Германия създава транзитни зони за мигрантите

Християндемократите на Ангела Меркел и баварските ѝ съюзници се споразумяха за план за създаване на транзитни зони по границата за отсяване на мигрантите.

Обратно в новината

Коментари - Германия създава транзитни зони за мигрантите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Единственото хубаво нещо тук е, че с държавата дала на света Първата и Втората светновни войни е свършено и надали вече ще могат да налагат на Европа каквото е да е било. Дано по-скоро бъде задушена от арабите! Жалкото е, че Европа ще остане без икономически двигател, но всяко зло за дърво!

ТЕЗИ В ЕС СА ПЪЛНО КУ-КУ!

От прочетеното в статията става ясно, че: Германия ще селектира дошлите в нейна полза, а останалите по квотен принцип в задния двор на Европа. Данък "солидарност"!!! Досега 70% от чужденците плащаха данък на държавата и покриваха разходите за останалите 30% лентяи. А сега Комсомолката иска всичките пари в хазната, а обикновените хора да хрантутят аборигените! Медиите много правилно употребяват думата мигранти, но не знам защо никой не коментира това и не се прави разлика с бежанци?! За мигрантите има много ясни правила в ЕС, а бежанците, като свърши войната, цурюк нах хаузе! Да, ама НЕ! Ключът за бараката е другаде, и докато Европа-та го намери, ще е късно. С две думи: Да ти с....ам на Европа-та!!!!...

Народа в Европа няма идея какво му се случва и каква ще бъде цената за това хуманитарно нехайство, а политиците са марионетки.

ТОЛКОВА МНОГО ПОЛИТИЦИ,ИЗКАЗВАНИЯ,МИНИСТРИ,ИНТЕРВЮТА,СЪВЕТНИЦИ И НИТО ВЕДНЪЖ НЕ СЕ ЧУ ДУМАТА -ДЕПОРТАЦИЯ?,КОЕТО ОЗНАЧАВА ВРЪЩАНЕ ОБРАТНО В РОДИНАТА. НАШАТА МИНИСТЪРКА ЗНАЕ ЛИ ТАЗИ ДУМА??ДЕПОРТАЦИЯ-ДЕПОРТАЦИЯ ТОВА ТРЯБВА ДА СЕ ЧУВА. ОРБАН ПРЕДЛОЖИ ДА СЕ ОТДЕЛЯТ ПАРИ ЗА ЛАГЕРИ ИЗВЪН ЕВРОПА. БЪДЕТЕ ЕВРОПЕЙЦИ А НЕ ГЕЙЦИ! ! Вкарайте първо баба Меркел в лудницата, а после стягайте Вермахта и в Либия и Сирия направете хубави лагери за бежанци, и заедно с руските сили изтрийте тази ИД от лицето на земята.А всички новопристигнали натоварете и обратно в Африка. Зомбирани от бира и еврофутбол плондери.

СЕГА Е МОМЕНТА ВСИЧКИ РОМИ ДА СЕ ОРГАНИЗИРАТ ЗА ГОЛЯМА ЕКСКУРЗИЯ ДО ГЕРМАНИЯ. ДА ИМ ПРЕДОСТАВЯТ БЕЗПЛАТНИ АВТОБУСИ И ДА ГИ СТОВАРВАТ В МЮНХЕН БЕЗ ПАСПОРТИ. ЮРУШ ВСИЧКУТУ СИГЪН В ГЕРМАНИЯ!ВСЕКИ С УДОВОЛСТВИЕ ЩЕ ДАДЕ ПО НЯКОЙ ЛЕВ ЗА ТОВА НАЧИНАНИЕ. сега модата е една прави се на бежанец, иди в Германия.

ТОВА КОЕТО ПРАВИ ЛУДАТА МЕРКЕЛ И ДРУГИТЕ БРЮКСЕЛСКИ ШЕФОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СРЕЩУ ЕС И ГЕРМАНИЯ..НАШТЕ ЕВРОДЕПУТАТИ ЗАЕДНО С УНГАРСКИТЕ ,ПОЛСКИТЕ ,ЧЕХСКИТЕ ДА НАДИГНАТ ГЛАС ИДА ЗАКЛЕЙМЯТ ТАЗИ ПАРОДИЯ -,ЛИЦЕМЕРИЕ И ДВОЕН СТАНДАРТ. ДА СЕ ВЗЕМАТ АРАБИ ОТ АФРИКАНСКИЯ КОНТИНЕНТ ДА ХАРЧАТ ЗА НЕГО ПО 1600 ЕВРО НА МЕС. ,А В СЪЩОТО ВРЕМЕ ЕВРОПЕЙСКИТЕ ГРАЖДАНИ В БЪЛГАРИЯ ДА ПОЛУЧАВАТ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ ПО 100-250ЕВРО.??И ЗА КАПАК ДА ЗАСТАВЯ ДЪРЖАВИТЕ ИМ СЪЩО ДА ПРИЕМАТ АФРИКАНЦИ? НО ЖАЛКО ,ЧЕ ОСВЕН АНГЕЛ ДЖАМБАЗКИ ДРУГИ БЪЛГАРСКИ ЕВРОДЕПУТАТИ НЯМАМЕ,ДРУГИТЕ СА НА ХРАНИЛКА ПРИ СОРОС....

