60 г. затвор за обирджиите на фирма, простреляли бизнесмен и брат му

Присъдите не са окончателни и могат да бъдат обжалвани пред Апелативния съд в Пловдив

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аржентинец. ...от 2015та. ——- Няма въпроси. —> режИ Главата на задунайВонята !

"" разноски за преводач в съдебното производство в размер на 43 826.95 лв. остават за сметка на бюджета на съда." -Какви са тези пари за превод? Това са минималните заплати за 7 години Корумпиран съд, продажни съдии юза двамата убити на мотор - пускат да си ходи турчина. а за двамата " предпримачи" - живи и здрави - 60 години затвор

джемал И фернандо ще изпшатят присъдените пбезщетения КОГАТО ЦЪФНАТ НАКЪМИТЕ! Може да ни УВЕДОМИТЕ когато това се случи...

А на онази мърла, дето прегази полицайчето в Пловдив, изпълняващ служебният си дълг - само 4 години. Сигурно не ги е лежала и са я пуснали.

Може да ги е излежала правилно и за това да са я пуснали

50 000 лв за преводач? Я им пишеш по още 20 години какво е това само 20г затвор за опит за убийство? За добро повечение след 10г са навън и пак ще стрелят и ще грабят!

Прочети по внимателно. Опит за убийство не е имало а само въоръжен грабеж и телесни повреди.

Браво, правосъдието работи. Хахаха

Кой не плаща,има присъди.А за парите от Сапард милиони няма закони.За Своге от некачествено построен път също,за хиляди убити по пъта ,по домовете,за далавери подпомагани от администрацията също няма една присъда.Да а за КТБ,за божков ,че не внесъл милиони и му позволиха да избяга и др.

"направените разноски за преводач в съдебното производство в размер на 43 826.95 лв. остават за сметка на бюджета на съда." Откъде накъде ще им плащам такава сума за превод.

Присъда,а за преватизацията изчакаха да мине давност и се сетиха,,уж де,,30гПРЕСТЪПНО БЕЗОТГОВОРНИ ПРОКУРОРИ,СЪДИЙ И ВСИЧКО ОПРАВДАВАТ.НИЕ ОБИКНОВЕНИТЕ ОСВЕН ПРОКЛЯТИЕ ДРУГО НЯМА

Ама съд, ама прокуратура! На 21.12.2015г. е извършено престъплението, днес, на 27.08.2020г. съобщават за присъда. Пет години близо жертвите чакат някаква присъда,, а често тя е дори оправдателна, несправедлива за много жертви и въобще за какви закони говорим, за каква правова държава? Виж, ако бяха ужасяващи престъпници като Иванчева да вземат цели 20 000лв. ли бяха подкуп, тогава жална им майка, ама те са само някакви си рецидивисти със скромни престъпления от сорта на обир и опит за убийство.

Сега дали пак ще се намери някой, който да сравни това углавно престъпление с вината на лелята, чието куче преди 2-3 дни нахапа дете?

Въоръжен грабеж преди 5 години!?Присъди сега!? Ами тя костенурка да беше,по-бързо би вървяла,отколкото правосъдието!

Не му върви на човека! 60г затвор! Така е - като не те съдят в СГС! Не можа ли да си издействаш там да ти гледат делото? Най- много с 1-2 годинки щяха да те осъдят!

Не бе! Не си разбрал. Това е като прогнозата за времето, през почивните дни ще бъде 30 градуса, 15 в събота и 15 в неделя. 60-те години са общо, не на единия.

43 бона за преводач ????!!!! Казваше ми мама да уча езици ама кой да я слуша :)

Ей ти уби рибата ... това го бях пропуснал.

Много плюете Борисов ама е достатъчно един журналист да го пита какво са превеждали за 43 хиляди лева и ще разформирова цялата администрация на съдилищата.

Това включва комисионната от обира. Пък и работата не е безрискова. Всяка от двете страни може да те опушка, докато превеждаш преговорите за отваряне на трезора.

AMI AZ YCHIH I SEGA SbM DOBRE !!! NEOBHODIMO E VAJNITE RESHENIA DA SE VZEMAT NAVREME !!! INACHE VSICHKO SI GYBI SMISbLA !!!

Въпросният С.С. е цигансkи барон в Пазарджик и доста търсен от гербаджиите преди избори да 'фърлят бюлетини в правилната урна.

ние от БСП никога не сме купували ромски гласове в Пазарджик за по 25 лева на глас

Има обаче нещо уважително в това да простреляш някой в крака и въпреки че е ясно като бял ден че ще свидетелства срещу теб и ще те вкарат в затвора за 20 години да не посегнеш на живота му.

Прокуратурата естествено за да покаже че търсенето на обективнат истина повдигнали обвинение за опит за убийство ... Интересно какво ще стане с повдигнатото обвинение за преднамерено убийство в случая с Милен Цветков?!

За над 10 години мнозинството на ГЕРБ и над 8 т.нар. "патриоти", "загрижените" БСП не намериха желание, време и капацитет да променят наказанията, за да има страх и превантивност сред престъпниците. Осъждан многократно, напада, прострелва пред деца и ... налагат поредна присъда все едно предишните са го възспряли. Налагат някакви глоби за физическо нападение, което едва не убива, а и до колко и как се изплащат ... никой в партиите не го касае. 30 години политиците ни не са хора

Стига хленчил.

Четвъртия е бил Че Гевара ... набирали са пари за революция

къде Ф.КАстро без 4.Гевара .. вива ла революсион

Фернандо Кастро пък откъде се взе. Каква е тая екзотика.

Толкова години за този грабеж А не мога да си представя на колко века трябва да буде осъден БорисоФ за неговият грабеж

Остава да установим от къде кога и как го е извършил.

минус минус ама в съда ги задават тия въпроси ... само с хвърляне на домати и яйца не се доказва вина.

Дайте им по 2 години условна, по стара българска традиция.

За убийство дават 3-4 години бре На кой прокурор и съдия са приятели тия жертви?

Нали!

Спокойно, с тия насърчителни присъди и техните деца ще го ядат, а те ще гледах от старческото легло и ще се проклинат