7-годишно момиченце е убито в сливенско село

Мъж е обявен за издирване, но не е ясно дали той е извършител на жестокото престъпление

Обратно в новината

Коментари - 7-годишно момиченце е убито в сливенско село | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Милото ангелче!

Мъжете са най-голямото зло на тази Земя.

филипинеца дутерте казва такива ще ги беся по 2 пъти. понеже ми харесва.

тъмнозелени?!

За хора, който посягат по такъв начин на дете трябва да има смърно наказание. То това не са и хора.

Които.. просто косата ми се изправи от тази новина

СМЪРТ ЧРЕЗ ОБЕСВАНЕ НА ИЗВЪРШИТЕЛЯ ! ! !

ТРЯБВА ДА СЕ ВЪРНЕ СМЪРТНОТО НАКАЗАНИЕ, НЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ ТАКА, НЕ СЕ ЖИВЕЕ С УБИЙСТВА.

ИСКАМЕ ДА НИ РАЗРЕШАТ ДА ПОЛЗВАМЕ ОГНЕСТРЕЛНО ОРЪЖИЕ ИЛИ СРЕДСТВА ЗА САМОЗАЩИТА-ЦИГАНИТЕ И НАРКОМАНИТЕ СА НАГЛИ НЕ МИСЛЯТ КАКВО ПРАВЯТ КАТО СЕ НАДРУСАТ ВАЖНОТО Е ЧЕ ВЪРШАТ НЕЩО КАТО ИМ МИНЕ ЕКСТАЗА ОСЪЗНАВАТ ЧЕ СА ИЗВЪРШИЛИ ГАДОРИЯ-ДА СЕ РАЗРЕШИ НЕЗАБАВНО ПОЛЗВАНЕТО НА ОГНЕСТРЕЛНО ОРЪЖИЕ ВМОМЕНТА СМЕ В СЪСТОЯНИЕ НА КРАЙНА МЯРКА НАПАДАТ НИ ВСЕКИДНЕВНО ЦИГАНИ ОБИРАТ НИ ПО СПИРКИТЕ ИЗНАСИЛВАТ НИ ПОЛИЦИЯТА ВЪОБЩЕ НЕ СЕ МЕСИ-АКО НАПРАВИШ ЗАБЕЛЕЖКА НА ПРОСЕЩО ЦИГАНЧЕ НАЙ-МНОГО НЕВРЪСТНИТЕ МУ БРАТЧЕТА ДА ТЕ НАПАДНАТ И ДА ТИ СЕ СЛУЧИ ГОЛЯМА СЛУЧКА-КАК ДА СЕ ПАЗИМ САМИ ОТ НАРКОМАНИ И ИЗРОДИ И ЦИГАНИ?ВАЖИ И ЗА ИЗРОДИТЕ БЪЛГАРИ ИМА МНОГО ОПАСНИ БЪЛГАРИ НАРКОМАНИ КОИТО КАТО СЕ НАДРУСАТ господ да ти е напомощ ако ги видиш?ДА СЕ ЗАБРАНИ ПРОДАВАНЕТО НА ДРОГА СМЪРТ ЗА ДИЛЪРИТЕ И НАРКОМАНИТЕ?

ГОСПОД ДА НИ Е НА ПОМОЩ ако вечер случайно срещнеш НАРКОМАН няма значение цигианин или бългларин - ЕДИН ДОЛ ДРЕНКИ СА ЗАТОВА СИ НОСЯ ШПРЕЙ МИСЛЯ ДА СИ ВЗЕМА и сгъваем нож за всеки случай ще си купя и електро шоково устройство за самозащита. ЧЕ ВЗЕ ДА МИ ПИСВА ОТ НАРКОМАНИ

Тази правителствена инфантилност и шибан хуманизъм към убийците и останалите разбойници ще ни затрият като народ. Трябва да се въоръжаваме и да раздаваме лично правосъдие. Нужни са ни КККланове, които да бесят бандитите по дърветата и тези, които ги защитават.

