Тръмп и Путин договориха примирие в Югозападна Сирия

Съединените щати и Русия постигнаха споразумение за прекратяване на огъня в Югозападна Сирия, което ще влезе в сила в неделя.

Обратно в новината

Коментари - Тръмп и Путин договориха примирие в Югозападна Сирия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ето това е световната опора на демокрацията. Водена от хуманизма и грижата за всяко живо същество, в защита на правата на човека и евроатлантическите ценности те са готови да преговарят дори със най тъмната от тъмните сили.

То тогава, те ще стигнат и до спонсорите на терористите. След спонсорите, ще стигнат и до идеолозите...

Изглежда Путин наистина е хакнал демократите, защото още на първата им среща Тръмп го потупа по гърба и като цяло изглеждаше много доволен от него.

martin

То и РИБЕНТРОБ и МОЛОТОВ се договаряха,пък после................

Sibirski

И Чембърлейн с неговата прочута фраза "Аз ви донесох мир" да не забравиш също така!

Докато простолюдието взима страната ту на единия, ту на другия, а те двамцата уж се плюят, глей ти как набърже си поделиха кокала тези хиени! Щото баба Меркел няма зъби да дъвче, Макаронът му е мек, злата суха стара мома от Даунинг Стрийт е веган, така че отникъде нямат конкуренция за мършата.

За тази среща има една единствена истина:Путин бе размазан от най-великия човек, раждан някога - Донад Тръмп! Още една бляскава победа на демокрацията над комунизма, още едно много ярко доказателство, че Русия е мъртва!

Още при раждането ти Господ те е убил плебей робски

Путин разпути бай Дончо Перуката както по-рано и мен

А ти що пишеш от компютър, произведен в комунистически Китай, с руски суровини ??!

Русия - световен производител на пшеница номер ЕДНО, лидер в производството на енергоносители, били мъртва ??? ХА ХА ХА

Да, ама фуражна, за свинките, а не за хората! Свинките в големия свинарник се кефят и си правят майтап с хората!

Ей тия не могат да се наприказват! единият зодия везни, другият зодия близнаци и ще леят приказки до пълно втръсване на целия свят. После отново. американците избраха лидер, който да се разбере е руския президент и то да договарят проекти- това е истината. Никак не е случаен изборът на Тръмп- той е избран да сключва сделки, както го може добре. Дори оракулът от Омаха нямаше да е толкова добър избор. В тази ситуация руснаците няма как да не са доволни, защото те това търсеха.

Не знам що се карате,един харесвал американците,друг руснаците има ли някакво значение аз пък харесвам вратна пържола и салата с ракия,дето се вика вкус просташки:)Моето мнение е че с избирането на Тръмп американците имат два варианта или ще си оправят отношенията с Русия или ще ги омажат съвсем дето се вика или ще вали или не.Бях убеден че изфирясалият дядка Тръмп е избран с цел да се съюзят с руснаците ама нещо след това нещата тръгнаха в друга посока,сега пак не е ясно накаде вървят.

договор с россия и путин е писмо върху ланшният сняг!

Руслан Трад пише за малко известни в България факти от Сирийската война за връзките на режима на Асад с терористични и ислямистки организации, с крайнодесни европейски партии и с паравоенни структури, за ролята на мафията в търговията с оръжие, петрол и антики в региона, както и за експанзивната политика на Техеран, с която системно бива променян етническият и религиозен облик на големи части от Сирия. Авторът описва в детайли плана за създаване на Ислямска държава, разработен от полковник от тайните служби на Саддам Хюсеин и приложен с почти перфектна точност.

и никога няма да я кажат .

Руслан Трад разказва как демократичната опозиция в страната е била унищожена отвътре, подменена, разбита и погълната от радикални ислямистки групировки, за да бъдат предложени на света само две алтернативи за Сирия диктатура и стабилност или ислямизъм и хаос.

Председатель комитета по иностранным делам американской Палаты представителей Эд Ройс внес в Конгресс поправку к Закону о национальной безопасности. Она предполагает введение НОВыХ САНКЦИЙ В ОТНОШЕНИИ РОССИИ за нарушения Договора о ликвидации ракет средней и меньшей дальности (ДРСМД).

Примирие се сключва между биещи се страни във въоръжен конфликт. Та въпроса ми е: бият ли се в Сирия американци срещу руснаци?

