Пакистанци посегнаха сексуално на 18 жени в Германия

Осемнайсет жени подадоха оплаквания за сексуални посегателства в Германия, арестувани са пакистанци.

Обратно в новината

Коментари - Пакистанци посегнаха сексуално на 18 жени в Германия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Народ, който няма собствен дом, а живее под наем, народ, който даже микровълновата и кафеварката му е на лизинг, т.е. под кредитно робство се превръща в безмозъчна послушна кутия. Ако шефа смръщи вежди - страх, страх, страх... на улицата си, край на платен наем, край на лизинга. Ето такива послушковци искат да направят от нас ЕС, които искали да си оправим закона, та да могат да изкупят селскостопанските земи, после лизинг за продукция, щедри кредити и лизинги, НЕПЛАТИМИ, ПОСЛЕ ОТНЕМАНЕ НА ДОМОВЕТЕ НИ - И ТАКА, СТАВАМЕ КРЕДИТНИ РОБИ И ПОСЛУШНИ КУТИИ - ЕМЕГРАНТИ - ДА, ЗАКОНИ ВСЯКАКВИ - ДА.... СЪГЛАСНИ НА ВСИЧКО ЗАРАДИ ЛЕГЛОТО НИ ПОД НАЕМ.

Да ги връщат обратно тези насилници,а не да ги толерират...Каква е тази безнаказаност!Горките жени!

ВЪВ НЯКОЙ СТРАНИ за сексуален тормоз се приема"ако те гледат със намерение за сексуален контакт"На някой мигранти ..........им тече от очите и намерания не само да те изнасилят но и след това да те изядат!Тези посегателства са най малкото зло което ще сполети германките че и германците!Германия си ги повика и прие ТАКА ЧЕЕЕ ДА СИ ГИ ТЪРПЯТ И ДА НЕ СЕ ОПЛАКВАТ!

Да са ви честити, госпожо Меркел. Надявате се на евтина работна ръка, но като ви се тръшнат 8-членни семейства, от които ще работи само един, когато научи език, ще ви видят сметката. А да не говорим, че наследниците им ще извършват атентати (за пример Франция). Тези никога няма да приемат правилата на живот в Европа!

Че каква новина е това?! Новина би било, ако е имало обществено събитие, по време на което мигрантите не са извършвали сексуално насилие над европейки.

В Германия е голяма цигания!

Aми дебелата соса Mеркел ги покани, сега си плащате !!!

Римската империя не успя да покори германите, но днес са жалки амеби. Жалните германки, страшните тевтонци днес са по гейпарадите.

В Иран май за такива неща се полага кастрация. Явно, в Иран имат по-цивилизовано отношение към изродите....

Нищо не е в сравнение с това което ставаше над 10 години в Ротерхам, Англия. Май това ги чака германците ако не покажат скоро че имат гръбнак.

Не може да бъде - как така от "пияни мъже" пък мюсюлмани?! Ама на тях Религията с главно Р не им позволява алкохол, нали така? И свинско не им позволява и дори "допир до противоположния пол" било то и ръкостискане не им позволява... За тези "мъже" има само едно определение - СВИНЕ ( нищо, че не ядете свинско)!!!

"често пияни мъже" ... Да ви имам и писането.........

Както казват хората: това, което сам си направиш - никой друг не може да ти го направи. г-жа Меркел си мисли, че като е недо....такована, и "покани" цялата тая паплач, все един ще и се навие. Да, ама-не. Чалмите имат други планове

В Германия,в Европа,в Америка-преселиха се вече,канени и непоканени.Тази индийска сган в Калифорния,разбира се ,поканени от знаете кого,просто заливат щата,Силиконовата долина.И занете ли защо-питайте Гугъл-защото били високо образовани .Строят им се жилища,чистички,новички,с недосегаем наем за обикновения американец.Не знам какво се случва,но не ни харесва.Бизнес и пари-идолът на новото време.И не трийте коментара,моля ви!!!

Ами да продължават да ги прибират тези икономически имигранти.Те не бягат от войни,а искат по-добър живот,но не виждам как ще се интергрират тези хора в Европа.Те си имат други култури,други ценности.. А кой ли не иска по-добър живот,всеки иска,но НЕ ТРЯБВА да става по Нелегален начин!!!!

малко са! Требва още! 180 000 ЖЕРТВИ НА ИЗНАСИЛВАНИА.... Пък да видим.

Имам малък бизнес в Германия и живея около 7 месеца годишно в немско. Да, немците се снишиха и чакат да мине бурята. Толкова страхлив и комплексиран народ!!! Младите им хора са обезверени и податливи на всичко, което им носи пари. Америка спонсорира десните екстремисти и притесненията за ескалация на напрежението и вътрешни конфликти , изглеждат реални на фона на летаргичния сън и апатия на народа им.

Ако подобно нещо се случи на концерт на когото и да било тук в България или където и да е на балканите нали се сещате, че после в полицията ще се оплакват извършителите и то след като ги изпишат от ортопедията....тук не сме толкова наивно толерантни като западноевропейците...

Ами къде заспаха скинарите? Скоро вси4ко 6те стане неуправляемо. На къде ни водят тъпите власт имащи? Това май наистина е на4ало на края...

След 100 години рус синеок германец ще има само в зоологическата градина.

