8 депутати подкрепили подписката за референдум за еврото

6 депутати от БСП и по един от Воля и ДПС подкрепят допитването

Обратно в новината

Коментари - 8 депутати подкрепили подписката за референдум за еврото | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами тъпичка е тази инициатива... все едно да правим референдум дали искаме да ставаме 52 щат на САЩ - т.е. искаме или не искаме - на САЩ му е все тая... Еврото, ЕС, НАТО имат смисъл ако има някой с мозък начело на държавата - да можем да използваме предимствата... с подобни политици ако сме вън от организациите ще го закъсаме още повече...

Възраждане е новата партия на руската пропаганда след като бареков замря

Файдата от ЕВРОто е съмнителна. Ако имаше голям келипир, всичко западни икономики щяха да го приемат. Погледнете: Дания, Полша, Чехия, ... да не говорим за ингилизите. У нас целта на всичко което се прави е ГРАБЕРЖЪТ. Задължително референдум ! ! !

Хубаво де, защо страните с Евро си го ползват, ами не си върнат валутите?

С това , миналото , а и следващото управление , е все тая , пак ще се гладува , а парите няма да стигат до народа .

Споко, никой няма да ни покани в еврозоната . Българските политици си правят само пи ар. Реално на никой не му трябва в клуба тая корумпирана страна :)

Не са ги питали.

Ще гласуваме за тях.

Супер тъпак!

"...парите, които са във валутния борд - 44,5 млрд. лв., след влизане в Еврозоната ще бъдат на пряко разположение на българското правителство. "Така Бойко Борисов ще може да разполага с тях" Там е заровено кучето - десетки милиарди в ръцете на финансово неграмотен Човек е опасно.

Това в вярно, но в най добрия случай ще приемем еврото след 5 години. Едва ли бб ще е премиер тогава

Леле какви олигофр'ени са ни депутатите. Мани мани срам

Откога Минчо Христов и Костадинов са заедно. Това фейк ли е що ли?

хахах- елегантно- ЖВ 2. а дали пък от опозицията ще са против, ако те са на власт?

Поредните рубладжии. Ако искат да направят референдум за приемане на рублата.

Какви са тия дето искат референдум? С какви пари?

Ако има референдум еврото няма да мине, това се знае мн добре от хората по високите етажи или с две думи, референдум няма да има.

Ти чуваш ли се? Повечето хора са против, а ти бай мангал ми викаш къв референдум?

От влизане на България във валутният борд през 1997г. инфлацията е около 30%.Днес при борда за 1 евро получаваме приблизително 2 лева.При 30% инфлация и напускане на борда за 1 евро ще получаваме 1.40лв.Докато влезем в еврозоната с колко ще нарасте инфлацията в България,само бог знае? Въпроса е какво ще стане с заплатите, пенсиите и цените? По този въпрос управляващите и Горанов нито дума ,нито стон. Считам ,ако още сме парламентарна република, а не авторитарна по въпрса с влизането ни в чакалнята на еврозоната трябва да има санкция от Парламента , а не прибързано решение по казуса от Борисов за пиар и на Горанов,като изпълнител.

само да кажа- който вземе тези пари- гори директно и повече власт няма да види. понеже няма гаранция какво се говори днес, когато сме в опозиция и и какво би се направило утре, ако сме на власт-примери много..

Тези, които са против РЕФЕРЕНДУМА са диктаторите комунисти, чугунените кратуни.....ЗАЩОТО референдума е висша форма на свобода и демокрация.

Ако ББ се докопа до Валутния борд / 44,5 млрд. лв. /, ще трябва да отпишем парите. По време на първото си правителство ТОЙ каза, че ако имал Фискалния резерв на Орешарски / 8 млрд. лв. / щял да асфалтира Лунната пътека. Някой съмнява ли се във възможностите на Асфалт Паша?!

Бог да прости България, след приемането на Еврото, няма да остане нищо, само територия, удобна на онези, които по политически и лични - икономически причини, вече почти 30 години разпродават родината ни къс по къс. Бял ден да не видите, вие и семействата ви, некролози да си купите, с парите, които сте окрали от народа! Проклети да сте!

Те това е народовластие (демокрация). Референдум за НАТО, Референдум за ЕС, сега референдум за еврото. Защо се боите от народа, бе избранници? Ако смятате,че не дорасъл да избира, значи и вие сте грешката. Няма светло бъдеще за тази държава. Страни, които постигнаха много в икономиките си, не желаят еврото - Полша, Чехия, Унгария, да не говорим за северните страни. Ние все се хвалим с формални псевдопостижения - членство тук,членство там, председателсво, домакинство ... все на гърба на "простия" народ, който поне един референдум заслужава.

Прав си абсолютно. Затова само от БСП са гласували ЗА референдум!

Разправят, че Горанов постоянно си държи оставката в касата. Сигурно за онзи "сюблимен" момент!

Щото в ислямска европа изобщо не са корумпирани ;)))) Да си затваряме границата освен от югоизток / вековен враг / и от запад .. Също такъв ... Бог пази България и има защо !

Между другото Полша и Чехия не са западни страни, а източни. И не са казали, че няма да го въведат, а че в момента не ги интересува. Да "всички" западни страни, които не въвеждат еврото са ... Дания! Страните, които ползват еврото са: Австрия, Белгия, Германия, Гърция, Естония, Република Ирландия, Испания, Италия, Кипър, Латвия, Литва, Люксембург, Малта, Холандия, Португалия, Словения, Словакия, Финландия и Франция, Монако, Сан Марино, Ватикана, Андора, Косово и Черна гора.

Еврото се полва в следните държави: Австрия, Белгия, Германия, Гърция, Естония, Република Ирландия, Испания, Италия, Кипър, Латвия, Литва, Люксембург, Малта, Нидерландия, Португалия, Словения, Словакия, Финландия и Франция, Монако, Сан Марино, Ватикана, Андора, Косово и Черна гора. От коя от тези държави не е останало нищо и са изчезнали!? Напротив, Гърция беше в затруднение и другите я спасиха. Т.е. еврото би означавало сигурност за България.

Да влезем в еврозоната,но когато минималната заплата стане 1000евро,a минималната пенсия 500.