70 000 посрещат Путин в Белград

Руският президент пристига на посещение в Сърбия на 17 януари

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще го посрещнем с Пикаещ Шпалир на Презрението Запазена марка за специалисти по Българската азбука като него Ама не му стиска

Между толкова милиона сътби не е труфно да се намерят 70000глупака, още повече, че те така и не бяха газени от руски ботуш 45години както нас.

ха ха 70 000 колко е уверен дира

слава вам прости сръби, посрещайте си палача подобаващо!

Великия държавник който управлява толкова "добре" , че минималната заплата в най-богатата на ресурси, нефт, газ страна в света е 230 лева на месец..........

Русия е получила 8 трилиона долара от нефт и газ С тез пари трябваше да са райска градина а са кочина Всичко е откраднато и вложено в имоти на Запад ,скъпи яхти и курви

затънали сте като на Шипка. обсъждайте собствената си история по-добре. оставете хората сами да решават какво да правят. нали сте демократични и толерантни и не се бъркате във вътрешните работи на чужди държави. покажете поне тая европейска ценност.

когато руските тролове пидораси покажат някаква ценност

Вместо да пускате статии за неслучили се още събития, я пуснете една статия за бомбардировките над София на 10 януари 1944 г. Все пак е годишнина. Е, не са направени от Путин, а от САЩ, ама....

имат много добра статия и снимки, само че не можеше да се коментира.

Така Австрия присъединена с "референдум" към третия райх със 70000 пресни германци посрещаше Хитлер през 1938 год. във Виена.....!!!!!???

Аналогията ти не е точна. Ясно е какъв паралел се опитваш да прекараш и защо, но будиш единствено смях и съжаление. Успешен ден! :))

Няма й как да е иначе! В бивша Югославия много добре се помни какво направиха западът и НАТО през '90-те години на миналия век...

ДАЛИ ЩЕ СА 70 000 души или 700 000 - ТОВА Е ВЪТРЕШЕН ПРОБЛЕМ НА СЪРБИТЕ. Кво се месите в чужди работи само не разбирам. Когато Русия се меси в чужди избори е лошо, а вие кво си пъхате носа в Сърбия?

Едни харесват Тръмп, други харесват гейове и си ги избират за премиери (като в Белгия), трети харесват Путин и си го посрещат с цветя и знамена. Виж французите не си харесат Макарона и протестират масова. Свят шарен, народ различен.

Бе те и срещу Путин в Русия искат да протестират ама не им дават.А Ана Бърнабич от Белгия ли беше?

е лезбийка, ако това те интересува. и премиер на РС.

Хахах Русия винаги е играла славянската карта сред простолюдието и бившите си колонии. Умел и заучен ход от едно време, който цели да консолидира под една шапка съвсем различни народи. Колониални мераци. Видите ли Русия е майка, щото е най-голяма и силна. Глупости. В Сърбия още милеят за Юго ерата, съзнанието им е промито до последно, имайки в предвид геноцида над собсвените си хора. Сърбия винаги е била антибългарско настроена, не се бъркайте драги. Въобще не му учудва това. По-скоро е обезпокоително да има такава държава непосредствено до нашата.

като тебе, дето не си никакъв войник, че и аскер.

Така се прави! Най голямата славянска държава е опора на православието! Кой ще ни защити, ако не те?На кого ще разчитам? На Западна Европа ли? Кога? В кой живот? В исторически план те винаги са провеждали политика насочена против България. Това, което подготвят сърбите е уважение и персонално към Путин и към държавата, която представлява. Как ви се струва, тия 70 000 на площада някой ще ги изкара насила ли? По партийна и по профсъюзна линия. Дръжте се сериозно, времената не са тия. Никой никого насила не може да изкара. Жестът е спонтанен и е израз на духовно родство и братство. Точно затова твърденията, че Русия се опитвала да задържи Сърбия са си тъпотия! Сърбите се оказаха верни, със здрави корени, докато ние се държим като нищожества. Поне политиците ни! Да имаш такова лошо отношение към страната, която ти е дала държавността и която е главната опора на православието, говори за загуба на национална идентичност. Жалка работа! Някои даже се стягат да воюват с Русия. И в момента имаме такива политици, които са в парламента!

