7-годишно момиченце е убито в сливенско село

Мъж е обявен за издирване, но не е ясно дали той е извършител на жестокото престъпление

Обратно в новината

Коментари - 7-годишно момиченце е убито в сливенско село | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма никакво значение от какъв етнос е детето или убиецът това е гнусно и отвратително престъпление. Най-добре ще е при издирването полицията "без да иска" да го разстреля. Другият вариант е затворниците в затвора да го накажат подобаващо.

Не знам какви правила нарушавам, че ме трият, а оставят други, много по-офанзивни коментари, но ще опитам отново, па да видим какви правила съм нарушил.. Вече е ясно кой е, изтекоха снимки на издирвания. Бял като сняг и с бръсната глава. Спрете да делите хората по цвят на кожата.

Във всяко село има високо дърво. Трябват още въже и столче. След като няколко изрода увиснат на въжето няма да има такива престъпления.

Особености на този етнос, не е необичайно.

На българския, искаш да кажеш. В други новинарски сайтове вече има снимка и е със супер бяла кожа. Ама вие само това знаете - да делите по цвят. Да не се окаже и наци, че на снимките, по които го издирват, е с бръсната глава.

Нали чухте вече за педофилията, Епщейн, Клинтънови, евреите и англосаксонския модел на управление на света изразено в ослепително светлата демокрация. Някои затова скачаха и резултата е този.

Избирател на ГЕРБ.

Държавата е виновна и нетолерантните хора които отхвърлят бившите затворниците от обществото, това е неговия протест.

Бог да прости тази чиста душа! Чада, чета разни промени в програмите в училищата, но нищо няма да помогне пред безотговорни родители. Онзи ден в градинката едно дете си играеше с мойто внуче. По едно време си тръгваме а детето остава само.Пита го баба попадия къде е майка му,а то безгрижно вдига рамене и казва,че е някъде "на кафе". Детенцето беше приблизително на същата възраст.

ми на 8 тебе само за ръчичка ли те водеха? аз на тая възраст излизах сутрин и се прибирах вечер

Ако искаш си остави детето и изобщо да не се прибира. Резултата го виждаш какъв е.

Бог да прости детето, ужас, какво ли е преживяло, тази държава стигна дъното, Оруел в книгите си каза неща, които чак сега разбирам, и едно от тях, че има изход, просто хората трябва да го пожелаят и да бъдат единни, защото са повече!

То па в другите държави, към които все потегляте от терминал две, не стават такива неща сякаш! За съжаление такива неща става и винаги ще стават, защото навсякъде има психично болни хора - просто в нормлните държави за това се говори и родителите по един или друг начин са принуждавани да се грижат за децата си или те им се отнемат, в останалите държави проблемът се замита под килима, никой не иска да говори за това поради срам или защото ако се говори, трябва да се свърши и работа... психопатите също са част от хората - внимавайте какво си пожелавате. Бог да прости детето без значение от кой етнос е.

Да, но в такава малка държава не е нормално всеки ден, всеки да се случва това!

Само да попитам, ако детето не е от малцинствата, как се е оказало само някъде без възрастни, че да го прилъжат и убият? Кой днес си пуска децата да скитат на воля? Аз като дете ходех с тумбата по цял ден навън, на село по околните баири до вечерта, ама сега времената са други. Как детето се е оказало само?

ДО ГОСПОЖА МАЙКА ГОСПОЖО ПСИХОПАТИТЕ ИЗРОДИТЕ САДИСТИТЕ НЯМАТ СЬВЕСТ ТЕ НЕ ИЗПИТВАТ ЧОВЕШКИ ЧУВСТВА А ТОЯ Е ИЗРОД

Не искам да повярвам, че това се случва...Не познавам детенцето, но просто не мога да спра да плача. Милото... Просто в такива случаи мисля,че трябва да има смъртно наказание и всички, където ми се правят на много хуманни с приказки от типа, че никой няма право да отнеме живот и т. н., искам да ги попитам ако им се беше случило на тяхното дете, щяха ли да бъдат толкова извисени? Аз не-бих го убила изверга с голи ръце, пък нека съм грешна, нека ме мислят и мен за изрод и жестока. Такива изроди не трябва да се оставят да живеят и размножават. Не искам да отидат в затвора, защото не искам да ги храня. Предпочитам тези пари да отидат за болни деца... Боже как може да нараниш такова малко дете, що за жестокост. И после този ще го дават как ще се обяснява, че съжалява, че ще си изтърпи наказанието, като оня лилавия дето изнасили и преби до смърт журналистката от Русе...