Американски ветеран разказва пред деца спомени от войната с Виетнам. - Нахлухме на тяхна територия и започнахме да унищожаваме всичко наред. Още малко ни оставаше до Ханой... Тогава изведнъж се появиха едни едри руси мъжаги и като ни подпукаха с шутове, та обратно чак до границата. - А защо с ритници, какво са правели с ръцете си? - пита едно хлапе. - Дърпаха си очите настрани.

За първи път в дир има нормално написана новина: Съединените щати и Русия подкрепят противоположни страни в сирийския конфликт. Вашингтон поддържат бунтовнически фракции, а Москва е основен съюзник на президента Башар ал Асад. Тоест руската армия в Сирия досега кого унищожаваше? ИДИЛ? Не

А американската армия кой подпомагаше? ИДИЛ? Защото там има ИДИЛ и Сирия, друго няма.

кой е поканил хамериканците в Сирия? Кого защитават?

тези сирийци, които не подкрепят Асад.

На изборите Асад спечели с повече от 80 % !

Ми що Путин разговаря с Тръмп на тази тема ?

Защитават фанатиците мюсулмани. И ние с тях ги защитаваме, те са нашите гробокопачи. Е ако фанатиците почнат да губят САЩ изпозват кюрдите, които в тъпотията си мислят че САЩ няма да ги подари като курбан на Ердоган.

Руския генерален щаб са силно разочаровани от армията на Асад, така, че примирието е добре дошло и за двете страни. Въпрос на време е разделянето на Сирия, което ще задоволи всички страни участнички, най-вече кюрдите.

...абе то Вярно че бе петък допреди малко... - ама НЕ се ли изцъцка туй теле видение на 'наште'Тук, Домакини/Дир.бг ?

ПРЕДИ 2 ДНИ РУСИЯ ИЗВАДИ ГОЛЯМАТА ТОЯГА ПОД ИМЕТО X-101 И ПРАСНА ИД ПО ПРАЗНАТА ГЛАВА. НО МАЙ ЦЕЛТА БЕШЕ ДА СЕ ПОКАЖЕ НА СОРОСОИДНИТЕ ПЕДЕРАСТИ СКАКВО РАЗПОЛАГАТ . В ТОЗИ РЕД НА МИСЛИ ЧИЧО ТРЪМПИ ЩЕ СТАНЕ МЕКИЧЪК КАТО ПАМУК . КОЙТО НЕ ЗНАЕ КАКВО Е X-101 В ТУБАТА ИМА МАТЕРИЯЛЧЕ ЗА НЕЯ .

Що така, бе? Не ви ли прави впечатление, че независимо от писанията, хвалебствията и откровените изхвърляния в "тубата", както се изразява преждепишещия, в момента в който в небето над Сирия се срещнат руски и друг някакъв самолет - американски, турски - все руският пада? Друсат ги като попски круши, и никак не изглеждат притеснени от Х-101 и другите шедьоври на руската военно-инженерна мисъл. Абе, да не би само на приказки да са толкова добри? Инак, що ще падат?

Бо Бо

Писмо до Дядо Иван (който сега се казва Вова): Скъпи Вова, Преди две години ти подходи стратегически и мълниеносно - така, както ти подхожда, и възстанови историческата справедливост, като върна на Русия исконна нейна земя - Кримския полуостров. Но защо спря до тук, Вова? Защо не продължи още няколко стотин километра на югозапад за да освободиш за пореден път изстрадалата Българска земя? Защо не поправи една от малкото си грешки, а именно оставянето на България и Народа и в гадните лапи на новите Кръстоносци (откровени съвременни педераси) и (О,Боже!) покровителстваната от тях и напираща от юг измет? Остави ни заради тези пусти пари, нали? Правеше си сметка, че като им отстъпиш България, те ще те оставят да им продаваш газ на воля?! Затвори си очите и когато си назначиха за Генерал - губернатор лошо гледащия пожарникар от Банкя, защото не допускаше до къде ще стигне! Нямаш време, Вова, България умира. Унищожават приятелите ти, а по света те не са толкова много! Тук вече идват същества, които ще газят Славянските ни земи! Остатъците от България те очакват, Вова! Viva Вова!

Да, България непременно трябва да се освободи от такива като теб, поставящи интересите на чужда държава прад българските! Да, малко са приятелите на Вовата и ще стават все по-малко, защото повечето хора и държавници имат мозък и виждат кой е агресорът спрямо съседите си, кой си присвоява със сила чужди територии от по-слаби във военно отношение държави. Каквото са казали за краката и лъжата - Вовата може да служи за онагледяване на този урок.

този Ленинград му говори в слушалките, така, че има и такива индивиди, които само повтарят чуждо мнение.

