Меркел: Германия спокойно ще приеме мигрантите

Германия може да се справи с рекордния приток на бежанци и мигранти, без да увеличава данъците и без да подлага на риск целта си за балансиран бюджет.

Обратно в новината

Коментари - Меркел: Германия спокойно ще приеме мигрантите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

с тези безанци ,които приемат си подготвят будешата покорна армя. процеси в такива машаби имат по-дулбок замисул и трябва по-дулго време за да се разбере смисула на техните суздатели, но тои не в интерес на обикновениете германци. тези ше са будешите зашиници на онези зад кадър

сигурен сум че им трябват болници и училиша сушо а след това безаници или те са приоритет.

Е тЕ това изявление на танте Анджи вече сериозно ме притесни ! Няма начин фрау Меркел сериозно да си мисли , че за нула време ще приобщи пришълците и те ще заносят ползи на Германия ! Даже и Псаки не е ЧАК толкова тъпа ! А щом и форумните "капацитети" сме наясно , че тая паплач отива там не за да оре и строи , няма начин , не може да не и е ясно и на нея - все пак тя си има много по-добри информационни източници от "Дир.бг " . Което пък ми навява зловещото подозрение , че работата вече е почти готова и нашествениците ще са при нея само за два-три месеца . И след този срок очаквам новина : "джихадисти завзеха военна база с ядрени ракети ...." Останалото е ... не , не само мълчание . ПЕПЕЛ . Тишината на пепелището .

Eвала на г-жа Mеркел, личи се че е загрижена за бежанците. Tова ще допринесе напредък на икономическият прираст на германия ,a германските работодатели ще имат по голям избор на човешки ресурси ,полезна конкуренция от която се плашат мързеливите източно европе-ските гастарба-тери, а също така ще се обогати генетичният фонд на германците.

Колко арабски трудови ресурси си видял в Турция, бре? Конкуриращи българските мохамедани. Нашите братя, българи-мохамедани, насила изселени от еврейското лоби на БКП на Луканов, с помоща на тогавашният Сорос - Мърдок, наляха свежа кръв на турската икономика. Нашенците на летящ старт отвориха фирми или заеха висококвалифицирани работни места. За което помогна Естественно работещото трудово законодателство на Турция. Дори турските гастарбайтери 2-ро и 3-то поколение вече се изхитрил и легнах на гърбът на германската социална система. С дюнери и смръдливи арабски ресторанти ще правиш немска икономика? Арабските фондове на Катар и Оман притежават Мердседес. Това е икономика. От печалбите от нефтените кладенци.

A грешиш в Tурция няма българи -мохамедани ,но в İSTANBUL живеят малцинствена група кореняци българи -християни.

Разбира се...че ти не българин-мохамеданин . Само кръвта ти те влече към родата :) Ти от Истамбул, аз от Чикаго :) За бившите българи: Истамбул е произношението на Константинопол на уйгурски (тюргутски) език. Семити и азиатци не могат да произнасят твърдите гласни и твърдите срички на древното Сричково Линеар писмо :) Иди на екскурзия до монумента в Турция, на героят от българските народни приказки - Цар Мидас. Целият е изписан с Линеар писмото.

Тази източногерманска еврейка се държи точно като своя съплеменник преди 80 години: етническа политика + американско влияние с капитали и нефтът на Стандарт Ойл, без който нито един хитлеристките танк не можеше да премине границата с Полша. А да, и помоща на IBM....в патентоването на лагерните номера в концлагерите.

Меркел: ..." Германия спокойно ще приеме мигрантите"... -Ще... Ще... Да видим докога с тези бодряшки фрази... И колко ще поеме от континентите Африка и Азия? А? И що САЩ се правят на настъпили мотиката, като целия този хаос е тяхно дело? А?

Пришълците я обичат. Веднага на дошлите се дава топло ядене и вода. Никой от тях не мисли че другаде има този рай! А вие си изливайте глупавата злоба и завист!

Сигурно Германия може да си го позволи......С цената на НЕнамаляването на данъците, които са безумно високи! Е, крайния кредитор е ясен!Етническата му принадлежност - също/вица накратко за "Къде са германците? Как къде - на работа!"

