7 ключови ремонта в София, завършват цялостно бул. "Ломско шосе" през 2024 г. (снимки)

Реконструкцията на участъка от метространция "Ломско шосе" до ул. "107" ще приключи през това лято

Обратно в новината

Коментари - 7 ключови ремонта в София, завършват цялостно бул. "Ломско шосе" през 2024 г. (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изобщо не се работи

Две години правите 600 метра. Трябват още четири мандата за да направите оставащите километър и половина. Никога повече Фандъкова и и Тиквата.

И какъв ремонт правят като от моста до околовръсното не се прави нищо и пак в в една лента.

12 милиона за 1 км от метростанция ломско шосе до 107 улица?

От тях един милион ще отиде по предназначение,останалите ще си ги разпределят.Няма никакъв контрол на средствата.Също като при ГЕРБ.

На толкова скапани софийски кметове сме се нагледали,че дори сме доволни от тази кметица. Като нямаш база за сравнение е много трудно да прецениш малко ли върши или много. Предишните предимно крадяха и не правеха нищо.

... не си прав ...не те знам на колко години си, но ние помним ... откакто Мутрата сложи учителката от Самоков за кметица ... не само се краде, но не и краде и се правят лайняни неша - започваме от Графа, минаваме през жълтите павета, после през 3-кратното преасфалтиране в рамките на 2 години на булеварда, който минава трамвай 20, после през "ремонтите" на локалните платна на Околовръстното в Южната дъга ... и так още безброй ремонти ... сега сравни с времето на Софиянски (който не казвам, че беше цвете за мирисане, но тогава ги нямаше мутрите на ГЕРГ в СОС) ... погледни булевардите (правени с 3-4 пъти по-малък бюджет ... още си стоят. Така, че недей да сравняваш поголовните кражби на ГЕРБ (и осирането на София, която прилича цдялата на едно мръсно, прашно, застроено на гъсто, като в Индия гето) с нищо преди да се появят те.

Ами тя е кмет вече 100 години.

От 1990 г живея в жк Овча купел 1 едва тази зима общината направи нещо подобно на тротоар .Изводите оставям на вас

И пак само пътища с асфалт. Развитите страни инвестират в железниците, за да може транспорта да мине на релси и по вода. Строенето на все повече пътища не е решението. Но за България, която в своето инфраструктурно развитие е може би 60 години назад, това е началото.

Аз пък казвам Браво. Който каквото и да направи все е по добре и никой нищо не вземе със себе си а остава за поколенията, така че повече състезания за реализиране на проекти.

Добре ще е да се види какво става с ремонта на трамвайната линия от Бъкстон до Княжево, която вече от десетина градини се ремонтира и все не е готова.

Добър предизборен PR! Но хората вече не се лъжат, време е да се омита цялата тая другарско-бандитска завера!

Лелеее, колко предизборен гербаджийски ПР.... Дали има хора които се връзват?

този участък от Ломско шосе е 400 метра... Останалото нататък и не само, е като след ракетен обстрел.

То при Укрите не е толкова разрушено ,щото Русите пипат внимателно.

Това ли успя да ти измисли рубладжийския мозък? Нещастник!

Има ли някой, който да вярва на Фандъкова? Половината проекти са обещавани по няколко пъти през последните 10 години. Защо би станало сега, баш преди изборите, а не е станало преди?

Иди виж бе сельо, то се изгражда и в момента