Меркел критикува нежелаещи в ЕС да приемат мигрантски квоти

Германският канцлер Ангела Меркел разкритикува страните в Европа, които казват, че няма да приемат мюсюлмански бежанци.

Обратно в новината

Коментари - Меркел критикува нежелаещи в ЕС да приемат мигрантски квоти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

РЪЧИЧКИТЕ КАТО Я ВИДЯ ТАЯ КРАНТА!!! ЩАСТЛИВКА Е,ЧЕ НЯМА ДА МИНЕ КРАЙ МЕНЕ !!! РЕПТИЛ С РЕПТИЛ !!!

Американско мекере ,целящо съсипване и ислямизиране на Европа ,та нали Германия е още ...ПРОТЕКТОРАТ НА САЩ И КАНЦЛЕРА СЕ НАЗНАЧАВА ОТ ПРЕЗИДЕНТА НА САЩ ...!

тя е канцлер и на всички турци, живеещи в Германия, На всички там

Как не я е срам??? След всичко, което се случи....

Провокация за съсипване на ЕС ! Няма мигранти, Няма мигранти... Бягали 10 милн мъже от война с 25хил боици на "исямска държава Защо бягат, а не се бият за страната си?Защо великите сили с фоерверки "УЖ коалиция воюва" пускат бомби , а Турция с няколко танка всява паника и бягство на джихадистите от града и позиции, а други протестират в ООН? Дори жените в Израел воюват! Няма мигранти, ако има братята им мюсулмани богатите с петрол страни ще ги приемат при тях. Няма мигранти, ако има в южна Сирия има руска база и сигурност! Фактите:- ЕС няма Никакво отноше- ние към престъните нашественици "мигранти" и никакви задължения. - ЕС е най-хубавото нещо, което се е случило на света и сега зли сили от провокатори го рушат с финан- сови кризи, милиони нашественици "мигранти", търг. "уж"договори гмо Жалко, жалко политиците са Тъпи Слепи и Глухи и дано се събудят!!!

Меркел каза, че всяка страна трябва да даде своя принос и не изключи възможността на някои от тях да бъде позволено да приемат по-малко имигранти, ако имат по-голям финансов принос. А ние ,с по-малък финансов принос,трябва да приемаме тълпи,така ли?

Оставка,съд и затвор за престъпницата!

оставка и да отива в затвора. Що да е престъпница, да не е обрала народа си?

ЗАЩИТАВАШ Я НЕЩО?! РАЗБИРА СЕ,ЧЕ ГО ОГРАБВА-ХАРЧИ СРЕДСТВА ЗА ХРАНТУТНИЦИ!!! НЕ БРОИМ ПОДКУПИТЕ ДЕТО Е ДАЛА И ВЗЕЛА!!!

Германия е мощна в икономическо отношение страна. Преглътна и сдъвка ГДР и сега има нужда от нови работници. Нека и ги дадем! Госпожо Меркел превозвайте си бежанците до германия с вашите авиолинии, ако не ви достигат самолетите ще ви дадем и под наем нашите! Молете се на тия кротки и добри хорица да не пренасят домашните си проблеми при вас и се радвайте на "любовта" на сънародниците си. А ако не ви стигне идете и при мигрантите, там юе ви "обикнат" въпреки, че сте на възраст за която обикновено най- добре говорят вицовете!

гемания има наистина силна икономика но не е чак толкова мошнаколкото си представят повечето хора в бг истината е че има огромни вътрешни задалжение в стотици милиярди евро а колкото до преглащането на гдр истината е че парите там се наливат главно от данъкоплатеца в западната част на страната на които отчисляват всеки месц от заплата данък солидарност вече 25 години

тази жена тук в германия никои не иска да я вижда познавам стотици немци които са готови да имигрират ако меркел отново се кандидатира политическият и живот се подържа изкуствено главно чрез медиите с цената на страхотна и ловка пропаганда на която могат да завидят и в северна кореа другата седмица има избори в провинция мекленбург където се очаква съкрушителна загуба на неината партия която е пълна с лакеи и службогонци

Голяма боза забърка баба ГДР-Меркел и никой не знае как ще може да се справи стария континент с тези скакалци от най-бедните (икономически, политически, културно, религиозно, образователно и т.н.) НЕ и страни, а територии на Земята??!! Европа има късмет, ЧЕ цял океан я дели от другите изостанали територии от света - страните от Средна и Южна Америка!! С тази си политика на търпимост към религиозни, расови, образователни, сексуална ориентация и етно различия НИЩО хубаво НЕ ни очаква!!

