6 от новите камери за видеоконтрол в Перник са умишлено повредени

Подобно нещо не се е случвало в нито един град в страната досега, каза директорът на ОД на МВР

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По зле са само мангалите, ама кажи речи разлика, когато са зад волана...няма!

видин и монтана може би са по зле

Бай Таско е ял бобец и е думнал на излизане от Перник! Затова и ГоУфа му е без джамове!

Напротив и в Бургас си ги чупим!!!! А, с цел по-голям рушвет направиха от 2 ленти три тесни и се чудят защо шма катастрофи! Всичко е тарикатщини! Правете глупости, той народа няма да убива само жените и децата си винаги- веднъж ще му писне и ще стане мазало, като банкерката от Бургас! И от опита си с банките му вярвам на човека!

Кога ще стане това? Чак когато и на теб ти опре яйцето ли? На думи всичките сте големи, компютърни революционери. Иначе като стане проблем си гледате върховете на обувките. Голяма част от шофьорите винаги знае по-добре колко трябва да е ограничението в еди си коя отсечка отколоото съответните органи, които са го сложили там. До момента, в който не познае и стане белята. После естетвено пътят е виновен, маркировката е виновна, дъждът е виновен, Сорос и Путин са виновни, но никога говедото зад волана! Не разбират, че се опитват да карат колата на ръба на възможностите й, но това не е състезание. Защо трябва да се кара с максимума, който може колата да понесе без да се загуби контрол? Защо не се замислят, че всичко става - техническа повреда може да наложи внезапната ви реакция - защо не се движат с една умерена скорост, която би им дала възможност да реагират навреме? Ако все пак са решили да рискуват живота си защо не вземат мерки за безопасност? Питам ви хора, защо правите тези „каскади“ с износени гуми? На състезанията с износени гуми ли се кара? И вие с фалшивите ксенони, съсзнавате ли как подлагате на риск за живота му всеки един в насрещното? Вие знаете всъщност как заслепяват фаровете ви, защото сте ги снимали за някой форум. Защо не ви пука, че отсрещният шофьор кара среу вас на практика на слщпо? Хрумва ли ви, че е възможно да се забие във вас? Защо се режете след зеленото като на четвърт миля след като прекрасно знаете, че следващият светофар ще е червен когато стигнете? Защо смятате, че две секунди на червеното е разрешено? Знаете ли, че жълтото е забранителен сигнал? То не предупреждава, че ще светне червено, а ви задължава да спрете, защото ще светне червено. Осъзнавате ли, че управлявате машина с маса 1000/1500кг? Тръгнете с нормална крачка 5 км/ч и се забийте в капака на колата си. Сега си представете да се забиете с 30. Сега си представете да се забиете с 50. Сега си представете да се забиете с 80. Започвате ли да осъзнавате какво ще причините на пешеходеца когото ще блъснете? Понеже толкова много бързате, че дори не отчитате че ако това се случи ще останете без книжка, ще висите по съдилища, съседите цял живот ще ви шушукат? „Е тоз Петров, от Г вход, дето сгази човека, а ти не знаеше ли, ще ти разкажа подробно“. А като стане белята тогава мените по 10 бои и „Ох, много съжалявам, не исках така да стане! Ама как можа да стане така не знам. На всеки може да се случи“ Що за хора сте? Хора ли сте въобще? Прибирате се и целувате жената и детето и ако някой ви пита що за човек ще кажете „е ко е, аз не съм лош човек“.

Ауе камерите са се строшили сами,щот са се побъркале от бесни голфове,движещи със скоростта на светлината. Никой не може да ги спреее

Аз тези данни и без камери и статистика можех да им ги кажа. В цяла България е така. Въпроса е какво прави КАТ, за да се промени статистиката

Няма място за трагедий що останалите 40 са функциониращи!

Е пеуник, най големите селяндури...

Подобно нещо не се е случвало в нито един град в страната досега. Ти да видиш! Споко бе, скоро и в други градове на майка България. Нема а се пуашите. Кирката е приятел на всички камери.

Диагноза : "Перник...

Тази статистика е само за началниците и за политиците да има с какво да се оправдават или да се хвалят. На нас само ни показва за пореден път, че сме статисктика, а не човеци.

Доставчика им на интернет е тотална щета какво очаквате от тука има тука нема. Шефа на "випнет" е гаден наркоман и гей

Това са IP камери с 4G мобилна връзка. Мрежовата връзка се исигурява от мобилен оператор.

Само в Перник.... Браво на тези достойни граждани!

Сега за да оправят камерите ще бръкнат в моя и твоя джоб ! Дали им викаш още браво , селинджър нещастен !

tonk11

Това доказва, че пред винкела някой са по-равни!

Показателят "Недостатъци на пътните условия" показва, че процентите на пътнотранспортните произшествия, настъпили по вина на пътноподдържащите фирми, са много ниски. Основно катастрофи настъпват по пътища първи клас (47,86 %). Там е и най-високият травматизъм - 75 % от загиналите и 25 % от ранените. Единствената причина е, че КАТ съвсем умишлено оневинява собственика на пътя, с дежурното "Ако водача беше съобразил, че на пътя може да има дупка, щеше да намали скоростта и да оцелее!"

"Умишлено са повредени шест от камерите за видеонабюдение, монтирани на входовете и изходите на Перник" Една добра новина! Всеки да си носи спрей с боя и при възможност - знаете!

Добрата новина никога не идва сама. Следващия път като те изнасилят и като прегледат камерите за видеонаблюдение, точно тази пред която се е случило, ще бъде напръскана със спрей от извършителите.

Е нормално е за пеУник, оттам и мачка не трябва да си взимаш

"целта на системата е да осигури сигурност " сигурност и Перник ? Тия 2-те думи в 1 изречение НЕ съществуват и скоро няма да.