73-годишна жена е изнасилена в дома си във Варненско

Нападателят е направил пълни самопризнания, 20 вдовици живеят без защита в село Сидел

Обратно в новината

Коментари - 73-годишна жена е изнасилена в дома си във Варненско | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

...

До това ни докара служебното правителство на Минчо. Огромна престъпност и руска зависимост. ОСТАВКА НА РАДКА ПИРАТКА -ВЕДНАГА И БЕГОМ КЪМ МАСКВЕ

Някои села. преди 40 години китни градини, днес са оглозгани опоскани и само старци живеят и в някои даже и тях ги няма. Какво да дойде там? само някаква скот, която се развъжда, пие и се чуди какво да прави. И кой е виновен за това? Малко странно ще прозвучи кой - още бай Тошо е виновен, защото тогава почна преселението в градовете. Най-зле сме откъм обезлюдявабе на селата, навсякъде го има - и в Сърбия и в турция, но тук сме най-зле - факт. Разорени са българските села още 1946-та година!

обясни на децата, че евроатлантизма победи. Да бъдат спокойни

Точно по бай Тошово време селата бяха китни градини.

Кой ги навъди тия ромляни? Все политици и администрация!

къде са ЛАЙНОЯДЦИТЕ, които защитават бездомни помияри и котки? Няма ли да спретнат един хепънинг, флаш-моб, гедъринг? мамицата ви мръсна продажна, избиват хора, а цялата администрация на държавата си бърка в ГЪЗА и яде изваденото!

Е, преди 40 години китни градини, пък разорени от 80?!? Нещо ти куца логика, мисъл, разум?

БХК сега ще се самосезира ли да защити .... изнасилвача, че им е от контингента?

Народа ни е страхлив и ще се самозакрием ако продължим да спим.Добро Утро България

Синдел, не Сидел !!!

Сега ще го потупат по рамото и спокойно пуснат, не е криминално проявен, било е пило момчето, объркал се е, плюс това идват избори и тази прослойка е с приоритет, честита ви държава на всички, чакайте вашия ред....!!!!!!

"Как да им обясня, че са защитени, да спят спокойно. Децата им са в градовете. Звънят ми и ме питат какво става", посочи Лазаров.

Циганин?????? Любимец и питомник на американогейските ,юдомасонски НПО-та,нали ?

Защо ни информирате за тая гадост сякаш животът ни е много хубав при тая инфлация и скъпотия?

само едно решение и то е: Сатър на пикалото! А да видя после ще има ли мераклии....

Бай Тодоре, стани бай Тодоре. Поне за година-две. Че ни управлява продажна измет, която пет пари не дава за нас, а мисли само за бандера. Да накичиш дърветата с тази продажна измет.

леле колко си прозд....

Такива не трябва да се задържат.

За тези зверства феминистките ги няма.

Бездомните котки са ви виновни. Още нещо?

Ами ти с такива писания явно се успокояваш.

Къде някой вижда разлика между ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПИРОВКА И ПРЕСТЪПЕН ЦИГАНАТ !?!?!? Няма разлика. От тридесет и пет години,след простотията на руснаците да се самоунищожат ,но и повлекат тая си воля и нас,цигаби изнасилват деца,жени,баби,че дори и кози.Това е в кръвта им.Циганите не са част от Българският народ.Циганите са расисти.Циганите са паразити.Докога управляваните от дивашка турция "български" партии ще се правят на дръж ми лапката пред гебоцида,който тия лайна грозби и прости извършват срещу нас? Докогс бе,говна политически мангасарясали ?

Не знам вече как и кога, но нещо в тази лайняна дупка трябва да се промени. С тази криворазбрана демокрация се докарахме до дъното.

Сменете му пола !

Преди години извънпарламентарни национални партии искаха да бъдат въведени доброволчески отряди за опазване от /а не на/ циганите. Тиквата им прати ДАНС!

Публикувайте му трите имена и снимката!

Спокойно, БХК ще го обяви за Човек на годината, а САЩ ще го награди за принос към толерастията.

Ох, милата? Та кой ли се е прежалил? ....Този ръце нема ли и ...красавици -Лява и Дясна?

