Коментари - 9 часа след катастрофата с камион на "Тракия": Пуснаха движението, но само в посока Бургас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А защо не забранят регенерат за предни гуми? Май така беше за ладите, едно време, когато излезна модата за това.

Гума на камион лесно не се пука, ако отговаря на изискванията. Разни регенерати и/или галоши без грайфер като хартия за съжаление се ползват масово, за да се спестят пари. Лошото е че шофьорите не отказват да ги карат така, а шефовете ще продължат докато това не стане практика.

Не е лош човек, но трябва да намали "приятелите си", които му внушават тъпотии и го подтикват към глупости. Много добрини е направил и е помагал.

И тоя медицински хеликоптер щеше да купува.. погледнете му само камиона ..мале мале..еба ти селският бек..

Май ,че някой хора ,не знаят кога да спрът....и не 8ценят нищо свято...тоя няма да има трети шанс ..

Тоя много "живучест", бе... Нали му беше паднала стрела на кран отгоре и го беше натрошила целия наскоро, а ето го отново на коня.

преди 10 месеца е пострдал във време опит чрез камионен кран да бъде пак върху гумите ѝ горивна цистерна - лекарите са се погрижили да е пак на крака, живи и здрави

Един друг

Да, де, помня случката - ултра селяндурско неспазване и незачитане на мерките за безопасност при работа. На сесията сега, последният ми изпит беше по техническа безопасност - яко ужасии. Тия с техните камиони, кранове, пътни помощи нямат ли тапии, професионална компетентност и т.н.? Веднъж падне ли ти кран на главата - дотам си с тая дейност и всички лицензи трябва да ти се отнемат .

Гуми Регенерат...това само в кочината може да бъде. А, колкото до това, че отново е разсипан събрания скрап...ще кажа, че отново се потвърждава това, че в кочината е останал само лош мат'риал. Никакъв професионализъм, никаква отговорност.

Естествено, че ще е на някой лайнар, други в гяуристан не останаха. Иначе голем патриот, да беше утепал некой сънародник да стане за резил тоя голем Патриот. Писна ми на кура от такива Патриоти.

Току-що съобщиха, че камиона е бил с изтекъл ГТП ! Сега на селския тарикат Динко ще му се стъжни, че застраховката Гражданска отговорност не важи!

Гарван гарвану око не вади.

Не е ясно формално на кого се води фирмата собственик на камиона. Ако фиктивно е на "малоимотно и малограмотно лице", с капитал 2 лв. и активи тази трошка и още две такива... Ако обаче е на негово име, тук обезщетенията ще са страшни.

Еваааах тоз Динко Вълев. От уж обикновен ловец на имигранти/по всяка вероятност измислен / стана най-крупния бизнесмен в България. На кой ли е протеже?

ДПС и дрога.

Динко селянчето е слагал гуми регенерат, че му свидят парите за нови! Типичен български бизнесмен тарикат!