80% от украинците в Германия не работят, защото не им се налага

На дивана е по-удобно, отколкото на курс по немски, казва представителят на Германската социалдемократическа партия Матиас Йендрике

Обратно в новината

Коментари - 80% от украинците в Германия не работят, защото не им се налага | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Украинците масово са предпочитани за наематели, защото наемодателите имат данъчни облекчения, когато приберат в дома си долната, нагла, неграмотна паплач украинска. Това прави невъзможно или доста бавно намирането на жилище от нормалните, работливи хора. Украинките проституират, украинците мизерстват пияни по улиците. Смръдлива, долна измет, която като гледаш се надяваш украйна да я изравнят със земята.

нагли, безочливи и неграмотни натрапници , това са украинците в Германия. Престъпници, криминални и сводници пристигат със скъпи коли в страната, разбира се с водят и украинските красавици... тези млади мъже всъщност би трябвало са на на фронта. Разбира се, че няма да работят, довели са прилежни труженички. А германците ги хранят, обличат и съжаляват като жертви на войната.

А пет звезни хотели като в Бълтария предлагат ли?

Да, ама не! По официални данни в Германия работят над 80% от украйнците, Така че тази публикация е фейк

Браво на Германия и успех с този модерен подход!

А милионите мюсюлмани ,които бабата покани преди десет години в Германия,работят ли?

Докато не прочетох това, мислех че ние и нашите политици сме най глупавите- оказа се че немците отдавна са ни надминали

България е настояла и за незабавното и безусловно освобождаване на всички политически затворници, включително на Юрий Дмитриев, Владимир Кара-Мурза, Иля Яшин, Алексей Горинов, Лилия Чанишева, Ксения Фадеева, Александра Скочиленко и Иван Сафронов, както и правозащитници, журналисти и антивоенни активисти, произволно задържани за мирно упражняване на човешките им права и противопоставяне на водената от Русия агресия срещу Украйна. Изразена бе загриженост относно условията им на задържане и бе припомнено на руските власти, че забраната на изтезанията е абсолютна според международното право.

Да, ама не!

Нещо за Гуантамо да коментирате, за възможността затворниците да си говорят с журналисти по телефони и Интернет, за убийствата и гаврите със затворниците? А евроатлантическите ценности, демонстрирани по филмите за геройските постижения на суперагентите от ЦРУ и МИ6 в екстерминирането на предатели на демократичните държави, с които се възпитават младите поколения? Пропаганда, дезинформация, лъжи и двойни стандарти в хибридната война!

Освен това тези които работят,работят за руснаци.А руснаците се подиграват с тях.И те не го разбират защото са прости.

Така е.

Укрите са боклуци .

Теб обаче не могат да те стигнат

хайде на бас , че работещите 20 процента са рускоговорящи , и се припознават , като руснаци живеещи в Украйна.

Хайде на бас , че Ай Кю-то ти е забележитено ниско

Това не е вярно. Най-много бежанци от Укр има в Русия

Съгласно международното право бежанец си в първата сигурна страна съседна на конфликта. В Германия са икономически емигранти. Защо украинските "бежанци" не си търсят работа?! Те са дошли на почивка, а не да работят. Спрете им издръжката и ще се хванат на работа! Същото важи и за България, където си ги отглеждаме по хотелите на морето...

никой не може да спори, но: Ще може ли изследване какъв е процентът безработни сред запутинските 'Алтернативни Германци' които нито са травматизирани от война нито (уж) имат проблеми с езика? Предполагам че ще доста по висок от средния за Германия и съизмерим с този в про-руското Нарва гето в Естония. Германия носи ОГРОМНА вина за трагедията в Украйна отглеждайки с немски пари урода в Кремъл и вместо да пресмята разходите за безработни да увеличава драстично производството и доставките с оръжие.

А ти не си виновен, че нямаш грам мозък.

Доста повече имам от тебе + цялата ти фамилия..

Да напълно вярно , а Хасановците колко са дайте статистика ?!

Хасановнци много, амо поне не са алкохолици като тези лентяи. Излизат от Лидл и сядат да пият на тротоара пред него, почнаха навсякъде да се търкалят празни бутилки от алкохол след тях. Да не говорим , че заради помощите , всякакви кусрсове са заети от тях и дори и срещу заплащане не можеш да почнеш: няма места.

Не си Ханс ти ,а Костя - обикновен руслямски роб .

Тамън сега като влезнем в еврото ще повлекат и нас. Германия е фалирала до 2 години и ще повлече еврото, а англосаксонските невестулки ще се радват на силен паунд и долар.

