7-годишното момиченце е пребито и изнасилено до смърт, издирват 21-годишен мъж

Мъжът е лежал в затвора, вчера бил пиян. И друг път заплашвал деца - с ножове

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Silverado

чаках да видя дали няма някой да се усети и да смени заглавието. ПРЕБИТО И ИЗНАСИЛЕНО ДО СМЪРТ ИЛИ, ИЗНАСИЛЕНО И ПРЕБИТО ДО СМЪРТ.

Информацията ви е стара. Не разбирам защо не са го убили на място.

Е такива отглежда демокрацията тия наши управляващи явно ни подтикват да вземем оръжието

вземи си изкарай оръжието ама първом го замий че мерише на сирене и то вкиснало......да не говориме че е и меко като умрела цаца

Защо не консултиран с психолог. В затвора?Защо е пуснат без надзор?

за да си свалиш очилата и да си пъфнеш едната дръжка дълбоооооко в кафявата зала....ама много длибоко

Едно от условията, за да стане България член на ЕС беше, да премахне смъртното наказание! От тогава, резултатът с престъпленията е "очевиден"! Тройно, ако не четворно, са се увеличили престъпленията, а убийствата са ежедневни!

Ало, журналята, ще спрете да ни информирате "от какво семейство била жертвата"...НЕ ни интересува, това е ДЕТЕ! Е този не е човек.

И да оставите близките на детенцето на мира! ХОРА бъдете.

И какво значение има дали е циганин - той боклука си е такъв заради постъпките, не заради цвета! Жалко за детенцето - тоя дано го хванат скоро!

Никакви самопризнания и смекчаващи вината обстоятелства ! До гроб в килия два на два, без светлина отвън !

Ако подадете сигнал за странно поведение на хора, от полицията ти се смеят и ти викат "нещо правят ли ти, ако не ти правят, всичко е ок", после следва поредното престъпление от поредния идиот, оставен с години да си развива криминалния характер поведение, докато стигне висотата си и извърши след воайорството, кражбите и първото си убийство.. .

Не се трае от СТАБИЛНОСТ вече...!!!!!

Навсякъде по света подобни примати са под контрола на полицията, привиквани са периодично, а на педофилите се разлепват снимките за предупреждение на гражданите. . Но ние живеем на територията на безхаберието, калинките, шкембестите полицаи и грандоманското управление на самозабравилите се дерибеи.

никой не може да върне живота на това дете, но поне педофилите от гугъл капча и дойче педовеле трябва да бъдат съдени. инак АЗ ще ви осъдя!!!!

Тъпако, все да си пуснеш опрките, нали? Или ти си този Мартинчо извега?р

може ли да изпеем : спете спокойно, деца с банан в ръка? или това ще противоречи на педофилята обхванала всички служби?

аха! гугъл капча ми е отговорил с минус, очевидно е привърженик на цензурата и милициунерщината. като троловете на радан-костовата - турска цензура по българските форуми...

Много им дойде на сливналии... след Крушаре, сега в Сотиря... Баце, обърни джипката и отиди на място, натовари този път вътре военния министър - той имаше една концепция, вземи и Гешев - и той имаше концепция - за справедливостта. Хайде на терен да ги защитават...

до цензурата на сорос и турчина, послушни сме бе барато!

"интеграцията" върви с определени запънки, но има -нема 5-600 години и "ше съ справим!", както казва другарката меркел... но нашата съдебна система е благородна и се основава на "ценностите" на масоните и други педофилни организации. ще го пуснат. а детето Бог да го прости за мъките, болките и ужаса, които е изживяло...

все пак евроатлантизъма на джендърите проповядва милост към престъпниците и послушание на жертвите. #ме тоо?

То седяло пред магазина и пиело ракия !!! Абе, глупаци, осъзнавате ли какви глупости пишете?

ма той и фейсбук профил имал! и го е изтрил! ма той бил много умен бе! чудя им се на циганите - не могат да пишат, четат, броят и смятат, ама пари могат да броят!