Мир по света, Мир у дома, това е спасението...........

КРАИНО ВРЕМЕ Е БАВНИ ШВАБИ ДА ЛИНЧУВАТЕ ПРОДАЖНАТА БАБИЧКА!

Бабет да си гледа костюмчетата и да не критикува, щото тя е не за критика, а за бой!

Бабата сама си противоречи. Първо казва, че е ОК да приемаме мюмюни. След това казва, че очаква от нейните мюмюни лоялност, което означава, че има съмнение (и с право) в тяхната лоялност към страната, която им е дала шанс за много по-добър живот). Да пускаш безконтролно мюмюни в християнска страна е като да пускаш лисица в кокошарника и да разчиташе, че никой няма да пострада. Ние нямаме нужда от подмяна на населението. Европа не е континент, който да се колонизира подобно на САЩ и Австралия.

по-скоро е да пускаш кокошки в лудница за изпедерастели лисици. Ми тя забавното си прави ве, ей, на нейните години вече всичко друго е видяла. Аз не знам, моите родители и техните родители (които от тях са още живи) хем са по-възрастни хем са милиадри пъти по-нормални от нея, и съм сигурен така е с мнозинството, та не знам , това извънземно как се добра до тоя пост че и хората го търпят още?

1. Тази жена на друга планета ли живее? 2. Защо докато потулиха историите с изнасилванията по Коледа, тази жена говори за правата на неизвестните? И нея ли иска да изнасилят? 3. Така наречената демокрация германците как точно я разбират? Може би като командите равнис и мирно?! 4. С какво право си позволяват германците да говорят от името на Брюксел? Та ЕС е по-скоро търговско-икономически. Но дори и като такъв, разбрахме че ни мери с двоен аршин и не е искрено заинтересован от напредък и развитие по тези географски ширини...

тоя бабиер нема ли да затворят в някое специализирано заведение

...СПРАВЕДЛИВО Е, тези имигранти (защото мнооого малко от тях всъщност са бежанци) да си ги приеме ТАЗИ, който си ги покани!! Бабичка смотана!...

Е сега как да не кажеш,че тая трябва да се лекува,което е повече от очевАдно.

среден праст за меркел от цехия и турция

Простотията облечена във власт е гибелна.

Бойко Борисов и каза на тази Меркел какво да прави, тя си знае своето! Решението на въпросът е да се спре потокът бежанци в Турция, После ходи ги спирай и разпределяй по квоти .

меркел, "не питай старило ,а питай патило".Ако народа ти е бил 500г.под робство ще знае за какво иде реч.Голяма грешка правиш и скъпа цена ще платиш.Явно си кри..ндел щом от дума не разбираш.За тези хора единственото добро е да си останат в Родината и там да им се помогне.Така и за тях ще е добре и за европейците.

германия се е превърнала в клоака пълна с "мигранти", които нямат никакво намерение да се интегрират. никакво. това което искат е да наложат мракобесния си начин на живот и да унищожат германия и германците.

ВНИМАНИЕ ! Мършата Меркел подготвя закон за насаждане на повечето талибани в бедните страни от ЕС ! Ще превърнат България и Гърция в джих. лагер и кенеф ! Ще избират от тук тези които им трябват а другите ще са за нас.

еиѝ боже какво ли не прави със иначе нормално изглеждащи за възраста си жени ..менопаузата . при тази жена е минала отдавна ама явна все още яко я тресе

както казва Румен Петков-Тишината в спалнята ражда безумия

СТРАХЪТ И ОТ МИНАЛИ ПРЕГРЕШЕНИЯ ,С КОИТО Я ДЪРЖАТ ЗА ТОПКИТЕ...ПАРДОН ЗА...Е КАКВОТО Е ТАМ В ГАЩИТЕ И!!! НЕ ЧУХТЕ ЛИ,ЧЕ Я ПОДСЛУШВАТ НЕПРЕСТАННО ?!

Не е лесно - големите колониални сили + Германия (с избитите еврей и запалени 2 световни) са решили да си измият съвестта. Но защо и ние да трябва да им сърбаме попарата. Май верно се оказа лафа, че като БГ влезе в ЕУ другите ще почнат да излизат - само че тоя път ние поне не сме причината - но съвпадна момента :Д Ако така продължава ЕУ ще стане отвратителна дупка, пълна с терористи и мързеливи бежанци.

