Коментари - 6 г. затвор за шофьора без книжка, убил балетиста във Варна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кво се пените, другарите казаха колко оценяват човешки живот в булгаристан - 5000 - максимум...я ти ги дадът я не... Тоя кадър е надежден консуматор - купува си всякакви дроги, пукница, и бензин, коли., кара без книжка - значи снася и Пее на милицията... А другия къв е бил - некъв балетист може и велосопедист, я спортист... не снася на съответните другари. ЕЕЕЕ?, кой е по ценен за статуквото, т.е. за другарите?

Очевидно е,че прокуратурата ще я протестира след като е поискала над средния размер след редукцията,ако е правилно записано,тъй като това означава да го накажат с максимумът от 15,за да са над средния размер от 9 години след редукцията и да са 10.По-вероятно да е поискала над средния размер - 9 години преди редукцията,т.е. имала е очаквания за 12,а след редукцията да са 8 и вероятно ще протестира присъдата,а защитата едва ли я обжалва,тъй като това действие може да предизвика протест от обвинението,а е и безсмислено да се обжалва с искане за справедливост,тъй като единственото смекчаващо обстоятелство - признанието е предвидена редукция след него,но и да не бе е недостатъчно за да е под средния размер от 9 години преди редукцията,но знае ли човек какво ще му хрумне - може и той да иска "при тати" както 18 годишният изнасили и убил бабата на 74 години от ... забравих откъде беше.

... по-долу го прочетох - от Бяла Церква е била убитата баба Петра на 70 години.

В никоя друга цивилизована страна такава присъда неможе да има, как така нямаш книжка, друсан си и си сляп и убиваш невинен човек при това гениялен артист. Трябва да си лежи поне 20 годинки да се осъзнае ужас

и подигравка: "Велосипедът на загиналия балетист пък ще бъде върнат на почернената майка." Явно няма вече нито един свестен адвокат и във Варна. Жалко...

що преди дали е имало - поименно ако може

То че 6 години са малко,малко са ма но оня балетист дето уби на пътя кво му дадоха?

Ето ЗАТОВА хората панически бягат от тази КОЧИНА наречена "държава"!!!!

Само 6 г. за такъв нагъл убиец???.... Такива са за въжето!!

след 3 ще излезе...няма друга такава смешна и жалка държава...

След 6 години ще се вдигне ли момчето от Гроба?

до всички мераклий, за отстрелване на политици и съдии. прочетете внимателно! ето как се прави: ако искаш да утрепеш некой, политик, съдия, враг, може да е 100% легално. 1. напиваш се и/или се дрогираш с поне 2 различни дроги, за по-качествен ефект. 2. подкарваш с 60-70 км/ч над разрешеното. 3. газиш набелязаната цел. лежиш 3 год, щото присъдата е 6 год, но ти си се държал добре и са те пуснали предсрочно...

За убийството минимум още 15г- 20г без право на предсрочно освобождаване

А какво получи пияницата убиец, всички знаете кой. Че и други покрай него, за да изглежда по малко скандална "присъдата".

Gal

Апелативният ще намали на 3 ....и за добро поведение ще излезе след година и половина....

Ще излезе на 28-29 години от затвора. Млад, здрав, готов да убива пак. Роднините на следващите жертви трябва да търсят възмездие директно от съдиите, наложили му тази присъда. И възмездието да е подобаващо ...

Съдиите се крият като мишоци. Пишат каквото им е платено и хоп зад униформените, дим да ги няма. Подло крият лицата си, няма ги по новините този и този съдия носят персонална отговорност за тази присъда!

Браво на съда, 6 години за убиец-наркоман.

Абе, то само изчитането на всичките му провинения, нарушения и регистрации, са в ПЪТИ по-дълги ,от колкото изчитането на Решението на "съда" !? А най -справедливо ще е ,този тъп,корав и як бик да маа с кирката в някоя мина ,толкова време ,колкото да може да изплати щетите за "кръвнина" ,престоя си зад решетките и разноските за разследването и делото.... Ако ще и след 5 години да излезе ,стига да е ...."Стахановец" . А не да "ЛЕЖИ" в затвора. "Лежането" си остава за УБИТИЯ от него ! Те това е ...СПРАВЕДЛИВОСТ !

Няма такова правосъдие, няма такава държава! :( Кое точно му е непредумишленото убийство по непредпазливост!!!!! Неправоспособен, дрогиран, с превишена скорост, избягал от местопрестъплението. Що за дебилни съдии и прокурори съдят в тази държава.... Умира един стойностен човек който допринася за цялото общество убит от един паразит...... от едно нищожество. ИСКАМ ДА СЕ ОТВОРИ ЛОВНИЯ СЕЗОН ЗА ПОЛИТИЦИ И СЪДИИ - КРАЙНО ВРЕМЕ Е.

Няма такава държава!!! 6 години за убийството на пешеходна пътека от човек шофирал без книжка с превишена скорост от 60 км/ч, дрогиран, който след това е избягал и се е укрил... Нама такава държава!!!

Ами ако след като излежи присъдата отново блъсне и убие човек при ПТП? Надали присъдата ще го превъзпита и промени! Този трябва да го обесят за назидание на същата пешеходна пътека!

Ако искате да убиете някого и да се отървете: Не го застрелвайте! Прегазете го на пешеходна пътека! В най-лошия случай ще лежите 3 години! И то само ако нямате чисто досие. Тогава сте с условна присъда.