От кога циганите си слагат българското знаме на къщите ? Не познахте този път. Боклукът е българин, точно като тези, котио се опитват да отрекат този факт. Всъщност и той и тези, които се опитват да го изкарат циганинн, са абсолютно еднакви боклуци !!!

да извикат отряд Кобра, те са супер компетентни и яки

Първо ги пребиват всекидневно, след това започват да ги изнасилват, и накрая им помагат да скочат от някое високо място .....

Ми дано, колкото и да е пропаднал човек, все пак е човек, а този НЕ е! Не може да живее сред хора, дори и в затвора.

ДИРчето, имате ли да кажете нещо повече п въпроса за идентичността на въпросния изрод, или пак ще се снишавате подобно на др. Живков по въпроса за Чернобил?

Българин е. Патриотичен. Не е циганин. Друго интересува ли те ?

Фотошопът играе, "ромът" от черен става бял и те така. А в този етнос престъпността продължава да е ежедневие и на институциите не им пука. Стратегията им е развъждане на електорат.

Направо като го хваянат да го дерат жив този изрод,за какво да живее този нещастник и да го храни държавата в пандиза.Крайно време е вече смърт за смърт.

Това са евроатлантическите ценности. Секс с деца е нормално. Брайвик уби 85 деца и след 10 години е на свобода.

Адвокат съм. Човека не убиец и изнасилвач. Има съд. Засега е невинен. Искам да има справедлив процес. Ако го оправдаят? Може да го убият в гората и истинския убиец да се скрие. ТРЯБВА ДА БЪДЕ ЗАЛОВЕН ЖИВ.

марковски, почни да правиш диета, няма да успееш да спасиш всеки циганин, извършил някаква свинщина!

Към всички онези, които твърдят, че изродът не е индианец - дайте линкове към снимката му, иначе ви считам за поредните цигански тролове!

Други медии не четеш ли ? Нещо да не си гипсиран да си потърсиш сам в нета ? Или само в главата си сакат ? Пробвай в news.bg - там е снимката му с българското знаме.

Да, и с подходящ тен. Явно на солариум е ходил...И между другото мен изобщо не ме интересува от ко

Убиеца е ЦИГАНИН. Жив мангал. Семейството му са тъмнозелени.

Ти брат му ли си ?

Тоя ще яде от народните пари и ще лъска по три пъти на ден. След 15 години е навън и на 36 ще изнасилва . Закон на е такъв. Самопризнания и лежи по-малко. Ще работи и още 35 процента от присъдата ще намалее

Зависи, ако присъдата е 30 години, след самопризнание и споразумение се намаля с 1/3 при две за три ефективно лежани след 8 години е твърде вероятно да е на "линия"

Този уикенд изрод не е ходил в казармата. Там такива се пречупват. Полицията е в страх. Не ходи по селата. Трябва да изнасилват някоя баничка или момиченце,за да се намесят.

искам да видя как изнасилват баничка - аз изнасилвам по 2 всяка сутрин, с айрян, много е засищащо!

ТП то не е казарма! И нищо не пречупва; когато правеха водопровода Камчия -Варна тъмнозелените изнасилиха млада жена и после я заровиха зад бараките на лагера в който нощуваха -не си спомням да намериха бачите, насилвачите, убийците или гробарите .... Но поне тогава правеха нещо ефективно в ТП и КЕЧ (строителни войски)...Днес освен грабежи и насилие другото ефективно което правят е да се плодят като зайците -на всеки десет -единадесет месеца и ново поголовие

А как разбрахте, че не е циганин? Снимки ли има?

Има и в сайта на МВР и видео на други места ... ама всички цигани които могат да пишат тръгнаха да ни убеждават в обратното.

Ами не прилича на циганин. Ще ти се да е циганин, щото си мислиш, че българите са света вода ненапита - те не могат да правят такива неща, ама правят. Тоя дядка на 90, дето уби и разчлени съсед, не е циганин, ама го направи.

Само далтонист или патриот-лъжец може да твърди че този не е българин.