Не се кахъри много !

Детето не е от малцинствата.Горкото ,жестоко са се гаврили с него.

И издирваният също не е (вече изтекоха снимки и е БЯЛ, с бръсната глава), но на някои хора им плащат да разпалват расова омраза.

ПРЕДИ ДВЕ СЕДМИСИ ВРУМЬНИЯ БЯХА ИЗНАСИЛЕНИ УБИТИ И РАЗЧЛЕНЕНИ ДВЕ ГОСПОЖИЦИ НАРОДА СЕ ДИГНА ШЕФОВЕ НА РУМЬНСКОТО МВР ПОДАДОХА ОСТАВКИ А У НАС НИЩО КУЧЕТО СИ ЛАЕ КАМИЛАТА СИ ВЬРВИ РАЗБЕРЕТЕ ГО ПОЛИТИЦИТЕ НЕ ИМ ПУКА ЗА НАРОДА БОГ ДА ГО ПРОСТИ ДЕТЕНЦЕТО ТОВА СА ИЗРОДИ

Ми,хайде,вдигай се де. ! Недей стоя само да дращиш по компютъра !

какво ще стане?Нали помним ,,борческите"времена когато на власт бяха червените крадци

МИЛОТО ДЕТЕНЦЕ АТИЯ ИЗРОДИДА ГОРЯТ В АДА

ПСИХОПАТУБИЕЦ

Сто процента е циганин извършителят

Не е, обаче - вече има снимки.

Ако е тъмнозелен извършителят Боеко няма да го пипне, че БХК ще го свали от власт.

НЯМАТЕ ПРАВО ДА ИСКАТЕ СМЪРТНО НАКАЗАНИЕ ЗА КОЙТО И ДА Е. ВИЕ ГОСПОД ЛИ СТЕ?

идиоти....

Ами как е в САЩ ?

ВСЕ НЯКОЙ ТРЯБВА ДА ПОЕМЕ ТОВА ! Обратното е грях ...

Дори да го осъдят, ще го хрантутим докато излезне и извърши същото. Категорично смърт и нищо друго. ЕС, ценности, педерастии.... ама тук е ориент и трябва бесило!

Много, ама много ми се иска някой смел журналист да насмете с въпроси ББ и Цацаров и всички тези слабоумници. Иска ми се да го попитат Бойко Борисов- КАК ПО ВРЕМЕТО НА ТОДОР ЖИВКОВ НЯМАШЕ ТАКИВА ИЗДЕВАТЕЛСТВА, МАКАР ЧЕ ИМАХМЕ И ЦИГАНИ? Хората живееха спокойно. Казвате, че имало Белене и било неправилно- те ви го сега правилното- като онзи американски идиот който не смята инциста и изнасилването за престъпление.

И преди 1989 г. имаше подобни престъпления, че и дори и по-жестоки, лично съм ги чел в архивите! Само че, тогава не им се даваше гласност по много причини.

Като си ги чел, що не направи статистика поне

Все една и съща мантра повтаряте. Като е имало дори по-ужасни престъпления, така ли никой не е познавал жертвите им, за разлика от днес ???? Аз днес не познавам човек, който да не е станал жертва на престъпление, било кражба, било измама, обир, повреждане на собственост и т.н. Докато преди не бях и чувал за престъпност, камо ли да познавам жертва на престъпление. Да не би жертвите да са играели театър, а ? Да не би убитите, изнасилените да са възкръсвали и все едно нищо не се е случило ? Не можахте да излъскате уродливото лице на гнусната ви "демокрация" и най-безсрамно плюете по онова време, за чиито постижения само можете да си мечтаете. Добре, че поживяхме тогава, за да знаем какво е истински живот и радостта от него.

