78% от българите са против еднополовите бракове

Бракът между лица от един и същи пол се одобрява от едва 12 на сто от анкетираните

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

в сащ вече са пуснали кукли барби с еднополови мъжки двойки - по идея на мъжка двойка, която искала да подари нещо на шаферката. и момиченцето много било харесало подаръка. а вие се съмнявате в резултатите на някаква си анкета.

конституцията разрешава свобода на договаряне, то искането на тези 78% е антиконституционно.

Били против еднополовите бракове. Може да сте против, но никой не ви пита. Компромиси с човешките права и тяхното спазване не може да има. Ако потрябва западняците насила ще ви наложат еднополовите бракове. Човешките права са светая светих за Запада и аз не очаквам никакви отстъпки по тази тема. Може по времето на султаните да сте избегнали приемането на исляма, но сега няма как да минете метъра и между капките. Западът не е османската империя и "няма не искам, няма недей" както се пееше в една песен. В крайна сметка някоя сутрин ще осъмнете с първите гейбракове дори хич да не ги щете. Вас никой няма да ви пита. Може да си протестирате, да подскачате колкото си щете. Ноо щом сме в Евросъюза ще трябва да спазвате неговите културни ценности, законодателство и правата на човека. Приемете доброволно гейбраковете или насила ще ви бъдат наложени. Нема лабаво!

Я си таковай таковата!

Всъщност българската държава не може да откаже да признае гей брак , сключен в чужбина.

Значи ЗаПАДът си показва зъбите а? Диктатура на гейовете ще има подобно на диктатурата на пролетариите така ли? Нали се сещаш какво стана с комунизъма. Не щеше мира и получи секира. Който си търси бич Божий да го поначеше си го получава накрая твърде суров. И ЕС-то не мож те спаси.

Поредното либерално извращение - еднополовите бракове!

Наистина гадно нещо!

'Педалът' Микеланджело сигурно дълбоко възмущава плоскоглавото ни войнство с 'гей пропагандата' си. Също и Чайковски с 'педалската' си музика. Съвсем други чувства обаче поражда снимката на бай Тошо и Брежнев засмукали се настървено уста в уста - ей те тва е чиста и морална братска любов!

Първо много е вероятно Микеланжели и Чайковски да са набедени за обратни от вашата безсрамна пропаганда. Но дори и да са били такива са въспявали красивото в човека, а не като на парадите ви да ходят по пражки да кълчат бедра и да ни навират в лицата расхлабените си свинктери.

2 изречения с 5 правописни грешки но какъв само естет.. Аз 'амбреАж' не съм, но точно пък на теб не намирам абсолютно никаква нужда да се обяснявам.

На снимката: къде е четвъртата ръка?

В дупката му

Кви православни ценности при соца бе? Имаше казарма и младежите се възпитаваха в родолюбие, дисциплина трудолюбие и мажество! Я да върнат казармата веднага всичко ще си доиде на мястото. Но не, ЕС, нпота, чалга, пропаганда с отврътителни билбордове... Здрава ръка трябва, не меки китки!

Ако еднополовите бракове са братски....славянски... що да не.

Вярно, че хомосексуални има при много видове в природата. Амаосвен при човека, останалите не напират да се женят помежду си, ами си крият с опашки е.аните г.зове. Там хомо са тези, които не могат да се преборят за храна и женски с по-силните и са им са се надупили в знак на подчинение. За да им дадат да ядат от общата плячка и толкова. Който мисли иначе, да си представи какво ще му се случи на един "омега" вълк, ако отиде да прави демонстрации на мераците си пред "алфа"-та.

Не подържам социализма/комунизма но при бай Тошо нямаше обратни. Факт!

Стига бе, това , че не се говореше не е равнозначно , че е нямало. Занем само най-известните.Най-обичаният ни комик беше обратен. Двамата най- популярни певци. Най-големият ни преводач, който превеждаще от 8 езика. Най-известният ни кинокритик. Парцалев , апостол Карамитев? , Емил Димитров, Васли Найденов, Георги Мицков, Атанас Свиленов ги знаем щото бяха най-известните , а още колко много са били обратни никой не знае, щото темата беше табу. Табу беше да се говори , че при соца има обратни, пък ти още го спазваш по инерция.