Разбира се защо да вдигат даньците на Германия.Ще вземат 5 милиарда като вдигнат даньците и тока на бьлгарите.Германия е в добра позиция докато ББ е на стойка Г пред Меркел.

Печатат евро и ще си имат под рька човешк материал. За какво им е скоро ще разберем.

ЗА ВОЙНА, ЗА ПУШЕЧНО МЕСО ИЛИ ЗА ДА ОПРАЗНАТ СИРИЯ И ДА Я ВЗЕМАТ ЛЕСНО ОТ ПУТИН

даааа на гърба на немския данъкоплатец и тотално ислямизиране хората не доволстват и се бунтуват но тях никои не ги пита такова дебелоочие нямаше дори при комунистите

Затънал съм до шия в тая пуста беднотия.Ще взема да си скъсам документите и да емигрирам при мама Меркел.

Не ги късай. Знаеш ли какво предимство е да пътуваш само с една лична карта. Ако искаш да пиеш от френската социална система напр. ти трябват поне 2 години. Ще ти снемат всички параметри. Като на военна комисия. Купи си и ксерокс.

На моята сънародничка, г-жица Меркел, не й идава на ум, че може скоро да потърси убежище в България, подгонена по "религиозен признак"...

О'кей, Госпожо... Но проблемът е не само финансов и социален, а преди всичко етно-културен, психо-религиозен и цивилизационно-етичен. Човечествито е ценно с разнообразието си, но от безпринципното му миксиране ще се получи "манджа с грозде" с кървав привкус... Култура, в която определящият елемент към света е Религията, е смъртно опасна за човешката Цивилизация. И смесването на двете неминуемо ще доведе отново до "взаимно прочистване". Така че обмислете и този аспект с ГДР-ейското си мозъче, независимо колко "велика" сте си повярвала, че сте...

Болшинството от българите имаме същия манталитет и финансов ресурс като тези мигриращи мюсулмани.Последните ще похапнат немски салам и ще пълнят отходните тръби на Европа както повечето ни сънародници емигранти.Сблъсака на цивилизациите е огромен.И колкото да си динамичен и адаптивен са необходии няколко поколения за интеграция.Накрая Илия пак с тия - там откъдето е тръгнал,беден и злобен.

Тия ценности са точно като поповото "Не ме гледай що върша, ами слушай какво ти говоря, че инак грешник ставаш и бог ще те накаже"!

Ivo

Проблемът не е кой колко бежанци ще вземе!!! Не искаме мюсюлмани в Европа!!! Манафите да си ходят в съседните им държави! Там и културата и религията са им същите! Това е!

Притча: "Веднъж мишката забелязала, че стопанинът на фермата е сложил капан за мишки. Тя разказала за това на кокошката, овцата и кравата, но те всичките и отговаряли: - Капанът за мишки е твой проблем, а не наш! Малко по-късно в капана се хванала змия и ухапала жената на фермера. Опитвайки се да я излекуват, сварили на жената супа от кокошката. После заклали овцата, за да нахранят всички, пристигнали да навестят болната. И накрая заклали кравата, за да нахранят гостите, дошли на погребението. И през цялото време мишката наблюдавала от дупката си, мислейки за нещата, които са чужд проблем, докато не станат твой!" ПОМИСЛЕТЕ за ситуацията в Европа! Чий е проблема?

С други думи германския балансиран бюджет ще продълажат да го балансират давайки сметката на останалите от ЕО.

Германия = 82,5 млн. души 5 % мюсюлмани България 7,6 млн. души 8 % мюсюлмани Няма да говорим за БВП, защото стЪкмистиката съвсем е опорочила някои изчисления. Направете си изводите! Квоти за кого? Щом ги иска Меркел - да й ги изпратят със самолети! Да поемат и африканския и азиатския поток. Кой забърка кашата в Блиския Изток и Сев. Африка - да си поемат последствията. Въпреки, че според този принцип 50% от бежанците трябва да отидат в Израел!