По времето на комунизма човешкият живот беше без стойност и за убийствата не се съобщаваше, за да не се злепоставя комунистическата действителност. А тогава не само че имаше убийства на деца от криминални елементи, но и нещо много по-страшно - комунистическите власти избиваха хиляди хора без съд и присъда, включително деца!

Избивали са тези които са убивали... включително и деца. МВР дори имаше музей в който водеха учениците за да ги запознават именно с деянията на злодеите за да не повтарят техните дела.

Лелееее, болен мозък си, лекувай се пишман демоКраДе. Кажи днес каква стойност има човешкият живот ? Всички знаем отговора: НУЛЕВА !!!

Добре, имало е ужасяващи престъпления и през соца. Но нали уж го сменихме за по-добро и по-хуманно време и отношения. Но не е така, като гледаме съвременността си. Доволна ли сте от това? Аз и хората около ме не са.

Проста си, заблудена си, смотана си.

Това, че за мен е невъзможно да проумея, как е възможно някой да извърши подобно нещо е едно на ръка, но като баща на малко момиченце, бих ги изкормил, като прасета.Ще ги режа парче по парче с усмивка на лицето без да ми мигне окото. Такива изверги, не трябва да съществуват.Това е отвъд всякакви граници.Не искам да си помислям дори, какъв ужас и колко страх е преживяло това ангелче преди да си отиде.Да не ми се мяркат пред очите такива, защото ще извърша невиждано зверство с такива животни, дори за да отмъстя за чуждо дете!!!

Мангусти!

Все пак говорим за мангусти...

Полицията била осигурявала "обществен ред" на мястото на престъплението... Къде бяхте преди това бе некадърници. От сумати време ни баламосват с кибератаки, джендъри, чуми... А деца умират, после защо никой не остана на село... Абе знайте ли колко ме бърка дали е ром или гей или някой друг трансформър... Редът се изгражда. Това което аз наблюдавам е деградация на несъществуващият порядък. Абе на Бойко Тиквунски и на синовете му Цветния и Корнелиата. При бай Тошо беше друго

Полицията няма превантивни функции. Ако ти примерно искаш да ме убиеш никой не може да те спре. Полицията единствено може (евентуално) да издири и залови извършителя и да го предаде на прокуратурата. И това е по цял свят така.

нямам думи...

Да го изпратят в приюта в Нови хан, там ще го превъзпитат, младо е, 20-год.момче или младеж, както нежно се изразяват журналистите.

Брат ром ли е, или да?

Много сте силни във форума, ама колко от вас щяха да помогнат на детето, ако бяха наблизо? Ако чуете някой да вика, дали нямаше да си затворите прозореца, да се направите на 'ни чул, ни видял', за да не си разваляте спокойствието? А на любителите на пищовите - представете си всички идиоти около вас, законно въоръжени? Селските пияндета, ромските тарикати, нашите си мутри ... Дали ще ви е по-спокойно?

Каак така, нали ако изнасиля, ще дойдат близките да ме утрепят, как така няма да има полза от оръжие. Естествено ще има престрелка, но дотам, след това няма да има изнасилвания, а най-вече ще има страх.

Защо не е превъзпитан в затвора, този бивш затворник. Защо не се страхува пак да влезне, защото на там отиват нещата, ако бъде намерен и съден. Възможно ли е следното: в затвора, родителя на момиченцето да е насилвал заподозрения извършител и той да мъсти след излизането си? Все въпроси, чиито отговори водят до политика, закони, управление на държава, и т.н.

За какви идиотии мислиш ти?

Откъде полиция знае кой да заподозре? А?

Това е демокрацията която искахте сини роби-БЪДЕТЕ щастливи и доволни че ви управлява супер ченгето и он е дядо дядо Боко краля от село Банкя край СОФИЯ-пак гласувайте СИНИ РОБИ ЗА него да бачкате от сутрин до вечер като волове да живеете от високолоихвени кредити и да ви убиват НАРКОМАНИ ДЕЦАТА-СРАМ!

