Коментари - 63-годишен криминално проявен преби до смърт жена си във Врачанско | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Там, в този прекрасен край, хората освирепяха от нищета и недоимък. Много мъка, болка и отчаяние. Безднадеждност. Тъжно...

Такова село Искра във Врачанско няма.

Ех, жени! Защо оставате с такива мъже? Напускайте ги още при първия признак на такова поведение, моля ви! Дори и да не ви убият, няма да имате никога нормален живот с такива. Мир на душите на тези убити жени!

Всеки ден убита жена.Всеки домашно насилеу!идецатя им такива растат и такива стават. Държавата нещо несмята ли да направи по въпроса!

Държавата да се меси в семейните отношения ли? Би трябвало според мен да респектира здраво насилниците. А на убийците да дава максимални присъди. Ама нали мнозинството беше против защитата на жертвите на домашно насилие (Истанбулската конвенция) ? Значи държавата се държи точно както мнозинството иска. Да им дава да си бият жените и децата на воля.

Убитите или "починали" мъже са много повече, но жените използват по-изтънчени методи.

Дриопитеци! Всичко оправят с бой! Ненужни двукраки, които изкарват собствената си нефелност чрез побоища. Родители внимавайте какво причинявате на децата си! Утре като станат големи хора ще бъдат ей такива отрепки, заради лоша домашна среда и липса на правилно възпитание. Прост народ няма как да възпитава нужни хора.

Четеш и онемяваш от брутално гнусен словоред, показващ ужасяващата умствена нищета на списващия служител на ДИРНИК БГ!!! "Той е криминално проявен за престъпление против горски фонд. " Да преведа за драскащия за да знае какво да пише : МъжЪТ е криминално проявен! Залавян е за незаконно добиване или сеч на дървесина!! Кой горски фонд бе другари и другарки, тоя израз се използва в учебниците на лесотехниците и специалистите по горите!!!!!

Да,изключително неграмотни и най-лошото е ,че даже не ги е срам.

Тъпи списвачи, къде във Врачанско има село Искра бе да ви таковам? Най-близкото населено място с нещо подобно в името е с.Искрец, Свогенско, което е в СОФИЯ ОБЛАСТ! Във Врачанска област НЯМА ТАКОВА СЕЛО ИСКРА!!!!!!! Въобще от списващите в тоя сайт има ли някой който да не е завършил помощно училище по милост или да има IQ по-високо от 50?

Проблемът, е че жените си падат по Криминално проявени.

Горският фонд да бере ,а оная не си държал краката затворени.

Никой няма да бие, пребие или убие "златната си кокошка". Помислете ! Не е била стока, затова си е намерила, това, което е търсила. Щом жена не разбира от добро, ще разбере от дърво са казали нашите предци от векове и са били много прави, защото те това са го изпитали и преживели на гърба си.

Шейсет годишни се бият до смърт. 37 годишен, с три деца, убива майка им... Тоя народ се побърка!!!

Жените се побъркаха и мъжете вече нямат нерви да търпят. Жените станаха огън и барут, неверни, устати, злобни същества, без никъв интелект, тактичност и деликатност. Жената от момиче трябва да бъде възпитавана от своята майка на смирение, търпимост, респект и уважение към съпруга си, а не да му се звери като избесяло куче, да му отваря уста голяма като на гараж врата и да съска като змия.

т.е. като роб. Ей, що не си се родил жена да разкажеш пак. Мизерник!

И кротко и смирено да чака мъжа и да я утрепе...

Са мнгали.Защо ни ьанимавате с мангалщините им и го изкарвате все едно всички мъже са така?

От къде си сигурен, че не са Ромеи?

Официално в Испания за 21година са 37 жени жертви на домашно насилие. Преди няколко години бяха около 60 годишно. Испания са 40 и няколко милиона от които поне 5 са чужденци, Мароко, Перу, Еквадор, Африка... Там примерно двойка възрастни н по над 80 г. И двамата с тежки здравословни проблеми, той я застрелва след което се самоубива и се пише домашно насилие.

Ти Испания не я гледай. Там закони има и за един шамар отиваш в панделата. Ти твоята си кочина гледай! Оскотели,прости,невъзпитани или възпитавани с насилие.....ей това тука няма оправия.

Ще плачете за руската дружба ,с американците толкова

джурналя, щяхте да ме учидите, ако бяхте публикували списък с десетки безплатни социални ресторанти в Севрозапада и и списък с десетки безплатни хранителни банки в Севрозапада!... а с такива новини, вече никого не учудвате защото европата преби българия и от побоя умряха над 3 милиона българи. но това за вас не е важно, нали така, а?