Това е демокрацията която искахте сини роби-БЪДЕТЕ щастливи и доволни че ви управлява супер ченгето и он е дядо дядо Боко краля от село Банкя край СОФИЯ-пак гласувайте СИНИ РОБИ ЗА него да бачкате от сутрин до вечер като волове да живеете от високолоихвени кредити и да ви убиват НАРКОМАНИ ДЕЦАТА-СРАМ!

Защо не е превъзпитан в затвора, този бивш затворник. Защо не се страхува пак да влезне, защото на там отиват нещата, ако бъде намерен и съден. Възможно ли е следното: в затвора, родителя на момиченцето да е насилвал заподозрения извършител и той да мъсти след излизането си? Все въпроси, чиито отговори водят до политика, закони, управление на държава, и т.н.

За какви идиотии мислиш ти?

Лесбийките, като теб са още по-голямо зло.

чоевек без работа ли си, не ти се спи ли, защо така , защо мецаш така?

Говори на български а не на путеноидски. В азиатската кочина могат да те разберат с нечленоразделни псувни, ама тука не. та какв означава "мецащ"?

Откъде полиция знае кой да заподозре? А?

Да, смърт! Толкова по напред ли сме в морала от америка, че там има смъртно, имат право на оръжие, тука няма!

означава бърбориш

Много сте силни във форума, ама колко от вас щяха да помогнат на детето, ако бяха наблизо? Ако чуете някой да вика, дали нямаше да си затворите прозореца, да се направите на 'ни чул, ни видял', за да не си разваляте спокойствието? А на любителите на пищовите - представете си всички идиоти около вас, законно въоръжени? Селските пияндета, ромските тарикати, нашите си мутри ... Дали ще ви е по-спокойно?

Брат ром ли е, или да?

Да го изпратят в приюта в Нови хан, там ще го превъзпитат, младо е, 20-год.момче или младеж, както нежно се изразяват журналистите.

означава бърбориш

нямам думи...

Полицията била осигурявала "обществен ред" на мястото на престъплението... Къде бяхте преди това бе некадърници. От сумати време ни баламосват с кибератаки, джендъри, чуми... А деца умират, после защо никой не остана на село... Абе знайте ли колко ме бърка дали е ром или гей или някой друг трансформър... Редът се изгражда. Това което аз наблюдавам е деградация на несъществуващият порядък. Абе на Бойко Тиквунски и на синовете му Цветния и Корнелиата. При бай Тошо беше друго

В тази азиатска кочина живеят християни, и то измъчени, дали кръв за освобождението ти от мюсюлманско иго. От тази кочина идваше нафта по 8,5 ст. литъра за да се отопляваш с нафтова печка, да караш без пари за гориво кола, от там идваха бели хубави рускини да си вкараш нещото в хубавите руси тесни котенца. Ти, тук мецащия, засрами се в исторически план, погледни в миналото си, и помисли: дали щеше да ми пишеш на кирилица, да ми отправяш забележки на родния ми език, ако не бяха "путеноидите". Защото европа на "кипитата" няма да те погледне и с кьораво око

брех как се нажижаш, пистолет пипал ли си?

Каак така, нали ако изнасиля, ще дойдат близките да ме утрепят, как така няма да има полза от оръжие. Естествено ще има престрелка, но дотам, след това няма да има изнасилвания, а най-вече ще има страх.

Все пак говорим за мангусти...

Мангусти!

Това, че за мен е невъзможно да проумея, как е възможно някой да извърши подобно нещо е едно на ръка, но като баща на малко момиченце, бих ги изкормил, като прасета.Ще ги режа парче по парче с усмивка на лицето без да ми мигне окото. Такива изверги, не трябва да съществуват.Това е отвъд всякакви граници.Не искам да си помислям дори, какъв ужас и колко страх е преживяло това ангелче преди да си отиде.Да не ми се мяркат пред очите такива, защото ще извърша невиждано зверство с такива животни, дори за да отмъстя за чуждо дете!!!