Най-голямата православна държава нападна Украйна. Защитник - отиди на лекар !

стана това?

Ако това беше вярно, войната отдавна щеше да е свършила! Украинските фашисти воюват със собственото си население. Никакви доказателства няма, че има руска армия в Донбас. Правилно си казал "Защитник". Аз защитавам Русия и православието. А виж, ти кого защитаваш не е ясно.Ако не беше Русия нямаше да имаме нито химн, нито знаме! Просто нямаше да съществуваме на картата! С това наясно ли си?

прочети малко история и ще разбереш, че ако не беше русия България сега щеше да е два пъти по-голяма по площ и население.

прочети малко история и разбери, че щеше да пишеш на турски

Хахах ти колко си ясен... Удивителни, въпросителни, патос до краен предел е твоята драсканица. Путин не управлява приятелю, той контролира... контролира едно население които генотипа му изисква диктатура, защото повечето са със селско потекло. Какво братсво и духовенство от бивш разведчик, който преди време прати патриарха си да ни се надсмива и командори, а ти ми говориш за православие. Промита душица си ти. И ми е жал.

Така можем, така пишем! С патос, без патос, както дойде! Ти кажи друго; ЗАЩО ТОВА "НАСЕЛЕНИЕ" КАКТО СЕ ИЗРАЗЯВАШ, ГО ИЗБИРА НЯКОЛКО ПЪТИ И ТО С ГОЛЯМА МНОЗИНСТВО? ХАЙДЕ, ДУМАЙ, ДА ЧУЕМ!

По долу обясниха как става работата, ама явно си доста тъп и с промит "мозък" и не можеш да разбереш.

се случи "Изгубената Сърбия", какво се чудите на броя на посрещачите? Тук има статия ИЗГУБЕНАТА БЪЛГАРИЯ Преди 75 години София изживява един от най-страшните дни в историята си 10 януари 1944 г. Около 12 часа по обед сирените възвестяват за предстоящо въздушно нападение. Половин час по-късно столицата ни е атакувана от 180 американски бомбардировача и 100 изтребители. Стойностно четиво и снимки, като го прочетете и разгледате снимките, ще ви просветне, че не всичко е "плескавици и чевапчичи" Неясно защо в споменатата статия не могат да се пишат коментари. Дир, направете нещо.

75 години след това се каним да пазарим от същата марка самолети ?! Наистина така отбелязваме тази годишнина !

разкажи, как руснаците са ни бомбардирали и през ПСВ и през ВСВ без да сме им давали повод.

давай.

Великия държавник който управлява толкова "добре" , че минималната заплата в най-богатата на ресурси, нефт, газ страна в света е 230 лева на месец..........

Имам точно две забележки и една препоръка. Забележка №1. Защо след като управлението му е толкова лошо и хората мрат по улиците, Владимир Путин постоянно печели изборите и то не как да е а с "ипон". Хората луди ли са или са малоумни? Забележка №2. На теб не са ли ти казвали, че когато говориш за доходи, трябва да посочваш и цени? Особено на важни неща! Като ток, парно, вода, газ, горива! Имаш ли представа колко плащат руснаците за това? Ясно е, че хабер си нямаш от света! Препоръка: От време на време се опитвай да мислиш! Главата трябва да се използва за мислене, а не да се пази равновесие с нея!

а на теб не са ли ти казвали как се фалшифицират избори в Русия и как твоя Путин ги печели , даже клипове в тубата има от камери в секциите ...опитвай се да мислиш и ти от време на време !

Ванка, щи кажа защо печели, че твоята главица е празна, а прокламираш мислене. Щото всеки които надигне повече глава, си я загубва. Убиха се журналисти, омерзиха се опозиционери, наложи се цензура... превзеха се огромни капитали, и се придоби огромна власт. ти явто четеш учебници от едно време....

