Коментари - 70-годишен намушка медицинска сестра в 22 ДКЦ в столицата | Днес.dir.bg

70-годишен намушка медицинска сестра в 22 ДКЦ в столицата

Ранената е на 62 години, приета е в ИСУЛ с няколко прободни рани

Обратно в новината

Коментари - 70-годишен намушка медицинска сестра в 22 ДКЦ в столицата | Днес.dir.bg

Коментари

Цялата информация беше в заглавието.

Какво да ги правиш :)

Поради грешки на политиците винаги страдат невинните.Не разбраха ли че тази политика води до катафалката .Толкова ли любят народа си че гледат да го доубият.

Какво ма, лельо Пено, пак ли политиците?

народът казва - като се запали старо бунище, яко смърди и пуши.

артерия е сериозно.

Турски кенеф бг... Кога ще го закривате?

На там върви, но нека не се забравя ,че това са американогейски ,юдомасонски ,демократични ценности

Тоя е от тълпата Кой не скача е червен

Любовна мелодрама между пенсионери.

на теб от колко години не ти става, дедовото?

Поредния комплексиран родолюбец,патриот....Дебил откъдето и да го погледнеш.

Де ги сега специалистите по етнически въпроси да уточнят особеностите на българския етнос?!

70+ с дегеративен алкохолизъм и деменция. Не се включва в никаква статистическа извадка. Любимият ти етност е млад и в разцвета на силите.

До какви радикални проявления водят антиваксърите

Напълно откачиха някои в резултат на "демокрацията".

Откачиха заради лаг в цс. Тоя и косата му е побеляла.

Говори за себе си

Наборе,как го вдигаш?

Излиза чукча в ролята на Отело, грабва за гушата жена-чукча в ролята на Дездемона и произнася речитатив: - Кунгаа, ну ты бляядь....

Колко смешно ! Направо си разлях кафето ! Де се вземате такива хумористи ?

В гимназията имахме една млада и много секси учителка с големи цици и тесно дупе…заставаше на ъгъла на катедрата и си триеше путката от него, а ние се дървехме и лъскахме бастуните, бяхме трима бабайти, побойници, спортисти. Получихме покана да и гостуваме на рожден ден в къщи. Посрещна ни с разкопчам пеньор, отдолу гола. Ебахме я и тримата едновременно, после се сменявахме на дупките…

Посмали Манго ! Нямаше ли сайтове за такива разкази ?

Жените се изкурвиха, всички пушат, пият и де ебът като невидели, човека е бил предизвикан и е превъртял

В сърцето на всяка жена има място за още един мъж.

Все повече пускат анално, което е добре !

Съжалявам за това,но попитайте потърпевшия колко му е пенсията и ще си отговорите на част от въпроса "защо е станало" На какво да оприлича нашето управление?едно време когато генерал Пиночет завзе Чили,казваха по новините Хунта. А сега където и да погледнвш в БГ само генерали.Нямам нищо напротив,да бъдат ,но достатъчно добри икономисти ли са за да допринесът поне малко благоденствие на истрадалия българин..?

Били са в близки отношения,но в един момент тя го е зарязала. Или както още се казва,отрязала му е спатиите. Дъртакът е побеснял,сринал се е психически и я нападнал. Я си признайте откровено: не ви ли се е случвало да бъдете изоставени от някоя жена? След което да сте ядосани и да ви се иска да я напердашите заради нейната подлост?

По твойта логика в Америка е пълно с комсомолци и комунисти!

Това не се отнасяше до теб,а за тоя под теб!

и защо пак 'мъже vs жени'. и жените изпитват подобни, ако не и по-силни, щения като ги зарежеш.

Тоя е от поколението на пионерите и комсомолците. Расъл в развития комунизъм, с комунистически мозък.

толкова си проЗД със З и Д, че никога няма да осъзнаеш дъното на простотията и простащината до която си стигнал. По твоята логика ти си от поколението на прехода - израсналите по улиците, с недостатъчно родителска грижа, чалгаризирани, алкохолизирани и дрогирани още от училищната скамейка и функционално неграмотни. Да изброявам ли още или сам ще се сетиш колко са ти тъпи обобшенията?