Епа кат не е слушала!

Така е, не ви щем ероценностите, предпочитаме да си бием жените и да пием ракия без акциз... Да почива в мир жената...

Във врачанско няма такова село Искра

Не мога да преценя дали винаги е имало такива битови убийства и просто не сме били информирани за всяко едно, не знам дали във всяка една друга страна процента е по-голям от при нас или по-малък че да драматизираме тук нещата, но определено последно време всяко едно убийство медиите го слагат на главна страница.

Като не може да прецениш, тогава земи и млъкни!

ми има си статистика! България 1.8 на 100 000 души население! щатите 5.3 на 100 000 население рассия 10.6 на 100 000 население а ония в латинска америка 70 до 85 убити на 100 000 население чехия 0.8 австрия 0.5 на 100 000 души!

Не, не е случайно. Така медиите манипулират обществото. Всяват паника. Изпълняват се интереси на олигарси и чужди държави. В повечето държави новините са балансирани и подобни битовизми не са на фокус. Тук обаче са заели централно място.

Ако махнем убийствата в един определен етнос сигурно ще сме на последно място в света

Как да дойдат инвеститори от цивилизования свят в тази Клоака на дегенерати, а??

Клоака е от такива манга.и като тебе !!!

Сигурно е възрожденец. Те обичат доброто старо патриархално семейство където мъжа има право да бие жената като се напие вечер.

и сутрин докато още не е пил също има право да я млати

"криминално проявен за престъпление против горски фонд"!!?? тоя какво ли е направил на ония горски фонд?? явно радостина димитрова се старае да надмине лиля чалева

Нека сега на дедото да му се върне в затвора.

Абе няма такова село Искра във Врачанско. Нещо тука бъркате. Има такъв случай в село Горно Пещене.

По тия места се движиш само в кола по възможност бронирана и като на дафари винаги със заключени врати джамци и шибедахъ

А картечаря на шибидаха защо го знабравяш? То йе важна част от оцеляването шп отия места.

Аз ви казах.

Много го е нервила

Щом стане нещо такова - значи са цигани. Е, те са си такива. Ако все пак е неопровержимо, че е българин. Тя си го е просила! И освен това, тоя е изключение. Ние като ги биеме внимаваме да не оставят следи. Камо ли да ги убиваме...

Можеш л ида смяташ нещо повече от 1 + 1 = 2? Ако се окаже българин, това не би проминила факта, че в 1000 подобни случая 999 не са българи. Разбираш ли какво значи "типично" и какво "изключение"?

Как ги преброи тези “999 от 1000”? Наистина ли знаеш за точно толкова случаи или си говориш наизуст? За такива неща трябва статистика преди дори да се започне сериозно да се мисли какви да са мерките, ама ние тук си я караме по системата “ха така”. Последните два случая са с криминално проявени. Дали не трябва да се замислят за това социалните служби (сигурен съм че у нас има на заплата за такава службица, но никога не съм чувал дали са свършили нещо)

Има,ли останали българи?

Историите на Северозападо...

Тука, у Българийката мила, не ти требва "Анимал планет"! Сичко е на живо.

90% от тезиу случаи са ромски. И вместо да говорите за "домашно насилие" и да пробутвате конвенции, които ще влошат ситуацията, е крайно време да забележите слона в стаята - етрническия характер на насилието.

Значи, ако следваме пътя на твоята логика, няма нищо страшно в това да се приемат строги закони срещу домашното насилие. Ромите ще го отнесат сериозно, а дори може и хора да станат, а 10% болкуци от българите също ще бъдат респетирани малко и облагородение... Къде е проблема? Или се притесняваш, че някой ще преиграе и тия 2-3 шамара на седмица с които дисциплинираш жената ще ги представят като домашно насилие също?

Проблемът е, че се опитваме да лекуваме ангина, като пращаме пациента на ортопед.

.

И какво ти е предложението тогава, кое е УНГ решението за тази ангина? Къде е проблемът да има по-строги закони за домашното насилие?

.

Престъпление срещу горският фонд?

Крал е дърва, както крадат ток вода и бакър от кабелите..

Ама е крал с каруца да речем. Тия дето крадат с камиони са бизнесмени и те магически не могат да бъдат санкционирани. Органите се оказват безсилни някак си...

Там по този край живеят човекоядци, пак добре че след като я е пребил не я е изял!!!! Северозапада!!

Село Искра във Врачанско няма! Убийството е във врачанското село Горно Пещене.

Изродите в действие - мазало... Не ти трябва да гледаш Last of us