Тази правителствена инфантилност и шибан хуманизъм към убийците и останалите разбойници ще ни затрият като народ. Трябва да се въоръжаваме и да раздаваме лично правосъдие. Нужни са ни КККланове, които да бесят бандитите по дърветата и тези, които ги защитават.

ГОСПОД ДА НИ Е НА ПОМОЩ ако вечер случайно срещнеш НАРКОМАН няма значение цигианин или бългларин - ЕДИН ДОЛ ДРЕНКИ СА ЗАТОВА СИ НОСЯ ШПРЕЙ МИСЛЯ ДА СИ ВЗЕМА и сгъваем нож за всеки случай ще си купя и електро шоково устройство за самозащита. ЧЕ ВЗЕ ДА МИ ПИСВА ОТ НАРКОМАНИ

ИСКАМЕ ДА НИ РАЗРЕШАТ ДА ПОЛЗВАМЕ ОГНЕСТРЕЛНО ОРЪЖИЕ ИЛИ СРЕДСТВА ЗА САМОЗАЩИТА-ЦИГАНИТЕ И НАРКОМАНИТЕ СА НАГЛИ НЕ МИСЛЯТ КАКВО ПРАВЯТ КАТО СЕ НАДРУСАТ ВАЖНОТО Е ЧЕ ВЪРШАТ НЕЩО КАТО ИМ МИНЕ ЕКСТАЗА ОСЪЗНАВАТ ЧЕ СА ИЗВЪРШИЛИ ГАДОРИЯ-ДА СЕ РАЗРЕШИ НЕЗАБАВНО ПОЛЗВАНЕТО НА ОГНЕСТРЕЛНО ОРЪЖИЕ ВМОМЕНТА СМЕ В СЪСТОЯНИЕ НА КРАЙНА МЯРКА НАПАДАТ НИ ВСЕКИДНЕВНО ЦИГАНИ ОБИРАТ НИ ПО СПИРКИТЕ ИЗНАСИЛВАТ НИ ПОЛИЦИЯТА ВЪОБЩЕ НЕ СЕ МЕСИ-АКО НАПРАВИШ ЗАБЕЛЕЖКА НА ПРОСЕЩО ЦИГАНЧЕ НАЙ-МНОГО НЕВРЪСТНИТЕ МУ БРАТЧЕТА ДА ТЕ НАПАДНАТ И ДА ТИ СЕ СЛУЧИ ГОЛЯМА СЛУЧКА-КАК ДА СЕ ПАЗИМ САМИ ОТ НАРКОМАНИ И ИЗРОДИ И ЦИГАНИ?ВАЖИ И ЗА ИЗРОДИТЕ БЪЛГАРИ ИМА МНОГО ОПАСНИ БЪЛГАРИ НАРКОМАНИ КОИТО КАТО СЕ НАДРУСАТ господ да ти е напомощ ако ги видиш?ДА СЕ ЗАБРАНИ ПРОДАВАНЕТО НА ДРОГА СМЪРТ ЗА ДИЛЪРИТЕ И НАРКОМАНИТЕ?

ТРЯБВА ДА СЕ ВЪРНЕ СМЪРТНОТО НАКАЗАНИЕ, НЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ ТАКА, НЕ СЕ ЖИВЕЕ С УБИЙСТВА.

СМЪРТ ЧРЕЗ ОБЕСВАНЕ НА ИЗВЪРШИТЕЛЯ ! ! !

За хора, който посягат по такъв начин на дете трябва да има смърно наказание. То това не са и хора.

Които.. просто косата ми се изправи от тази новина

Какво значение има възрастта или пола на човека ?!? Зверско убийство на човешко същество, за което трябва да има смъртно наказание.

тъмнозелени?!

филипинеца дутерте казва такива ще ги беся по 2 пъти. понеже ми харесва.

Мъжете са най-голямото зло на тази Земя.

Лесбийките, като теб са още по-голямо зло.

Милото ангелче!