Сирийски бежанец от Алжир се сбил със сирийски бежанец от Гана, понеже сирийски бежанец от Афганистан продал опиум на сирийски бежанец от Мали, а сирийски бежанец от Габон успял да открадне дрогата и парите и избягал. Оказало се, че сирийския бежанец от Алжир и сирийския бежанец от Габон са братя и са сирийски бежанци от Мароко.(((((

Много сиган ва- да вземем и наште да им пратим-ша ги пишим сирийци от Факултето.

Спрете им социалните помощи, сами ще си отидат.

ЗАЯВЕТЕ ГО ОФИЦИАЛНО: ПОМОЩИ НЯМА ДА ИМА!!!

Като спрат помощите, може би новите ще се откажат да нахлуят, но тия, които вече са тук ще хване бяс, а знаем, какво правят, когато им се отказва нещо, виж Унгария. Толкова много са, кой ще ги озапти?

Според поверителен доклад на германското правителство разкрит от Билд на 05.10.2015г., броят на нашествениците, които ще проникнат в страната тази година ще е около 1,5млн. Шефът на полицията алармира правителството, че насилието на мигрантите е вече ежедневна реалност извън контрол. Докладът доказва, че Меркел е излъгала за размера на бедствието.

ЛУМПЕН, не ти се бъркам. Но щом така разбираш немски, би трябвало да знаеш че една Меркел няма да се изложи и да лъже - та си е германка. и не е така дребнава и наивна, че да каже "ела вълчо изяж ме" Дай да лъжем! И защо?

h t t p : / / w w w . welt . de / politik /article147202793/Kommen-dieses-Jahr-1-5-Millionen-Fluechtlinge.html

Пише го Ди Велт, не го пиша аз, така че ще най-добре там да изложите мнението си.

че модераторът ме изтри - нямаше нито обиди, нито цинизъм. Бавария е една република във Федерацията а не е провинция. Провинция е само един окръг. А Бавария е ЛАНД - държава и то силна и богата. Der Freistaat Bayern свободна държава Бавария

Германия е федерална държава. Бавария я наричат федерална провинция в бг източниците. На английски - федерален щат. А републиката е цялата федерална държава. Никой не подценява Бавария, като втория по големина и първия по икономическо развитие щат във ФРГ. Ако толкова те притеснява термина "федерална провинция" - отправи възраженията си към съставителите на българските учебници.

Едно не разбрах, Германия,кои главорези трябва да остави за себе си и кои трябва да дойдат при нас. А също и техните главорези какви задачи ще имат и нашите също. Защото колкото и минуси да слагате ще предпочета Русия да дойде и да изрита всички подлоги с главорезите заедно

Гледах клип за обезлюдено, старо, немско градче. Хората са напуснали поради липса на работа. Сега го заселват с новопристигащите в Германия. След като няма работа в района, какво точно ще правят тези хора там? И докога? Поколения наред на социални?

Каква беля докара Меркел на германците, а и на цяла Европа!Няма ли кой да я подведе под съдебна отговорност? Тая жена е за ЖЕСТОКА присъда. Подведе хиляди да тичат през глава към Германия, а сега германците ще плащат за това безумие. И как смята да разкара тая пасмина от страната? ... Камерън изглежда е далеч по-разумен и национално отговорен политик - поставя 4 много читави условия за оставане на Англия в ЕС: 1. ЕС да не се превръща в някаква свръхдържава 2. националните парламенти да имат правомощия да блокират директиви на ЕС, с които не са съгласни 3. еврото да не е единствената официална валута на ЕС 4. страните от Еврозоната да не могат да доминират над останалите страни-членки.

От където и да погледнете ситуацията реално е ПЪЛНО ОСИРАНЕ. Резултат:"гуд-бай" Меркел

В желанието да се покаже хуманна, човеколюбива, силна, умна и велика Меркел постави под реална заплаха народите на Европа и ги наказа с проклятието си за години напред. Но пък нека да не забравяме, че точно социал-демократите казваха, че по половин милион "управляем ресурс" на година не са проблем за Германия. Социал-демократите и зелените имат същата вина, както и Меркел за тази многонационална катастрофа. Меркел, която е избрана от мнозинството е употребявана от малцинството за да служи на онез, които дори не само, че пребивават в Ес незаконно, но и са потенциална опасност. Кой Управлява, все пак ЕС ли? - чичо Сам, който благодарение на интригите си и марионетките си все още не е напълно сам и продължава да обърква света.