Тоест закостенял и примитивен комунистически тъпак с гладък и бетониран червен мозък. Възможно е да е пенсиониран милиционер или пък фатмак от армията. Като оня кретен,който заради междусъседски разправии гръмна психолога Нав.

за психолога.. не, никой не заслужава да умре, но там има много неясноти и въобще, не го намесвай в тази любовна история със 70+ годишен алкохолик.

По твойта логика в Америка е пълно с комсомолци и комунисти!

Ми не знам, питайте ги тях (полицаите). А днес пили ли сте? Днес ли, не помня. Тоз образ е легенда....

Тоест закостенял и примитивен комунистически тъпак с гладък и бетониран червен мозък. Възможно е да е пенсиониран милиционер или пък фатмак от армията. Като оня кретен,който заради междусъседски разправии гръмна психолога Нав.

- След като ви сложиха белезници натресоха ли ви го отзад? - Не помня,но почуствах че ми прилоша. А,сетих се! Един от полицията ме попита искам ли да се намажа с вазелин.

сефте... бугаристан

И после 75% от българите искат да сме комунистическа държава… Ами ето ви пример за комунист!!!

Първо: не е вярно, че 75% от българите искат да сме комунистическа държава. Второ: Не е вярно, че всички комунисти са като тоя изперкал дъртак Трето: Като не си живял през соца не се опитвай да правиш преразказ по разкази на баба и дядо какъв точно е бил животът тогава и какви са били хората.

Тоя е фашист

Ами, стигнахме ги!

Лошото е, че сме прекалено добри ученици и ще ги задминем. Въпрос на време е.

Тая репортерка много ми хареса.

Да ти имам вкуса ... Много драматична и настървена изглежда. Като човек, който вече е решил присъдата и няма търпение дори да я изпълни лично

Цяла нощ ще сънуваш как си го нацепил на хубавата репортерка. И сутринта ще се събудиш с мокри гащи. Но не се ли страхуваш че нейният съпруг или приятел може да те напердаши?

Друго щеше да бъде ,ако беше я намушкал посред ТЪМНА НОЩ.

Ем по на запад се гърмят , ние както винаги сме по назад още сме на хладно оръжие . Време е за еволюция , и свободен режим на огнестрелно оръжие , че ме мързи да ровя за укария продаващи калашници.

Заминавай в САЩ,където свободно можеш да си купиш даже и картечница и се стреляй с чернилките.

Не му е харесала солната стая ли, не мога да повярвам.

Абе, докторите да се погрижат за скорошната му среща със свети Петър. Те знаят как да стане по-бързичко. Щом е неблагодарен и агресивен. Къде си въобразява, че се намира?

Щом се държи така тип "не помня какво съм правил" значи много добре разбира но се преструва.

Колко ше помниш и ти.

Изперкалият дядка сподели: - Не помня дали някой от полицаите ми го натресе отзад. Но почувствах че ми секна дъхът!

Абе лекар ли е и 100 тояги са му малко...

Другарю тъпанарин аз,вярно е че има доктори,които са за бой,но това не означава че всички лекари трябва да ги поставяш под общ знаменател. Защо си толкова глупав и първосигнален?

Не знаех че има солна стая в ДКЦто, пак добре че има нещо.

Вероятно не ти е известно че има и стаи за еротични масажи и секс

Има и друга възможна теза - човек с астматичен пристъп бърза да поеме въздух точно в тази стая, в този момент.За това е отишъл в ДКЦ-то, обаче сестрата е отишла за кафе или е пуснала свой човек да подиша.Човещинки всякакви.А, на 70 хартдиска е препълнен, но емоциите са в изблик.

Поне половината ще изперкат.... Деева и демокрация... Подлуди и млади и стари!

Щото комунетата не бяха изперкали... възрожденски процеси, народни съдилища... днешното поколение не може да ви се върже и на малкия ви пръст по брой убийства. Плитък гроб за вас комунисти!