И провокация със сигурност вече се активира,за да се помрачи посрещането.

Нормално е желанието на руснаците да се опитват да задържат сърбите близко до тях, но не виждам какво могат да им обещаят освен оръжие. След подигравателното отношение на Путин към българите, какво могат да им обещаят в икономически план, което да достигне до тях без да преминава през България.

ще им обещаят мизерия, хахахааааааа

Що не питаш Шевчович, какво прави в "ГАЗПРОМ"? И откъде договаря ЕС да строи продължението на "ТУРСКИ ПОТОК"? А, да ти кажа, че договарят да се доставят 63 милиарда м. к. по "Турски поток". Ти си взел да питаш, откъде? През Гърция, Македония в Сърбия. Ако ние пак изпуснем 15 милиарда м. к. Юда минават през България.

Такъв сън дори и руснаците не сънуват. Дай малко по реалистично, а колкото до Гърция то тя си има други планове и други доставчици. Питай израелците за да те светнат поне малко.

Пепи Пепи, дано да си до втори клас някъде? Иначе би било тъжно.

Събрали са се двама от най-върлите врагове на България и българите .....

В грешка си , ердоган и нятаняху няма да ходят в Белград ;))))

силно ми напомня времената, когато бях ученик и студент. Изкарваха ни „доброволно и спонтанно“ да посрещаме поредния червен олигофрен пред мавзолея - я Брежнев, я Хонекер, а веднъж като ученик даже видях на живо Ким Ир Сен, голяма чест беше за мене, ха, ха, ха. Който не отидеше на посрещането „доброволно и спонтанно“, биваше наказван.

Да , всяка година Русия ни ограбва по няколко милиарда без нещо да свърши. Не се учудвайте защо ЦЕЦО ВАСИЛЕВ / КТБ / е в руската губерния Сърбия. Това беше руска банка!!! Сега и Банев ще се озове на тихо място. Над 80% от частния капитал е руски у нас чрез офшорки и наши Лакеи. И така до края на света.....................! Ужас,добре,че ни подхвърлят по някой лев от Европейските народи иначе да сме приключили!!!!

То толкова е хубаво с руснаците, че братята им украинци последните 150 години непрекъснато се стремят да избягат от тях и все не могат. А един език говорят. Да се чудим тук ние с шизофрениците-носталгици, русофили-национални предатели защо се натискаме все натам. Ненорманлна работа!

Езикът не е един. Неграмотнико!

stankow

В България и повече биха го посрещнали. Затова не разрешават да го поканим.

И в България има идиоти, но не вярвам да сте повече.

Който познава историята знае, че Русия винаги е водила просръбска и анти-българска политика на Балканите. Един от най-неприятните примери за нас е когато другаря Димитров по заповед от Москва дава Македония в ръцете на сърбите :(

Като познаваш манталитета на комунистите, които сега са гербаджии, смяташ ли, че някой е натискал другарят Димитров да прави македонска нация? Аз мисля, че сам го е предложил.

Ето ти един чист пример като този ФЕЙК-НЮЗ който доказва думите ти. Не само Македония ще хариже на сърбите ами ще ни направи и република на Русия без да се замисли ако има възможност!

по-скоро България винаги е водила анти-руска политика - и в двете световни войни. Това тръгва от преврата на Батенберг 1881 г. Затова Русия застава срещу НЕГО през 1885 г.

Нима?!!! Опитите за преврат под диктата и със съдействието на Русия веднага след Съединението, подстрекаването на Сърбия да нападне княжеството, интригиата през двете Балкатски войни, агресията през ПСВ, окупацията и поробването ни след ВСВ не е българско, а руско дело. Всъщност, вие руснаците, трудно приемате тези исторически факти.

Преврата от 1886-7 г. е след преврата от 1881 г., за който пиша аз! Ти правиш ли разлика? И разбираш ли кое е причина и кое - следствие?

На 7.1.1945 сърбокомунистите започват геноцида над българите в Македония!!! Избити са 130,000 български интелектуалци - знам от кого - от Тито, Сталин и Димитров! Бог да пази България!!!