След 25 години няма да е федерална република Германия, а ще е федерална мюсюлманска държава Германия. То сега има на места повече джамии от колкото катедрали, пък след време вече джамиите ще са в пъти повече

Не се съмнявам, че Германия може да се справи с един милион мигранти, а засега са доста по-малко. При това положение е дразнещо предложението за квоти. Да не забравяме, че всяко едно предложение на Германия в ЕС обикновено се реализира.

Като може да се справи защо не се справя ? Защо като имат такъв финансов излишък , не изпратят самолети да ги взимат още от Сирия или ако им се вижда опасно , тогава от съседните страни ? Защо след като са решили да приемат исляма го натрапват и на другите ? На това недоразумение , което се превръща в срам и позор за Германия , трябва да му се даде отпор Трябва всички като България , Литва, Латвия , Естония , Словакия , Чехия , Полша , Словения , Хърватско , Гърция , Кипър Румъния да подкрепим унгарската позиция ! Час по-скоро , защото нещата са сериозни !

МОР което е тресавище на немски. Това което го обяснаваш е лайна и помия- толкова глупост и национализъм на едно место! Лелее.

ТАЯ КАК ГЛЕДА ....ДА НЕ Е ВИДЯЛА МОХАМЕД ИЛИ...АЛЛАХ?! СЪСИПВА И ГЕРМАНИЯ И ЕВРОПА!!!

Вече съм сигурен, че Меркел има някакви зависимости.

Член 16 от немската Конституция.

Наскоро Амнести Интернешънъл отбеляза, че шестте страни от залива Катар, Обединените Арабски Емирства, Саудитска Арабия, Кувейт, Оман и Бахрейн, са дали убежище на... нула сирийски бежанци

Понеже вече не сме в състояние да измисляме опорни точки, сме инструктирали троловете си да осир.т коментарите систематично. Да ги давят в лай.а, така да се каже.

точно!

Германците са пряко и наследствено обременени с холокоста и политиката на Хитлер. Това е един от резултатите от тази обремененост, - "плащане на индулгенции" посредством отваряне на социални и работни и други места за имигранти. Този комплекс на "виновния" е набиван десетилетия на Германеца. Германия и Европа върви към гибел...

страхувам се че сте прав.

баба меркел като ги иска да ги вземе всичките не да иска от ЕС разпределяне по квотен принцип по другите страни ние нито ги каним нито ги искаме ... тая наистина скоро германците ще я обесят на някой клон ....

И колкото по-скоро, толкова по-добре!

честно казано не разбирам злобата към германия на русофилите тук?? мигрантите отиват в германия! мнозинството от германците ги приемат! приеха ги буквално с хляб и вода и отворени обятия! ми на вас какъв ви е проблемът??? на вас и на путлер??? никой не ви иска мнението а вие дуднете ли дуднете :))) ми отиват си в германия хората тва си е немски проблем

Ти скоро преглеждал ли си се!?

Ти прост ли си или за толкова ти плащат ? Няма да са в Германия ще са навсякъде ... тази овца само плямпа и скапва тотално ситуацията

Соросоидите и ненормалниците имате една особена черта-не помните какво сте писали вчера. Това което си написал сега ще го копирам и към края на следващият месец ще ти го припомня. И то не защото много ме интересуваш а защото си като устойчива диария заливаща форума!

Меркел доказа за сетен път, че е куче на синджира на Съединените краварски щати!!!

в същото време австрийският канцлер се е обадил на орбан сутринта и му е казал, че се надява Унгария да спази дъблинският договор.... европа е под контрол чрез цензура, лъжепропаганда и лицемерие невиждано от времето на националсоциалистите.

