6 г. затвор за Мариян, който преби до смърт в Божурище приятелката си - майка на 3 деца

42-годишната Виктория Велинова бе приета в "Пирогов" в последните дни на 2021 г. и изгуби битката за живот на 4 февруари м.г.

Обратно в новината

Коментари - 6 г. затвор за Мариян, който преби до смърт в Божурище приятелката си - майка на 3 деца | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

При такива присъди, убийците няма да имат спирачки.

Много бе!!

А защо не доживотен? Тука май за убийство повече от 8-9 години не дават. А кметицата на Младост искаха да и турят двайска… къде ви е логиката

а в щатите осъдиха на смърт транссексуална за подобно убийство

Това е най-сигурния начин малоумщини като Истанбулска конвенция и т.н.т. да бъдат пак на дневен ред! Що за присъда?!?!?

В България няма справедливост. 6г за доказано убийство. Няма държава.

Ех, как ги обичат в затвора насилниците на жени... 6 години ще му се видят като 666. Пък ако някой ден излезе, ще носи роклички в цветовете на дъгата.

Ако той има 3-ма врагове и си реши проблемите с тех, 18 години ли ше яде и спи на аванта у кафеза или по-малко?

6 години само? За убийство? Е, няма друга такова държава. Няма! Оставил 3 сирачета без вайка и ще лежи само 6 години ? Просто нямам думи да изразя възмущението си от българската правна систева! Това прокурори, съдии са толкова корумпирани и некадърни,че трябва всички да бъдат подменени незабавно! Лошото е,че и другите които ще ги поменят ще бъдат пак като тях.

Безумие, да отнемеш живот на млада жена с три деца и да получи шест години. Не убииеца ,а тези които му дават присъдата са по големи престъпници. Изобщо не ни трябва съд, само им се плаща заплати ,а работа нула, корупция на максимум.Срам и резил….

Бахти изродясалата държава, 6 години за убийство...

Трябва да е три пъти по 6. Съдиите са сексисти. Това не е правосъдие, а гавра с живота на жените.

jingiby

Защо не е осъден на 26 години?

1 цигара марихуана условно 2 години, убийство6 години излизане след третата. И мислите, че се емигрир за пари?? Не роби само злобните ви мозъци биха помисли ли това

Правото и съдието да не ги слагаме в една дума. Съдии, прокурори и следователи са по-големи изроди и от убиеца.

Този трябва да лежи доживот поради липса на смърна присъда иначе след 6 години ще пребие и следващата си приятелка. Няма такава държава.

Защо затвор? пратете го на фронта да си изяви побойническия талант. Няма значение от коя страна на фронта. Там има нужда от такива кадри! Те са ценни!

смърт по непредпазливост??? Абе Съда в БГ е най-корумпираната институция. Води я само прокуратурата. Който и да е в Парламента няма да ни оправи.

Съдийте да влязат в затвора моментално за защита на престъпниците. Дано като излезе след 6години да удуши вашита жени да видим дали ще му дадете пак 6 или щом е за вас може и 60 години.

Щатите - катинар доживот. В територията -три години и излиза да трепе пак.

Не ги е срам! А, ако я беше сгазил, сигурно 2 години условно, ако беше минал през нея втори път - 3 условно! Да я затваряме вече тази държава!!!

Навремето жените, които са кръшкали, също са ги тепали, но с камъни. Няма значение с кво ще бъде изпълнена присъдата за извършено предаделство, важното е, че тя и до ден днешен е меродавна. Такива са били и такива ще си останат природните закони за век и веков. Предателството се счита за най тежкото престъпление. Затова жените винаги трабва да имат едно наум, какво точно правят и какви ще са последствията.

Значи можело и без Истанбулска конвенция.Стига институциите да работят

Хайде куфара и към Саудитска Арабия.

България...

Долетя нпо-то на Сорос и хоп без присъди или нищожни ! Да ама там където живее този мизантроп се дават смъртни наказания и там никой не реве ,няма подобни нпо-та ,а са тук в Европа!

Добре че не е убил куче, че щеше да го осъдят на повече.

Как 6 години.... Каква е логиката ?

Какво е можело? 6 години и след 3 на свобода?? Това можене ли е?

Съда е корумпиран не прокуратурата.

СРАМ за СЪДА в БГ и ние ви плащаме заплатите? Убиваш -6 години припризнаване и добро държание след 3 си на свобода?

Ще излезе след 1-2 години за добро поведение и намаляване на присъдата заради протакането на делото. Тоя само куршум между очите заслужава.

Горкото момче. Заради една разюздена жена ще лежи в затвора :(

Тоя бабаит ако е в Албания !!! Сега да е на 2 метра под Земята !!!

Срам за теб! Съда правилно си е отсъдил. Изневярата има цена!

Навремето жените, които са кръшкали, също са ги тепали, но с камъни. Няма значение с кво ще бъде изпълнена присъдата за извършено предаделство, важното е, че тя и до ден днешен е меродавна. Такива са били и такива ще си останат природните закони за век и веков. Предателството се счита за най тежкото престъпление. Затова жените винаги трабва да имат едно наум, какво точно правят и какви ще са последствията. Така си е било и така ще си остане

6 години... смех...

Кви приордни закони бе льольо

Моята жена не изнеаерява защото знае какво ще последва. Съмнявам се и твоята но ок

Къде си емигрирал? Някъде където има висок морал и еднакви правила за всички?

Жената не е човек, дори не е животно, а нещо много по нисше същество. Те затова за убито животно дават по големи присъди, а за жена дават такава, все едно си настъпил и убил мравка.

Шест години. Шест години един човешки живот и три осиротели деца. Това не е държава, това е порнография.

Хич не е малко. През това време би могъл да си намери жена и да създаде нормално семеймтво а не такова с жена блудница. Решил е проблема момчето но си има малка цена

6 години, ужас, има възмездие всички, които раздавате тези присъди, и вие имате деца, нали, е Видов ден ще дойде и тогава ще си скубете косите, Бог да прости жената!

Жалко. Трябваше да го оставят да си гледа децата човека

Това не е държавата с кенефффффф

На оная с парите 15г затвор, а тоя ур@д бил и душил жената - 6г за убийство по непредпазливост! Каква предпазливост дами и Господа! Такива ур@ди трябва да се режат част по част, докато издъхнат! Ако ще жената да е била всякаква! Какъв трябва да си, за да оставиш 3 деца без майка!!!!

6 трябва са е за побой, а за убийство трябва да са 66. Как така ще убиеш човек и то с голи ръце и ще те осъдят на 6 години затвор! Ами по- добре не ги съдете изобщо!

Румен Радев да наложи вето на този гаден закон. Не може такива огромни присъди за битови скандали.

++++++++