Само като прочетох, че плашил деца с ножове, се сетих за една случка наскоро - отивам в полицията да съобщя за възможна схема за измама. Полицаят ми вика - ми нищо не можем да направим сега, трябва да има данни за престъпление... значи излиза, че трябва да ме излъжат, за да вземе полицията мерки някакви. Не че съм очаквал да скочат и да започнат да търсят изпращача, моите очаквания са полицаят поне да запише някъде възможната схема за измама, за да се има предвид. Но те не се интересуват от такива неща, важно е статистиката да върви. Цялата работа е, че получавам празни писма от Сърбия от логистична компания - мисля, че или дрога ще пращат, или някакви пакети, които после да кажат, че са изпратени погрешка и да искат да им възстановявам стойността. Според мен второто е по-вероятно, защото има такива случаи. Иначе - не знам какво да кажа - дано хванат убиеца и дано го тикнат до живот без замяна в затвора. То друго не може да се направи. И дано полицията да започне да работи за превенция, а не само да отчита престъпленията и тогава да започва да работи. Предполагам, че ако бяха взети превантивни мерки някакви, вероятността това да се случва е доста по-малка. Нека бог да прости детенцето. Иначе като говорите за терминал 1 и 2 - мислите, че на запад не стават такива неща ли? Стават, навсякъде стават за съжаление. Психично болните, защото този, който го е направил, е точно такъв, са навсякъде. Трябва да се направи като на запад - такова престъпление - бам в лудницата до живот. По-зле от затвора, където даже им дават почивка, че много са се уморили.

Убийствата, кражбите, престъпленията, мизерията, бедността се ширят в мутренска България, хак да ви е, щом избирате мутри да ви управляват, в Русия, Путин е наредил възрастните хора над 70 г. Да не плащат ток, вода, парно и лекарства, а у нас мутрите са прилагат геноцид над възрастните хора...

Какъв промит мозък, мисленето е емигрирало от главата ти още когато си се родил.

Лагери трябват в тази страна! Лагери!

Пълно е с глупаци в този форум,пълно е! Пълно е с такива,дето им е виновна демокрацията и ГЕРБ,се едно преди не ставаха такива неща,луд народ! Преди,ако имаше убийства те не излизаха в медиите! Покриваше се всичко от ДС структурите,дори масовото убийство в Студентски град покриха,та няма да покриват обикновени убийства и изнасилвания.Аме не,ГЕРБ са виновни и това е,демокрацията била виновна,преди всичко е било прекрасно,да ама не,всичко се покриваше,дори в архивите на МВР има доказателства,че по онова време са ставали много повече убийства и изнасилвания,дори катастрофите с автомобили са били повече,въпреки,че колите са били по малко,но всичко се покриваше за да не падне властта и народа да си мисли,че живее в рая и всичко е наред!

Убийствата и катастрофите навсякъде са били повече преди години, и в Щатите, и в Европа, и в соц-лагера. Но има една малка подробност. И в Щатите, и в Европа подобни изверги се наказват жестоко. Наказваха се и у нас. За убийствата в Студентски град, извършителят получи куршум в тила - но това удобно го пропускаш. А в днешната „демокрация“ децата сами се блъскат в джиповете на местните герберски дерибеи, за които върхът на справедливостта е Иван Гешев. Болезнено е, че акълът ти стига само за половината уравнение.

Те и сега масовите убийци ги самоубиха,какво ревеш бе?!? Преди имаше съд само за кокошкарите,сега е същото! Тези,които управляваха преди,сега са същите или техните потомци! От 1944 насам са едни и същи вълци,просто си смениха кожите и лицата!

За сведение на "патриотите": този път изродът не е циганин, а чистак българче. Изроди има и сред всички етноси, така че не бързайте. Не искам да кажа, че циганите са свети води ненапити, но сега не уцелихте "обичайния заподозрян". Пък и тоз си е доказан престъпник! На 21 и вече лежал в пандиза за подобно деяние, т.е. вече е проява на рецидив. Лошото в случая е, че каквото и наказание да му наложат за това престъпление, все ще е малко. С нищо не може да се изкупи животът на едно 7-годишно дете...

