850 полицаи охранявали 1250 протестиращи в страната

От различни ОДМВР са съставени общо 11 акта за установени административни нарушения

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

1250 протестиращи? Те тия ако се съберат и кмет на Шабла не могат да изберат, пък за смяна на системата няма да ги коментирам. Единственото масово нещо е простотията им, както и бездействието на полицията.

Избираме ги ние за да управляват , а управляващите на човек и половина изпращат срещу нас жандари ,полиция и цивилни ченгета. Докато се мотка полицията от сутрин до вечер пред НС и МС бандити обират магазини , авто джигити убиват пешеходци ,а по селата действат цигански банди обирайки домове и тероризирайки баби и дядовци за по 20 лева.

само в дир БГ броя на троловете надвишават броя на нормалните коментитращи...

Бойко Борисов е виновен за всичко дори и за глобалното затопляне! Утре мисля да протестирам за очакваното студено време което ни чака! Виновен за студа който идва е Бойко Борисов и ще стачкувам Бойко да спре студения фронт а ако не може да го спре да си подава оставката! Аман от протестиращи олигофрени!!!! Единствения протест който подкрепям твърдо е на вероизповеданията всичко друго са искания на болни хора който не знаят кво искат!!! А комунистическите мекерета ги чака с нетърпение да ме нападнат сега с минусите!!!

къде бяха тия протести че не ги видях. обваче събота беше пълно с полиция в центъра на софия

Точно така: роднина - милиционер.

Обърнете заглавието. Трябва да звучи така: 850 полицаи охраняват слугите на народа

Единственото нещо, за което бих излязла да протестирам, е да се намали поне наполовина броя на администрацията в България и да се реформира, за да стане по-ефективна. Срамно е на 2-ма протестиращи да се пада по полицай, а в същото време в малките населени места да няма кьорав полицай да се оплачеш. Срамно е в НАП всичко да се подава по електронен път, а броят на заетите лица там да е същия, същото важи за НОИ и као отидеш за нещо, ти се носят като неродени моми наоколо, а няма кой да свърши работата - чакаш като олигофрен при едно отворено гише! Всичко останало е партийно поръчение на една или друга партия - никой не е длъжен на здрави и прави мъже да им повишава стандарта на живот. Държавата единствено е длъжна на тези, които по една или друга причина не могат да го направят. Като гледам протестиращите - ,ай са от здравите и прави мъже, които по цял ден си чешат тааците, чакайки жената д аим изкара допълнителните при да си напълня колата.

Струва ми се,че на полицията,скоро ще й се наложи да анулира тези актове!Много скоро!

За кво да ги налулира? Трябва повече актове да пише. Културата на шофиране в България е трагична. Масово се правят сериозни нарушения, защото някой дебил иска да е 10 метра напред в колоната или не желае да спазва ограничението. После излизали да реват, че им е била висока гражданската!!! Абсолютна дебилщина. И ти ми се струваш от тези, дето плашат гаргите, но нямат смелост за нищо в живота - чакат някой да ги оправи, пардон, да им оправи живота

Искали смяна на системата? Ами кажете си, бре - искаме социализъм, комунизъм, другаря Ленин..

Евгений Дайнов: Правителството няма потенциал да изкара пълен мандат

Да умува за неща от които си няма понятие

Че нали полицията е за охрана на народа, а депутатите и правителството са избрани за да си гледат работата - какво правят, как го правят и какво се получава в резултат за народа и държавата. Защо са се разтреперикали, щом всичко е нормално?

Рзтрепеликали са се от разни получовеци, които и за чеп не стават, но искат, искат, искат...... Преди да искаш, трябва да дадеш. И то доста повече....

Ти какво си дал,драги ми Смехурко? Или по-скоро си получил доста повече,без да си дал?

Аз имам квалификация, даже скоро и още една ще придобия. Работя си и си гледам кефа... Ти какво правиш?

Ненормалници

С интернет светът се отваря, бариерите падат, разделението свършва, заедността започва, сътрудничеството експлодира, и се проявава взаимопомощта. Някои народи постигнаха истински революции, използвайки интернет като катализатор. Тук в Бразилия, едва започваме да използваме по-добре този удивителен инструмент. Интернет сваля масовия контрол. Големите медийни групи, които контролираха новините до момента според това какво послание ги устройва и как им се ще да го възприемем, вече не са единолични собственици на информацията. Ти търсиш това, което искаш. Свързваш се с когото искаш. Изследваш, каквото те интересува. В епохата на интернет обикновените хора вече не са безмълвни. Анонимните биват признати. Светът се събира. И системата може да се срине.вРЕМЕТО Е ВАШЕ МЛАДИ ХОРА!вИЕ СТЕ БОРБЕНИ, ЗНАЕТЕ СИ ПРАВАТА И ГИ ОТСЪОЯВАЙТЕ.нЕ КАТО МАЙКИТЕ ВИ И БАЩИТЕ ВИ, КОИТО СЕ СТРАХУВАХАДОЙДЕ ВАШЕТО ВРЕМЕ!ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДО ПЪЛНА ПОБЕДА!