Както и да го погледнеш има нещо отвратително в това мъже да се държат като жени. А колкото до това, което правят насаме, за да изразят любовта си... не намирам думи. Как да се изразя по-меко? Ако някой поради блест се насира постоянно, не смятам, че трябва да бъде наказван или обругаван, но само докато има благоприличието и достойнството да не демонстрира на хората болестта си с претенцията, че това е нормално човешко състояние, в края на краищата всички серат. А когато такъв има наглостта да прави пъстри и шумни демонстрации и да поставя билбордове с призив обществото да приеме насирането като стандартно и нормално поведение, тогава остава само едно средство - яка дрянова тояга.

Едно нещо обединява т. нар. 'социални консерватори' независимо дали са републиканци-евангелисти в САЩ или клептократичния 'елит' в путинова Русия - необходимостта да се посочи враг за да се отвлече вниманието - от това че републиканските идеи за таксови облекчения облагодетелсват главно корпорациите и супер-богатите, а в Русия от пълната липса на стратегия и визия за бъдещето и ужасяващата корупция.

Ами българите са явно срещу брака по принцип, щото половината по статистика живеят без брак. Май единствената група , която уважава и се бори за брак са хомосексуалистите. Не разбирам логиката в обществото да се предпочита хомовците да водят безразборен живот вместо брачен. особено е озадачаващо това при голяма част от православните , които иначе са брачен , а не за безразборен живот. Явно сме доста скарани не само с критичното мислене, ами с мисленето въобще.

както виждаме напоследък, тия дето много мислят се осраха здраво, тъй че не е лошо дето българина е скаран с мисленето.

Ами българинът беше и е абсолютното дъно на Европа.

от запада искахме активен антиболшевизъм, а получихме ревностен хомосексуализъм от изтока чакахме комунистическо покаяние, а пристигна православное назидание

Ами няма как да станеш хомосексуалист от запада, от изтока , от вятъра , от космоса и т.н.. Или си такъв или не. Тия как мъж бил мераклия на мъжко дупе под западно влияние , са си педалски измислени оправдания

верно, но няма/ше/ нужда от такава показна ревност в защитата на едни доста частни случаи за другото си затвориха очите, нали? защото е много по-лесно да подкрепяш прайдове, отколкото дълбоки обществени реформи естествено, сега вълната се обърна- е, ще носим меченца, няма как. във всички цветове на дъгата, как иначе.

като искат да се омъжват - прав им път на запад. нека в българия останем само нормалните българи, които вярваме в традиционните ценности!!! няма да ни поробят, ние сме ПРАВОСЛАВНИ християни.

Елке , ами хомосексуални и сега има , въпреки че няма еднополови бракове. Общество само от нормални съществува само в много ограничено съзнание без представа за реалността. Никой не е станал обратен поради конвенция и закон. Никой не престанал да бъде педал, щото го няма в закона. Това са голи пропаганди за наивници.

И как така православните сме за безраборни сношения , а не за брак и привързаност.

stankow

Многи цифри и един извод - българите са си запазили здравия разум, но това категорично не се харесва на дойчевеле и сие :D :D

като постигнат в анадолските затвори мъж да забременее, веднага сменям вота си, до тогава съм против

Аз не желая мойте синове да гледат такива билбордове и подобни перверзий. Който иска да демонстрира извратеноста си, да имигрира в Европа, там деградиралите са добре дошли. Писнало ни е от вашто нахалство, не разбрахте ли.

Няма "не искам", няма "недей". Шъ въ прайм джендъри. С помощта на ЕС, САЩ и НАТО.

ЕС и НАТО ли са те е направиле 'джендър' или еволюцията + ДНКто на мама и тати? Не се срамувай от себе си и не се самоотричай :)

Кои точно сте 'вие' и кой език ви е роден? Българският нещо ви мъчи.

Крайно време е да започнете да ни осветлявате колко полезни за обществото са гей браковете !

важното е всеки ден да ни занимавате с техните проблеми - то не бяха банери, то не бяха анкети. направо почвам да ви мисля какво още ще измислите до следващия прайд.