По-скоро потомците на потърпевшите са решили да измият немците от Германия.

1. Св Война е собственост на БАЛКАНДЖИИТЕ с убиисвото на австриеца и войната не е започната от Германия - Русия беше преди нея

Айде прочети какво пише в учебниците за годините преди войната, сладкопойна чучулиго!

Специално за ВСВ са виновни Англия и Франция! Айде франсетата ще ядат дървото отново с тия милиони чалми в държавата си, но британците пак се опитват да бягат по тъча.

Анджела, мистър Брейвик пита за тебе?

освен нашето мекотело, няма кой да и уйдиса на акъла

Тази Меркел не е с акъла си. Да ги приема сама, а не да ги ни натрясва.

"...блокирането на бежанци заради тяхната религия е грешно..." НЕ Е ЗАРАДИ РЕЛИГИЯТА, А ЗАРАДИ НАЧИНА, ПО КОЙТО Я ПРАКТИКУВАТ.

ИМА ЛИ СЪД В ХАГА ? ТАМ СЪДЯТ НЕВИННИТЕ И ПОСЛЕ ГО ОТЧИТАТ ЗА ГРЕШКА,А ЗА БАШ ВИНОВНИТЕ- ПЪЛНО МЪЛЧАНИЕ. А ПЪК . ЗА НАШИТЕ МЕДИИ ДА НЕ ГОВОРИМ

Коя е тя, че да налага своето мнение на страните от Европа? Що не си гледа вече само плетките, ами взима неадекватни решения?

Тя е Меркел и е от 8 години канцлер на велика нация , а ти кой си? Приброил ли си патките си?

Тя е Меркел, и от няколко години съсипва "великата" и нация, както и целия съюз ..ако има някой, който е виновен за наставащия евроскептицизъм - това е основно тя с малоумната и политика относно имигрантите

ДАЖЕ И В ГЕРМАНИЯ ЕДИН ДЕН ЩЕ ДОЙДАТ ИЗБОРИ...

Политик, посветил се на каузата за добруването на Европа или себеотдаден служител на фондациите на Сорос !?

комунист - винаги комунист.Дърт кокундел. Критикува, призовава - да приемем мигрантски квоти. Абе дъртачке, когато ги кани говори ли да има квоти, да ги приемеме твоите гости? Айде у лево.

Предатавяте ли си, АКО СВЕТЪТ СЕ УПРАВЛЯВАШЕ ОТ ПСИХИЧЕСКИ ЗДРАВИ И НОРМАЛНИ ХОРА?

Тая кухавелница призовавала мюсюлманите ... какви мюсмюлмани те гонят дълта кухавелнице, то започна наплив не от страта във война Сирия, започнаха от Афканистан,Пакистан,Сомалия,Кения,Иран и да изброявам ли още страни които не са във война, просто тръгна един луд набез от човеци от целия свят и по-точно от изостанали държави с друга религия а това значи и съвсем друг начин на живот. Къде ще ги дява Европа тези милиони желаещи да се присламчат на готово във вече цивилизования свят. Меркел луда ли е и изобщо тая женица продължава с нейната заблуда и се чудя германците защо я търпят. Пък и държавите с по-голям принос по-малко бежанци... Интересно ние с какъв принос сме и какъв дял бежанци ни се полага според ненормалницата, ако не се опазим ние и не плюем на ЕС сме загинали. Да чакаме помощ е абсурдно, освен от Господ никой няма да си мръдне пръста за България. Използват ни кой как ни хване и ние бадни та бедни и слушаме... Лошо и така и инак...Просто сме шепа страна с изстрадал и беден народ и сме в пълна безпомощност сравнени с когото и да било от останалите страни.

Да им организира чартъри и направо да си ги прибира. Да не обременява останалите държави с налудничавите си мераци. Аман. Едва 5-6% от т.нар. бежанци са наистина бягащи от войната хора. Всичко останало са сбирщина от поредните кандидати за просия и социални помощи.