европа наистина е родила ужасни неща като инквизицията ужасни идеологии като нацизма и комунизма но знаете ли защо са започнали кръстоносните походи :) заради избиването на християни в черква в йерусалим от превзелите ги мюсюлмани :) така че кое е добро и кое е зло :) важното е че в европа сме надживели тези неща :) но много от арабите не са :) както и много в русия

кво си надживял ти бе -никой не те пита -европа е залята от чума и трябва да се спасява а не да се самоубива като жертвена крава -баба меркел няма право да се разпорежда от името на 500 милиона европейци а те повечето са против нашествието -никой не е длъжен никого да посруща и обгрижва -живота е достатъчно мъчителен и за самите европейци за да си дават залъка за неканени башибозуци -сбъркани ценности и неадекватно мислене -това е меркел

Аз

Пълни глупости. Германия напада Полша, щото Полша уж нападнала гемански граничен пункт. Същата работа и с кръстоносните походи - започват ЗА ПАРИ и защото в Европа е бил невиждан глад, та секва измет решила да се занимава с грабеж из благоденстващия в онези времена изток. В продължение на столетия Европа е била най-ужасното място за живот на планетата. И след столетия грабежи по цял свят, закономерно сега в Европа наследниците на пирати, главорези, разбойници и секва подобне измет, живеят по-добре. Европейската кръволожка християнска уж цивилизация е на 2000 години. Мюсюлманската - на 1400. Европа, като е толкова толерантна, трябва да даде на близкия изток поне още 600 години картбланш и да върне заграбеното, което днес се изчислява в такива огромни числа, за които никой не е измислил име. И понеже всичко това е невъзможно, най-моралнот нещо, което Европа би могла да стори, е поне да си мълчи и да стои в ъгъла с наведена глава, защото нищо повече не е заслужила. Като не ще, просто процесът на преминаване на силата ще бъде малко или повече по-кървав - за Европа, защото този път тя е слабата страна.

А за цивилизация чувал ли си? И що е то?

Ти си бок-лук от АДА, върви обратно там!

Аз

ТИ ( нерегистриран ) 05.09.2015 13:14 *Коментарът е скрит, защото е етнически нетолерантен евреин ли си бе ...боклук?! ============== Не, отрепко. Българин съм си. От Мизия - най-Българската България днес. Единственият, който във форума пише корена "Бълг" винаги с главна буква. Поне не съм видял друг. Ако има - извинявам се!

Да, Европейска цивилизация има. Ама никъде не съществува понятието "Мюсюлманска цивилизация"

какво общо има с това? Освен че опустошават и нашите земи, и Константинопол. Сега дава десетина джипа за границите, на Гърция - 56 млн евро, правят си Северен поток 2 и т.н.

Истинският купон ще започне като паднат температурите под 12 градуса! Ще се гледа голем сеир! Да му мислят тея дето си купиха луксозни вили по западните страни! Препоръчвам им незабавна продажба и беганье.

еми супер. значи нямаме проблем. приемайте си ги , гледайте си ги, изпорастете ги, след това и грозните ви германски задници да опънат и така. мислете си че сте германци.

тая само ги подмамва да идват а после пищи че иска квоти ние да ги приемаме -ма приемай си ги ти бре не искай квоти от нас -сама овца ще решава съдбите на 500 милиона европейци -патка-някой няма ли да я шитне от власт -стига и толкова

Поддържам мнението ви. Но тя не е сама, само така изглежда. Зад нея са Оланд, Юнкер и цялата купена пасмина, ръководеща ЕС. Народите им са приспани от либерастките медии, които ги убеждават, че трябва да са толерантни дори към вълците. Помните ли митингът под надслов Аз съм Шарли??... Дори след терористичния акт тази пасмина убеждаваше хората, че трябва да са толерантни към исляма.

ВИЦ : Индианец разговаря с турист-европеец : И ние така приехме мигрантите , но не преценихме бройката и сега живеем в резервати .

За съжаление не е виц!

В тубата току що гледах интервю с немския историк, писател и журналист Петер Файст от декември 2014г., но мисля че е актуално особено днес. Ето и откъс от него: ...Трябва да излезем от НАТО за да избегнем войната. Война срещу Русия без Германия е невъзможна ... И ако ние имахме канцлер, който действително да следва дадената държавна клетва да предпази немския народ от опасност, то този канцлер е длъжен да се отвърне от американците, за да защити немския народ....

Умен човек явно е г-н Файст. Но на такива като него не дават достъп до либерастките медии. Скоро и в интернет може да ограничат свободата на словото, защото тя остана само там...