Аз се сещам само за едно справедливо наказание- да му бъде причинено същото и да умре измъчен и унизен , като жертвата си! Изрод долен ! И да- видях му снимката, НЕ Е циганин!

това момче на паспортната снимка изглежда съвсем бяло, а в действителност в репортажа за кучетата се вижда че си е ромче. Вижда се и майка му

Какъвто и да е! Колкото и крайно да звучи подобна... твар... няма място в обществото! Щом не уважава живота на другите, той самият не заслужава да живее!

Истината е една - индивид веднъж влязал в затвора за кражба или насилие НИКОГА НЯМА ДА СТАНЕ ЧОВЕК. Решението е доживотен затвор със самоизхранване. Създава се силно укрепен лагер извън населено място и затворниците трябва да работят за собствената си издръжка и тази на охраната. Опит за бягство се наказва с доживотен карцер, ако беглецът не бъде застрелян по време н аиздирването. Просто е!

Ако можех, бих ти дал 150 x +++++++++++++++++++++

Бивш затворник няма, както и бивш комунист или негър. Трябва да се въведе задължително смъртната присъда, гавра с народа ни е да го карат да храни убийци по затворите. Шибаната демокрация не е за нормалните българи, а за изродите.

На маалата вече "вилната зона" ли и викат?

Изродът е чист българин! Болни мозъци има във всеки етнос. Приемете го.

Ми, не е. Не мразя никого, но това момче на паспортната снимка изглежда съвсем бяло, а в действителност в репортажа за кучетата се вижда че си е ромче. Вижда се и майка му.

Дотук ни докара най-гнусната, лицемерна и човеконенавистна система - капитализъм, криещ се зад думи като "свобода" и "демокрация". За каква демокрация говорим - за свободата да убиваш деца ли?? От държава, която не е в състояние да защити гражданите и децата си, нищо не става.

Абе... това да не е цигански сайт.... Като отговоря на някой дето твърди, че тоя не е циганин да му види снимките в сайта на МВР и коментара ми изчезва.

По-лошо от цигански е... Замисли се кои подкрепят и защитават циганите...

поредния изрод на свобода си вилнее, заради пълното безхаберие и липса на закони в тази напълно пропаднала и прогнила от корупция държава! Защото в нормалните държави държави хората за най- малкта несправедливост се надигат , а българина за всичко си мълчи- неслучайно само ние сме били 500 под турско робство!

Този е под протекцията на БСП, като нейн активен член. Ама там по принцип всички са изроди.

Техния водач е Ленин и големия брат. А водачът на българите винаги е бил някой Светец. Така оцеляхме от 500-годишното робство, защото водачите бяха светци, но от комунистическото отнело ни християнските ценности и наложило болшевишките и след 30 години кретаме по мутренско иго.

Не си прав за турското робство. Последни се освобождаваме, защото руснаците така искат. Казват ни, че сме най-близо до Турция и е по-трудно, пък и сме малко. Съседите не искат също да се освобождаваме, тъй като някои наши земи са вече в техни територии. Априлското въстание и кланетатат карат цяла Европа да настръхне срещу зверствата на турците и така с много жертви и страдания постигаме свободата си. Българското опълчение е най-храброто в битките. Губим много повече жертви в процети от руснаците. тОВА, КОЕТО НИ СЪХРАНИ ПРЕЗ РОБСТВОТО БЯХА ХРИСТИЯНСКИТЕ ЦЕННОСТИ. Болшевиките ни ги отнеха и така без ценности и без вяра трудно можем да настигнем това, което ни отне наложената болшевизация. Но ще се оправим. А този изверг е жертва на ценностите, останали от комунисти и мутри.

