8 години затвор за Анка Михайлова, обвинена за смъртта на осиновената си дъщеря Севда

Почти 2-годишното дете издъхна на 16 октомври 2022 г. след 3 седмици в кома в пловдивска болница

Обратно в новината

Коментари - 8 години затвор за Анка Михайлова, обвинена за смъртта на осиновената си дъщеря Севда | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

дано кармата си свърши работата, от тоя кенеф тире държава не очаквам справедливост, но живота и естественият подбор не прощава на никой мир на душицата..... Терминал(НО)2

Как така са и разрешили да осинови дете, след като тя очевидно не може да се контролира и да прецени, че детето изисква ограничения от личния живот и много усилия. Това не е непредпазливост! Непредпазливост щеше да е, ако си е зевъртяла тлъстата задница и го е бутнала по стълбите. Това е целенасочен побой и предизвикване на мъчителна смърт. Как така 8 години, че пък и с възможност за протест на присъдата. Бедумна държава! Едно дете е убито, а една мързелива ,тлъста мърла ще продължи да съществува въпреки, че е ненужна сган!

Как, как....чрез "финансова благодарност". Това е цяла мафия, подобна на наркотиците, ТЪРГОВИЯ С ДЕЦА. От държавни служители.

30 години са и малко, дали и 8. Тоя изверг е за разстрел.л не за затвор. Дано и го върнат тъпкано в затвора на тая.

Малко и е на тази миризлива мангалска свиня

Всъщност го е убила. Тая дебела разюздана крава. Лишена от всичко човешко и осиновила това дете заради доходи.

Да ги излежи в Бразилия..

Кое точно е непредпазливост - хапането или ударите по детето. Тя не го е ударила по главата без да иска, а нарочно. И то явно с голяма сила, за да получи черепно мозъча травма. Трябва да я затворят до живот.

Само доживотен затвор за такива уроди! Този безполезен за вселената урод е решил да се издържа като осинови беззащитно дете. Тази тн майка всъщност прави всичко само за пари. Почнем си друг представител на Тази сган, който надрусан с кристали свари и изяде дъщеря си в Атина. Гръцките медии писаха дълго и напоително за булгаристанския изрод.

НЕСЛУЧАЙНО на някой хора в живота не им се дава да имат деца ...

Ужасно, това е убийство.

Ама на тая са й дали.

Бахти изрода.

Социалните дават на психопати и изверги да отглеждат деца при положение, че хиляди нормални семейства чакат за това с години... Егати институцията. После това същество доказано продължително малтретира и накрая убива невинно дете... - присъда от съда 8 години, от които ще излежи не повече от 4 в Сливенския.... Отново егати институцията. Еми, егати държавата!!!

то в една песен се пееше - Няма такава държава! Настина, няма такава....

Жалко , че отмениха смъртното наказание в България. Тази е само за бесилото или електрическия стол. Това 8 години на топло, нахранена и отглеждана от данъкоплатците си е чиста награда за нея!

Точно като животно - драла и хапала. И за това 8 години. Защо толкова малко, защото е малцинство или защото е жена?

на бесилото !! и обществена поръчка за корабно въже ще трябва ,че тая лоена топка може да го скъса

Редовно пребиваш и малтретираш детето си, накрая го убиваш - и получавша 8 години затвор?? В България толкова струва детския живот... А нещо за социалните, които са спали междувременно? Жалко за душичката, че не е получило по-добър шанс в живота.

Незнам дали са спали, но още по-интересното е как и защо са я одобрили въпросната човекоподобна че е годна да гледа дете!