1. Процеса не е възрожденски.. Поинтересувай се какво реално е станало. 2. Народни съдилища има из цяла Европа. Това е дело на победителите и се случва дири във Франция, която е страна победител. 3 до 1946 г. България е монархия и на властне са комунисти. 4. Само от наркотици има в пъти повече жертви, да не говорим за загиналите в безумни катастрофи или за утреоани в мутренския прехид или жертви на малцинствата за 5 лв или нищо. 5. Научи се да мислиш поне малко.

Възрожденски процеси? Ебати тикавата неграмотна.

Тоя е раждан по времето на Живков. Деева и социализма, деева.

Хората се пенсионираха своевременно, преди да изперкат. А ти ще ходиш с памперс на работа. Ако склерозата не се окаже по силна и забравяш на къде си тръгнал.

Отцепродажни руски врякалници шибани, що сте още тука бе гадини. Като толкова ви се живее с $70 на месец и то в затвор като по съветско време марш в Северна Корея, там и мизерия и маршировка ще получите на воля. Гнусни гадини ей, не спряхте да хапете ръката, която ви храни.

Най-вероятно ще излезе, че имали връзка и дъртия е изперкал от отказа на дамата да се виждат.

Им били отношенията на тези?!?

Интимни

Човешки…..

Теб мушкат ли те с нож ей така по човешки?!?

Човешки са били преди инцидента…..

Поредният, идиот - комплексар!!! "Мъж за един ден"....... Един троши, паметник, друг се прави на ревнив "идалго"..... Отпадъци...!!!!!! Хм... м... м....... За сега жени (комплексирани) Няма, не съм чул, не съм видял......!?!?!?!?

Тоз мизерник да се засрами. На тая възраст жените са 3пъти повече от мъжете и тоя па се вкопчил в бабето. Баби бол бе. А сега в панделата ще се радваш на космати мургави старци

В панделата на дядото така ще му го отперат в миризливия и спарен задник,че погледът му ще се изцъкли!

На 62 години още работи и няма да доживее читава пенсия. Тоя на 70 години да поработи в пандиза, ако има още свободни места.

Бесни Стари Пенсии

Като гледам жалката картинка на болницата и на мен ще ми се прииска да наръгам някого

При него тогава за компания.Мед сестрата ли ти е виновна че длц то е в лошо състояние

Реших да гледам клипа. Нищо че е резнат от американската телевизия. Стигнах до "солна стая". Чукнах на пауза. Замислих се. Явно мисирката е имала намерение да каже "единична стая", но при поредното препрограмиране са изтрили от паметта българската думичка. От над 15 години не гледам ТВ. Още 15 мога да изтрая. А... Колкото до "новината" - толкова ми беше образоването днес...

Редко си прост! Солната стая е стая облицована със сол и се ползва при лечението на хора с астма, бронхити и т.н. Ама ти отде ще знаеш такива неща? Те по Съветските телевизии не показват такива модерни неща и още считат за изкуство течащата вода в тоалетните.

се обичат не е ли по-добре да се вземат вместо да се карат. И без това сме в демографска катастрофа

Който нож вади, нож има!

Ни лук,ни ял

Как този човек не може да оцени напредъкът на България?

Ми мъчно му е за Бойко, ама още по мъчно му е за Тато.

То си е мъчно

Еееййй, западащата цивилизация със спомоществователството но еврогейския съюз ви превърнаха в осктели животни! Но нищо, светлото бъдеще е близо, там някъде около свободата и ценностите.

Жената е закарана в Исул, а той къде е сега с този нож?

Егати страстите, честно и двете системи правосъдна и здравна са на такова ниво у нас, че не е чудно че предизвикват такива страсти.

какъвто матрялът, такова и здравеопазването му, и правосъдието му, и образованието и всичкото му. От калпав матрял може да излезе само калпава държава и калпаво общество.

Ами взел си синьото хапче, а мед. сестра му е отказала! И човекът е решил да я уплаши ама на ....друго се е полуичило! Набори, първо си осигурете партньор и след това вземайте хапчето!

Могъл е да я изнасили, вместо да я ръга с нож.

Яко го е нервила.

Тази септична яма наречена sofia е населена предимно с еничари и изтрещели откачалки. Това на снимката явно е от втората група.