Ти понеже не си наясно и не те цензурират, ама ако знаеш колко коментари падат в канала. И нямам предвид онея с обясненията за "спам" и "накърняване на доброто име", а не ги допускат изобщо или ги трият безследно.

" Скоро " ??

Те ще ги приемат, а после ще ги разпределят във всички държави от ЕС. Това което се случва в момента, ми се струва че ще се развие по следният начин: Ще се почнат терористични атентати из Европа от малка част от новодошлите и след това ще стане като в САЩ - свободите на хората ще бъдат драстично ограничени, под претекста че трябва да се борим с тероризъм (звучи ли ви познато?). Почти съм готов да се хвана на бас, че натам отиват нещата

Аз

Германия можела. Може, я... - Алооо... Ало, бе... - ДА. - ааа... Ммммимето може ли? - МИМЕТО МОЖЕ!

колкото по -спокойно ги приема толкова по-спокойно ще идват водата върви по най-малкото съпротивление -а какво им пречи да останат в турция нали там са на сигурно и ги хранят и обгрижват

:)))) кво ся намразихте меркел щото е добра а не изрод като путлер :)) и като вас

няма ненаказано добро! свали си забрадката и гледай малко по-далеч от носа си дргарю депесар

Ни есме привърженици на наглосаксонците-секи да се спасява по единично! Че зееме сто двеста гаджали за да не ни ядат задниците а стринката да прави каквото си иска с германия но да не очаква ние да плащаме сметката!!!

dionisiosd@yahoo.com

Той,само негри приютява у тях... И то,само след като присъства в банята,като се къпят......

Сороските гниди, до вчера си мълчаха за орките,но е видно,че са били инструктирани и започнаха да пишат глупости. Хабите се напразно,още повече настройвате хората срещу вас и шефовете си. Обясенте им,че БГ се е започнала 5 века от близо с исляма и още не може да се оправи. Не ги искаме.

Меркел се оказа най-големия боклук на канцлерското място в историята на Германия.. по същия начин лъга че нямало да има трети спасителен пакет за Гърция.. после изведнъж забрави и това лято изгоряха още милиарди.. сега видяла че било имало излишък - и вместо да върне тези пари по някакъв начин на тези от които са взети - данъкоплатците, тая патка ще ги раздава за разни навлеци от Африка, Средния и Близкия Изток, които си грабнали куфарите и решили да дойдат в Германия, понеже там дават пари на калпак на всеки за добре дошъл...точно при тази овца беше вдигнат ДДС от 17 на 19 %!! и през ум не ѝ минава да вземе да го намали! освен това говорят че трябвало да се въведат винетки за лични МПС, понеже нямало било пари да се поддържа инфраструктурата... сега се оказва че имало пари но инфраструктурата може да почака, по-важното е да примем и нахраним всеки Асан и Айше които са преминали нелегално през половин Европа.. тази гад трябва да бъде изгонена с камъни от канцлерския офис!!

хубавото е, че точно тези които ще го направят професионално, вече са в германия

меркел не е човекът, който да реши проблема с нашествениците. нейната работа беше да го създаде.

:) повечето сте слаби и озлобени и не можете да видите :) цивилизоваността ви се струва проява на слабост :) нас кое ни е запазило българите :) моментите на битки или моментите на цивилизованост :) като битки сме били победени от османците за векове запазило ни е момента на просветеност които сме имали докато сме били силна империя има момент за битка има и момент за цивилизация и добро и второто носи златни векове :)

Тъпоумието ти значително сваля нивото на целият форум.

Аз съм дебел и озлобен,батка.... Това,проблем ли е??

нашествие европейските народи са се били с оръжие и са давали живота си, за да опазят благата, които са създали за своите деца. Сега нашествениците ги храним, обгрижваме и интегрираме, за да могат да се множат и след 10 години да гласуват и да си напрвят етнически партии, организации и задължителен майчин език в образованието. И да ни гледат с презрение и изискват от нас да им осигурим повече превилегии, в ущърб на местните.

Баба Меркел, ако продължава така в Германия, най-късно до 10-ина години ще я смени татко Адолф. Да не би това да е целта?