ПЪЛНО ТАБУ ПО ВЪРОСА ПО СИЕНЕН АМЕРИКАНСКАТА ЕМСИЯ - ТЕЛЕВИЗИЯТА НА ДЕМОКРАТИЧНАТА ПАРТИЯ И КИЛЪРИТУ ПРИ НАС:))

Леко са се отървали германките, при тази безнаказаност скоро направо ще ги изнасилват!!! Дали тогава ще се осъзнаят?!

меркел ги кани да еб.т жените им.....

Това е началото на края на Европа ! За сега тази сган само секс , след време Банки ще граби , а после и тероризъм в чист вид с унищожаване на БЕЛИ хора ! Обонго дойде първия път в Европа и видя на куп бели красиви хора и реши да ги помангалчи ! Време е България да излиза от ЕС и да започне самостоятелно развитие със смъртно наказание и саниране на Белене ! Вчера слушах Гнома и неговата Еврогейска ориентация , на мен и много като мен Европа нищо не ми е дала ,но от мое име много е взела !

Вече гермaнките ще се зaплождaт от примaти....хa...хa кaк сaми си го нaтресохa

Сега ще разберат и жените им колко са нахални и децата им колко са диви на скъпите преселници .

Докога ще работим за приматите по целия свят?

Продажниците Меркел и Камерън получиха предостатъчно,за да продадат Европа на мангалите

НАЛИ ТОВА Е ИДЕЯТА НА СОРОСОИДИТЕ-ЕВРОПА И БЯЛАТА РАСА ДА БЪДАТ ЗАЛИЧЕНИ!

Химическа кастрация за тея нерези. Диви животни ни пусна изкуфялата Меркел...

Днес, пътувайки в метрото чух немска реч. Шест момчета на около 15-16 години. Нарочно ги погледнах: само две имаха вид на германчета, едно индийче, едно арабче и две мелезчета! Скоро в Германия немци няма да има!

да не би в лондонското метро да пътуват чисти англичани!!!хаха, само пакита и индиици, скоро и в лондон ще се говори само на хинди и подобни!

Закъсняхте доста с тая новина. Тя се търкаля от поне седмица насам в интернет.

Баба Меркел ги покани в Германия, но не и в своята спалня! Как я търпят още швабите, няма си на идея!

Кво правим!?

ПАКИСТАНЦИ ИЛИ КОИТО ДА СА, В ГЕРМАНИЯ И В НАЙ-МАЛКОТО СЕЛО СИ ИМА УЛИЦА ЗА ПРОНСТИТУЦИЯ СРЕЩУ ЗАПЛАЩАНЕ, ДРУГ Е ВЪПРОСА, ЧЕ МОГАТ ДА ТЕ ИЗМАМЯТ В ЦЕНАТА

МАШАЛАААХХ!!!

ех...истински мъже

После пак говорете, че Путин желае доброто на Европа. Подгони бежанците в Европа и седи и ни гледа унищожаването. До кога НАТО ще чака и ще седи безучастно, а не вземе да унищожи Сатрапа АСАД и дружинката му Путлер. Ако това не се случи, Европа ще загине.

Ти си болен мозък.

Не се занимавай с глупака. Той от това по-умен няма да стане. Само му правиш кеф.

Путин подгонил 'бежанци' от съюзника на сащ- пакистан, и от там те минали през натовските турция, гърция, България, румъния, унгария, австрия и стигнали германия? Да-да, има логика

абе... да не е бил и новия кмет на лондон един от тримата пакистанци

те лондончани не си го дават, нали си го избраха да си ги оножда у мъглата.

1.Арбайтсдорф (Германия) 2.Аушвиц/Освенцим/Биркенау (Освенцим, Полша) 3.Берген-Белзен (Германия) 4.Бухенвалд (Германия) 5.Варшава (Полша) 6.Герцогенбуш (Дания) 7.Гросс-Розен (Германия) 8.Дахау (Германия) 9.Кауен (Каунас, Литва) 10.Плащов (Краков, Полша) 11.Заксенхаузен (Германия) 12.Майданек (Люблин, Полша) 13.Маутхаузен (Австрия) 14.Миттелбау-Дора (Германия) 15.Натцвайлер (Франция) 16.Нейенгамме (Германия) 17.Нидерхаген-Вевельсбург (Германия) 18.Равенсбрюк (Германия) 19.Рига-Кайзервалд (Латвия) 20.Файфара/Вайвара (Естония) 21.Флоссенбург (Германия) 22.Щутхоф (Полша). 23.Собибор (Полша)

Прдлагаш да започнат да приемат гости ли ? :)

"Можеха да избират между войната и позора. Те избраха позора, но ще получат и войната."

Коментара ми бил скрит защото съдържал обидни думи. Обидните думи са справедливото наказание което биха си получили ако изнасилят в пакистан. Модерсти, влезнете в час да не ви сверяваме стрелките принудително

Докато германеца вади удавени бебета от морето, мургавият паразит прави следващото бебе на жена му като я изнасилва насред улицата.

на проблема бе инициирано от БХК, който поде кампания сред своите редици за набиране на самоотвержени доброволци за естествено облекчаване нагона на клетите емигранти.

... доброволки !

и мераклии не връща.

Доброволки или доброволци - те не подбират, карат наред.

А аз искам да попитам по каква логика пакистанците се водят бежанци? В Пакистан няма война, не са политически репресерани, не са гладни. Защо са тук, кой ги праща и защо се пускат? В цяла Европа има такива и по драстични случаи, но политиците натискат медиите да мълчат. Месните хора определят положението с "бежанците" като ужасяващо!

ами общото с другите паразити е,че и пакитата са мюслита