Коментари - 70-годишен намушка медицинска сестра в 22 ДКЦ в столицата | Днес.dir.bg

70-годишен намушка медицинска сестра в 22 ДКЦ в столицата

Ранената е на 62 години, приета е в ИСУЛ с няколко прободни рани

Обратно в новината

Коментари - 70-годишен намушка медицинска сестра в 22 ДКЦ в столицата | Днес.dir.bg

Коментари

Цялата информация беше в заглавието.

Какво да ги правиш :)

Поради грешки на политиците винаги страдат невинните.Не разбраха ли че тази политика води до катафалката .Толкова ли любят народа си че гледат да го доубият.

Какво ма, лельо Пено, пак ли политиците?

народът казва - като се запали старо бунище, яко смърди и пуши.

артерия е сериозно.

Турски кенеф бг... Кога ще го закривате?

На там върви, но нека не се забравя ,че това са американогейски ,юдомасонски ,демократични ценности

Тоя е от тълпата Кой не скача е червен

Любовна мелодрама между пенсионери.

на теб от колко години не ти става, дедовото?

Поредния комплексиран родолюбец,патриот....Дебил откъдето и да го погледнеш.

Де ги сега специалистите по етнически въпроси да уточнят особеностите на българския етнос?!

70+ с дегеративен алкохолизъм и деменция. Не се включва в никаква статистическа извадка. Любимият ти етност е млад и в разцвета на силите.

До какви радикални проявления водят антиваксърите

Напълно откачиха някои в резултат на "демокрацията".

Откачиха заради лаг в цс. Тоя и косата му е побеляла.

Говори за себе си

Наборе,как го вдигаш?

Излиза чукча в ролята на Отело, грабва за гушата жена-чукча в ролята на Дездемона и произнася речитатив: - Кунгаа, ну ты бляядь....

Колко смешно ! Направо си разлях кафето ! Де се вземате такива хумористи ?

В гимназията имахме една млада и много секси учителка с големи цици и тесно дупе…заставаше на ъгъла на катедрата и си триеше путката от него, а ние се дървехме и лъскахме бастуните, бяхме трима бабайти, побойници, спортисти. Получихме покана да и гостуваме на рожден ден в къщи. Посрещна ни с разкопчам пеньор, отдолу гола. Ебахме я и тримата едновременно, после се сменявахме на дупките…

Посмали Манго ! Нямаше ли сайтове за такива разкази ?

Жените се изкурвиха, всички пушат, пият и де ебът като невидели, човека е бил предизвикан и е превъртял

В сърцето на всяка жена има място за още един мъж.

Все повече пускат анално, което е добре !

Съжалявам за това,но попитайте потърпевшия колко му е пенсията и ще си отговорите на част от въпроса "защо е станало" На какво да оприлича нашето управление?едно време когато генерал Пиночет завзе Чили,казваха по новините Хунта. А сега където и да погледнвш в БГ само генерали.Нямам нищо напротив,да бъдат ,но достатъчно добри икономисти ли са за да допринесът поне малко благоденствие на истрадалия българин..?

Били са в близки отношения,но в един момент тя го е зарязала. Или както още се казва,отрязала му е спатиите. Дъртакът е побеснял,сринал се е психически и я нападнал. Я си признайте откровено: не ви ли се е случвало да бъдете изоставени от някоя жена? След което да сте ядосани и да ви се иска да я напердашите заради нейната подлост?

По твойта логика в Америка е пълно с комсомолци и комунисти!

Това не се отнасяше до теб,а за тоя под теб!

и защо пак 'мъже vs жени'. и жените изпитват подобни, ако не и по-силни, щения като ги зарежеш.

Тоя е от поколението на пионерите и комсомолците. Расъл в развития комунизъм, с комунистически мозък.

толкова си проЗД със З и Д, че никога няма да осъзнаеш дъното на простотията и простащината до която си стигнал. По твоята логика ти си от поколението на прехода - израсналите по улиците, с недостатъчно родителска грижа, чалгаризирани, алкохолизирани и дрогирани още от училищната скамейка и функционално неграмотни. Да изброявам ли още или сам ще се сетиш колко са ти тъпи обобшенията?

