Германия спря от продажба месо и яйца с диоксин

Германия забрани продажбата на заразено с диоксин пилешко месо, а 120 хиляди заразени яйца вече са в търговската мрежа и в момента се изземват от рафтовете.

Обратно в новината

Коментари - Германия спря от продажба месо и яйца с диоксин | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сто процента българските търгаши ще ги изкупят за жълти стотинки и ще ги пласират в търговските вериги. Всички боклуци от цял свят негодни и отровни ги консумираме ние .

Дайте ги тука тия кокошки и яйца-ще ги раздадем на пенсионерите и на децата в социалните домове и ще убием два заека.Сетете се кои.

Все пак не мога да разбера защо хората наричат всички тези хорски неща или свинщина, или свинска работа. Аз никога не бих хранил хората с машинно масло, грес и мутагени освен ако те не ме хранят с тези неща.

Едва ли точно германските. Ние си внасяме достатъчно отрови от други места. На германеца му е под нивото да прави далавета, а и го е страх.

Значи скоро ще има у нас евтино пилешко месо и яйца. Ехаааааа, ще пада хапване, голяма работа някакви си доксини, не ни е страх от тях.

Миро-ирландеца с усмивка на уста ще ги докара у нас ,нали идват избори и ще трябват пари.Само от цигари не става,пък и вятърните генератори гълтат доста.

Както и другите и аз ще кажа: "Познайте какво ще се случи с тези продукти? Може би ще отпътуват за България например. Никак няма да се изненадаме, нито ще е за пръв път. Унизително.

Тук ще се бием за него в ЛИДЛ дайте го това месо

Правилно, пък и ние що диоксин и други канцерогени сме изпапкали - вече имаме имунитет, като хлебарки сме.

Tова е "умишлена грешка" ...Bсичко е за парички.... Dано виновния влезе в "дранголника"....

Земеделския ни министър ше земе мерки - не БОИКЕ се.

Хайде към Булгаристан.Какво е за нас един диоксин!Важното е някой да намаже от далаверата, простите хорица да папат зярязените яйца и месо.

Няма страшно, на тези яйца им няма нищо, ще видите как ще ги изядем и нищо няма да ни стане, ами така е защото швабите са по-кекави от нас....не ядяли такива яйца, капризи...

Ние пък си го ядеме диоксина, че и още искаме... Някой да му е пропукало от това и да прави проверки?

Да-а-а!!! А само 25-30% от продукцията на холандската фирма, за която се предполага, че е причинител на заразата (по-точно би било замърсяването де) се изнася в Германия, а около 50-60% се изнася в Испания!!! Ха познайте сега - испанците или изобщо не са се усетили че ги тровят, или са се усетили но са си затраяли и са насочили тая отрова към реекспорт под формата на фуражи за селскостопански животни и храни за домашни любимци!!!

хм.. да не доидат в други ден у нас....

Генералният извод е само един: глобализацията може да има добри страни за електроника, енергия, горива, метали и подобни, НО за храни не става. Храните трябва да се търгуват и купуват регионално, за да са ясно проследими и да се ограничават възможните проблеми. Само че трябва да измрат няколко милиона за да се осъзнае това.

Разбира се идеално е да се гаврят с теб частни електроразпределителни дружества, особено когато не са български ;) Супер е и САЩ да избиват стотици хиляди невинни заради горивата... абе всичко е перфектно в глобализацията :)

Пропуснах и качествената електроника, която те кара да консумираш все повече и повече с усърдие да сменяш на всеки месец качествените си електроуреди от реномирани марки мейд ин чайна ;)

Моля ви,дайте ги насам.Ние обожаваме продуктите с диоксин,меланин и подобни.Стара планина да си я яде министъра.

ЕЕееее не ви е срам ... взехте ми го от устата :D:D

Там поне проверяват, а тук никой нищо не прави по въпроса! Кой знае колко диоксин има и във фуража на бг. животните и след това в продуктите от тях!

Заразените яйца, ще бъдат транспортирани за унищожаване в страни от Източна Европа. За улеснение, ще бъдат продавани на едро за половин цент, а на дребно за 20 стотинки от което някой ще намаже.

Е, нали сме си "едно семейство" в щастливия ни "Общ дом", където ние нищо не произвеждаме. Все пак това беше главно условие, за да ни "приемат" в Дома. За какво друго ни влачиха натам. Няма да си търсим куруси, я. Ще ги изядем. Тя и без туй по смъртността сме я докарали в топ 10.

Познайте къде ще ги "изхвърлят", за да ги изядем тия, дето сме кенефът на ЕС.

И познайте колко вече сме изяли.

Онова 20 годишно месо като го "хванаха" накрая какво ли стана? Предполагам тихомълком са го изнесли от склада и си е продадено пак - няма да се хвърля я. И с яйцата така - дори да ги заловят, след съответната сума ще бъдат "освободени".

Забрави германец да направи такова нещо. дори не може да си го помисли. Това само болни български мозаци алчни за пари и далавера могат да го измислят само. Калпава нация. Да не ти казвам какво ядеш като съм запознат с ДВСК и още повече как се спазват нормите. Ако германец доиде тука ще збарани да се яде въобше..

Абе мисля че и Сименс бяха германци, но как са си помислили за подкупи не знам.