Много, ама много ми се иска някой смел журналист да насмете с въпроси ББ и Цацаров и всички тези слабоумници. Иска ми се да го попитат Бойко Борисов- КАК ПО ВРЕМЕТО НА ТОДОР ЖИВКОВ НЯМАШЕ ТАКИВА ИЗДЕВАТЕЛСТВА, МАКАР ЧЕ ИМАХМЕ И ЦИГАНИ? Хората живееха спокойно. Казвате, че имало Белене и било неправилно- те ви го сега правилното- като онзи американски идиот който не смята инциста и изнасилването за престъпление.

Дори да го осъдят, ще го хрантутим докато излезне и извърши същото. Категорично смърт и нищо друго. ЕС, ценности, педерастии.... ама тук е ориент и трябва бесило!

И преди 1989 г. имаше подобни престъпления, че и дори и по-жестоки, лично съм ги чел в архивите! Само че, тогава не им се даваше гласност по много причини.

НЯМАТЕ ПРАВО ДА ИСКАТЕ СМЪРТНО НАКАЗАНИЕ ЗА КОЙТО И ДА Е. ВИЕ ГОСПОД ЛИ СТЕ?

Какво значение има възрастта или пола на човека ?!? Зверско убийство на човешко същество, за което трябва да има смъртно наказание.

идиоти....

Ами как е в САЩ ?

То ти уй нямаш! Безйово педи което дори не е било в казарма има само путка или вагина като всяко педи или мекая китка която си мечтае за уйове да лапа!

Щерев ли си...., щурав ли си??? Чудя се как вие болните от политика я намирате там където я няма.

Като си ги чел, що не направи статистика поне

Ако е тъмнозелен извършителят Боеко няма да го пипне, че БХК ще го свали от власт.

Сто процента е циганин извършителят

ПСИХОПАТУБИЕЦ

МИЛОТО ДЕТЕНЦЕ АТИЯ ИЗРОДИДА ГОРЯТ В АДА

ВСЕ НЯКОЙ ТРЯБВА ДА ПОЕМЕ ТОВА ! Обратното е грях ...

ПРЕДИ ДВЕ СЕДМИСИ ВРУМЬНИЯ БЯХА ИЗНАСИЛЕНИ УБИТИ И РАЗЧЛЕНЕНИ ДВЕ ГОСПОЖИЦИ НАРОДА СЕ ДИГНА ШЕФОВЕ НА РУМЬНСКОТО МВР ПОДАДОХА ОСТАВКИ А У НАС НИЩО КУЧЕТО СИ ЛАЕ КАМИЛАТА СИ ВЬРВИ РАЗБЕРЕТЕ ГО ПОЛИТИЦИТЕ НЕ ИМ ПУКА ЗА НАРОДА БОГ ДА ГО ПРОСТИ ДЕТЕНЦЕТО ТОВА СА ИЗРОДИ

По времето на комунизма човешкият живот беше без стойност и за убийствата не се съобщаваше, за да не се злепоставя комунистическата действителност. А тогава не само че имаше убийства на деца от криминални елементи, но и нещо много по-страшно - комунистическите власти избиваха хиляди хора без съд и присъда, включително деца!

Все една и съща мантра повтаряте. Като е имало дори по-ужасни престъпления, така ли никой не е познавал жертвите им, за разлика от днес ???? Аз днес не познавам човек, който да не е станал жертва на престъпление, било кражба, било измама, обир, повреждане на собственост и т.н. Докато преди не бях и чувал за престъпност, камо ли да познавам жертва на престъпление. Да не би жертвите да са играели театър, а ? Да не би убитите, изнасилените да са възкръсвали и все едно нищо не се е случило ? Не можахте да излъскате уродливото лице на гнусната ви "демокрация" и най-безсрамно плюете по онова време, за чиито постижения само можете да си мечтаете. Добре, че поживяхме тогава, за да знаем какво е истински живот и радостта от него.