Важното че ти си се спасил в Челябинск..или не си още?

Важното е, че Германия е в рецесия, а Путин им настресе да хрантутят и укропите :))

Аз съм с висше от България, но не ми го признават в Германия.Първо уча език,второ висше абсурд да изкарам,заради езиковата бариера.Остава средно ниско квалифициран труд във фабрика примерно- и затова украинците не им се бачка.За мъжете има повече работа- шофьор веднага може без език,ако си от ЕС

Да заповядат в българските села. Езикът ще го научат лесно. А т@мно-зелените ще станат по-ниски от тревата.

Подозирам, че това се дължи, може би на симпатия някаква, породена от едни символи (от близкото минало) по знамената и татуировките на украинците. Все пак носталгията е силно чувство, нали?

! ! !

Т.е. според тебе ватните орки са слабо представени откъм нацистки татуировки и символика? Ах колко си наивен!

Искам украински паспорт и директно заминавам за Германия, а лятото ще идвам на СПА у нас.

Ма немците сай усетили.. Че за 1,15 милиона по средно 500 евро на месец.. Са си над 7 милиарда евро за година.. Ами дундуркайте си ги.. Хем те без да работят си папкат и живуркат на ваш глръб.. Хем пък вий си опразвате арсеналите на Бундесвера.. Ами дерзайте.. Докато в туй време - след ФВ, Мерцедес, БМВ вече и Ауди обяви, че изнася производството си в Китай и Мексико.. Докато светофарното ви правителство принуждава БСФ да си продаде и заводите в Китай. Само в САЩ да произвежда. А БАСФ в Европа и Германия фалит да обявява.

И Шолцо ви да тръчка до Алцхаймера за нов заем откъде 50 милиарда евро да търси. Бюджетна дупка да покрива.. Ама нъл с ФРАНСЕТАТА сте пръви еврогейски атлантици.. Я те как си докараха външнио дълг до 112% от БВП-то. За има няма две години..

Е как да им се налага като ги заливат с пари! Следната ситуация :кола с украинска регистрация се блъска в кола с немска регистрация (виновен е украинеца). Последствие: Застрахователя на немеца трябва да поеме щетите и на украинеца. Всички застраховки се вдигнаха тази година заради тези У... И. Аз не съм съгласен да плащам чужди войни и за чужди амбиции. Същите паразити като тези от африка и азия!

България царството на мафията.

Паразити!И тук ги хрантутиме...

Повечето са от тези са украинските герберасти, дъпъсъ и подобни дето са смучели от кранчето. В България е също. На тях за какво им е да работят? Който имаше пари избяга от фронта, а другите бедните умират заради ония зелен наркоман и чужди интереси. Дано повече и по-скоро да го проумеят еврог.йците.

Учете руски!

500+

Тепърва, ли, бре? Че аз си го знам еще от времени периода застоя у Брежнева. Върши ми работа да ги наблюдавам и руснаците как потъват като Титаник.

защо забрави да споменеш ПП макя ти платен трол ДейБа

Кой сте "ВиЕ" бе??? ЛГБТ+

Ако не беше функционално неграмотен щеше да разбреш, че съм написал подобни и би трябвало да ти светне в кухата глава, че визирам всичко подлоги в парламента. Поредните Продажници, д.билна украйна, ще кажа бъсъпъ, възраждане, итн и всички подобни смучели държавата 34 години. Сега стана ли ти ясно или си толкова т.п, че не загряваш?

Шило

Германия от високо развита индустриална, технологична държава, с високо качество на образованието, на дисциплината, на каквото се сетите, е на път да стане миграционен лагер и да се превърне в клоака! Но, никой не им е виновен, освен те, самите!

Значи докато купуваха руски нефт и газ бяха 'високо развита индустриална, технологична държава' обаче 2 години откак спряха да купуват тия магически субстанции и изведнъж 'загниха'. Ужас какойто, проста дападладеиш!

Миналата седмица бъх в Берлин -имах чувството, че съм в Русия: в центъра, в метрото, магазини и дори в ресторанта, който скъп, хора, които говорят на руски. Не мисля, че са руснаци обаче. В ресторанта дори на сервитьора говореха на руски, което ме изненада. За дания мога да кажа, че тук има доста, които работят, но това неквалифициран труд. В новините една украинка беше възмутена, че не можела да си намери работа като учител по английски, защото такова образование имаше. Говореше на английски с ужасен руски акцент.

ЕС рай за паразити.

Шило

И що да работят, като държавата ги храни?

