Коментари - 7-годишно дете загина при катастрофа с пиян шофьор | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

лилия, намери си друга работа бе момиче! в твоя случай дори проститутка ще е по приемливо от журналистка!

Мен пък катастрофа ме не лови, понеже си стоя само в къщи, оттук си работя, тук ми доставят поръчките с храна, всичко. За този "вирус" лек няма, ни ваксина, ни хапчета, ни маски помагат. Затова си дръжте децата у дома, ако можете, наемете им частни учители и аниматори да ги забавляват. Иначе ги губите. Те вън ги дебнат и деноношно са им на мушката. Щом и ченгетата се отчаяха и пропиха......

Какъв се явява на тия деца? Педофил или баща? Що не напишете?

Вярно, че по това време в колата му най-вроятно са ву деца. Ама може да не е така и да не е той бащата. Не знам каква причини може да те накара пил да се качиш в колата с две деца. В селата няма дринкен драйв, но все ще се намери един с по-малко промили да ти помогне. И ако чак толкова има нещо - на задната седалка, с колани и да кара с 60-65 км. Нямаше а се избият. Но най-добро е свои или чужди, ти или друг, ве се качвай на МПС като си пил.

Айше, чачвето че го лекуваме или че си правим ново?

Еми, като ни е такава културата, такова ще е всеки ден... Детето не е починало от катастрофа, а от простотия...

Напълно нормално!

В Хрищени чyгyнuтe са 30% и като се има предвид, че е бил пиян докато е карал 2те си деца във час, в който е трябвало да спят - заключението ми е, че останахме с едно ман.алче по-малко.

на шАфьора каква е?

А сега родата дали ще атакува спешното?

Ко?Нье!

Да се качиш зад волана, употребил алкохол, само по себе си е страшна безотговорност.. Но да се качиш пил + с две деца в колата, ме шокира... Да почива в мир детето :(

3 години условна и 6 месеца без книжка смятам за достатъчно сурово наказание. Разбира се, при споразумение ще се премине към по-лека присъда, все пак за сефте му е на водача....

Техническото средство отчита стари проби.

Дано да са цигани.

Е, все пак само трима загинали за денонощие. Вече дава резултат крутите мерки дето ги взе правителството.

Кво е тва Крути

Хубаво е всички да прочетат новината. 7 годишно дете го няма. Пийте, но не карайте след това. Умни хора сте, пораснали. Инциденти се случват, но това е умишлено убийство. Качил се е да кара с умисъл. Светъл път на детето, дано родителите му някак преживеят станалото. Просто не карайте пили алкохол.

Какво щеше да стане от това дете като порасне?

Наясно съм, че сте способни да обезсмислите и най-добронамерения коментар. Няма нужда да се показвате под такава новина. Можеше да стане всичко на теория. На практика вече не може. Най-малкото можеше добър човек да стане.

Те само пияните сигурно правят катастрофите.Моят съвет е : Пил непил,карай внимателно !

МалКоyмнико, НИКОГА не трябва да караш пил! Какъв УЙ трябва да ти го набие в кyхaтa лейka?

Задължително стават добри хора! Правите се на наивни, ама не ви вярвам изобщо. Много такива "добри хора" съм виждал в живота си.

Ами да ти обясня, без да обяснявам по какъв повод и защо имам повече вяра на една конкретна циганка, отколкото на който да е. А съм човек, който безкрайно цени личното си пространство и е недоверчив. Та за тази циганка, която ми е доказала какъв човек е, бих направила всичко, за да и помогна. Възпитана, добра, честна и така си е възпитала и децата. Като започнете така да делите хората. Или моят ум не го побира или вашият е малко. Залагам на второто. Почивай в мир дете.

Е той е най-вероятният родител. Ако не е защо са си оставили детето на пиян шофьор.

Подчовешка Кочина. Идва ред на един етичен въпрос - редно ли е в тази подчовешка Кочина да се създават деца, които или ще пострадат или най свой ред ще станат тежка форма дебили поемащи щафета продължение на свинщината?

Тука нямат етика да носят отговорност за действията или бездействията на подчинени. За влизане в силовите структури има опашки от братя, братовчеди, авери. Всичките малоумници със стремежи да са голямата работа с палка и в униформа. Ние сме виновни, че търпим!

Значи много от хората си пият и карат след това. Полицаите си продават дрога и прикриват престъпления и престъпници! Нещо, наистина не е наред! Оставки някой да си даде?! Вътрешен министър, президент и другарите са отговорни за тези престъпления, те управляват! Това се случва особено последните 2 години!!!

Мммне. Това се случва в последните 70 години. Със засилване и спадане.

Исках да напиша предния си коментар като реплика към Вас, ама нещо обърках бутоните. Те така...