Коментари - Открит е пътят за 300 млн. евро за ”Козлодуй” | dnes.dir.bg
назад

Открит е пътят за 300 млн. евро за ”Козлодуй”

Комисията по бюджети на Европейския парламент прие становище за отпускането на 300 млн. евро допълнителни компенсации за затварянето на блокове в АЕЦ "Козлодуй".

Обратно в новината

Коментари - Открит е пътят за 300 млн. евро за ”Козлодуй” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мдаа, ето хората н дават пари. И ние се радваме - нали е даром. Но колко се замислят че тия 300 млн. са нищо! Та само печалбата на ЧЕЗ за 1 г. е 2 млрд лв 1 млрд. евро! И тогава възниква въпроса - а колко загубихме от 4-те блока на АЕЦ Козлудуй досега ? Може би 10 млрд. евро или повече? Всъщност може да се изчисли с голяма точност, но нека всеки си направи сметката сам! Въпроса е, че ни лъжат и то здраво ни лъжат!!! ЗАЩО НЕ ВЗЕМАТ НАШИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ ДА ГИ ПОМОЛЯТ ТЕ ДА СИ ЗАКРИЯТ АЕЦ-ВЕТЕ ??? Ще им дадем 300 млн евро, които ще избием за кратко време с износ! Ама да не са луди като нас ?

Вестничето 19 минути пише, че докладчик е била Антония Първанова и докладът й бил приет с овации.Тук ни пробутват актив на шавливото Наде.Къде е истината.

Виж ти. Комунистът Калфин работел за благото на България независимо кой е управлява ! Ами така се прави. А така ли правеше евродепутат Румяна Желев когато на власт беше Станишев? Май не, а иначе страната ни се казваше пак България. Е?

не разбрах само парите-300000000 евро -потребителите на то и загубилите евтн ток от БГ нали няма да получат и по 5 стотинки от тези 600000000 мл лева-----------нещастници сме и то тотални

М-дааа ! Наистина - всъщност Земята не е плоска, нито пък се крепи на четири кита/слона ; проблемното е, че тя се върти все по-бързо и серсемите се вкопчват все по-здраво .(както дефинира един наш класик)