Щом като повечето от хората не искат това да се случи значи е така. Нали това беше демокрация, или сега някакви умни меки китки ще почнат да обясняват как това не важи в тоя случай. Страни дето са разрешени бол-като не им харесва тук, а още повече че не са желани могат да си бият шута към един остров пълен с бледолики задници с провиснали лица, които се наливат като прасета и се кефят на меките китки.

Това малко прилича на: Направено е запитване за или против гей браковете, според което над 99% от запитаните са отговорили утвърдително. Фактът, че запитването е направено в гей бар е без значение. Кого са питали, как са ги сметнали тези проценти? Мен лично никой не ме е питал! Само стъкмистики!

и 87% са малко. против са минимум 95 %.

Да, точно така - не искаме гей бракове, против сме. Да се живи и здрави, да се легализират по някакъв начин техните отношения юридически, но да не се нарича това легализиране брак. Да, те са различни и нека и връзката между тях да е различна. Никой не иска нищо друго. не ги уеднаквявайте. А рекламните кампании "Това е просто любов" са абсурдни!!! Не заради посланието, което банално колкото си иска, нито дори заради похарчените и усвоени парици. А защото колкото по-натрапвате тези отношения и обяснявате колко са като другите, толкова по-трудно е на хората да ги възприемат. Ясно е, че не са като "другите" и са "различни", Запазете тази различност и стига вече с тази тема, направо ни писна и на нас, и на децата ни, на които ежедневно им се обяснява кво трябва да приемат. Еми ще приемат квото си искат.

А пък след джендарите, на опашка чакат за легализиране педофилите, зоофилите, инцестаджиите, некрофили, канибали...

И онова е "любов". Просто.

Къде мога да намеря информация колко пари получават годишно НПО-тата? От къде идват тези пари и за какво се харчат? Колко хора са ангажирани да работят за НПО-та? Още по-полезно ще е ако може да се намери не обща информация, а за всяко едно НПО отделно. Благодаря

преди можеше. като вземеш отчета на Америка за България и 90% от 'фъндинга' се виждаше.

Га ги докарате до 80%, ще повярвам!

Хайде да ги легализират вече, че съм хвърлил око на двама-трима русофила. Единият да ми пере чорапите, другият да ми прави мусака. И така докато забременеят.

Абееее, с тези зестри в рубли, ще ти бъде трудно да ги издържаш!

хм... според изследването еврогейовете били само 12%! А като ги четеш тук, се правят на мнозинство. Те са за гей-парадите, Те са против Брекзит,Те са против Русия и Путин, те са за САЩ, Те са за пророшенко ...

Те са за Истанбулската Конвенция, ...

"Медиите" са техни.

Аз като се замисля, тази стъкмистика е удобна само на педалите (добре де, лесбо-гей-педераси-трансове-и-там-още). Защо: 1) 78 процента анти-гей (така ще го тълкуват те) са много и ще има кинтиии. Цифрите против БРАКОВЕТЕ са над 90%, вижте 2: 2) 22 процента ПОДКРЕПА за гей браковете (така ще го тълкуват те) е ДОСТАТЪЧНА, за да се поиска да ги има. Реално "за" са мизерни 1-2 процента. 3) вмъква се една изключително неясна графа за бракове между 'раси', и там седят едни цифри, които са също странни. Като се погледне трезво, обаче, това е доста пошъл опит да се сложи нежеланието за хомо-бракове на една поставка с расизма. 4) ако си мислите, че педалите не с сексисти и расисти... то нещо не сте в ред.

Ганчо го е шубе някой соросоид да не го открадне за булка. Ганчо е 30 годишен и си живее у мама!

"Манол", ти ли си бе? Научи ли се да си подстригваш мишниците, лесби?

PEYTSCH

Еднополовите са сбъркани, извратени и са малцинство което се натиска неистово да командва ...мнозинството. Факт. Но факт е, че не могат да имат деца и да се размножават,,,Затова агитират и нормалните да станат...ненормални. Бог вижда! Бог ги съди преживе и после пак...Ноооо, дупето им да е яко....

Имам доста познати гейове с които сме в добри отношения и не ми натрапват сексоалната си ориентация, а лезбийките направо ми харесват. Но да сключват брак не е ок. Това, че съм против едно половите бракове, не означава, че съм хомофоп.

