Коментари - 72-годишен мъж загина при катастрофа край Попово | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

по празниците минавах през този район в тъмната част на деня. Точно пред мен излязоха някакви коли, ловци ли бяха, или просто джигити, от калните пътища и поляните излязоха на главния път - явно там е модерно да се прави дрифт и състезания..., та излязоха точно пред мен, с тонове кал по гумите, напръскаха ми колата с кал и камъчета, целият път стана в глина и хлъзгав, и отпрашиха напред, без да им пука какво може да стане след тях. След това на още 10 места по пътя видях как са излизали от калните пътища, авно редовно, и е ставало с дни. Никой от КАТ Попово не му е направило впечатление. А повярвайте ми - тази мазнотия по пътя е силна предпоставка за катастрофи. Та КАТ Попово да си узаптят джигитите на първо време, след това може и да напуснат в купом всички, поради некадърност и непукизъм.

Няма кой да напуска, тъй като преди години КАТ Попово беше закрит! Колкото до случката, на която сте свидетел, не вярвам да е дрифтене, а по-скоро "ловци" на трюфели са тия дето изникват от черните пътища. По принцип сте прав, че това може да бъде предпоставка за ПТП и трябва да се вземе предвид от органите на реда, но конкретно мястото на тази катастрофа е с прекалено чести инциденти, за да не търсим вината някъде другаде - това кръстовище трябва задължително да бъде заменено от кръгово, за да най-малкото да намалеят инцидентите!

Ми що ги пускате от старческия дом? И какъв мъж може да бъде? Разни синилни изгорели бушони по пътя наред с най-младите им дрогирани последователи.....Ебати администрацията, ебати законите, ебати мерките и теглилките! Само чупката оттук му е майката.