България винаги е възприемана от Русия като даденост, никога не е била приемана с уважение, както Гърция и Сърбия. Затова е крайно време е да станем една еманципирана държава, да вземем решения, които да затвърдят и суверенитета, и интересите на България.

ше земеш такова решение ама когато ти разрешат големите евроначалници ве смешнии

Ты самы тупой из руснаков! Молодец!

Историята и фактите показват друго. България винаги е заставала срещу Русия в големите конфликти, макар че русия ни е освободила. Сърбия е правила обратното - винаги е била с Русия

Глупак

това е най работния ден от седмицата за сърбите! Защо да не се поразходят и да го посрещнат?

имат правителство, имат народ, а у нас циганчета прибиват командоси, щото сме в ЕС и НАТО

Под строй 70 000

Ти какво чакаш? Емигрирай при оня мустакат банкер и живей в хармония

Големите играчи се срещат ( САЩ § Китай ) и определят световната политика, регионални гледат само как да запазят част от имиджа си в региона.

?? доколкото знам Китай се срещна със северна Карея, а не е със САЩ. Или за тебе без САЩ светът не може да диша? Май светът не може да диша точно поради намеса на САЩ

а да те питам матрьошко-ТИ ЧИЙ ГО КРЕПИШ ТУК????

ли украинците са на твоето мнение, щом и църковно се отделиха.

Русия е велика , Русия може всичко. Сърбите си отвориха очите и към тях текат рекит от мед и масло. От сигурен източник знам че Русия планува да доставя на Сърбитя безплатен нефт и газ. А имаш ли нефт и газ, имаш всичко и си велика държава

Значи на сърбите скоро няма да им трябва и тоалетна хартия, ще станат като Венецуела Значи това е лайфът Седиш си като някакъв мангал и Путин ти прави всичко?

все на фекални теми избиваш, това ли ти е слабостта

колкото и да квичиш по високо от чиракопитек няма да се издигнеш

Безплатно и с балони ли ? Велика хумореска.

Путалах откри най-голямата джамия в Европа /ако мАсква е в Европа/ - лично. Побира 10000 феса и лично Путалах и Ердоган я откриха. Парите са от Саудитска Арабия. За какъв православен ми говориш, като самият той прилича на монголоид, а на мАсква вече и казват мАскваБАД ?!

В частност е ЕВРЕИН,по майка а това е закон при тях да се определи произхода им та комуноидите тук станаха "чифути" без дори да им кажат:)))))))))

И за руската свиня идва Коледа

Сърбия и Русия са исторически съюзници, т.е. винаги националните интереси на Сърбия и Русия са съвпадали и винаги са били съюзници. Почти същото важи и за Сърбия от една страна и Франция и Великобритания от друга, а често на Сърбия и на Австрия, Германия и Италия от друга, както и с Гърция и Румъния. От друга страна най-често нашите национални интереси са съвпадали, т.е. естествените съюзници на България са Германия, Австрия, Италия, Унгария, Хърватска. Националните интереси са дадености и не зависят от партии или личности. Това разбира се осъзнава и от всички упоменати народи. Който е имал възможност, със сигурност е преценил отношението на руснаци, французи и англичани към сърбите.

Луда работа...

Ако сърбите изразят масово любовта си към Путин и посещението е успешно. Дали пък американците няма да ни свалят цената за самолетите!?

Може, може... А ако руснаците предоставят на сърбите СУ-35, на практика може да установим кои са по-добрите - сръбските или нашите !

Бащите на Европейската общност винаги са твърдели, че прототипа на ЕС е Югославия. Страна без граници, мултинационална, мултикултурна и мултирелигиозна. Но това не се хареса на западняците и те инициираха войната в Бивша Югославия, включително и Натовските варварски бомбардировки на сръбската част от Югославия. Главните виновници и подстрекатели бяха Х.Ф. Геншер и Йошка Фишер.

