959 бойци от "Азовстал" са се предали за три дни на руските сили (видео)

51 от тях са хоспитализирани в болница в град Новоазовск в Донецката народна република

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как така "са се предали" бе?! Тия нали щеха да се бият до последната капка кръв? Ко станА?

"Евакуриани" от руската армия с помощта на Киев?

Поредните локуми на сволочите...Ами, щом се предават масово, що не се те победили, бе ? Уговорена е размяна за пленени орки. Кое му е сложното ? Значи , орките се предават масово

И не са бойци, а предали се терористи и фашисти. Чужденците дори нямат статут на пленници. Под ножа американските копелета! До един!

Един ден се евакуират а после пък се предават :)))))

каква размяна бе капут? Тия отиват във военен лагер, разпити, съд. Няма да видят размяна азовците. Те са обявени за терористи!

тръгнаха кат аслани а се върнаха кат насррани

Никва размяна няма. Съд има за Азов. И само в сънищата на укропитеците нацисти това е евакуация. Ма споко, те ще ти покажат и осъдените и престъпленията им. Трибунал. Слава Кокаине.

чемодан ,вокзал, Магадан. чемодан ,вокзал, Магадан .чемодан вокзал Магадан чемодан вокзал Магаданчемодан вокзал Магадан чемодан вокзал Магадан чемодан вокзал Магадан чемодан вокзал Магадан

много бело мнооог и примесено с простотия

Батальонът Азов докладва за успешно изпълнение на задачата по евакуация към руски военни лагери.

Не е лошо да се напомни, че за плененните американски и английски пилоти през 1943-1944 бомбардирали България е имало прекрасен "за времето си" дневен порцион, а в същото време е имало умиращи "буквално" от глад български деца. Аз поне не съм чул някой да каже едно благодаря на България.

Путин е убиец!

Тея на кого се предават? Русия не загубили войната? Вчера писахте, че някакви украински войници преминаха границата с Русия в настъпление. Бяха си съвсем свежи, добре оборудвани, като от витрина на тактикуул магазин.

Руските окупатори

Лицето на Укропобедата. https://t.me/boris_rozhin/49201

Край Лисичанск "до 15 хил военна групировка стои обкръжена и само ги бомбят вече 3-ти ден". Такива победи за зеленския валят една след друга, че няма да му остане време да се застреля.

Лошото е, че в Магадан май няма гара, то и път няма, но последния етап ще го минат пеш.

Ти си ненормалник.

Предадоха се след заповед на Зеленски! СЛАВА УКРАЙНА! СЛАВА АЗОВ! Влязоха ЗАВИНАГИ в Историята! ПОКЛОН пред ГЕРОИЗМА им! ПОКЛОН пред ПАТРИОТИЗМА им!

Руската кочина затъна в Украйна като в Авганистан.

Голяма е демократичната мъка в този момент, те чекаха контраофанзива, а сега всичките нацисти клекнаха, самите те твърдят че са над 2500 в катакомбите, така че пленените вкупом стават над 8к.

Щерев последно, тежка шизофрения те гони. Гледам постове като този а вечерно време звучиш като сорос трол. Да не би и от двете места да капитализираш? Само за ориентир питам. Да знам кой да псувам.

Направо потъна в лайна. От укра трупове, които Киев даже не прибира, щото ще му се наложи да ги брои. А така нямат никви загуби. Само побеждават.

остават завинаги в кенефа

Това са лайнарите от футболните агитги, коплексирана сган, . Имаме си ги същите... Никаква милост. Лесно е да се озъдят, защото жертвите им ги познават- те дерибействат 8 години в малки села и радчета. А на командира им с австралопитешката мутра една лимонка в задника и сам да й дръпне шнура

Ама наистина, много тъпи педери са съветофилските педери....Абе, хем гледат и пак...Цървули, ''пленените'' са на автобуси, като туристи..Дори ръцете им не са вързани...Претърсват ги и на автобуса....Щото знаят, че трябва да се държат уважително...Иначе, техните пленени ще ядат пердах )))

_stankow

Разбира се, че не се предават ! Изпълняват много хитър план на Зеленски, за да проникнат в тила на руските войски (болници и лагери) и оттам да нанесат решаващ удар ! :D :D

Маани....носеха със себе си граничното стълбче.....от години не се бях смял така...

