Коментари - 8000 евро глоба за две жени, разпространили лъжи, че Брижит Макрон е родена мъж | dnes.dir.bg
назад

8000 евро глоба за две жени, разпространили лъжи, че Брижит Макрон е родена мъж

Фалшивото твърдение, беше разпространено извън Франция

Обратно в новината
| Редактор : Лилия Чалева

Коментари - 8000 евро глоба за две жени, разпространили лъжи, че Брижит Макрон е родена мъж | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стига се завираите на хората под гащите ,Делянчо ви свали на всички Гуглите.Прост по прост та се продзърта нашенеца без ГУГЛА.

По принцип си прав. Ама за такива като Макрон, дето са се завряли на всички ни къде ли не, включително в бъдещето на децата ни - не. Защото начинът, по който го правят е в пряка зависимост от това какво са си напъхали в гащите.

Заслужават си го ... лъжкини ... От снимката личи... не се е родила мъж а е умряла мъж !

Стига, задника пол няма .... :) Относно възрастта .. ами лубрикант ако вектора е правилен, ако не пак лубрикант, че фи-то на използваната пластмаса може да разшири фтулката :)

пффф

Добре, де, как да го вземе на сериозно тролетарята, след като се раздава така под тая новина? Виж под новината, че Тръмп са го надупили след дебата скача на чест и налита на бой тролетарята... :)))

до бай Колю А в любимата ти нецивилизована русия. ако кажеш, че путин е жена брой се вече, че си в каторжническа колония и скоро ще те убият. Та така копейка.

Тези още малко ще кажат, че Макрон е мъж...

71-годишната Брижит Макрон не присъства на процеса защото е била на преглед за простатата.

В "цивилизования" свят е така ! Когато нещо не ти харесва го обявяваш за лъжа и започваш да съдиш тия,които са казали истината.

Щом е Натаа, значи е наша

Съжалявам съдебните органи които са ДОКАЗАЛИ, че не е мъж! Гледката не вярвам да е била хубава :)

Ами брат и никой не го е виждал. Тя няма снимки от първите 35 години от живота си. Няма никакви данни за мъжът от който твърди, че има три деца . Бившият съквартирант на Макрон твърди, че са били гей двойка. Съветвам всеки да гледа видеата на Кандис Оуенс и сам да си направи изводи.

За геронтофила имаше разследване на американска журналистка, че въобще няма информация за произхода му и семейството му. А жената, вписана като "майка" на геронтофила, се е оказала докторка извършвала хормонални терапии на млади сбъркани джендъри. В Интернет го има видеото с разследването на тази журналистка, но големите търсачки трият линковете, потърсете и ще намерите.

Да изследва хромозомите ! Докато това не стане, всички хипотези стоят на масата.

Нашата партия с удоволствие ще им помогне да си платят глобата

Имате предвид, че с такива новини ще ни накарат да спрем да пишем в интернет. Кажеш че еди кой си е корумпирана дебела свиня и хоп 8000 Евро глоба, понеже не можеш да го докажеш в съда. Казваш че майка му, служителка на тотото е окрала милиони и от там е почнал старта на криминалната му кариера и хоп - не можеш да го докажеш, то на документи всичко е чисто и ги нямаш пред себе си. Те неща от интернет се трият, особенно от дира ... Франция хвана човека с Телеграм, да подчини платформата. Там се говори в момента свободно, пишеш че еди каква си баба била мъж и толкова. Не получаваш глоба 8000 евро! Това обаче пречи на тези дето искат да ни накарат да нямаме деца, да ядем боклуци, да оставим държавите да са в дългова криза и да сме цял живот роби. Е вижте как в Англия, полицията арестува хората, които са против ислямизирането и го изразяват чрез фейсбука ...

Какви нрави...да казваш на истината лъжа и обратно.Но да говорим за мъжете им тогава-нино Макрон,нито Обама са стрейт.

Не разбрах - мъж или жена е? Съда накара ли я да отиде на гинеколог?

той гинекологът живее с нея.....

Геронтрофил не гинеколог...

че Бриджит Макрон е родена жена, ще получа ли награда от 8000 евро? И още: а това знае ли го съпругът й?

Па и мъж да беше срамно ли е? Нал туй пропагандираха на олимпиадата ? Кво се пеняви бабишкерницта? Иначе да съдят те за няма нищо, да ти п.. на демокрацията.

Не е срамно, но е лъжа. Интернет предостави възможност на всякакви да си измислят глупости, дано има повече осъдени.

ти па как разбра, че не е истина? Макарона ли ти казА снощи. Или верваш у "справедливият" френски съд, който арестува шефа на телеграм по съчинения по картинка и приказки от 1001 нощ. И най вече щото една жена казала.. както е и този случай.

Това, че си е отрязал някои части, не го прави жена. В съда доказаха ли, че е с ХХ хромозоми?

DarkStar

Има много снимки, на които си личи, че въпросната част или не е отрязана достатъчно, или въобще не е рязана ...