Ама че тъпотия изръси. Нормално за съветофил....Бащите на ЕС даже не са знаели къде на картата е Югославия...И не бомбардировките са варварски, щото ако бяха, камък върху камък нямаше да остане...Варвари са дивите сърби, които колеха хора и ги заравяха в масови гробове

винаги е била любовта на Русия на Балканите...Нищо ново...

Последно посещение на последната крепост. А , после всичко ще се нормализира и Балканите най-после ще станат мирна икономическа зона.

Посредствен сайт , от едни и същи дебили .Без анализ,само омраза и тъпота.Това са подръжниците на герберите .физкултурници по гуменки,и пожарникари.

Пишеш за омраза. Прочети си, какво си написал.

нещо се обърка ватенко,сайта е на вас комуноидната пасмина за да ви дават по някоя и друга копейка ама сте ПЪТНИЦИ и това е мъката ви а идва и отчета пред създателя та......

Сърбите ако искат да станат членове на ЕС и НАТО, трябва да следват твърдо нашата позиция - прегръдки и целувки с Ишиаса и ежедневно джавкане по адрес на Русия !

Упс, на НАТО вече му теглиха шута !

Чудя се на акъла на сърбите, защо досега не са кандидатствали в Евразийската Империя? Ясно е че са проруски настроени, за какъв дявол им е ЕС?

Schilo

Защо трябва да кандидатстват за където и да е? Нещо, за независима политика, чувал ли си?

че Сърбия е наблюдател в Движението на необвързаните, чийто основател е Тито. Това е международна организация от държави, които не са членки на военни блокове (НАТО, Варшавски договор, СЕНТО, СЕАТО, АНЗЮС и т.н.). Към 2012 г. организацията наброява 120 члена и 17 държави със статут на наблюдател

Нашенските соц. малоумници пак не схващат елементарни работи..Сърбите бяха галеници на Запада. Не са сърбали попарата на СССР. Пътуваха и работеха по чужбина, имаха частници..Благодарение на това, бяха по-добре от малоумниците оградени с телени мрежи в 16-та република..Само че, нали са балкански дебили, решиха , че са велики..Изпокараха се и изпотрепаха с народите от Югославия. Получиха си ритниците и сега хленчат на Путин..Още една балшая ошибка. Да са живи и здрави

Нали това написах и аз? Сърбите винаги са били по-умни от нас. Даваха ляв мигач, а завиваха надясно. Гледаха с всички да са добре, за разлика от нас.

Защо ми изтрихте коментара за Георги Димитров? Нима ви е страх от един умрял българин? Нима ви е страх, че някой друг българин ще повтори в България Лайпцигския процес? Както Георги Димитров се изправи пред Гьоринг и го победи, много е възможно някой друг българин да се изправи срещу режима на пожарникаря, да речем в съда в Щрасбург, защото никой няма доверие в българския съд!

гошо тарабата - гнусен национален предател!

Не се страхувай! Георги Димитров е умрял. Няма да те изяде! По-скоро се страхувай от твоята патологична русофобия. Да не би да свършиш като самоубилия се Хитлер?

Като малки ни учеха как Големият Георги Димитров специално за Лайпцигския процес за една седмица изучил немски език и скркл шайбата на Гьоринг Сега това изглежда комично. Истината е, че подпалването на Рабхстага оомогна на Хитлер да стане Фюрер а за благодарност Димитров го предадоха на другарите на немските нацисти - московските комунисти Георги Димитров не знам кокло е знаеш немски, ама дл край говореше развален български

да си организирате екскурзия до Белград, за да видите на живо Вожда ви и да биете чела у паважа пред него. На отиване и на връщане напсувайте българите в Западните покрайнини. Кретени рубладжийски.

А ти отивай да биеш чело пред Локхийд Мартин!

Сигурно руския фюрер 'е се разходи и по новата магистрала която се парви с пари от ЕС а не от богатата русия

нема ли да отпусне некой и друг рейс мерцедес за българските червени поклонници на Путя.