Спомнете си за един филм... Такъв отряд трябва, за да почисти боклука в тази старана от горе до долу... :(

За протокола - изродът е българин, бял, патриот. На снимка, разпространена от МВР се вижда окачен български флаг, окачен на стената на вилата му. Някои медии са изрязали флага, а други въобще не разпространяват снимката. Колкото и да се правим на патриоти, криенето на тази информация с нищо няма да направи българите по-добри хора. Напротив, показва много дълбоки и сложни проблеми в народопсихологията !!!

Недей заблуждава хората, циганин е. Като тебе.

Е, ревахте за Европата, а сега скимтите от европейските ценности.?! Да не забравите на есен да подкрепите партия Гроб за да живеете всеки ден в ада.!

Такива убийства и изнасилвания е имало винаги,не са от сега,не са само в България,ае заминавай към 4-ти км бре! Преди ги покриваха,а сега всичко е в медиите! Е това е разликата!

Какво са покривали бе? Как са го "покривали", като убият някого, как може да се скрие липсата му?

Убиецът е член на БьеСьеПье -ту. Но явно по мерзост не му отстъпваш изобщо. И не трийте, така както не сте изтрили изказването на този боклук

Бях страшно притеснен че до тук не е споменат ГЕРБ, ББ; за ЦвЦв вече не е на дневен ред споменаването. Макар че ББ преди време беше декларирал "НИЕ ГИ ХВАЩАМЕ, ТЕ ГИ ПУСКАТ!" Подобно Италия Салвини не допусна африканците от гемията на защитниците от НПОто да ги разтовари на Италиански брят "ТЕ" осъдиха решението му и ето новата вълна пое пътя съм Обединена Европа. Вероятно пак ГЕРБ е виновен а изнасилваните момиченца там! Хайде слезте малко от "облака" и "килимчето ГЕРБ"

Другарю Кирчо, помниш ли ме? Няма такъв масов убиец във времената СЛЕД социализма.

Българска демокрация - пълна простотия! Анархия, беззаконие, няма морал, обществени норми, а само пияници, наркомани, джендъри и всякаква измет и отрепки с права и НПО... В Н Р Б - децата играеха свободно и домовете не се заключваха , НО демократите в РБ обявиха този периода за престъпен ! " Прост народ - слаба държава "

Всяка година биваха убивани и изнасилвани десетки деца. Това че не се е писало за това е съвсем друга история. За това си има сатитстика. Сега убийствата са двойно по-малко отколкото по времето за което бленуваш.

"УБИВАЛИ И ИЗНАСИЛВАЛИ ДЕСЕТКИ ДЕЦА"...Ти чуваш ли се??? В нашия блок възрастен мъж блудстваше с две момиченца....Лежа ефективно 4 години..Сега педофилите се разхождат...А в Норвегия и Швеция смъкнаха границата за педофилия...ВЕЧЕ МОЖЕ И С 12-ГОДИШНИ ДЕЦА...И не се позовавай на статистиката-там НЯМА ТАКИВА ДАННИ....НЕ ЗАБЛУЖДАВАЙ ХОРАТА!

..."И ДРУГ ПЪТ Е ПОСЯГАЛ НА ДЕЦА"...??? Господи, за какво ни е тази полиция и правораздавателна система??? Сине, вземай си децата и дим да те няма от тази територия /държава нЕма/.

Полиция има , но демократите не им дават да работят, а смо формалност и харчене на пари Дръзналите да работят отиват в затворите или ги уволняват. За справка полицайте от Благоевград ...

Луди, ама все скачат на деца... Как пък един такъв не скочи на компания от 20 здрави мъже? Иначе после в съда викат, че не знаели какво правят. Много добре знаят изродите и за това заслужават на стола!

Хайде сега някой да ни напомни, какво стана с "присъдата" на Северин Красимиров. И какво да очакваме в този случай! Да не стане така, че той като се връща пиян в жегата момиченцето му е скочило отгоре и го е изнасилило... Няма спомен какво е станало после щото "чувал някакви гласове" и още повече уплашен отишъл да се скрие ама не в къщи, щото "гласовете" ще го намерят ....