нямаше да ги бомбардира. Така че там няма невинни жертви.

всичките им бомби на руснаците са им такива. Тази година вече за четвърти път изкопават бомба, а са минали над 70 години от войната.

Това не са бомби, това са закъснели кълнове на Демокрацията.

смотан,пише че бомбата е британска. Кой съсипа Дрезден без да има защо.

Дрезден беше съсипан: 1. защото е в бъдещата руска зона 2. защото в него са евакуирани жени и деца от източна прусия и силезия - много от тях надзирателки в лагерите в полша и тормозили местното население 3. защото вместо да вдигнат белия флаг фанатизираните германци са викали хайл хитлер и са искали да умрат за фюрера, чието желание е било изпълнено чрез демократизирането на немските градове!

хич не е лесно да си малоумен

Освен, че една кола не могат да направят читава то и бомбите им калпави на британците. Лошото е, че са гръмнали повечето в Сифия на времето. Боклучава нация!

Глупости. Лъжат като говеда. Кой знае каква подмолна глупост са измислили и им трябва да премахнат населението за 3-4 дена.

взривете гермаията! оставете бомбите!!!

АМИ ДА ИМ ВЪРНАТ ДА ГИ НАТОВАРЯТ НА ЕДИН САМОЛЕТ И ДА ИМ ГИ ИЗСИПЯТ

Войната може да бъде спряна от заможните! Те се броят на пръсти - една част са в УСА! Другите са пръснати по света. Не президенти, а те, притежателите на световното богатство да се договорят да не се произвеждат оръжия! Като съм убеден, че целият свят ще им даде достатъчно пари да си заситят алчността, но поне война ням да има!

След толкова години след Хитлер,а след Меркелица,дали ще има германци

Дано тези англо-американски бомби напомнят на райхсфюрерката и целия нов райх, че те са фейк. т.е. технически Германия е все още окупирана от западните си "съюзници" държава. Единствено Русия наивно подписа мирен договор при обединяването на 2те Германии.

Как бе не е ли Руска??? та да залаят ибрикчийте,че Путин я е курдисал!!!!!!!!!!!!!!!!

какво значи ибрикчия? ти не си ли ибрикчия, ...

Абе тези добре ли са? Ако ние на Слънчака не се справим ,то има 6 годишни деца да я детонират за нема и 5 минути....

Ние тука си ги обезвриждаме сами на Слънчака къдет си искаме, що не са я дали на 6 годишното дете то ще я детонира без проблеми....

Много бомби взеха да намират напоследък.Да не се окажат, че са от 3-тата световна вместо от 2-та.

Тази бомба е 6-7% от мощността на атомната бомба, хвърлена над Хирошима, и с право евакуират толкова хора.

Сори - имам 3 нули грешка :)

щом е английска, да им я върнат на хората!;)