62-годишната врачанка е убита с нож от зет й, който разбил вратата на жилището

34-годишният мъж не е криминално проявен. Причина за жестокото убийство са влошени семейни отношения

Обратно в новината

Коментари - 62-годишната врачанка е убита с нож от зет й, който разбил вратата на жилището | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За да разбие вратата е вдигнал бая шум.После я е клал,тя е пищяла.Абе какви съседи са това бе?!Да те заколят в къщи и никой да не дойде да те спасява?

Кат праскаш дъщерята не гледай към тъщата. Златно правило. Балдъзата може.

Ти си идиот. Май са те праснали по главата говедо.

Утре като излезе новината, че са правили секс кой ще е говедото?

Само условна за изстрадалия човек ! И да си гледа жената и бебчето !

войнстваща простотия и егоцентризъм. Вместо в затвора, пращайте го на фронта.

че кат му прикипяло, леле мале

Горкият зет ! Какво ли е преживял тоя човек, на какъв ли бавен огън е бил въртян, за да се реши на това ? Знае, че съсипва и своя живот. Криминално непроявен. Язык ! За зетя, де !

Пак язък !

Горкият изтерзан психопат, сигурно и в казарма не е ходил, затова е толкова бесен.

Този в затвора, бабата убита, бебето става само с една намачкана майка.

зет убил тъща си не е нищо ново! озадачаващото в случая, че дъщерята звъняла да чуе майка си и като не се свързала, отишла до а търси в 3.30 ч. !! кой нормален човек звъни на майка си посред нощите и като не и вдигне отива а да провери какво става? или щерката крие нещо

Сигурно се е срещнала с "мъжа си" и го е видяла в какво състояние е.

не ти ли идва на акъла, че зетя изобщо може да не е ходил там??

Стоката.

Разбирам го и не го съдя. както повечето по-долу ....

Не би ли трябвало да се каже " е убита с нож от зет Си"? Нямам претенции да говоря високо ниво български след над 20г само английски, но на мен поне не ми плащат да пиша статии в бг медии. Село и комплекси

Вратата разбита, извергът клал с нож и никой нищо не чул, не звъннал в полицията... Борован спи и вечно ще спи. Бог да прости жената...

По тези села крясъци и семейни скандали не са нещо необичайно. Ако викат полицията всеки път, когато съпруг налага жената, че му е сложила рога или когато съпруга налага пияния си съпруг, който се е прибрал поред нощ на четири крака... полицията лично ще дойде да им конфискува телефоните.

Разбрахме за селата и че си от скатавките. Кажи сега за град Враца какво е положението ?

Независимо от предпоставките, подобно нагло посегателство срещу законите на страната не може да бъде оставено безнаказано! Този зет трябва да понесе строго мъмрене или дори няколкогодишна условна присъда, с още толкова изпитателен срок (че да не повтори, ако отново сключи брак).

За теб баба за мен тъща дай ми втория пълнител

Пият, дрогират се, плющят се безразборно, убиват се. Тотално изтрещял 90% от народа.

Голяма простотия! И случката и някои коментари!

ейййй, Господи, нито майка да си - псувни до небесата, нито тъща, нито съпруга, нито в политиката - щипят те по ......, нито да избягаш - ще те стигнат, камо ли да се из........ - "единствен изход е смъртта".

хората тоталво изтрещяха...съсипа и своя и на детето си живот

Е нали това е целта на евро атлантическите идиоти. Колкото повече изтрещяли, толкова по добре. Виж САЩ, в Германия, Франция ... Държави населени с идиоти, наркомани, убийци. Нали това искахме.

Това тъщата е брутално средство за домашна инквизиция. Требало е да бега у време от този ад!

И сега заета го чака безметежно бъдеще....

Дотук коментарите показват деградацията на обществото ни щом можеш да отделяш време да пишеш пошли вицове под информация за престъпление и човешка трагедия или сам да подтикваш към насилие! Болно население!

Напротив - именно в това е превантивната роля на обществения морал. Защото основна функция на сватовете е да поддържат целостта на семейството и да помагат в отглеждането на следващото (по-следващо за тях) поколение, а не да смърдят и да тровят отношенията между съпрузите. Ако не можеш да преодолееш мисълта, че детето ти вече принадлежи другиму, поне се отдръпни и не му пречи. Уви, в нашата страна никой не обръща достатъчно внимание на психологическото насилие и не наказва проявленията му, докато те не получат материално изражение в образа на пресен труп.

Никой не принадлежи на никого. Психологическо насилие е възможно и между "съпрузите". И т.н.

Очевидно не е имало полицейски патрул на близо. или е било в труднодостъпен район... Дали да не помислим за закупуването и на полицейски хеликоптери? С полицейския хеликоптер може да поръчаме и един за сеирджиите .. пардон, журналистите...

Погребение на тъщата. Четирима носят ковчега, зетя води кученце, а зад него вървят над 100 мъже. Приближава се един и пита мъжа с кучето: - Кой погребвате? - Тъщата. - Какво е това куче? - То бутна тъщата от прозореца и тя умря. - Ще ми го дадеш ли за един ден да бутне и моята тъща? - Няма проблем, само че иди да се наредиш на опашката...

Дори не мога да си представя какво е да отглеждаш детето си и да знаеш, че баща му е убил майка ти ..

Каквато и прокоба да е тъщата, няма дори и най-малко право да й посегне физически, дори да я убие, що за изрод, та благодарение на тази жена се е родила жена му, а сега има и детенце, изрод...

Гнусни ваксъри, не се спряха.

Пич. Шъткам я от вратата и не може гък да каже. Убил я и ся ще я лежи.

Да бе мирно седяло... бъркала се е в семейния им живот.

Тъпако, жената си е живяла отделно в нейно жилище! Какво "бъркане" има тук??? На кривата ракета космоса и пречи! Сигурно жалкия нещастник е нямал и кинти и е идвал да дрънчи! Или е искал апартамента и и т.н. Егати примамите има по тия земи!

хехеххехе, само мъж който не е опитал семейния живот може да изръси подобна щуротия!! Жените искат да се бъркат на всякъде дори, по-умни и по-можещи от свекървата и бабата няма бе муни!!

Те може и да искат да се бъркат, но от мъжа зависи дали ще позволи! Ама като сте разлигавени поплювковци кой ви е крив!??!?

На мама мумчето си сложило плюсче