90-годишна баба даде 6000 лв. на измамнички заради "черна магия"

Двете жени се движат с малко дете, за да заблудят по-лесно жертвите си

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пенсионерите дават повече от т.нар. НАЦИОНАЛНА лотария!

Доживяла е до 90, да е жива и здрава още дълги години на пук на социалното министерство ! Какво и пука за някакви магии ????

И на мен май са ми спретнали черна магия. Имам тука едни 1000 лева. Имам и две ръчни гранати. Кое да им пусна през балкона?

Каква ще е тая черна магия, която могат да ти направят на 90 години - най-много да не доживееш навършването на 91. Може ли да си достигнал 90-те и да се страхуваш от "черна магия"? От друга страна обаче "черна магия" все пак в този случай има - направили ли са я така, че да загубиш ума и дума.

Бабата е родена 1927-28 г.Учила е вероучение.Ако тогава нещо й е влязло в главата,в храм "Св.Въведение Богородично" в града свещеникът би й прочел молитви за здраве и против магии за 5-10 лв.

и те ли вече за пари четат... мале колко на слуги на бога... при такъв поп не отивам

Невежеството затрива този народ.

Между другото според християнството всяка магия е черна,няма бяла,сива и т.н.

Къде е полицията?Битовата и по специално циганската престъпност не са техен приоритет,затова подобни измамници си живеят и процъфтяват тука.Къде е социалното министерство?Възрастните хора не са тяхна грижа явно и не ги надзирават постоянно както е редно

Айде беее, какво се присмивате на жената, миналото лято обикалям БГ и всички размятате някакви езотерики и пети плътности за марсиянци и енергии...

Не разбирам каква е тази истерия, бабата е имала нужда да и се развали черната магия, двете жени са се съгласили да извършат тази услуга и това е . Единствено в което може да обвиняваме жените, че не са издали касова бележка.

Имала-дала.Вече са досадни тези"новини"за идиотизма на хората.Като има овце,ще има и вълци.

Българските пенсионери - най-бедните в света! Бойко е виновен!

Катедралният храм в Благоевград няма държавна дотация и се издържа от вярващите - от свещи,такси за треби,като за тъжни ритуали е кой когато даде,за молитви може и без пари,може и 2 лв.,някой може да поиска да даде повече и т.н.Заплащането на служителите,ремонти,ток,вода,отопление са оттам.

Суеверието масово тресе народа. Особено хората с женско, емоционално, а не рационално осмисляне за света. Баячките са нещо като еквивалент на апелативна инстанция, след като въпреки стотиците клонки върба и стриктни пости унуката пак ѝ се размина със свадбата. Браво Марийке, машалла Гюлсиде , чок силям и ашколсун. А батките във фитнеса, стрелбището и татамито езък дето блъскат толкова, като за 1.80 има оригинално копие на ерусалимската дева от Компостела с 3 ръце и една глава. С една таква на огледалото в колата и гоуфа става самолет

Някои развалят черни магии, други търкат билетчета. Всеки със суеверието си.