Тоест закостенял и примитивен комунистически тъпак с гладък и бетониран червен мозък. Възможно е да е пенсиониран милиционер или пък фатмак от армията. Като оня кретен,който заради междусъседски разправии гръмна психолога Нав.

за психолога.. не, никой не заслужава да умре, но там има много неясноти и въобще, не го намесвай в тази любовна история със 70+ годишен алкохолик.

По твойта логика в Америка е пълно с комсомолци и комунисти!

Ми не знам, питайте ги тях (полицаите). А днес пили ли сте? Днес ли, не помня. Тоз образ е легенда....

Тоест закостенял и примитивен комунистически тъпак с гладък и бетониран червен мозък. Възможно е да е пенсиониран милиционер или пък фатмак от армията. Като оня кретен,който заради междусъседски разправии гръмна психолога Нав.

- След като ви сложиха белезници натресоха ли ви го отзад? - Не помня,но почуствах че ми прилоша. А,сетих се! Един от полицията ме попита искам ли да се намажа с вазелин.

сефте... бугаристан

И после 75% от българите искат да сме комунистическа държава… Ами ето ви пример за комунист!!!

Първо: не е вярно, че 75% от българите искат да сме комунистическа държава. Второ: Не е вярно, че всички комунисти са като тоя изперкал дъртак Трето: Като не си живял през соца не се опитвай да правиш преразказ по разкази на баба и дядо какъв точно е бил животът тогава и какви са били хората.

Тоя е фашист

Ами, стигнахме ги!

Лошото е, че сме прекалено добри ученици и ще ги задминем. Въпрос на време е.

Тая репортерка много ми хареса.

Да ти имам вкуса ... Много драматична и настървена изглежда. Като човек, който вече е решил присъдата и няма търпение дори да я изпълни лично

Цяла нощ ще сънуваш как си го нацепил на хубавата репортерка. И сутринта ще се събудиш с мокри гащи. Но не се ли страхуваш че нейният съпруг или приятел може да те напердаши?

Друго щеше да бъде ,ако беше я намушкал посред ТЪМНА НОЩ.

Ем по на запад се гърмят , ние както винаги сме по назад още сме на хладно оръжие . Време е за еволюция , и свободен режим на огнестрелно оръжие , че ме мързи да ровя за укария продаващи калашници.

Заминавай в САЩ,където свободно можеш да си купиш даже и картечница и се стреляй с чернилките.

Не му е харесала солната стая ли, не мога да повярвам.

Абе, докторите да се погрижат за скорошната му среща със свети Петър. Те знаят как да стане по-бързичко. Щом е неблагодарен и агресивен. Къде си въобразява, че се намира?

Щом се държи така тип "не помня какво съм правил" значи много добре разбира но се преструва.

Колко ше помниш и ти.

Изперкалият дядка сподели: - Не помня дали някой от полицаите ми го натресе отзад. Но почувствах че ми секна дъхът!

Абе лекар ли е и 100 тояги са му малко...

Другарю тъпанарин аз,вярно е че има доктори,които са за бой,но това не означава че всички лекари трябва да ги поставяш под общ знаменател. Защо си толкова глупав и първосигнален?

Не знаех че има солна стая в ДКЦто, пак добре че има нещо.

Вероятно не ти е известно че има и стаи за еротични масажи и секс

Има и друга възможна теза - човек с астматичен пристъп бърза да поеме въздух точно в тази стая, в този момент.За това е отишъл в ДКЦ-то, обаче сестрата е отишла за кафе или е пуснала свой човек да подиша.Човещинки всякакви.А, на 70 хартдиска е препълнен, но емоциите са в изблик.

Поне половината ще изперкат.... Деева и демокрация... Подлуди и млади и стари!

Щото комунетата не бяха изперкали... възрожденски процеси, народни съдилища... днешното поколение не може да ви се върже и на малкия ви пръст по брой убийства. Плитък гроб за вас комунисти!

