17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хамерикански семейни традиции .....

В затвора може да е по-добре, отколкото в старческия..! .... И талавизия има.

гледам как тук оправдават бабето. Ама и тя разглезена, а по-добре ли е да живее сама оставена от децата си на село -у нас, на произвола и да чака циганите за пет лева да я трепят. Преди двайсетина години на гости в Щатите пътувайки виждам еднотипни малки къщички с поляни наоколо - казаха ми че това е старческо селище. А в градовете в големи блокове живеят старци в боксонери, с зрителни зали където се представят концерти безплатно.

Е, сега ще е на едно по хубаво място във затвора.

защо на 72 още живее с нея? Толкова ли е некадърен, та да живее с майка си до 72 ???? Че и да решава и живота ѝ??? Разбира се - не оправдавам сина, но ... Нито пък майката, изпаднала в старчески егоизъм до там, че да застреля сина си! И дастане УБИЕЦ на 92. И то на собствения си син.....Нямам думи за разместените християнски ценности - днес, -причината за всичките ни беди на европейците, без значение дали са западни или източни...

Вероятно през последните 10тина години я е взел при себе си, защото жената вече не може да се обслужва сама и има нужда от помощ. Кой е казал, че през целия си живот живее при нея?!

САЩ да бъдат готови да бъдат съдени от ООН, защото са робовладелска държава!

ООН се управлява от организацията на ислямските държави. По-добре САЩ да ги изгонят от Ню Йорк.

Сега я озаптете с пранги, букаи и каквото се сетите и да лъде осъдена на доживотен затвор, ха-ха-ха. Цначи човек може да отстоява истината и себе си тук само ако мине деветдесетака, а? И какво ще я правите сега, много ми е интересно.

Възрастната жена знае как са нещата в старчески дом, близките поради цената която плащат на домът , посписват декларация да не се прилага лекарска намеса при ннужда. Обричат ги на смърт, БЛАГОРОДНО, да не се мъчат. Защото им било времето. При една пневмония , умират без леченние за 10 дни, това е времето да стигнат до дихателна недостатъчност. Вътречноболничните инфекции постявят хората в тежки състояния, мъките са страхотни. Гробница или старчески закон е почти едно и също.

в такъв дом или може би пишеш оттам? нищо не оправдава убийството, сори.

В ГЕРМАНИЯ, САЩ И ЗАП. ЕВРОПА. От потърпевши го знаям.

но е факт, че бабата е подслушала разговора, след което е взела крути мерки. погледни я - и в златна клетка да я сложиш, то си е злобен вампир. и неблагодарен. до 90 и кусур е живяла със сина си - всъщност, той май се е отървал от голям тормоз.

Глупости. Напротив , в дома предлагат всякакви медицински услуги защото Медикеър ги осребрява и имат интерес.

на Западните държави. От 25-28-годишна възраст започват да внасят такси, за да имат един ден право на пребиваване в старчески дом. Това направи и моя близка, завършила и женена за българо-германец от 28 г-, а сега е на 38. Междувременно излезе в печата признанието на работеща в такъв старчески дом, в който ги остават без медицинска помощ и желаят отърваването си от нея и подобните, защото ....десетки години едни хора са плащали такси за старчески домове и грижи, но в тези домове няма места. Изходът е ускоряване смъртта на пребиваващите и удовлетворевяне реда на желаещите и платилите. Това не е политика, а бизнес.

Разбрал си ти....ти ако видиш старчески дом (на запад всъщност не се казва така гусин разбирач това са домове за стари хора) ще искаш твоя апартамент да изглежда така...Всички жилища са модерни и доста луксозни....пълно медицинско обслужване....водят ги на театри, кино, фестивали и т.н.....пенсионерите в България могат да мечтаят за такива екстри.

Възрастната жена знае как са нещата в старчески дом, близките поради цената която плащат на домът , посписват декларация да не се прилага лекарска намеса при ннужда. Обричат ги на смърт, БЛАГОРОДНО, да не се мъчат. Защото им било времето. При една пневмония , умират без леченние за 10 дни, това е времето да стигнат до дихателна недостатъчност. Вътречноболничните инфекции постявят хората в тежки състояния, мъките са страхотни. Гробница или старчески закон е почти едно и също.

от дочути думи - без действия, - хваща оръжието и убива? сина си - доста по-млад. ами да беше гръмнала себе си бе!

Подобни простотии може само една ADULT CARER да ръси,Доктор идва на рутинно посещение в дома веднъж седмично , а 24 часа има доктор извън часовете за всички случаи. Лечението с антибиотик е рутинно а когато регистрираната сестра реши че се налага болнично лечение вика линейка- Ай сиктир с вашите лаишки идиотизми

За старчески дом в България съм съгласен. Тука даже им помагат със студени душове през зимата та да е още по благородно.

ме втресе - дано не я сънувам... мога да си представя как е тормозила всички. психарка.

това бабе е бледа тръпка пред някаква медицинска сестра, дето работила като нашата в същото отделение там и я разследват за смъртта на 7 новородени, но има подозрения че на съвестта й са 17 бебета. ама не е ли по-добре да понамалите хорърите като цяло - по-долу много добре е написано защо. има толкова интересни и хубави неща, които се слечват, ама не - дай да се интоксикираме с ужаси. а тая е тотално куку и горкия човек, кой знае как му е тровила живота. грешката е била, че не е викнал лекар, затрайвайки си, и да я хоспитализират в отделение за деменции - има си специални такива. не искала тя в старчески дом - ами сега в затвор.

