7,1 по Рихтер на границата между Казахстан и Китай (видео)

Към момента няма информация за разрушения, жертви и пострадали

Обратно в новината

Коментари - 7,1 по Рихтер на границата между Казахстан и Китай (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изкопал дупка 12 км пъхнал шашки барут и жилязу и дръпнал фитиля. Бат Бойко кихнал и ето земетресение.

Киргистан е държава, различна от Казахстан. Това е територия обитавана от китайци-мюсулмани, говорещи диалект, но се води държава в рамките на ОНД.Богата на петрол, газ, злато и диаманти.Някъде от там тръгва и Хан Исперих, много преди тази територия да се именува - СТАН.

Хан Исперих не тръгва от Киргистан, което е версията на комунистическата история, заявена в СССР. Аспарух си е от нашия регион, като изконните ни земи са широка Тракия, с известно изнасяне на север и изток в различни пеироди, но не далеч от днешната ни Родина. Налага се да спрем да цитираме историята, която сме учили, за да влезем в час. Българите са упоменати сред тракийските племена още близо до начлото на първото хилядолетие в писмени източници на Източната римска империя, по-късно наречена Византия. Генните проучвания показват същото. Освен това християнството е било в зеимте ни столетия преди покръстването. Историята е друга, когато ти я пише друг или друг ти заповядва как да си я пишеш. Ако знаеш колко експедиции е имало, за да намерят корените на прабългарите из Азия, и колко са се връщали с празни тетрадки... А 'тетрадките' са писани във Византия и си е написано всичко. Били са по-обективни от ЦК на КПСС :-)

Фея ли си или най-обикновен съветски педерстст?

И тук се усети много силно На прането на двора Му паднаха щипките

Чак пък да са се разтревожили в Астана трябва целия Казахстан да се е разтресъл барабар с Байконур.

Астана е на повече от 1000 км. от епицентъра така, че няма как да го усетят.

Ако удари 7.1 в България с тия коптори на тройни цени строени от сигани, щот турците работят зад граница, ще е мама мия. И не само новите. Тия до 2000 се строяха от мутрите с турски цимент и арматура. Повече от половината българи живеят в панелки, на които отдавна им изтече гараницията. Най старото строителство до 1980 г. е по стандарт 6-та степен по рихтер, но като се има предвид огромната амортизация в годините правете си сметката ква трагедия ще е . Пази боже !

Няма по-властна сила от природата!