ТОЯ ОРАНЖЕВ ПЕТЕЛ ,ДОСТА ЩЕ ДА СЕ Е ПОМОЛИЛ НА Г-Н ПУТИН, ДА СПРЕ ДА ИМ МАЧКА ИСЛЯМСКАТА ДЪРЖАВА......ЗЕР ТРЯБВА ДА СИ СЪЗДАВАТ НОВА !

Поредните номера за пред "публиката". Всъщност, сценария е предвидим...сиреч: уж се споразумяват, но опозицията не е "разбрала"...и всичко почва от начало. А кой подкрепя т. нар. "опозиция"? Кой?.....БАХТИ ПАРАДОКСА...ВСИЧКИ ЗНАЕМ "КОЙ" Е "КОЙ"...И СИ ТРАЕМ. ТАКА Е В БЪЛГАРИЯ...ТАКА Е И ПО СВЕТА!!!

Просто Путлер е едно противнодребнолайненце.

ма как хууууубаво ви такова вас соросоидите

Отдавна съм забелязал, че ти си интелектуалната еманация на сичкото толерастко тролство.

Каква е тази любов към Бургер-Кинг и Късак-ефенди не мога да разбера?

Как да разбереш, като имаш само една баба, защото майка ти е сестра на баща ти?

А ти си доста тъпо парче

путин беше радостен от срещата с тръмп ,а тръмпито се въздържаше да не подскача като малко дете пред татко със сладоледчето .направо си бе истински цирк ,утре ще видим продължението ...

JMM®

"Нито един договор с Русия не струва дори хартията на която е написан!" - Ото фон Бисмарк

Знам хиляди начина да изкарам МЕЧКАТА от бърлогата , но нито един начин да го върна обратно

Аааа..точно на място казано!!! БРАВО!!!

Номерът с халката на носа до скоро го практикуваха циганите!

Добре е, че Тръмп и Путин са договорили примирие, само че се сещам за немалко такива договорки и за Сирия, и за Украйна... Дано пък този път 'фане дикиш, след като Путин му е набивал клинци в продължение на два часа и половина, само че като се върне в САЩ и като го наемат киларо-соросоидните откачалки, може да реши пак да се пра'й на велик и да загърми по Асад. И все пак не се знае, щото ако Тръмп успее реално да вземе властта и последва предизборните си приказки: "Доналд Тръмп се ангажира да признае Крим като руска територия" ("Donald Trump s'engage à reconnaître la Crimée comme territoire russe", PAR GUERRECIVILEENEUROPE le 28 JUILLET 2016). "Доналд Тръмп : В Крим предпочитат да са с Русия" ("DONALD TRUMP : EN CRIMÉE ON PRÉFÈRE ÊTRE AVEC LA RUSSIE ", le 13 août 2016, PanDoktor - Scythica). "Тръмп казва Путин не влиза в Украйна" ("Trump Says Putins Not Going Into Ukraine", July 31, 2016, New York Magazine). "По време на дебат, Тръмп излага лъжата за войната в Сирия: Няма такова нещо като умерени бунтовници. Русия, Иран и Асад убиват ИДИЛ", ("Trump exposes Syrian war lie during debate: 'No such thing as moderate rebels, Russia, Iran, Assad are killing ISIS'", 10 Oct 2016, Signs of the Times), светът може и по-скоро да се отърве от ислямските джагали и киевските нацита.

САЩ от чие име поемат да спрат огъня в Сирия?

А Путлер?

Аз не вярвам,че нещо ще се оправи.Просто има взаимно надлъгване-от както свят светува,в политиката все е така.Вече ми е все едно--да се свършва,каквото ще става.

А бе какво ги гледате как воюват и се стрелят?Давайте с твърда ръка! ЕДИН ЯДРЕН МАЛЧУГАНЬ ще оправи сирия и воюващите съседи както Америка оправи Япония на времето така ще се оправят нещата и там като думне точната бомбичка

Moskingburg политиката е мръсна работа. мога да те пздравя за това че си честен човек, но не си за политиk.

"Трак до горд европеец ( нерегистриран ) 07.07.2017 21:55 Колкото и да се напъваш , не можеш да промениш истината , а тя е , че днес в България се живее много по-добре от колкото при бай Тошо.Само за тази година ще произведеме стоки на стойност над 50млр. долара.Твоя вожд и една трета не можеше да направи." "тази година ще произведеме стоки на стойност над 50млр. долара.Твоя вожд и една трета не можеше да направи" и в края на годината българсите граждани ще получат в евро това което е направено при "бай Тошо" - както казваше един бивш министър председател - "вервайте ми"

Троле, само за три години режима на ГЕРБ изтегли повече кредити, отколкото социализма за 45 години. А ти си задай по-добре въпроса : Защо след като го няма Бай Тошо милиони напуснаха страната ? Нали трябваше да се живее по-добре у нас вече ? Защо точно сега бягат ?