Какъв ли вятър довя Путин в Сърбия? Сърбите от любов към Путин разрушиха държавата си, остана една Воеводина неотделена от тях. Всички избягаха. А и толкова хора осве н Путин може да събере само концерт на Цеца

Разрушили държавата си! Май не си бил скоро в Сърбия. Ако някой разруши държавата си и продължава да го прави, това сме ние!

Ха ха Къде е Словения, Хърватска, Босна, Черна гора, Македония, къде е Косово? В Северна Гърция 85% от обслужващия персонал, започвайки с чистачките, са сърби

любимия кокал на прегладнелите тролове с фобии. и подзаглавие: не им отнемайте хляба.

Сърбитя, са даже по-големи гъзолизци и от нашите червени фъшк*и. Никакъв ЕС или НАТО за тях !!! Да си лижат руските задници и отиват в Евразийския съюз, който умря още при раждането си !!! Както каза един алкаш преди 1-2г - "Сърбите са в нашите сърца". Аве как ще го кажеш това ве......та нашите червени помияри се убиха да ви чистят задниците с език, а вие не ги бръснете за нищо и обичате сърбите !!! Е колко още да ви лижат задниците нашите ибрекчии.....ами те вече пришки на езика им излязока от толкова лизане, а вие ги пренебрегвате като братя !!!

PEYTSCH

70 хиляди? Ще го бият ли?

Ще го молят да г спаси от ФАЩ.

PEYTSCH

Че колко пъти все от „фащ“? Колко американски бази имат сърбите?

српските к-ви изклаха българите в Зап покрайнини и Македония, а родните "паТрЕоти" раСафили кви оди пишат за тях! Евреина Шеломов щели да посрещат! На кой му пука!

А за нас на кого му пука да се сещаш? Нямаме държавници, а самонарекли се политици, които имат само лични интереси. Или мислиш, че другите не го знаят?

Schilo

Какво прави любимия ти Борисов по тази тема?

майор Калинка тиквочова каунска.

колко души ще посрещнат Съливан в Белград. и за какво САЩ ще похвали Сърбия.

До сакралното посещение има още 7 дни, така че демонстрантите трябва да достигнат поне половин милион.

В България, ще са повече, даже се притеснявам, че ще се изпомачкаме да го посрещаме. А начело пак с червени байряци, червени връзки и гащи ще са Монката, Мин.ев, Тодоров и т.н

Сърбите винаги са имали по-умна и национално отговорна политика от нас. Нито един техен политик не би посочил Русия като враг, както направи наш Росен и замина да живее в САЩ.

Много са умни србите, затова им разглобиха държавата и ни дишат праха във всичко!

ама откъде грамотност у един старшина.

Ако имаха европейските пари, с които разполагат нашите, ще си преобразят държавата. Имам достатъчно контакти с други страни и виждам какво постигнаха, за разлика от нас. Ако влязат в ЕС, не след дълго пак ние ще им дишаме праха, както преди години.

е от мъжки род....Правилно е праха, а не прахта!

А се отнасят много добре с Българите от западните покрайнини, много добре са се отнесли и с Българите в Македония, след като им я дава Сталин - направо са разкош, но какво да обяснявам на един предател-комунист-поклонник-на-руската-олигархия.

Освен на гъза вълна и вакуум в главите, друго нямат.

Вечна дружба ! КПСС ! Урааа ! Това сме го гледали...Води до фалити, режим на тока и изоставане от нормалните държави с 50 до 100 години. Много се радвам, че малоумните сърби държат този курс. Това е добре за България

от устата. Тъкмо си мислех да напиша същото. Пълно малоумие, друго определение няма.

Кои нормални държави?? Аа, тия джендърските с по 20 нюгера на глава от населението? Я бегай оттука!

Да, бе! Заради доморасли умници кати теб ще си седим на последните места в Европа. Сърбите водеха вийна и нямаше метър запустяла земя, всичко се обработваше. В Сърбия няма циганска престъпност. И преди живееха по-добре от нас, защото гледаха и на Изток, и на Запад да извличат ползи. За разлика от нас!