След три години е вънка - като работи 1 ден му се броят 2. Ако слушка, ще кандидатства за предсрочно освобождаване след като мине половината наказание, т.е след 3 години. Защо неуважаемият съд не даде максималната присъда?" Понеже е уше и близък на наш другар, нямаше начин - ще лежи. Защото работата стана дебела, хората скочиха и не можеше да се измисли нещо за условна присъда. И и избори идват.

114км/ч! По километраж е било 120км/ч. По Приморски обикновенно се кара с 30км/ч! Той е в дъга и контактува с Морската градина. През 50м има пешедни пътеки и пресичат много деца! Този е потенциален масов убиец! Съдете го за и за тероризъм.

Ех много щедър този закон,че предвиждал от 3 до 15 години за: убийство в следствие на управление на превозно средство без книжка.под въздействие на наркотици И бягството от местопрестъплението с цел укриване от правосъдието?!Като за всичко това му дават 9 години за да не е прекалено малко,но и да не е прекалено много(точно на средата).От които максимум ще лежи 6 години(без да брой факторите които ще намалят присъдата с времето)

Които НЕ са отчетени. Прокурорът много добре е формулирал обвинението.

pompai

При лежане за убийство ,да нямаш право на помощ от държавата . Не знам как е сега.

Само! Господа, 6 години е стандартна присъда за убийство от шофьор по непредпазливост. Карането пиян и/или без книжка освен наглост е и умисъл, тоест в случая говорим за умишлено убийство.

Убиецът 1) Употребил коктейл от наркотици - кокаин, марихуана и др. 2) Никога е нямал книжка, но си е купил кола? И въпреки, че няма умения и право да кара кола е шофирал редовно, при това в случая с придружител, който не го е спрял да извърши убийство (и който също трябва да лежи в затвора, за съучастие в убийство)! 3) Убил е човек, но не е спрял и не е оказал помощ! При това не става въобще въпрос за неумишлено убийство, убийството е УМИШЛЕНО! 4) Укривал се е от полицията и съда! Дори придружителят трябва да получи 6 години, а убиеца минимум 25 години! Като заради укриването от полицията трябва да се увеличи наказанието на убиеца поне с една трета! 6 години затвор означава, че ще излезе след 2-3 години, това наказание за убийство ли е?

Преди да влезе в затвора смисълът на живота му е бил паразитиране, в затвора колкото и години да стои ще паразитира от нашите данъци. Като излезе ще продължи да бъде паразит и никакво наказание не може да промени това. 80 ст. и да натори някоя нива, поне някаква полза да има.

6 години за надрусан шофьор без книжка, който убива човек? Я напишете направо тарифите на съдиите!

Se taia

И бяга след това... Това би трябвало да направи присъдата по-тежка

Поредния, който ще избяга преди да е влязла в сила тази "умопомрачителна" присъда!

Хме без книжка, хем убил човек и пак 6 години. Сигурно схте стои в пандиза не повече от 3. Това ли е цената на човешкия живот в Б-я? Така насърчавате престъпниците спокойно да посягат на човешкия живот. Ако мислите че вие сте застраховани ина вас няма да се случи се лъжите.

Смях... Това си е умишлено убийство :@

И после пак?... Така за 60 години ще убие 11 души! Според мен, този трябва да изгние в пандиза...

Ако следващата инстанция не вдигне присъдата поне с 20 г. то тогава ние трябва да накараме съдията да лежи вместо него 20 години.

6 години??? Реално ще лежи половината! Няма такава държава! Тук човешкият живот не значи нищо!!!

Депутатският, министърският, мутренският струват колкото 10 обикновени живота!

Да избягаш от местопрестъплението не се счита за утежняващо, а да си признаеш, след като са те обявили за издирване ти намалява присъдата с една трета. В думата правосъдие е добре да махнат първата част.

6г е подигравка с хората. Наистина тъжно за балетиста и не мисля, че след излежаването на присъдата си, този човек ще се поправи.

Ако за неговия случай дават само 6 години, то 15 за какво дават!? За убийство на голяма група с деца ли!?

И то само ако едно от децата е на правосъдния министър, второто на министър председателя, а третото на президента.

Малко са му на този. Комбинация от нарушения като неговата изисква поне 15 години.

Сега като обжалва,да му намалят присъдата на 3 години.Няма да е лошо и да му се извинят за причиненото неудобство.Тъпанари!

На такъв боклук не над средната, а над максималната присъда му трябва.

И ще излезе след 3?! За убийство?!

По 6 куршума в главата на всеки съдия , прокурор и законотворец !

Нещо не схващам. Наказанието за убийство, при утежняващи вината обстоятелства е 6 години... Доста извратено правораздаване...

Значи в нашата мила татковина за убийство, шофирайки неправомерно МПС със 114,6 км/ч, което е два пъти над ограничението, при това с открити наркотични вещества дават по 6 години ефективно затвор?! Демек, след 3 години си пак на пътя, дрогиран, без книжка, пак трепеш някой и така... Странна работа...

по закон било от 3 до 15г....ама му дали само 9г, намалени на 6г при призната вина...при положение че е бил дрогиран, избягал и с предишни провинения... Чудя се кога дават 15г?

Когато убие щерката на съдия, който е роднина на съдията по делото.