И защо СтаниШеф доде да ни учи как да изтеглим още 3 мелярда. Сега ако ми обесните защо се куманяги теглът мелярдите......

От целия дебат само едно изречение си струва, то е НОВИНА: Путин с едно изречение може да предизвика импийчмънт на Тръмп. ----- Съвършено вярно. Ако Путин потвърди, че има руска намеса в изборите, Тръмп е пътник.

защо човек трябва да твърди нещо, което изобщо не е тъка? за това трябва да имаш много, много извратено мислене и наглост. аз си спомням и за твърдението, което доведе до войната в ирак.

путин с едно изречение може да предизвика импичмант на тръмп. какво може да направи тръмп срещу путин?

За какво му е на путин да прави каквото и да е на тръмп? Проблема идва от тайните служби, цру, фбр, както и военните. Те са властелините, заедно с банкерските фамилии ротшилд и прочие, другото е само за пред масата...

среща на жуже и ВЕЛКАН

путин се оправдава и извинява пред Тръмп за своите грешки и обеща повече да не прави така

Тия двамата за какви се мислят? Уговорили ...... тирани безподобни. И цял свят им се кланя. За какво им се кланяте?

Робите с минусите....май сте съгласни тия двамата дави ..... айка на вас и децата.

Не е хубаво да се пише така, но Путин е като полу-олигофрен. Така и реагира.

Колкото и да се напъваш , не можеш да промениш истината , а тя е , че днес в България се живее много по-добре от колкото при бай Тошо.Само за тази година ще произведеме стоки на стойност над 50млр. долара.Твоя вожд и една трета не можеше да направи.

Да обясняваш на малоумник не е ли също толкова малоумно ?

На мен ми е като судоко , да убия време и глупак.

За това образованието е катастрофа, държавата е в демографска криза и бъдещето е под въпрос със загубата на всички млади мозъци имигриращи да служат навън... Но има и много надежда, много хора се връщат, много хора виждат нещата както са.

преди години имаше понятия, като мъжка дума, която подкрепена само с едно ръкостискане означаваше много повече от десет подпечатани и заверени договора. това няма как да се обясни на днешните гей - подтисници, които със сигурност вече са задействали каналите си, това споразумение да не влезе в сила, или поне то да бъде торпилирано с нужните за това изтънчени до пълна низост провокации

е имало мъжка дума ??? Най-добре е да се гръмнеш.

ами нали това казвам и по-горе, че на гей не може да се обясни. а пък и злобарството, невежеството, тесногръдието и ненавистта тече като отрова в кръвта ви. това винаги си проличава.

Жалко за путинофилите, те се надяваха на пОлная пОбеда и парад на Краснъй Плошад

Путин на фотография с големия бял баща !

Два часа! Много бе!

В тази тема троловете и от двата лагера са на пред пъен психически и нервен колапс. Гледайте си здравето и по-малко влизайте в коментарите ще ви кажа.

сега азиатското жуже ще се фука че се е снимал Великия американски Президент-Тръмп.

Гледах сниската и нещо не видях Боко ага да е там, явно миниевросмешноиците не ви канят на такива мероприятия. Такая е, чирака трябва да си знае мястото!мбухахаха

Югозападна Сирия-това е района около град Дераа(от там тръгнаха размириците). В този район воюват ИДИЛ, Хайат Тахрир аш Шам(бившата Джебхат ан Нусра) и Сирийската армия. Схемата е всеки срещу всеки. Та значи Путин със сигурност ще поеме ангажимента да повлияе на Асад, а Тръмп другите ли смята да примири? Интереснооо ...явно са в добри отношения, щом се ангажира.

Предполагам от утре софийските психиатрии ще се пропукат по шевовете от нови пациенти и обострени стари.....ахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаха

ха ха и аз написах нещо подобно.

Ти от там ли ни пишеш?

Да видим колко време Сирия ще бъде разделена и ще стане ли по подобие на Северна и Южна Корея.

Защо, въобще я допуснаха тази война с 1 милион жертви ? Ако има Бог ще ги накаже справедливо ! Но аз се съмнявам !

Ами не се съмнявай.