Много ме кефи един образ: Нахъсано комунде крачи смело към площада, отива да сваля властта и да си уреди живота най-после - няма да работи, ще богатее, щото я вярно на Партията.. Унесено в мечтите си, комундето стъпва наперено на площада и какво да види ... вместо народът там се шлаят още двама-трима прошляци като него. Комундето се спаружва като препикано мушкато, насилва се да повика с дрогарите час-два, изтормозва гражданите като затваря няколко улици под крилото на ченгетата, отървава боя и се прибира унило в къщи, за да си го изкара на дрогарката с няколко яки шамара. Все някога ще дойде и неговият ред да си направи революцията... Физиономията на разочаровано комунде е наслада за моите очи.

Върна ме в миналото. Представих си как Бойко по същият начин крачеше с коженият шлифер смело към площада отивайки да сменя властта.

Полицаите защо не ползват водни оръдия, нямат ли палки за въвеждане на ред в държавата.

Маркучите на пожарните напукани. Няма пари за нови. А пожарникар ни е управител.

Изринете тази измет!

тиквата си мисли че е шега, протестите те първа почват, толкова бескруполна гавра не е имало никога, на следващите избори независимо кога ще са НЯМА да са мнозинство и НИКОГА повече ей затва до последно няма да подавт оставка, а сега ги е мн страх щот знаят кви каши са надробили и служебното праителство ще го назначи президента тоест бсп и тогава ще има стресс

Нито един препинателен знак и куп правописни грешки. Браво! Обобщил си стойността на електората ви.

Точно казано, браво

"850 полицаи охранявали 1250 протестиращи в страната" Това заглавие дир, е категорично НЕВЯРНО. Доказват го кадрите от новините на протестите на трите големи телевизии. Паузирайте и бройте видимите протестиращи. Да не говорим за извън кадър!

Вярно е - нямаше и 50 човека

Изглежда просто - искаме всички партии да се обединят около 4- 5 проритета и тяхното последователно решаване и да работят последователно по тях. Бързото повишаване на доходите е най-важното. Това ще върне чувството, че сме народ, който има висока степен на самоуважение. Щом в Румъния от 1 януари МРЗ става 507 долара (573 за висшистите), значи може и тук.

Ти чакай на партиите да ти вдигнат доходите,не на собствения си труд..

Ти ако имаш самоуважение, няма да чакаш друг да ти дава пари (партии, държава, мама и тате и др.) Недостойно е.

Има избори, тогава ще има як червен вой. Не става само с такива номера да се излъже цял народ за пореден път. А миналата седмица на Петрохан като блокираха ми идеше да сляза от колата и са им се хвърля. 20 шведа бяха блокирали толкова народ.

Да не се окаже БОЙ, вместо вой.

Няма, не бой се.

Това са хора без работа и се занимават с глупости впредвид исканията им!

От къде се взеха тия 1250 протестиращи в Пловдив само 15-20 човека в София нищо !

и този сайт е като всички медии мълчанието на агнетата. докъде стигнаха наглите гербери. щом натисна, че харесвам някой коментар, веднага отброява и минус. майчице мила докъде са я докарали

Приблизително 1255 дъши са почти толкова, колкото приблизително 1260 души +/- без 1 1/3 душ (Душ), което е абсолютно релевантно със "смисленото" съдържание на "статията с "новината"". Отделен е въпросът за герберугските гномчета, слага що минуси. 2020 година идва, герберченца. Фондовете - финиш, а после??? Отивате на топло по домакинска книжка...

СлучаЕно да си наясно, че фондовете далеч не са до 2020г? Не си? Личи ти!

фондовете били до 2020 ?????? има сайтове на европейския съюз,има бюлетин за фондовете,стига слушайте Курнелия,ако бяха до 2020 нямаше да драпат,за власт

Решението е ясно! да обявим война на Русия или поне на Турция! Те ше решат проблема! Има Сибир, има бесилки, има Анадола....

нема европа - нема протести! да се освободи планетата от европата!

Аз ВИНЕТКА съм платил и искам държавата да ми осигури пътища и Крадците на път да бъдат наказани !