Ще пусна моите бандюги в "градска отпуска". Връщат се, щото трябва да хапват.

Незабавна кастрация без упойка !!!

абе тоя колко трябва да е бил пиян....

Тя бабата да не се окаже, че после го е почерпила?

циганска територия.Няма оправия,където е населено с инди

ЗАЩО ЕДНИ ХОРА ПРОТЕСТИРАТ ПРОТИВ НАСИЛИЕ НАД ЖИВОТНИ , НО НЕ ВКЛЮЧВАТ В ТАЗИ КАТЕГОРИЯ ХОРАТА, ПОСТРАДАЛИ ОТ НАСИЛИЕ ?!?

Защото никой не им е платил затова.

"Как да им обясня, че са защитени, да спят спокойно. Децата им са в градовете. Звънят ми и ме питат какво става", посочи Лазаров" Как ли, ами вместо да го задържате го осакатете от бой криминално-непроявения и го оставет еда лежи не мегдана.

ключето е скрито в последните две изречения! децата им живеят в градовете звънят и ме питат какво става ми става точно това, квото става, като си си зарязал родителите, и питаш по телефона кмета какво става!

Аре сега децата излезнаха виновни, че си "зарязали" родителите си по селата и не дават нощни патрулири да опазват селото от престъпници. А защо изобщо трябва да се стига до там що не питаш? Некоя англиска или германска или швейцарска бабичка или селски кмет да са се оплакали, че че ги е страх да седят сами и , щото децата им били в града?

".....има около 20 вдовици в селото...." Това някаква реклама ли е!?! :)))))

Ценко Чоков стил но честно казано би било ефективно. Нищо не възпитава и не прави толкова дебра превенция колкото нагледният пример и то от бой. Мутрите през 90те точно този модел боготворяха и явно даде резултат. А конкретно за насилници трябва поне няколко дни на мегдана да бъде обезобразен и оставен и на всенародната ни любов.

Вие Всички, които бяхте на протести против насилието над кучето МЕЧО, Дали ще отидете в това село дали ще застанете пред този дом да защитите тази самотна жена нечия майка? Не !? Няма да го направите. Защото сте лицемери.

Етносът на изнасилвача не се споменава.Да не е някой австралиец или норвежец

Не че нещо, но... В село Синдел живеят основно цигани, пардон роми (надявам се БХК да ми прости неволната грешка)... От около 1.100 човека 700 са цигани. Българите са преобладаващо възрастни, често самотно живеещи хора, които са лесна плячка...

Мярката е кастрация.

И като са цигани без секс ли да живеят? Всеки циганин си има своите нужди и ние от БХК,Отворено общество,Америка за България и други 40 НПО на филантропа хуманист Джорд Сорос се грижим за всички нужди на цигани, хомосексуалисти,обратни и всички от 52та спектъра на Джендърството. Тази разгулна 72 годишна жена защо ъъъъ е предизвикала сексуално горкият циганин? .... Връщане на Смъртните присъди е Задължително!

Те са едни кучкари и животните са им по-мили от хората!

Спомнете си за един филм... Един такъв отряд е необходим, за да изчисти боклука по тези географски шири от горе до долу.

Ти пък. От душевни кастрати такива работи да искаш. Тази секта хората не признават. Няма да ги намериш да протестират за поредни ухапан от куче. Няма ги да протестират за пребити и ограбени възрастни хора. Или за поредните злодеяния на циганите. Та те дори собствените си Животни не жалят. Решат им опашките, режат им ушите, скопяват ги, ноктите им изваждат. А после се плачат и искат затвор за някой, дето е изритал куче. Но папат пържолки от труп на прасе. Не са психически нормални, секта някаква. Няма какво да очакваш. Но сравни броя коментари, които ще събере тази статия и някоя за поредното ритнато куче.

Това село е бая далече от резерватите в Езерово, Аспарухово и Максуда. Пък и изглежда чисто и спретнато. И там ли се срещат сиукси? Или този е някакво психо? Ужасно е, че малкото хора, които поддържат живи тези малки населени места, не могат да се чувстват сигурни!