1. Процеса не е възрожденски.. Поинтересувай се какво реално е станало. 2. Народни съдилища има из цяла Европа. Това е дело на победителите и се случва дири във Франция, която е страна победител. 3 до 1946 г. България е монархия и на властне са комунисти. 4. Само от наркотици има в пъти повече жертви, да не говорим за загиналите в безумни катастрофи или за утреоани в мутренския прехид или жертви на малцинствата за 5 лв или нищо. 5. Научи се да мислиш поне малко.

Възрожденски процеси? Ебати тикавата неграмотна.

Тоя е раждан по времето на Живков. Деева и социализма, деева.

Хората се пенсионираха своевременно, преди да изперкат. А ти ще ходиш с памперс на работа. Ако склерозата не се окаже по силна и забравяш на къде си тръгнал.

Отцепродажни руски врякалници шибани, що сте още тука бе гадини. Като толкова ви се живее с $70 на месец и то в затвор като по съветско време марш в Северна Корея, там и мизерия и маршировка ще получите на воля. Гнусни гадини ей, не спряхте да хапете ръката, която ви храни.

Най-вероятно ще излезе, че имали връзка и дъртия е изперкал от отказа на дамата да се виждат.

Им били отношенията на тези?!?

Интимни

Човешки…..

Теб мушкат ли те с нож ей така по човешки?!?

Човешки са били преди инцидента…..

Поредният, идиот - комплексар!!! "Мъж за един ден"....... Един троши, паметник, друг се прави на ревнив "идалго"..... Отпадъци...!!!!!! Хм... м... м....... За сега жени (комплексирани) Няма, не съм чул, не съм видял......!?!?!?!?

Тоз мизерник да се засрами. На тая възраст жените са 3пъти повече от мъжете и тоя па се вкопчил в бабето. Баби бол бе. А сега в панделата ще се радваш на космати мургави старци

В панделата на дядото така ще му го отперат в миризливия и спарен задник,че погледът му ще се изцъкли!

На 62 години още работи и няма да доживее читава пенсия. Тоя на 70 години да поработи в пандиза, ако има още свободни места.

Бесни Стари Пенсии

Като гледам жалката картинка на болницата и на мен ще ми се прииска да наръгам някого

При него тогава за компания.Мед сестрата ли ти е виновна че длц то е в лошо състояние

Реших да гледам клипа. Нищо че е резнат от американската телевизия. Стигнах до "солна стая". Чукнах на пауза. Замислих се. Явно мисирката е имала намерение да каже "единична стая", но при поредното препрограмиране са изтрили от паметта българската думичка. От над 15 години не гледам ТВ. Още 15 мога да изтрая. А... Колкото до "новината" - толкова ми беше образоването днес...

Редко си прост! Солната стая е стая облицована със сол и се ползва при лечението на хора с астма, бронхити и т.н. Ама ти отде ще знаеш такива неща? Те по Съветските телевизии не показват такива модерни неща и още считат за изкуство течащата вода в тоалетните.

се обичат не е ли по-добре да се вземат вместо да се карат. И без това сме в демографска катастрофа

Който нож вади, нож има!

Ни лук,ни ял

Как този човек не може да оцени напредъкът на България?

Ми мъчно му е за Бойко, ама още по мъчно му е за Тато.

То си е мъчно

Еееййй, западащата цивилизация със спомоществователството но еврогейския съюз ви превърнаха в осктели животни! Но нищо, светлото бъдеще е близо, там някъде около свободата и ценностите.

Жената е закарана в Исул, а той къде е сега с този нож?

Егати страстите, честно и двете системи правосъдна и здравна са на такова ниво у нас, че не е чудно че предизвикват такива страсти.

какъвто матрялът, такова и здравеопазването му, и правосъдието му, и образованието и всичкото му. От калпав матрял може да излезе само калпава държава и калпаво общество.

Ами взел си синьото хапче, а мед. сестра му е отказала! И човекът е решил да я уплаши ама на ....друго се е полуичило! Набори, първо си осигурете партньор и след това вземайте хапчето!

Могъл е да я изнасили, вместо да я ръга с нож.

Яко го е нервила.

Тази септична яма наречена sofia е населена предимно с еничари и изтрещели откачалки. Това на снимката явно е от втората група.