Тиф, проказа и чума да тръшне любимците на България Бойко Борисов и Цветан Цветанов.

... предлагам тези 1 250 генетични червени дебили "протестъри" да си плащат пазенето от полицаите...!!!!!! Аз не съм съгласен от моите данъци да се дават пари да се пазят малоумници... На тях и без това им плащат от руското посолство и от партията мафия БСП и да си ги приберат при тях да им протестират... Днес един такъв дебил така го фраснах с колата, че се търкаля по асфалта 6 и повече метра - че от къде на къде ще ми препречва пътя червеното говедо...?!?!?!

Дъртия папардак в Банкя е тотално неадекватен и едва ли е вече с умът си.Най-вероятно е изкукуригал и е опасен за държавата.Колкото по-скоро го свалим толкова по-добре за всички нас!

Правителството се ослушва, правят си оглушки и не искат да подават оставка.Надяват се протестите да стихнат и се страхуват, че този път ако подадат оставка, че няма да спечелят изборите.Защото те си дават сметка, че тия протестиращи са новото поколение, което е по информирано, по решено на всяка цена , че трябва да падне правитеството.Това поколение, ще продължава да се надига и няма да търпи както търпяха майките и бащите им,Това поколение, ще виси като Дамоклиев меч над всички и няма да се пречупи.Идват новите господари на света, идва нова ера!Всичките му там Сороси и рептили отиват на бунището!!!Нищо не е вечно , така, че НАПРЕД МЛАДИ ХОРА ВРЕМЕТО Е ВАШЕ!

Баси страшните протести, има села в България с пет пъти повече население от общия брой протестиращи палячовци.

Басия тъпия смешник.Има пилета в България с пет пъти повече пилешки мозък от твоя!

Гербери и патриоти се конкурират в парламента кой е по-прост. Конкуренцията е ужесточена.

Ами те нали за това бспто спряха да ходят в парламента? Защото докато бяха там, бяха без конкуренция.

Може да пишете и верни цифри,ама никой вече не ви вярва,мин...ли.Знаем,че ръката на Цв в момента е мно...го дълга.

Какво стана с референдума на Слави???

Гербери са примати. Глупост след глупост творят в парламента. Къде ви намериха!? Все едно с конкурс са избирали "умните" депутати от ГЕРБ :)

Лошо няма, неделя е, нека излязат всички на чист въздух, особено шопарите в полицията имат нужда от движение. Някои от тях се чудя как дишат с тея шкембета...

Гербери съсипаха страната ни. ГЕРБ и Патриотите са срам и позор за България.

Тя па прди герб страната ти цъвтешще направо

Обичам суджуци, а най-обичам кръстник да ми даде да живея в луксозен апартамент. Ако и тъщата ми купи шест мезонета направо съм на седмо небе. ГЕРБ вие сте късметлий....

Как е гробарчета, копаем ли крипто? Ако спрат протестите ще ви спрат и тролските надниците от ГЕРБ. Друсайте клавиатурите.

Е нали всички знаем за кутев и червените тролове, що ги приписваш на гер? Между другото кво стана с бисер петното?

Чака за среща с ББ

Оправия няма няма и да има в държавата на чудесата. :)

до кога ще търпим шепа смешници да ни затварят пътищата и да ни правят на маймуни

Ми изляз ги спри бе , тролска фашкия

На маймуни ни правят тия в пармалента и малко са тия, дето са излезли по пътищата, трябва още да излязат, да събудят тоя робски прост народ! Да влязат с 2 тира в тира и...жална им майка на БКП-ГЕРБ

Урааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа

Роднина, милиционер, роднина, милиционер...

Вчера протеста в София се саморазпуснал защото дошли 15-20 човека. Днес в Пловдив същото. И ги охраняват 50 полицай.

Всеки ден ще е така до победата

Герберите са толкова кухи, че не могат и да се обидят.

Обидно малко протестиращи...

ДрогарЕ , крайно време е да се хванете в ръце и да покажете каква сила сте ! От утре цялото бсп войнство пак на улицата ! Ама като се каже на улицата , значи на улицата а не като последния път на СПА ! ДрогарЕ да си имаме уважението !

Добре ги охраняват защото тия малоумници може и да ядат някъде шамари.

Много си сербез зад монитора, ама цвъки не ти плаща достатъчно да излезеш срещу „малоумниците”

Тиквата е муха. Примитивен индивид и некомпетентен политик.

Муха , муха , ама конска ! Я виШ курни , муха лайнарка , нишТо общо с вожда СЛЪНЦЕ !

СТАРЧОК, МНОГО СИ ЗЛЕ.