Другият проблем е, че Германия е пренаселена. На територия едва три пъти по-голяма от БГ има 10 пъти повече население.

Тези в ЕС наистина ли са малоумни, или просто трябва да кажат някоя глупост за медиите, за да създават впечатление, че работят и да печелят време?!

Направете ги по северно африканското крайбрежие!Първо хората няма да се давят!Второ каналджиите увисват!Всеки достигнал до Италия ще се връща обратно автоматично!!Трето фуражките от НАТО само дебелеят и ще им се отвори работа да поослабнат!Малко охранителна функция няма да е зле!Европа ще си отдъхне а ислямизацията и болестите както и тероризма ще се овладеят!Противното е немска глупост и не ми я натрапвайте в България!

Не одорявам дейстията и варварщината на Германия през Втората световна, но трябва да се признае ,че Хитлер в момента се обръща в гроба заради тая Меркел и там други като нея....сега както и да си приказваме, не знам швабите занапред какво ще става...

Криворазбраната солидарност с "бежанците" ще създаде проблеми и за "приетите", и за изтрезнелите, приемници...

"Меркел настоява, че страната може да се справи с този приток и ще извлече изгода от него, но...." - това "но" отрича и двете твърдения от първото изречение. Т.е. Германия НЕ може да се справи с толкова голям поток мигранти. И Германия НЯМА да има изгода от тях. Логически следва: дайте да дадеме нов данък "солидарност". И викаме ги да ги приемете вие - на квотен принцип.

Така е. Русия им обърка плановете, а сега ние трябва да плащаме.

ето това е сърцевината на проблема: "Меркел настоява, че страната може да се справи с този приток и ще извлече изгода от него" -- изгодата ги заслепи напълно и се оставиха да ги заблуди една личност, която не би могла да ръководи и курник без сериозна опасност за кокошките.

Тези транзитни зони разписани ли са в договорите на ЕС??? Или вече си правиме каквото си искаме???

ХДС да обмисли и смяна на името си. Тъй като има опасност да звучи неприемливо за новоизлюпените германци.

В Ес като изключим Виктор Орбан всички са американски марионетки.

Tой пък се оказа турска марионетка. що хвалби направи на Tурция, що прошения издекларира, да и се платят милиарди долари и т.н. Hо по-голяма турска марионетка излезе може би путин - такава джамия построи на Eрдоган, точно както казват руснаците у нас в Pуссии все болъшое.

Унгария не се числи в американския европейски щат. А защо официално не се говори за този щат? Че то е ясно - защото така ни са вменяват само само задължения и отговорности и никакви права.

Българският кютук иска да учи канцлерката! Ей това аз никога няма да мога да го разбера.

Няма две мнения по въпроса, че леля Ангела подходи неадекватно по въпроса с мигрантите и че продължава глупаво да упорства. Така се провали и с гръцкия проблем, като вместо да ги изгони от еврозоната тя се съгласи да им налива още безбожни пари. Дали не е време вече да я сменят с някой по-адекватен и рационален лидер?

поредната немска глупост това което предлагат с нищо няма да промени нещата просто ще се получи едно организирано влизане на арабския боклук вместо хаоса които цари сега

За Германия има само едно работещо решение и то е да изрита комсомолката Меркел и да сложи за канцлер един истински десен германски родолюбец.

Драги германци, Ангелинка е опасна за вашето здраве!

Ако Германия и Франция продължават геометрично да се мюсюлманизират май другите европейски страни ще почнат да градят граници с тях!

Нали никого нямаше да връщат? Доколкото разбрах, арабските телевизии са убеждавали бегълците, че Германия широко е отворила обятия и ще приеме всички желаещи. Затова те се стремят натам. Представям си какъв хаос и разочарование ще настъпи, когато разберат, че не са чак така "добре дошли", както са очаквали.

Да се разочароват колкото си искат, кого е грижа. По-лошото е, че ще станат агресивни, ако почнат да ги проверяват и разпитват. И пак не се прави нищо, за да ги спрат, а точно обратното, дават се сигнали да идват и който успее да убеди властите, че бяга от война, ще бъде приютен.

много добре си знаят работата.

година, КАТ спира шофьор за проверка, поглеждат му удостоверението полицаите и единия казва на другия" Мехмед, Мехмед" - "Кажи Мустафа" - " Виж какво странно име - Гюнтер"....

На магистрала в Германия

Според мен разговора ще е в старчески приют - по магистралата ще са само Айше, Мустафа, Мюмюн и маймун.