Е това е мисленето на социалиста , който не иска да се развива а да преживява муахахахаххаха

Аз познавам 4. Едната има дете на под година. Едната работи. Едната е на 9 години и ходи на училище, а другата е на 11 месеца. 75% не работят, защото няма нужда... Блока до нас е пълен с деца в училищна възраст и майките им. Някои работят, други не.

мога да придобия укропаспорт

Един журналист пита Путин - Какво ще кажете за това, че Байдън ви нарече "сукин син"? Путин се изблещи като Шаран. Телохранителят зад гърба му щеше да припадне. Безценно!

Полюциите на соросоидната сган нямат почитатели !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Едиствената професия с която са известни украинците и много добре я вършат е проституцията. И са добри.

Путин каза, че всички са руснаци. Украинци няма. Рускини са това. И са световно известни - Наталия, Наташа, Настя.... Надя... Мерси за признанието!

´´секи селяндур се мисли за велик,че може да повръща по форумите за 20 цента ...

е що да работят като им даватп пари всеки месец да стоят на дивана?

Честити укро-бежанците и да продължават да дават помощи на зеленото човече

Живея в град където над 50% от населението са руснаци и украинци: - Карат най скъпите коли които съм виждал. Понеже не съм запалянко по коли, има и такива които никога не съм виждал! Всичките са или чисто нови или почти чисто нови - Имат най много пари. А там където живея (не е Германия) средната заплата е 1,800 евро - Работят САМО в руски/украински компании които са се преместили тука ИЛИ отварят собствен бизнес ИЛИ работят на свободна практика. Чистаци, шофьори, сервитьори от руски или уркаински произход почти не съм виждал (с малки изключения). Но пък е пълно с "богати" европейци като българи и други от ЕС които вършат тази "мръсна" работа. Както и много чернилки туко що слезли от лодката. Трябва да разберете че тези дето са избягали, болшенството имат средства и много добри професионални качаства и умения. Това са хора които или ще работят за себе си, или за фирми които предлагат високи заплати (повечето руски/украински фирми тука са свързани с ИТ). Стартовата заплата е 4,500 евро, като наема къщата и частното училище на децата им е платено от фирмата. Тези които биха работели работата която германците визират в тази статия, са си в Украйна и на бойното поле!

Кулаци, товарищ! Всичките в ГУЛАГ, заедно с полските фермери - кулаци с тракторите с плакатите!

Английски крал Карл 12 - 17 век "Демокрация е когато банда разбойници управляват армия от идиоти"

Швабина бавно зацепва че украта е мързелива като арапа. Тези хора не са там за да работят а да лежат, пардат и еват на дебел социал, щедро финансиран от работещите балъци.

Добре ги е уредил укропитециете Путин, не краката - хуя му трябва да целуват!!!

+

По интересно е да кажат, колко от циганите, негрите и арабите работят? Хахахахахах

10%

Сами си го направихте. Украинците са легендарни с корупция и лежане. Хак да вие!

Кой вие?

Хак - ясно съм го написал.

ChatGPT

Те и в България не работят...

Има всякякви, някой не работят, други работят про-форма - така, че по-добре изобщо да не работят. Трети пък работят и се стараят. То си зависи от човека.

Ама тук става въпрос за МНОЗИНСТВОТО!

Ами Путин да нападне и тук ,че да станем и ние бежанци и най-накрая да заживее както трябва,че ако разчитаме на нашите мили родни управляващи за нормален живот.....

И сега никой не те спира да заминеш. Само да ти кажа, че "днешната" Германия не е вече "онази" Германия...

Статията "лъха" на Дойче веле от първото до последното изречение. Пропуснали са, разбира се, да споменат, че най-много украински бежанци има в Русия - почти 2 милиона...

А за тарамбуките нещо да кажете, херр?

А добър ден.....и в България.

Че кой тъпан ще тръгне да си троши нервите с шеф - идиот ако има доходи? Нормално харесваш някоя работа - отидеш на интервю, изкарат те некадърник и заплатата разделена на две, от новата сума почват глоби, овъртайм и липса на почивки отделно .... тва е само за крайни изпадналяци, кой нормален ще си вкара тоз кочан в г-а?

Това лесно се решава - който за 1 година не научи немски и не се хване на работа, то автоматично го връщат на Украйна, да оди отбива Бахмут. То и за останалия матрял така трябва. И у нас така трябва. Един закон се приема и готово.

Чужд език се учи трудно за една година,но все пак биха имали основни познания..

За ко да работят. Ханс черпи и тях и тарамбуките.

Германия има много да благодари на фрау Меркел за нейните заслуги към обществото ѝ!