Тоя дърт вампир сигурно цял живот е пил кръвчицата на детето си, иска синът й да я дундурка , а тя само претенции. И накрая огромното й вещерско его е надвило дори и най-естествения майчински инстинкт - да убие сина си, защото не е станало на нейната. Майки! Няма майка, има високо его или висока духовна осъзнатост. Уви, понякога най-големите мъчители са най-близките роднини, истинското ти семейство не е кръвното ти семейство а духовното...

така! Един от духовните ми учители каза, че все по-малко значение ще има родството по кръв и все по-голямо - това по дух. Това е имал предвид и Христос, който е приканвал учениците си да оставят кръвните си роднини и да го послледват. Нещо, което не може да бъде разбрано и е анатемосвано от 99% от хората.

майка ти е ВЕЩИЦА, затова виеш като таласъм. И пиеш кръъвта на децата си и на жена си. Тъпи, проостаци български мъже - селтаци.

Който е живял с проблемни старци знае за к'во иде реч...

А който е живял с проблемни деца, е минал през деветте кръга на ада. Те са истински зверове...

Да, и това го има. Възпитането играе роля тука в някаква степен (отговорност на родителите)... Иначе за старците... всички (има и малки изключения) са егоисти. Защо? Защото осъзнават, че са към края на пътя си, при което се озлобяват към близките си покрай тях - деца, внуци. Живея на село, виждам го очите си масово... Човек, който не е завършил и 6-ти клас, озлобен поради горенаписаното и като добавка изкуфяване/деменция става много опасна комбинация. Плете интриги, лъже, проблеми с цел да е в центъра на вниманието. Подаваш му храна - изяжда ти ръката до китката, следващия път до лакътя, рамото, кълне те и т.н. Като не им харесва как ги гледам - назначват човек от борсата на 4-ри часа да ги гледа - храна и лекарства да им дава, пенсията да си дава на "асистента", пък като се озъби и на него вече да става каквото ще. Няма нерви вече младият човек да си пропилява годините. Много от младите са заминали я в градовете, я в чужбина и са оставили старците сами, някои от тях са си добре, други не. А тези от младите, които са останали да се грижат за тях са пишман що са живи (повечето от тях). Тези, които не знаят какво е да живееш с проблемни старци, обикновено плещят общи приказки като дървени философи. Отстрани е много лесно да се дава акъл, да се говори за морал.

Почувствала се е предадена в края на живота си. Жалко.

За какво точно предадена? За това че синът й на 72 години е отказал да й бъде роб, повечето от родителите са готови да смачкат живота на децата си, само и само да имат някой който да стои до тях, да им изпълнява капризите и желанията и да е на една ръка разстояние. Това са родители, но това не е любов. Многогодишен личен опит на манипулирано дете, уви и на много други....

тя си е била не за старчески дом, а за психиатрия - и не от ден-два. обаче синовната обич му е изиграла на човека кошмарна шега. това нейното си е лудост, психоза.

eeee, храмериканска му работа - всички са откачени там.

Направила си е сметката. В затвора ще бъде при млади хора, а на като в старчески дом - само треперещи и напикаващи се старци. Пък и доживотна да и дадат, повече от 4-5 г няма да лежи!

в повечето щати за такова престъпление ти бият инжекцията... Но след многогодишно отлагане.

Сигурно е искал да я изпрати в БЪЛГАРСКИ СТАРЧЕСКИ ДОМ. Иначе нямам обяснение

моля ти се. навсякъде старческите домове са си за старци. обяснението е, че тя е била зъл вещер.

Поинтересувай се за разликата. Па тогаз се изказвай

одъртяването и характерът не подлежат на лечение - и на тебе ще ти кажа, да се беше самоубила, като толкова не е искала. освен това никъде не става дума за нещо повече от речено-казано. вещерът е тормозил и подслушвал. майка била... айде стига моля ти се. звяр, а не майка. жалко за човека. сто на сто цял живот го е тъпкала, подслушвала и дресирала, че и тоягата и шамарите са играли. одврат.

Като майка ти, нали!

Вместо старчески дом, електрически стол...

Това си е избор.

За психопати като теб, ама нямаме достатъчно ток, много сте такива синове- идиоти в България

За това Уилям не смее да си поиска трона...като нищо го гръмнали.

Ама точно така стоят нещата!

Какво да ги правиш накрая винаги ни надживяват. Ако нямат пистолет, ще е от гъби, ако не искаш да ядеш гъби, ще е от удар.

с право го е застреляла! млада е още, живее и се, а ония в старчески дом ще я затваря!

готина гаранция :)

Banking loan?!..

Стига, че българските новина са ужасни..само негативни, криминални, ами сега сипвате и Американски новини. В Америка писаха ли за Вальо Перото? Това някаква проганда ли е спрямо българското население? Дир, вие сте част от това! Огледайте си новините на главната страница - отвратителни и негативни!

Не им пука какво мислят читателите, както не им пукаше като си смениха дизайна. Само по един начин можеш да ги накараш да се трогнат - повече никога не посещавай този сайт.

то затова се плаща. Не сте ли чували, че "Добрата новина е лошата новина"?