Те това правят сега- стягат военните самолети и ще ги връщат в Афганистан и Пакистан. Малкото сирийци са донякъде истински бежанци. Връщането по родните им места ще е с принуда , ловене по улиците и мъка и немците търсят кандидат за тази работа... Инак всички тези мигранти казват, че в България са яли бой... та белким не ги върнат насам

Меркел спаси страната си от либерален погром на имиджа и гигантска провокация, която щеше да й отнеме правото да дава уроци по демокрация, а това би намалило тежестта на германците. Въпросът не беше само до мигранти и дори не толкова формален /бежанците са има няма 20% от потока/. Проявената щедрост до абсурд ще е цената, която немците ще платят /те по принцип си плащат/ за да спасят имиджа пред огромните протестни либерални мрежи- мултинационалите на политиката.

И за кои мюсюлмански "бежанци" става въпрос, не разбрах.

Има една основна причина,европейските народи да не желаят мюсюлмански бежанци!Тези бежанци идват от райони ,където исляма е доминираща религия и като такава е нетолерантна към другите религии и общности!Тези бежанци носят идеята да доминират над другите,мислят си че едва ли не европейците са им длъжни !Имамите им ги насърчават и обработват за джихат срещу христианите!Как да искаме да ги приемаме ,те са мина със закъснител...

Типично манипулативно изказване в стила на една друга религия.

Не знам дали изказването ми е "манипулативно",но за съжаление е вярно.България ,няма никаква вина за положението в Сирия,Ирак и Афганистан!За кошмара в тези държави ,основна вина имат големите играчи САЩ,Русия,Англия и Франция!От тези играчи най-облагодетелствани са Русия и САЩ.Те нямат никакъв проблем с мюсюлмански мигранти...Европейските лидери трябва много добре да осмислят този факт!

Коментарите са точни за болната М. но Тя мисли само икономически - Германия има свръх производство и 2 милн. мигранти ще увеличат потр блението, ДДС и осигури работни места, а издръшката ще плаща ЕС, а Германия ще спечели мирярди.... Меркел няма морални и цивилизо- вани виждания, Тя се е простила с тях още като активист на комуни- стическия младежки съюз на ГДР, комитета за съветско германска дружба и предала Х.Кол обединил Германия и издигнал чудовище М.

"Меркел каза, че всяка страна трябва да даде своя принос и не изключи възможността на някои от тях да бъде позволено да приемат по-малко имигранти, ако имат по-голям финансов принос." КОЯ Е ТАЯ ПИКЛА, ЧЕ ДА ПОЗВОЛЯВА ИЛИ ЗАБРАНЯВА НА СУВЕРЕННИ ДЪРЖАВИ? ЗА ГОСПОД ЛИ СЕ ИМА ИЛИ САМО Е КУХА КРАТУНА?

Меркел каза, че всяка страна трябва да даде своя принос и не изключи възможността на някои от тях да бъде позволено да приемат по-малко имигранти, ако имат по-голям финансов принос. Купуваш си независимост.... Сега остава пазаренето за цената да стане реалност... На ти 5 Е на ден за глава....

Богатите пак ще се откупват. Бедните пак ще го духат.

В Германия живеят под 2% мюсюлмани. В България - около 10%. Когато Германия стане със същия процент като България и регистрира поне две етнически партии, може да претендира България да започне да приема мюсюлмански бежанци. До тогава Меркел и меркелоподобните да си затварят устата и да си приведат различните аршини към метъра.

А не е ли по-простичко да и каже , че България която по неведоми обстоятелства представлява има свои национални интереси , без много много да и обяснява?

В Германия живеят 10 млн турци, 'натурализарини' и родени там, без да става дума за другите етноси. населението в Германия е под 80 млн. при тази ситуация. Това не са 2% от населението !!!! От септември 2015 г навлязоха 1,5 милиона 'мигранти' с ислямско самосъзнание. Ако става въпрос изобщо за съзнание. Сляпо подчинени на исляма, е по-правилно да се каже.

...се обърна в гроба!!! Ама хак му е! Защото не си е свършил работата качествено!

Малоумнице, кажи си кой ти дава зор да ги вкарваш тези в Европа! Хората ще те разберат!

Едно не разбирам - хем набеджават мюсюлмани и бежанци за извършители на последните атентати в Европа, хем да сме толеранти и да ги приемаме с усмивка. Не знам кое е истина вече, но това е интересен казус?!? :D

Все едно аз да поканя гости ,а после да ги разквартирувам по съседите,които задължително трябва да ги приемат!