17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И тука е пълно с черепарски тролчета :) Скачат от тема на тема като мухи на лайно :)

е форумът?

На връх мъде :)

Не намалява? Ето ги по дни, вие кажете дали броят не намалява. 4.05: 649 3.05: 662 2.05: 670 1.05: 674 30.04: 682 29.04: 697 28.04: 714 27.04: 724 За една седмица спадът е с над 10%, обаче не намалявал...

Нали трябваше да има фази. Минаха лекари, учители, хора на първа линия, възрастните. Какво значи има много хора в реанимациите. Някъде има ли я изкарана статистиката по възраст. Би трябвало да са от 20 до към 65 г. болните. И защо още да има зелен коридор за за хора над 65 - всички би трябвало да са ваксинирани. Ако ли пък заразяват, защо ще се пускат ваксинирани от цял свят в България. И в същото време вчера даваха по ТВ как една жена на 89 чакала 3 ч. в зелен коридор за ваксина на общо основание. Защо?! Голяма бъркотия е.

За възрастните имах предвид, че има зелени коридори от 8.30 до 10.30 в магазините.

Няма вече!

ВЪВ ВСЯКА СВОДКА ТРЯБВА ДА СЕ АКЦЕНТИРА НА НАЙ–ЛОШОТО

ще се постараем пак да се осерем. Заведенията са претъпкани, за мерки дори не се сещат. В училищата също е доста разпасано вече. Добре че има все повече ваксинирани покрай преболедувалите и тази вълна няма да е толкова висока, но ще се проточи благодарение на безхаберието.

Доколкото се усра миналата година. Този вирус без мерки не вирее.

А не се ли усра?

Немааса плашите! Поечето са от преяждане с нетипично агнешко, че се облекчат и че им мине, ако не - по една клизма и па готои за Гергьовден.

аууу яко ще се мре

То, болните може да ги скриеш (за кратко), като намалиш тестването. Ама хората в интензивните и умрелите няма как да скриеш - те си мрат, въпреки стъкмистиката.

Умрели много лесно се крият. Хиляди умират от щетите на ваксините всяка година, но никъде не пишат че е се дължи на ваксината.

В България морят хората по болниците! Тук смъртността от ковид е гигантска,превърнаха обикновен вирус в опасен и смъртоносен,навсякъде по света е 10 пъти по ниска смъртността...

Бегай тогава некъде където е ниска, боклук!

Защо продължавате с тези статии? "Министър" Ангелов на 28.04.2021 каза, че Covid-19 НЕ е особено опасна инфекция! И вие ли искате да бъдете съдени? Ясно е, че при тази масова световна манипулация, след политиците, най-голяма вина за паниката сред част от хората имат МЕДИИТЕ. И ще си платите, каквато ви е сметката! :)

Тъпотията, обаче е много опасна инфекция. Ти си пример.

Няма мерки вече много време. И по улиците трупове няма.

Нека плашенето да започне - сега! Как горят трупове и т.н., нищо, че е на 115-то място в света по умрели на милион от ковид :)

Ти от плашливите ли си , та веднага мъркаш?

Общи приказки, всеки може :)

Пак играем с числата май

Не намаляват в реанимациите?!? 30.04. - 682, 01.05 - 674, 02.05 - 670, 03.05. - 662, 04.05 - 649.... Как точно си представяте намаляването? Утре да са нула, така ли? Това няма как да стане, но може да намалите изводите си, а най-добре спрете с манипулациите ВЕЧЕ!

Това даже не са манипулации. Имат пет-шест числа и трябва да измислят заглавие, което им звучи "ефектно". В 9 от 10 случая заглавието явно го съставя човек, чиито разбирания за "ефектно" се припокриват със "застрашително". Само от време на време дежурен се пада човек, който мисли позитивно и не се стреми да извлече някакъв уплах от числата, а да ги представи коректно. Като цяло тия статии, базирани само на бланкетните ежедневни данни, силно се обезсмислиха още преди година, но инерцията е могъща сила.

Знам те тебе, гражданино мърморков.

Също е могъща сила. Да видим кога ще ни удари вълната от празниците. Естествено много е трудно, от една страна са стъкмистиките по заданние, от друга има реална липса на данни. Нищо чудно стъкмистиката да се окаже с понижени стойности въпреки омазаната и логика. Мерките у нас не се спазваха като бяха активни. Сега идват балове, слънчице и илюзиите стават основен двигател в оценката на реалността. Българинът просто е свикнал да мре и мрънка щото някой му спира табиетите. Дълбоко в себе си всички са наясно, че има проблем, но инерцията на подсъзнателните нужди си тегли по течението и никаква форма на данни не е в състояние да убеди мечтателите.

Обединете се и му постройте храмове :)

Всички ИЗКУСТВЕНИ щамове до момента минаха и през България. Масово измиране НЯМАШЕ! Повечето хора дори НЕ се разболяхме, а уж преминахме през 3 вълни с ПОЛУмерки. И министърчето си каза, че ковидчето НЕ е особено опасна инфекция! :)