77-годишната дилърка на дрога се изправя пред съда

Според обвинението тя е участвала в престъпна група за търговия с марихуана и кокаин

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този бизнес е монополизиран и не търпи конкуренция. Така и се пада на старата, на толкова години а не е научила елементарни неща.

Ми легализирайте наркотиците! Който иска да се друса - да се друса.

Човек трябва винаги да мисли какви ги върши

Гледай ти младо сърце,вместо да търка талончета и да обикаля веригите за някой лев спестен от промоция или да кисне на опашка при личната взела ,че станала ,,бушон"в наркобизнеса.Сега ще я пуснат под гаранция макар ,че въздуха в Сливен е много по-здавословен от софийския.Ако има дар слово Може и да изкяри и от интервюта а стане ли известна може и в токшоу да я включат.Така или иначе в ненормална държава всичко е само въпрос на въобръжение и липса на морални задръжки .Какво да се прави -народа следва примера на управници и преуспели ...

Внкука я е заплашвал да е в схемата. Да вкарат него в затвора.

мизерия кво да се прави... и бабите искат да живеят нормално...

Нуждата ни принуждава да работим!

Какво е това "дилърка" ?

Колко ли си е допълвала към пенсията? ...Дал Бог всекиму,

Ще осъдят бабето, нооо тези които са внесли дрогата и контролират целия канал ще продължат да вършат това, защото са в правителството и МВР-то. Изгорял един бушан по верегата, друг ще го замести.

Ми намерете тия дето стоят на най-високо ниво в разпространението на дрогата, а не да хванете последния кокошкар и да се хвалите, че сте хванали наркогрупа. Нищо подобно. Тази последна брънка във веригата ще я замести друга. Хванете босовете, тия в МВР и правителството, тези които са в международната мрежа и тогава се хвалете. Помияри такива, каквито МВР и прокуратура, такав и наркотрафика ни.

Това е невъзможно.

ми деменция! вместо да хвърли парите през терасата, както правят другите баби, тя изхвърлила дрогата!

Бизнесът търси хора с опит , а като ги намери ...хайде в затвора! Ми то това е бизнесът в територията - дрога и к.рви в джипове...

Не съжалявайте бабата. Да ходи в затвора за назидание на всички други баби. На 77 години ще се занимава с марихуана, а пред съда ще твърди, че недовижда и е садила копър. Има много такива, лъжат като дърти циганки.

Абе ..., що не се замислиш, защо го е направила ? Ако всичко и бе наред, вярвай ми , че няма да прави подобни неща... Сиромах човек жив дявол

Защото си е долна гадина бабичката затова. Милиони пенсионери мизерстват с ниски пенсии,но не стават дилъри на дрога. Боклуук е бабичката и трябва да влезе в затвора. Грозно е баба да прави такива неща.

Няма снимка, няма имена, всички освен нея са криминално проявени - етносът е ясен. Няма какво да се кахърим.

77 години е недостижима възраст за ромите! Баш българка си е, бабата!

Има, има. Срещат се и 80г сигани.

Сега такива хвалби ще тръгнат...

За кокошка няма прошка, за милиони няма закони , това е БГ правосъдната система.

С тези пенсии , нормално

Идиот! С такова мислене утре ще тръгнеш и да убиваш! Камъни ще ям, дрога няма да продавам!!!! Ние, българите точно за това сме на този хал. Искаме всичко да е честно, да е правилно, да е законно, ама ако може за другите. За нас законите да не важат. Да минаваме през задния вход, да даваме и получаваме подкупи, да продаваме дрога! Няма такъв филм, моето момче!!!! Или закони или беззаконие! Бабата в затвора!!!!

Айде по- полека, че оплю всичко. А кой научи хората да ползват наркотици? Кой внесе всичко най-лошо от западната "цивилизация" ? Пършивата ви демокрация и вие, които я насаждахте тука по ваш маниер, за да ви е удобна. А сега се пеняви! Ако не си ти - посочи корените ,, а не се занимавай с бабето, дето 30 години гледа крадци и разбойници безнаказано да се подвизават в страната.

изпадналите германци...те так асъдеха един човек с единия крак в гроба като най голям престъпник! Това бабе ще го изкарат по опасно от Камората бе!

Зандана не й мърда.