Къде е папата? Няма ли някой да сложи един фотошоп на папата със Ф-35, носещ героите на украйна на крилата си? Предалите се нацисти от азовстал имат

За да почувствате какъв наркоманизиран утрепляк е зеления педал. Вижте какви ги плещи: Зеленский: “Про эвакуацию наших героев с Азовстали. Эвакуационная миссия продолжается. Ею руководят наши военные и разведчики.” Неговите "разведки" ръководели евакуацията от азовстал. ха-ха.... https://t.me/newsfrontnotes/24044 Какво нищожество трябва да си, та да лъжеш така?!

закарайте ги с камиони до Киев и там ги пуснете, те сами ще намерят зеления евреин

Смелите и безстрашно бойци от Азов излизат като наакани от подземията на завода.Няма и помен от гордите бойци, позиращи със свастики и оръжия от преди военната операция на Русия и Владимир Владимирович Путин. Сега-на прокурор, на съд и за дълги години в затвора, ако искат могат да си съкратят присъдите, работейки по възстановяването на така милата им Украйна. Нека ! Ще !!

Размяна се извършва между обикновени войници. Главорези не могат да се разменят - те се дават на съд за престъпления срещу човечеството. Нека да си припомним Нюрнбергския процес. Никаква милост за садистите.

така да разклатят световния мир :))

Къде е папата? Няма ли някой да сложи един фотошоп на папата със Ф-35, носещ героите на украйна на крилата си? Предалите се нацисти от азовстал имат < 5% ранени. Те на война ли щяха да ходят или на туризъм? Няма да се тревожат скоро от тях ще остане само споменът в аналите на западните автори. Поредна победа на Славна Усрайна, която има нужда от около 5 млрд. на месец ЗАЕМИ за да продължава да мачка руснаците. Скоро в Киев. Ние имаме нужда от около 500млн на месец за почти същото начинание. Важното е, че Финландия и Швеция се включиха в НАТО, само не знам кой гласува за това на референдуам - 1/2-та които са обявени за терористи и нацисти или новата 1/2 -на от Афганистан, Ирак и Сирия?!?

Класическият западен лидер. Надрусан и добре платен.

ГОРКИТЕ, ДА ПОПАДНАТ В РЪЦЕТЕ НА ТЕЗИ ДИВАЦИ, МНОГО ТЪЖНО!!!

Нещата не спират само до там. Дори смятат да добиват уранова руда в далечния изток, а мечтите на други от тях са още по смели - смятат да секат дърва в Сибир.

Ама как може да пишете такива глупости за нашите героични украински бъдещи господари, а? Предали се били. Ей, оня късак с непраната тениска сега ще излезе по всички медии и ще ореве орталъка, че стр писали, че украинските ни господари се били предали. Ще ни заклеймят като първи дружки на Дядя Путин и ще ЕС-то и УСА-та ще разделят територия Булгаристан между украйна и македония. Я се взимайте в ръце и сменяйте заглавието. Трябва да е нещо от сорта на "Украинските ни господари организират вътрешна инвазия, целяща тотален разгром на руската агресорска, дяволска армия като инфилтрират близо 1000 супермени - герои в сърцето ѝ."

Защо да е тъжно?

те споре мен идея си нямат какво е война. Тругнали с туристически ранни и шалтета за пилатес. ТОва да ни ви е разходка в Родпите бе герои.

Така е. Но това е за пред камерите. Ами после. Ще завиждат на мъртвите. Но ти си прост човек. Как да го разбереш това.

Руската кочина ще си остане кочина. И атомна бомба да пуснат.

Абе малоумник...на автобуси са...ти кво искаш пеш ли да ги водят!? Претърсват, обезоръжават, на автобуса и в Ростов в затвора

АЗОВ - герои на Украйна! Разпад на огромната болшевишка кочина са малки парченца! Осводобждаване на завладените народи от гнета на московските фашисти! Слава на Украйна!

На укронацисти

Ако беше изтегляне, щяха всички да се изтеглят. Това предаване на порции говори за нещо съвсем друго. Колко ли трябева да си отчаян, за да не се предадеш, дори когато събратята ти вече са го напраивли?

Направи корпоративно оплакване към сорос централата. Дилърите са ви излъгали за качеството на коката и пикото. Директно са ви дали мазилка да шмъркате.

Все едно слушам наш Кирчо, който наскоро заяви че за освобождаването на моряците ни е участвало Военното ни разузнаване.