означава. млък, хомофоб нещастен

Повечко рекламни банери трябват, другари!

на път сте да ме направите, от индиферентен към еднополовите (да правят каквот' искат) един пълноценен хомофоб. знам само, че не трябва да имат никакви бонуси. браковете са за мъж и жена. символиката няма да ви я разяснявам, пряко свързана е с Майката и Бащата - физически и не само родители. Тези плакати, обаче, не са дори за това. Те са само напомняне, че хомосекс-активистите лесбо-би-гей-педофили-етц няма да се спрат докато ТЕ не се окажат отгоре. Целта им не е 'равенство'. Ако беше така още отдавна щяха да са се кротнали, поне в България.

кво цъкате, то вече и слепия ще види: активизирате се пред новия фискален период.

Ганчо го е шубе някой еврогей да не го открадне за булка.

През седмица ми се обаждат да ми предлагат от бяла карта до дантелени гащи. Как пък за 30 години веднъж не ме попитаха за мнението...

ти си от 22-та процента.

или поне така те отчитат. имена и ЕГН-та имат бол.

тези 22 %, откъде ги изнамерихте?!?!? Да не би да са 2%? за едни преАтел питам, който много не вярва на стакмистиката.

1/3 от българите са против "смесените" бракове. Малко сме расисти, май.

България не е държава, в която са приети. Тук има нещо много здрав и силен дух, ще ги измете в по-либерални държави

Браво! Българина не се подава на маниполаций на НПОта и еврогеици защото е с здрав инстинкт. Не слочайно според някой статистически дани сме на второ място по интелигентнос след еврейте. Няма да оспеят да ни натрапят извръщенията си!

ма трябваше и бАлгарина да напишеш и щеше да е сичко 6!

Румене (котарако) ти ли си?

Ефала братчет, защу не напишиш ноф речнйк?

ТОВА ЛИ Е НОВАТА ОПОРНА ТОЧКА?! ДА КАЗВАШ ПРАВИЛНИТЕ НЕЩА,НО НЕГРАМОТНО,ЗА ДА ВНУШИШ,ЧЕ КОИТО МИСЛЯТ ТАКА СА МАЛОУМНИ?! ЕЕЕЕ,ПРОЗРАЧНИ СТЕ МИ!!! МНОГО МЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ!!! ПИШЕТЕ СИ,НЕ МИ ПРЕЧИТЕ!!!

Какво ли не се прави за едни жълти стотинки-показваш, каквото не харесват хората и чакаш кликове в сайта.

Повече са от 78.

Тия пак лъжат за гейските бракове! Абсурдно е в България да се намерят повече от няколкостотин сбъркани, които да одобряват еврогейските ценности. Дори и хиляда да са, това ще е 0.012%, но в никакъв случай не може да е 12% от населението!

Момичета и момчета, ако искате да съберете цялата болка и мъка в този свят, нама проблем, ставайте с обратна ориентация на тази, която ви е дадена от Горе. Но да ми се рекламирате и да просите съчувствие, тази няма да стане! Природата дава право на избор, но после е безмилостна!

Всяко нещи си има граница бе, хора. не прекалявайте, за да не прекаляват и другите спряма вас. Напълно достатъчно ви е да не ви тормозят, обиждат, или отказват право на работа. Всичко друго са вече лигавщини- при това , напълно антиприродни. Как ще се размножавате, ако не са епруветките? И къде остават правата на жените с "утроби под наем"? Това не е ли сексуална и икономическа експлоатация в най-чист вид?

изследването! Против са 12%-толкова , колкото по последни данни са "различните" вкл. педофили, зоофили, садо-мазо и останалите сбъркани....! Толкова са и из Европата...Проблема е, че по някакъв неведом начин в управлението на партиите и държавите са се намърдали от тези 10-12%...!

хоЛосексуален! Която ми дойде в хола - не излиза, преди да е свършила 5 пъти! Последният път го отнесе момичето, дошло да засича водомерите. Даже можеше и още малко, но се притесни, че няма да ѝ стигне времето да провери всички жилища...

ЛЪЖА.Огромна лъжа.99,8% от българите са против еднополовите бракове.

Точно по статистиката за 80% дебили